Woon-slaapkamer 18 pleinen: het ontwerp en de foto-ideeën – nwhistorycourse.org

The BlogIn combinatie woonkamer met een slaapkamer te creëren een uniek ontwerp in uw appartementIn combinatie woonkamer met een slaapkamer te creëren een uniek ontwerp in uw slaapkamer kvartireGostinaya-18 vierkanten, ontwerp foto's, die de sfeer van de ruimte te brengen, kan in het appartement van elke persoon worden geplaatst. Deze nieuwe trend, maakt het ontwerp uniek. Creëer een unieke stijl en combineren twee kamers - een zeer reële uitdaging. Dit is de ideale lay-out voor kleine appartementen. Ontwerpers scheiden verschillende standaard van interieur, die hieronder zal worden beschreven. De meest populaire van hen zijn klassiek en bestemmingsplannen.


Interieur van een slaapkamer-woonkamer van 18 vierkante meter. m: bescheiden omvang voor twee ruimten

Het studio-appartement mensen altijd rekening met opties voor het samenvoegen van de slaapkamer en woonkamer. Zo kunt u twee vliegen in een klap, en dus naar het huis uniek. Re-planning - een eenvoudig proces, het belangrijkste ding om het op verantwoorde wijze te benaderen. De beste manier om te vinden wat je wilt dat het een appartement in het gebied te delen. In een dergelijke kamer past gemakkelijk alle benodigde attributen van meubilair.

In een kleine kamer, dan kunt u een perfect aangrenzende woonkamer en een slaapkamer te makenIn een kleine kamer, dan kunt u een perfect aangrenzende woonkamer en een slaapkamer te maken

De belangrijkste voordelen van bestemmingsplannen:

 • Mogelijkheid om de kamer te verdelen;
 • Geïsoleerd bestaan ​​uit een slaapkamer en een woonkamer;
 • Interessant ontwerp oplossing;
 • Onconventionele aanpak.

Volledige bed, een bank en andere meubels kenmerken passen perfect in een kleine kamer. Het belangrijkste is om alles goed en niet te regelen te overdrijven. Een klein aantal vierkante meters is nu geen probleem. Competent genoeg om de opstelling van het meubilair te overwegen, en beginnen om een ​​uniek interieur te creëren. De kamer is verdeeld in zones, goed gecombineerd kenmerken van grote meubelen.


Ontwerp slaapkamer 18 vierkante meter. m: de stijl van het minimalisme

Als er geen zin om een ​​appartement in het gebied te delen, kun je toevlucht nemen tot de hulp van het minimalisme. Het interieur in deze stijl ziet er standaard, zonder bijkomende ontwerpoplossingen. Dit bespaart ruimte en voeg fantasievolle elementen.

Minimalisme is niet het gebruik van zones en grote meubels nodig. Het enige dat nodig is - om het pand uit te rusten minimum attributen, die genoeg zal zijn voor een comfortabel bestaan. In dit geval, hebben allemaal op te lossen op hun eigen.

Voor een gecombineerde woon- en slaapkamer is het beter om de stijl van het minimalisme te gebruikenVoor een gecombineerde woon- en slaapkamer is het beter om de stijl van het minimalisme te gebruikenWoon-slaapkamer kunnen bestaan ​​uit:

 • sofa;
 • tafel;
 • Een paar stoelen;
 • TV;
 • Kleine commode.

Gemakshalve en andere elementen kunnen worden toegevoegd. Wat zal het ontwerp van de kamer zijn, beslissen de eigenaars zelf. U kunt een unieke interieur te creëren, of niet verder gaan dan de normen.

Disposition slaapkamer-woonkamer van 18 vierkante meter. m: alles kan worden vertaald naar de werkelijkheid

Mooie lay-out - de droom van iedere huisvrouw. Maak unieke architectuur is niet zo moeilijk. Als de kamer met hoge plafonds en grote ramen - een licht interieur te creëren. Een betere optie is om stalinka of gebouw te leggen. Er zijn echt "is, waarbij carousing." Combinatie van woon- en slaapgedeelte, in welk geval het passend zou zijn. Het zal onderstrepen het hoogtepunt appartementen en maken uw verblijf in het echt leuk.

