Zoning slaapkamer woonkamer 16 vierkante meter. m: perfect op het interieur – nwhistorycourse.org

The BlogZoning slaapkamers helpt niet alleen om het interieur te plannen, maar ook de ruimte functioneelZoning slaapkamers helpt niet alleen om het interieur te plannen, maar ook de ruimte functionele kamer van 16 m2, het is wel een goede omgeving, met het oog op het design ideeën in de praktijk te realiseren. Die typisch is voor de slaapkamer? Het moet niet alleen mooi, maar ook comfortabel, ruim, comfortabel zijn. Heel vaak, mensen proberen om de ruimte zone in een bepaalde kamer. In het moderne interieur vereniging van de slaapkamer en de woonkamer kun je veel vaker dan je zou denken te vinden. Als deze twee kamers worden gecombineerd, kunnen ze worden gezoneerd, niet alleen in de zithoek, maar ook op het gebied van werk en creativiteit.


Meubelontwerp, slaapkamers, woonkamer 16 m². m: foto

Zodra de kamer is gerenoveerd, is het zeer belangrijk om de juiste meubels te kiezen. op het gebied van design experts niet aan te raden om een ​​keuze te maken in het voordeel van omvangrijke meubilair. Een belangrijk stuk van het meubilair moet het bed te zijn, is het noodzakelijk om zeer zorgvuldig te kiezen.

Alles voor de slaapkamer, de woonkamer is beter om de voorkeur te geven aan een praktische modulaire meubelsAlles voor de slaapkamer, de woonkamer is beter om de voorkeur te geven aan een praktische modulaire meubels

We moeten niet de voorkeur geven aan meubels te werken, de beste optie om te verblijven op de functionaliteit.

Een uitstekende keuze zou een bed met kast, de kit die dozen omvat zijn. Appartement met de lay-out van de "Chroesjtsjov" leverde een reden om het dubbele bed te verlaten, integendeel, een uitstekende optie met groot voordeel voor het bed op het podium, waar u dozen kunnen plaatsen voor het opbergen van kleding geïnstalleerd niet geven. Deze optie elimineert de extra interieur. Als de behuizing een noodzakelijke eigenschap moet de voorkeur worden gegeven cabinet-coupe. Door zijn functionele deuren, neemt weinig ruimte in beslag, in aanvulling op het plafond visueel te verhogen. Indien nodig is om de kamer zelf uit te breiden, kies dan een deur met een glanzende afwerking. De originele tekeningen zal helpen herleven de kamer en geef het wat originaliteit. Bij het kopen van meubels moeten in gedachten houden dat elke centimeter van de ruimte functioneel betrokken zou moeten zijn.

Naast de basis attributen kunt u de volgende items te plaatsen:


  • Scala aan accessoires;
  • Boeken;
  • Staande lamp of andere noodzakelijke armaturen.

Het meubilair in de slaapkamer, moet de woonkamer compact zijn, maar de lege ruimtes mag niet worden. Naast meubels, verlichting speelt een belangrijke rol. Het moet niet te fel te zijn, is het beter om een ​​keuze te maken in de richting van spots of lampen, zal het een aangenaam licht te creëren.

Hoe gerenoveerde kamer-slaapkamer 16 vierkante meter. m

Om de kamer leek prima, kunt u de Venetiaanse gips te gebruiken. Dit materiaal kan absoluut elke ruimte een soort van genade en grandeur te maken. In aanvulling op de vulstof, kunt u wallpapers kiezen. Het patroon kan elke kiezen, op basis van de voorkeuren van de eigenaar, maar het is best te geven aan de natuur, die licht en warmte zal overdragen geven. Een bijzondere attractie is een 3D-achtergrond te hebben. Aangezien u de ruimte kan uit te breiden, naast de magische sfeer zal worden gegarandeerd door middel van moderne beeldvorming.

Alvorens over te gaan tot de inrichting van de ruimte, dan moet je dat op voorhand praktisch en mooi interieur van een slaapkamer een woonkamerAlvorens over te gaan tot de inrichting van de ruimte, dan moet je dat op voorhand praktisch en mooi interieur van een slaapkamer een woonkamerWat betreft de opstelling van de vloer, de volgende materialen geschikt voor hem:

  • laminaat;
  • tapijt;
  • Linoleum.

