Woonkamer van 18 vierkante meter: foto’s en interessante oplossingen – nwhistorycourse.org

The BlogTypisch, de zitting 18 vierkante meter een rechthoekige of vierkante vormTypisch, de woonkamers van 18 vierkante meter hebben een rechthoekig of vierkant formuPomeschenie van 18 meter kan niet worden opgeroepen een zeer klein, maar het is nog steeds niet een enorme uitgestrektheid, dus in het ontwerp van het gebouw moet een heleboel verschillende trucs te gebruiken. Living zelfs dezelfde grootte kan een andere vorm hebben. De meest voorkomende vormen van de kamer en een vierkant een rechthoek. Wanneer het verfraaien van de vierkante en rechthoekige kamers, moet je weten waar te repareren werk te beginnen.


Living 18 pleinen: Design 2017

Ontwerpconcept begint met de selectie van de vloer. Floor is het beter om een ​​monochrome materiaal, dat niet zal zeer heldere vlekken, het aantrekken van extra aandacht te kiezen. Het beste is om de voorkeur aan natuurlijke tinten van hout te geven in de selectie voor de vloer linoleum of laminaat.

Er zijn vele nuances die helpen om goed te regelen de woonkamer, hoewel populair, niet alleen in 2017:

  • Als de vloerbedekking donker wordt georganiseerd, zal de ruimte op de gewenste diepte te krijgen, maar het is belangrijk om te onthouden dat de donkere vloer zal worden gecombineerd met lichte muren;
  • Het maken van het plafond lichter op een of twee tonen zal het plafond visueel op te heffen en het verhogen van de kamer;
  • Met hetzelfde doel van het verhogen van de achtergrond kan worden gebruikt met verticale strepen of bloemen design, omhoog.

Om een ​​perfecte en volledige woonkamer ontwerp te krijgen, moeten alle elementen van het interieur harmonieus met elkaar gecombineerdOm een ​​perfecte en volledige woonkamer ontwerp te krijgen, moeten alle elementen van het interieur harmonieus met elkaar gecombineerd

In 2017 werd het populair om een ​​gecombineerde behandeling van muren, waarbij één wand is versierd met foto wallpapers te doen, en de andere toont een lichte achtergrond.


De elementen van het interieur van de woonkamer van 18 vierkante meter

Het interieur van een kleine ruimte kan de pole position op de juiste verlichting te krijgen. Als de ruimte van de kamer die nodig zijn om de visuele uit te breiden is, is het het beste om de voorkeur te geven aan een punt licht locatie.

Het is het beste om te verblijven op de functionaliteit van het appartement, in een poging niet tot onnodige decoratieve elementen te gebruiken. De belangrijkste rol in dit geval deel uit van de accessoires, of liever de afwezigheid van overbodige elementen. Het is een vergissing om te veronderstellen dat als om diverse accessoires te plaatsen rond het huis, zal het helpen om het een unieke stijl. De hoofdregel is de mogelijkheid niet te stapelen belangrijke ruimte, liever alleen belangrijke en noodzakelijke dingen.

De meeste ontwerpers wordt geadviseerd om de ruimte van de woonkamer te gebruiken is functioneel en correct, is het niet nodig om extra items in de kamerDe meeste ontwerpers wordt geadviseerd om de ruimte van de woonkamer te gebruiken is functioneel en correct, is het niet nodig om extra items in de kamerAls de kamer is klein in de ruimte, is het belangrijk om het te formaliseren in een minimalistische stijl, met bijzondere aandacht voor de exotische stijlen.

Er wordt aangenomen dat het beter is om een ​​groot, maar belangrijk en noodzakelijk ding dan rommel de ruimte van tientallen artikelen en meubels die zijn helemaal niet nodig en niet dragen op zich geen goede plek. Een juiste plaatsing van meubilair zal het interieur op de juiste manier te versieren.

Ontwerp woonkamer van 18 vierkante meter: het idee van het bestemmingsplan

Als de kamer appartementen zijn niet zo groot dat u gemakkelijk kunt kiezen uit de hele kamer in een woonkamer, in dit geval, de moderne ontwerpers bieden aan een methode van zonering en herontwikkeling gebruiken. Het moderne ontwerp van dit plan kunt u een paar meter van het pand uit te markeren een plek om gasten te ontvangen te organiseren.

Manier zonering kan worden onderverdeeld in rechthoekige kamer, gescheiden plaats in de kamer, kinderkamer, waardoor het werkgebied van de rest gebied scheidt.

Zonering kan worden uitgevoerd met de decoratieve wandconstructie van gipsplaat of moderne kasten en planken.