United slaapkamer en woonkamer zal u helpen om een ​​origineel herontwikkeling te maken in het appartementUnited slaapkamer en woonkamer zal u helpen om een ​​origineel herontwikkeling te maken in het appartement

Standaard set van meubilair voor de originele appartement:

 • bed;
 • sofa;
 • TV;
 • commode;
 • tafel;
 • stoelen;
 • Fauteuils.

Furnish een grote kamer is niet moeilijk. In dit geval is de standaard toepassing op de scheidingszone. Om het probleem op te lossen, kunt u het scherm of de verdelers te gebruiken. De aanwezigheid van zones zal een uniek appartement, dat is gunstig gelegen op slechts een paar mensen. Moderne methoden van het creëren van het interieur appartementen, omvatten niet alleen de scheiding van ruimte en een slaapkamer. In de woonkamer kan ook worden afgevoerd werkgebied.

Slaapkamer layoutopties 18 vierkante meter. m: een gemakkelijke manier om alle huisvesten

Als de eigenaar van een klein appartement - een echte uitkomst. Om een ​​beperkt aantal vierkante meters uit te rusten is veel gemakkelijker dan op te ruimen groot formaat kamer. U kunt een niet-standaard manier te combineren selecteren. Hiermee kunt u de aandacht van de diagonale muur waaraan de foto geschikt is af te leiden. Deze techniek is goed toewijst ruimte en combineert het met de hoofdlijn van de kamer.


In het midden van het appartement kan een bank of bed worden geplaatst. Aan de rechterkant zal de geschikte kantoor, en aan de linkerkant - een zithoek en een receptie. De ideale oplossing, omdat het stelt u in staat om te combineren in dezelfde kamer verschillende zones.

Een appartement met een minimum vierkante meter kan niet alleen mooi te versieren, maar ook om het uniek te makenEen appartement met een minimum vierkante meter kan niet alleen mooi te versieren, maar ook om het uniek te maken

De situatie kan niet kloppen:

 • Maak een ontwerp dat is zowel een bed en een tafel;
 • Plaats het scherm of separator;
 • Combineer de slaapkamer en een woonkamer met keuken.

Het resultaat is een zeer interessant interieur. Geen behoefte om een ​​ontwerper te zijn, of om de wereld van de bouw en reparaties te begrijpen. Genoeg te weten en het vermogen om elke ruimte, zelfs de kleinste verslaan.


Dressing in de slaapkamer 18 sq. m - is een realiteit

Dressing in een kleine kamer kan gemakkelijk tegemoet te komen, mits goed overwegen deze optie rasplanirovki. De slaapkamer is de meest succesvolle en voor de hand liggende plaats voor kleding. Om een ​​kleedkamer te maken is niet moeilijk. Om dit te doen, kunt u rekken en kasten moet organiseren, dan sluiten hun gordijnen. In sommige gevallen, vertrokken allemaal zonder verdere verbergen. Het hangt allemaal af van de wensen van de persoon.

Het project zou passend zijn, als het appartement heeft een pantry. Het is een ideale plek voor een mini garderobe. Maar alleen als de pantry niet de noodzakelijke dingen doet slaan. Beat deze kamer net genoeg om het te versieren een beetje en om alle noodzakelijke attributen van kleren te regelen. De deur is gemakkelijk gemaskeerd door het behang, schermen, en andere ontwerpen.

Maak een aangrenzende woonkamer met slaapkamer 18 vierkante meter appartement is niet alleen echt, maar gewoonMaak een aangrenzende woonkamer met slaapkamer 18 vierkante meter appartement is niet alleen echt, maar gewoon

De belangrijkste voordelen van een vulling:

 • Het minimaliseren van de ruimte;
 • Mogelijkheid om extra kleren locatie meubels kopen zonder de noodzaak;
 • efficiency;
 • Beschikbaarheid.