Met het oog op de muren van de slaapkamer te trekken, de woonkamer, is het het beste om het beddengoed kleuren te gebruiken, terwijl de verdieping zijn perfect donkere kleuren.

Om de kamer was comfortabel, rustig, en een gevoel van veiligheid is gemaakt, is het het beste om een ​​warme toon aan de grond te kiezen. Het is niet nodig om jezelf te beperken tot bloemen, kunt u een paar felle kleuren te maken, zal het genoeg zijn kleurrijke panelen of mooie kussens en spreien. De perfecte afsluiting van een prachtige interieur zal zijn gordijnen die mooie en gevoelige zou moeten zijn.

is het het beste om een ​​schuifdeur te kiezen, het is uitstekend te helpen redden de nodige ruimte.

Als de kamer of slaapkamer is voorzien van een kamer met balkon, kan deze ruimte ook te gebruiken met voordeel, er recreatiegebied te organiseren en te werken zone.

Een slaapkamer-woonkamer van 16 vierkante meter. m en zonering

Zonering van de ruimten moet goed zijn, en rekening houden met de regels van de combinatie. In de ruimte, kunt u het comfort en functionaliteit te zetten, het allerbelangrijkste is de juiste plan van aanpak.

Zoals de resonatoren kan worden gebruikt als een speciale partitie en verlichtingZoals de resonatoren kan worden gebruikt als een speciale partitie en verlichting

Maak zonering kan worden ingeroepen om de hulp van de volgende onderwerpen:

  1. Gordijnen of jaloezieën. Hun belangrijkste voordeel is dat ze gemakkelijk te vervangen, Onbruikbare of gewoon wassen;
  2. Speciale partities of het gebruik van bogen en kolommen. Ze kunnen worden gebruikt voor het identificeren waar sprake is van een slaapkamer en een woonkamer waar;
  3. Podium, kan onder het bed worden geplaatst, waardoor het scheiden van de slaapplaats van het gebied;
  4. Lighting. Juiste locatie van verlichtingsarmaturen, alsmede op een bepaalde manier of die afzonderlijke noodzakelijke van de andere zone.

Kleur organisatie. Als u kleur registratie uit te voeren in verschillende stijlen, zal het ook helpen om de zone te verdelen. Maar, vergeet niet, de slaapkamer moet niet opvallen met felle kleuren.


Hoe de juiste stijl te kiezen

Voordat u een keuze te maken ten gunste van een bepaalde stijl, moet je nadenken over de functionaliteit en comfort.

Ontwerpers raden om na te denken en het ontwerp stijl, die u en alle leden van de familie zouden behagenOntwerpers raden om na te denken en het ontwerp stijl, die u en alle leden van de familie zouden behagen

Voor deze grote kamers, deskundigen adviseren om één van de volgende gebieden te kiezen: minimalisme, hi-tech, Provence, loft of Japans.

In deze stijlen massieve meubels niet kan tegemoet te komen, ze zijn eenvoudig en zijn ontworpen voor maximale functionaliteit. Opties voor het regelen van een lot, zonering is een must, zoals vaak nodig aan te vullen met de nodige wijzigingen, zoals een bed, een creatieve set van objecten of voor het werk.

Een goede zonering slaapkamer-woonkamer van 16 vierkante meter. m (video)


Als we vasthouden aan de basisregels van het ontwerp, zoals hierboven vermeld, is het mogelijk zonder de hulp van een specialist om een ​​vlekkeloze, uniek interieur te creëren in een ruimte van 16 vierkante meter, die de individuele kenmerken van elke host, evenals zijn onberispelijke smaak zal benadrukken. Nogal een beetje experimenteren en één bezweken aan de fantasie, kan worden bereikt onvoorspelbare, individuele resultaten, die in staat zijn om zelfs de beginnende ontwerper, evenals alle huishoudens tevreden zal zijn.

woonkamer, slaapkamer ontwerp 16 vierkante meter. m (interior foto)

014c90805fc0232b57cbb8752797d69a8919313612016-05-20-573eeca5b9e622016-05-20-573eeca669ba13105111075603ca252992b1399445345gostinaya-17-kv-m-7

Leave a Comment

Your email address will not be published.

89 + = 91

Adblock
detector