Sliding schermen - ideaal voor het scheiden van de woonkamer en slaapkamersSliding schermen - ideaal voor het scheiden van de woonkamer en slaapkamers

Bijvoorbeeld, in een studio kan een bank, die als een methode voor het scheiden van de slaapkamer van de keuken zal dienen te zetten. Op dezelfde wijze kan afkomstig zijn van residentiële kast gebied.

De methode van de herontwikkeling in het appartement is een zeer eenvoudige en snelle manier om het aantal kamers in hetzelfde appartement te verhogen. Bijvoorbeeld kan een grote ruimte worden verdeeld in verschillende kleine vierkanten, die elk als een nieuwe kleine badkamer zal dienen. Een dergelijke werkwijze wordt vaak gebruikt in de kwekerij, waarbij een kamer in de tijd worden verdeeld twee kinderen van verschillend geslacht.

Als de woonkamer is de ingang kamer, die ook zou een bed te plaatsen, dan niet langer een zonering ook niet in staat om de ruimte in zones, elk functioneel deel van gedegradeerd hun plaats splitsen.


Eenvoudig interieur woonkamer van 18 vierkante meter: stijlvol en comfortabel

Disposition van het leven speelt een zeer belangrijke rol in de comfortabele accommodatie in dit gebied. Redelijke aanpassingen wordt beschouwd als de standaard op de muren van de hele kamer van meubilair die u toelaat om alle gratis midden van de kamer te verlaten.

Om opslagruimte te verhogen, kunt u uw eigen handen Reparatie organiseren, het toevoegen van extra niveaus van de kamer, die later kan worden geregeld boeken en verschillende dingen.

In de regel, het meubilair in de woonkamer zijn opgesteld langs de muur om ruimte te laten in het midden van de kamerIn de regel, het meubilair in de woonkamer zijn opgesteld langs de muur om ruimte te laten in het midden van de kamer

Om uit te rusten van een kamer kan zijn, zowel zelfstandig en met de hulp van ontwerpers die zal bijdragen aan het creëren van een eenvoudige, maar zeer comfortabel interieur. In de afgelopen jaren is de populariteit begon de ingebouwde kasten te gebruiken, schuifdeuren, hetgeen ruimte bespaart wijten aan het feit dat de deur om weg te gaan en het niet een plek nodig om het te openen naar buiten.

Verhoog de ruimte die kan worden bereikt door het combineren van de kamer en de keuken, maar in het panel huis belichamen dit soort ideeën zal veel moeilijker zijn.


Ideeën voor zitplaatsen 18 vierkante meter 

Er zijn verschillende mogelijkheden voor hoe om te versieren en wijzigen van de woonkamer van 18 vierkante meter. Maar voordat je een meer geschikte optie voor specifieke appartement te kiezen, moet u beslissen met welke functionele taken toegewezen aan die kamer. Bijvoorbeeld, de woonkamer kunt u regelen bed, kasten, stoelen, wanneer deze ruimte zal ook dienen als een slaapkamer.

Als de kamer is de eetkamer een rol speelt, in aanvulling op een bank en een tv in het moet geschikt voor een tafel en stoelen waarop alle gasten zitten in staat zijn naar het huis van de gasten zal zijn.

De meeste ontwerpbeslissingen betreffende de leef- stijl combineert eenvoud, vrijheid en originaliteitDe meeste ontwerpbeslissingen betreffende de leef- stijl combineert eenvoud, vrijheid en originaliteit

Real projecten lounge motiveren de jongeren van vandaag met zijn eenvoud, originaliteit en vrijheid. De moderne manier van leven wordt rangschikking is gebaseerd op comfort en ruimte. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de functionaliteit in combinatie met de schoonheid en de gekozen stijl.

Het is belangrijk dat dingen worden gecombineerd met elkaar en passen in een design en stijl. Het blijft alleen om de stijl te kiezen en vasthouden aan haar kiezers.

Bijvoorbeeld, met de nadruk op de klassieke stijl, is het noodzakelijk om rekening te houden met het volgende:

  • parket;
  • Dure houten meubelen;
  • Fluwelen bekleding;
  • Spiegel frames;
  • Decoratieve kolom;
  • open haard;
  • Textiel behang.

De aanwezigheid van zelfs een paar van deze elementen zal de woonkamer in een klassieke stijl te maken.

Interieur design woonkamer van 18 vierkante meter (video)

Het belangrijkste ding in elke huiskamer is niet alleen de juiste keuze van de stijl en de exacte uitdrukking in het interieur. Belangrijk is het comfort dat een resultaat zal brengen.

Living 18 vierkante meter (foto)

1535911121-2-1-2-03-3--4bb55ce3db517f138900--011-22-all-belangrijk-lighting-small-woonkamer-idee-homebnc-1024x887-24-23--262-

Leave a Comment

Your email address will not be published.

76 − = 73

Adblock
detector