The BlogZelfklevend behang zijn erg populair onder de kopers als ze hebben een breed assortiment in de markt en een uitstekende kwaliteitZelfklevend behang zijn erg populair onder de kopers als ze hebben een breed assortiment in de markt en een uitstekende kwaliteit, evenals vele jaren geleden, nu het behang is nog steeds de meest populaire manier van de muur decoratie in elke ruimte. Maar nu is het assortiment is zo hoog dat onder de verscheidenheid is het moeilijk om de juiste keuze van de juiste achtergrond te maken. Achtergrond Er zijn verschillende soorten en typen, die verschillen niet alleen in uiterlijk en het totale ontwerp, maar ook de technische eigenschappen en kenmerken. Zelfklevend behang in een afzonderlijke groep ondersoort behang.


Zelfklevend behang film en de kwaliteit ervan

In eerste instantie dit soort behang gebruikt voor de decoratie van de badkamer of keuken, bijvoorbeeld onder een baksteen. Maar vandaag, als gevolg van verbeteringen in de productie, werd het mogelijk om zelfklevende folie gebruikt voor de decoratie van alle lokaliteiten.

de film is uniek in dat het kan worden geplakt op de muren en op het meubilair.

Zelfklevend behang is zeer gemakkelijk pokleit hun eigen handen, zonder de betrokkenheid van de expertsZelfklevend behang is zeer gemakkelijk pokleit hun eigen handen, zonder de betrokkenheid van de experts

De film kan als de belangrijkste decoratieve bekleding of worden gebruikt om een ​​decoratief element te maken.

Om met zelfklevende behang omgaan kan bezitten, zodat de afwerking van de binnenkant van dit materiaal niet per se om hulp roepen van speciaal opgeleide vakmensen. Het is belangrijk op te merken dat het behang zal er beter uitzien als de muren zijn pre-uitgelijnd en vrij van diverse gebreken.


In aanvulling op het gemak van de installatie is ook vermeldenswaard, en het gemak van het ontmantelen van het materiaal. Verwijder het behang is zo eenvoudig plakken. Zij mogen niet nat met water en schrapen met een schraper. Elke gelijmd band net gaande de gehele strip, die het tijdstip van reparatie vermindert.

Wallpaper voor wanden, zelfklevend - dat soort dingen

Behanglijm is een materiaal verkeerde zijde is bekleed met een zelfklevende achterzijde en een beschermende folie die kan worden afgescheurd de behanglijm op de wand zonder het gebruik van lijm. De buitenzijde van behang kan verschillen.

PVC-folie heeft een uitstekende duurzaamheid en gebruik het voornamelijk voor meubelsPVC-folie heeft een uitstekende duurzaamheid en gebruik het voornamelijk voor meubels

De meest voorkomende materiaal voor de voorkant van het behang worden de volgende voorbeelden: 1. PVC film. Voorzijde voorstelt matte of glanzende afwerking. Deze film perfect uitstrekt en heeft een hoge sterkte. Maar dit materiaal is het meest geschikt voor meubels. De rollen kunnen van verschillende kleuren, die elk zijn monochromatisch of kleur structuur kan ook een tekening of imitatie.
 2. Satine. Adhesive satijnen behang kan ook de naam van het weefsel. Een onderscheidend kenmerk van deze wallpapers is hun schoonheid en design. Dit materiaal wordt meestal gebruikt bij het maken van Photowall. Dergelijk materiaal kan eenvoudig worden gebruikt voor de wanden van de kamer.
 3. Cork. Cork behang verbeterd stof uiterlijk. Een onderscheidend kenmerk van het behang geluids- en warmte-isolatie. Behanglijm cork wax een extra laag, waardoor hun levensduur sterk verbetert.

Een grote verscheidenheid aan ontwerpen maakt het gebruik van deze wallpapers voor verschillende oppervlakken en elke ruimte.

zelfklevend behang meubels: Hoe het interieur te verfraaien

Veelzijdigheid behang is dat het kan niet alleen worden gebruikt voor decoratieve wanden, maar ook voor meubels. Zelfklevende folie en behang hebben veel voordelen.

