Zacht behang met orchideeën voor muur – foto en design – nwhistorycourse.org

The BlogWallpaper met orchideeën kan elke ruimte te verfraaieneen symbool van tederheid, romantiek en liefde - behang met orchideeën kan elk komnatyOrhideya versieren. Behalve behang met orchideeën als een aanvulling zelfs verse bloemen, foto's, wallpapers, foto's kunnen worden toegepast. Orchideeën kan fungeren als een belangrijk element in het interieur, en kan de rol van aanvullende of meer accent accenten belangrijk om de harmonie in de kamer te respecteren niet vulgair kijkje te nemen.


Stijlvol behang met orchideeën in de gebruiksregels interieurkleur

Om interieur te geven met bloemen houdt zorgvuldige voorbereiding en werk.

Achtergrond met orchideeën vullen uw kamer met liefde en tederheidAchtergrond met orchideeën vullen uw kamer met liefde en tederheid

Ontwerpers zijn haasten om te helpen en adviseren om het resultaat blij om aan de volgende regels:

 1. Het is niet nodig te verwerven en behang dat het beeld van vele kleine bloemen dragen hangen. Dit cijfer is voortdurend verblind respectievelijk mensen in deze kamer kan normaal gesproken niet achterover leunen en te ontspannen. Optimale variant behang met een groot orchidee bloem, en al de rest van de kamer moet worden geplakt neutraal afwerkingsmaterialen, rustgevende kleuren.
 2. Als de kamer is klein in omvang, is het noodzakelijk op te geven te groot van kleuren. Een geweldige optie paneel met orchidee Elysium.
 3. Behang met een patroon orchideeën zijn elegant in elk interieur, waardoor de kamer stiller, zachter, meer romantisch.
 4. Het is niet aan te raden om het behang, schilderijen, foto's van orchideeën in de kamers waar de belangrijkste interieur is ontworpen in de stijl van pop art richtingen, loft, rustiek, eco gebruiken.

Het is belangrijk om aandacht te besteden aan de samenstelling zelf, het moet elke dag inspireren.


Orchid behang voor de muren van het interieur in de verschillende kamers

Afwerking materiaal voor muren met een plot orchidee niet passend in elke stijl richting. Ontwerp meesters raden afwerking met orchideeën in elke kamer.

slaapkamer

De slaapkamer delicate bloemen zorgen voor een romantische, ontspannen omgeving. Als basis voor het behang met orchideeën is het beter om een ​​donkere tint materiaal te gebruiken.

Achtergrond met orchideeën perfect geschikt voor de slaapkamer, omdat ze zorgen voor een rustige en ontspannen sfeerAchtergrond met orchideeën perfect geschikt voor de slaapkamer, omdat ze zorgen voor een rustige en ontspannen sfeerwoonkamer

In de logeerkamer, zal de belangrijkste kamer van het huis geschikte grote bloemen op de stenen te kijken. Echter, afhankelijk van de stijl van de kamer kunnen komen en beddengoed bloemen samenstelling op een donkere achtergrond.

keuken

De keuken kan door middel van zonering ruimtepatroon orchidee plaatsvinden. Overigens een goede oplossing - is het patroon van de ligging dupliceren op de voorzijde, schort of wandoppervlakken.

badkamer

In de badkamer is het beter om het beeld, waar het water wordt ingeschakeld gebruiken, het zorgt voor harmonie. Orchideeën in de badkamer is zeer geschikt, omdat ze een sfeer van ontspanning, rust, vrede te creëren.

Als het interieur van geselecteerde orchideeën, niet verkeerd zijn om doek metgezel te schaffen. Het belangrijkste om te onthouden is dat niet alle cijfers worden gecombineerd met de kleuren van de liefde en tederheid.

Achtergrond met orchideeën maken van de badkamer een bijzondere sfeer die u zullen helpen om te ontspannen en tot rust komenAchtergrond met orchideeën maken van de badkamer een bijzondere sfeer die u zullen helpen om te ontspannen en tot rust komen

Men mag niet vergeten dat de metgezel behang moet worden gecombineerd met het type van het beeld, niet de achtergrond. Goede oplossing zou zijn om een ​​wallpaper stroken of cellulair materiaal aan te brengen. Zoals metgezellen ook kan worden gebruikt behang met het beeld van de plant.

Behang gevormde wand orchidee

Afbeelding fragiele bloem op een dunne steel erg populair tegenwoordig. Ten eerste zijn de gepresenteerde cijfers op de markt in overvloed, en ten tweede, het beeld orchideeën zijn meestal licht gekleurd, en dus bijna alle ontwerpen te accepteren in de kamer inrichting landschap. Tegenwoordig zijn de meeste koppels proberen te maken in de ruimte van het huis zo veel mogelijk van lichtheid en licht. Achtergrond met orchideeën perfect omgaan met deze taak.