Als er een pantry, walk-in closet kunnen schuine zijn. Een dergelijke opstelling is niet geschikt voor elk appartement. Het belangrijkste is om alle nuances te overwegen.

Woon-slaapkamer in dezelfde kamer

De beste optie is om de woonkamer met een slaapkamer te combineren. Het is mogelijk om multi-functionele en ruimtebesparende meubels gebruiken. Een kamer in een paar dozen om af te stemmen op een nieuwe manier, het belangrijkste ding om te beslissen over meubilair en de locatie.

Tot op heden zijn er interessante meubels attributen die meerdere functies vervullen. Dus, aan de ene kant hun is een sofa, de andere - een tafel. Dit is de ideale combinatie en gelijktijdige scheiding zone en de rest van de werkende kast. De mogelijkheid om verschillende polyvalente ruimte te organiseren is een aantrekkelijk idee.

Een uitstekende oplossing voor kleine appartement woonkamer wordt een slaapkamerEen uitstekende oplossing voor kleine appartement woonkamer wordt een slaapkamer

De moderne appartementen zijn al lang niet meer de standaard. Nieuwe technische oplossingen en meubels kunt u de ruimte multifunctioneel te maken, terwijl niet het kappen van de ruimte. Er dient echter te worden begrepen dat elke dag zal moeten een aantal verplichte procedures uit te voeren. Het lag en het verzamelen van de bank, het scherm te hangen en het organiseren van de ruimte.

De belangrijkste voordelen van het combineren:

 • Polyvalente zaal;
 • De aanwezigheid van belangrijke gebieden;
 • Organisatie van de ruimte op basis van persoonlijke voorkeuren.

Moeilijkheid in dit geval is minimaal. Het belangrijkste voordeel van de uitlijning van de ruimte is een kans om een ​​unieke sfeer in het appartement te maken en deze te combineren een aantal belangrijke gebieden. Het is niet moeilijk als je denkt over elk detail van het interieur van tevoren.          

Methoden voor het bestemmingsplan ruimte in de woonkamer-slaapkamer

Foto kamers gecombineerd tonen de voordelen van de organisatie van de ruimte. Dit is echt een goede manier om het appartement te maken is niet alleen comfortabel, maar ook comfortabel om te verblijven. Slaapkamer, kan woonkamer een vriendelijke omgeving voor iedereen, en de grootte deed er niet toe.

Een goede zonering gebied in een kleine aangrenzende slaapkamer, de woonkamer van uw huis comfortabeler te makenEen goede zonering gebied in een kleine aangrenzende slaapkamer, de woonkamer van uw huis comfortabeler te maken

Centraal in deze kwestie is de bevoegde bestemmingsplan gebied. De meest voorkomende methode is het gebruik van gipsplaat partities. Tegelijkertijd is het niet aan te raden om de deur te installeren, zal het een ruimte rommelig te maken. Indien nodig kan de gipsplaten worden vervangen door matglas. Dit zal de ruimte vakkundig aan te sluiten tussen hen.

De belangrijkste voordelen van het combineren

 • Polyvalente zaal;
 • Modern design oplossingen;
 • Multifunctionele meubelen;
 • Ruimtebesparend.

Woonkamer met een slaapkamer in één ruimte (video)

Het is niet moeilijk om een ​​huis sfeer van gezelligheid en comfort te creëren. Om dit te doen, moet je vooraf na te denken over de inrichting van de kamer. U kunt dit probleem oplossen, zowel zelfstandig en met de hulp van een ontwerper.

De aangrenzende woonkamer met een slaapkamer (foto)

0146110121920x1080resizeinterior9200371346495234201105Portugal013105226877b97602840cbabfdbbc8b00d36044868995547d07a254e68e7935edc56072e8Cambria-Tower-Suite-lowres-1024x680

Leave a Comment

Your email address will not be published.

− 1 = 7

Adblock
detector