Zelfklevend behang kan worden gebruikt voor meubilairdecoratieZelfklevend behang kan worden gebruikt voor meubilairdecoratie

Met behulp van de film kan de volgende doelstellingen:

 • Het maken van het werkoppervlak. Zelfklevende folie kan worden gebruikt voor beschermingsdoeleinden. Het kan helpen bij het oppervlak van de vensterbank, aanrecht op de keukentafel of een computer te beschermen. Dankzij de film oppervlak kan worden beschermd tegen chippen, krassen en sneller slijten.
 • Restauratie. Als het werkgebied is beschadigd en het uiterlijk is slecht, de film zal de meubels terug verloren schoonheid en aantrekkelijkheid. Na het selecteren van de gewenste kleuren, kunt u de restauratie uit te voeren met een tafel, een kast, deur en andere meubelstukken.
 • Bescherm meubels tegen UV-stralen. Om de kamer van de extra hit door UV-stralen te beschermen, kan de film worden geplakt om het venster.
 • Het verfraaien. Met behulp van film, is het mogelijk om elk stuk van het meubilair te veranderen naar uw smaak.

Bijvoorbeeld kan een eenvoudige koffietafel worden gewijzigd via een eenvoudige film.

We gebruiken de film goed: tips en trucs

Vasthouden aan het behang geserveerd zo lang mogelijk en doen het goed met hun taken, is het belangrijk om de regels van de werking en het gebruik van de film te volgen.

Zelfklevende folie om u te dienen meer nodig om de wanden van alle eerder gedeponeerde materialen schoon te makenZelfklevende folie om u te dienen meer nodig om de wanden van alle eerder gedeponeerde materialen schoon te maken


Belangrijkste aanbevelingen:

 • Alvorens behangplaksel, is het noodzakelijk om het oppervlak te prepareren, nadat het reinigen van vuil en stof;
 • Als het oppervlak poreus of ruw, dan moet worden gevuld;
 • oppervlakte aanvraag moet idealiter een houten of gelakt;
 • Bij het snijden Bonded stuk niet vergeten om een ​​marge van enkele centimeters verlaten;
 • Bij het snijden van een bepaald patroon, snijden van de film beter aan de voorzijde.

In aanwezigheid van de simulatie op het behang, moet je de tape af te snijden bij de naden.

Is het mogelijk om zelfklevende film lijm op het behang

Zelfklevend behanglijm kan absoluut elk oppervlak zijn. Om te worden hersteld of gewijzigd. Een opvallend kenmerk van de film is dat het is niet bang voor water, is het gemakkelijk om te pannen in geval van besmetting voor haar.

Zelfklevende folie kan zowel gekleefd worden op het gereinigde oppervlak van de wanden en de reeds geplakt wallpaperZelfklevende folie kan zowel gekleefd worden op het gereinigde oppervlak van de wanden en de reeds geplakt wallpaper


Decoreren met zelfklevende folie kan totaal verschillend oppervlak. Of het nu de deur, kast, raam, deur of muur. De film is goed gefixeerd op het behang, dus besloten om de folie behang versieren, kunt u niet verwijderen uit de muur, en het recht op de top van hen om de gewenste decoratief element plakken. Maar in dit geval is het beter om te gebruiken voor het verlijmen van kleine decoratieve stukken.

Hechtfilm is niet nodig om lijm op een getextureerd of gegaufreerd wallpapers, alsook sierpleister of een glanzend oppervlak van de film wordt herhaald elke bocht en oppervlakteruwheid.

Vaak versierd met behanglijm optreedt in een deel van de kamer. Bijvoorbeeld met behulp van zelfklevend fotobehang, kunt u een muur te versieren. Dit is een goede optie van de afwerking van de kamer van een kind. Zo kan izrisoval kinderen wallpaper de top van de zelfklevende folie zegel zal niet alleen mooi, maar ook praktisch, want de volgende keer wanneer het kind weer heeft izrisuet film, kan het gemakkelijk te wassen zijn.

Hoe te lijmen Stickers met je eigen handen (video)

Zelfklevend behang bestond voor een lange tijd, maar hun populariteit is alleen groeit elk jaar. Om uit te leggen dit feit is zeer eenvoudig, omdat de productie is niet op zijn plaats en het creëren van nieuwe lijm behang in uiterlijk en de kwaliteit is niet inferieur aan andere afwerkingsmaterialen. Met behulp van deze wallpapers, kunt u helemaal inrichten elke ruimte, liever niet alleen de keuken of badkamer, maar ook te gebruiken om de kinderkamer, slaapkamer, woonkamer en andere kamers te repareren.

Zelfklevend behang (foto's)

0c6ecc2ebf94f4658e43f4c6d843965f 1-56 3 17ds 36f74c70838cd7de426cf424a0a4ed4a 49a915e014f2c1793f46093f152a0f11 47 71image001 100oboiruD054int 136374

Leave a Comment

Your email address will not be published.

− 1 = 9