Echter, de installatie van behang veelgebruikte niet-traditionele manieren van het plakken van de muren:


 1. Als de kamer klein is, is het beter om universele lijm behang gebruiken met orchidee.
 2. Holistische bloemen goed te combineren met andere soorten gewoon behang.
 3. Finish orchideeën in de keuken is het beter om te combineren met een decoratie in dezelfde richting schort headset.

In een grote kamer mooi en origineel behang delicate bloem kijkt op een dunne steel - OrchidIn een grote kamer mooi en origineel behang delicate bloem kijkt op een dunne steel - Orchid

Een enkele foto aan de muur passen in de urban art deco stijl en minimalisme. Bij levende goed geschikt heldere kleuren van bloemen op een donkere achtergrond. Maar in het slaapgedeelte is het beter om de lichte tinten vasthouden, uitnodigend om te ontspannen en rustgevende slaap.

Stijlvol behang non-woven "Orchideeën - Elysium

Zoals reeds vermeld, met orchidee Elysium behang geschikt voor elke kamer. Dankzij deze wallpaper kunt u de stijl en goede smaak van de verhuurder te benadrukken.

Achtergrond met orchideeën Elysium kan van verschillende types zijn, de meest populaire zijn de volgende:


 1. zeefdruk;
 2. CD-vinyl;
 3. Zware vinyl;
 4. Geremd.

Behang met orchidee Elysium geven het interieur warmte van de ruimte, het comfort en romantiekBehang met orchidee Elysium geven het interieur warmte van de ruimte, het comfort en romantiek

De meest betrouwbare kwaliteit en worden beschouwd als niet-geweven behang met het beeld van een orchidee bloem. Dit materiaal wordt niet gewist, brandt niet en beschermt tegen schimmel en meeldauw. Naast deze wallpapers zijn vochtbestendig, die het mogelijk maakt om ze in de badkamer, hal en keuken. Vele voordelen, het enige nadeel - is de hoge kosten, maar de prijs gerechtvaardigd is voorbij.

Modern afwasbaar behang met orchideeën in de keuken

Achtergrond met orchideeën in de keuken creëren een sfeer van charme en een zekere charme elegantie.

Echter, voordat behangen orchidee moet detail, om kennis te maken met de aanbevelingen van specialisten krijgen:

 1. Het is noodzakelijk om het beeld te selecteren met het volume van bloemen, kleine bloemen oververzadigd ruimte.
 2. De kleine keuken is het beter om het paneel te plaatsen.
 3. Wallpapers zijn ideaal voor ruimte bestemmingsplan.
 4. Realistische 3D-behang visueel uit te breiden van de ruimte.
 5. Het perceel is noodzakelijk om een ​​inspirerende en aangenaam voor het oog te kiezen.
 6. Het kiezen van een breed kleurenpalet van kleuren, kunt u experimenteren met het ontwerp van de keuken.

Behangen wasbaar met orchideeën zorgen voor een bijzondere sfeer in de keuken en interieur originaliteitBehangen wasbaar met orchideeën zorgen voor een bijzondere sfeer in de keuken en interieur originaliteit

Achtergrond met orchideeën, natuurlijk, breng aan de kamer exclusiviteit en stijl, zal een echte verrassing voor het huis zijn. Blooming verhaal zal elke dag verrukken.

Bright orchidee: 3D behang op de muur

3D behang met orchideeën zijn ongelooflijk realistisch en spannend.

Dit type weefsel heeft een aantal voordelen en ze zijn als volgt:

 1. Milieuvriendelijk.
 2. Het bezit van niet-toxische eigenschappen.
 3. Slijtvastheid.
 4. Duurzaamheid.
 5. Sterkte.
 6. Weerstand tegen brand.

Deskundigen adviseren hogere realisme in ruimten BLB-lampen, die actief zijn in het ultraviolette regime. 3D-effect kan alleen worden bereikt met een bepaald licht en hoek. In een kleine kamer behang met 3D-effect is beter niet te lijmen. 3d coatings bieden meer mogelijkheden voor de realisatie van de fantasie in het ontwerp termen, is het niet vreemd dat ze zo populair zijn tegenwoordig.

Orchideeën in het interieur (video)

Door het volgen van deze eenvoudige regels, kunt u een harmonieus huis, een comfortabele sfeer te creëren. Het is belangrijk om zich te houden aan het ontwerp tips. Alleen in dit geval, zal het herstel van de hele familie voor vele jaren vreugde en niet iets te verbouwen en te actualiseren niet willen.

Achtergrond met orchideeën voor wanden (foto's)

2-a-26010main214583-1100oboiruag0027-ft-i100oboirukomar8-319purei47f4fa850323e410925912e22e1850f42015-08-181505251920x1080resizeinterior272945713880638104634positionec8621881d97a258dc8bbacc79b57139120514a61099ab6p

Leave a Comment

Your email address will not be published.

44 + = 53

Adblock
detector