Wonen in een minimalistische stijl 5 ontwerp geheimen – nwhistorycourse.org

The BlogMinimalistische stijl - een perfecte oplossing voor de decoratie van het moderne leven kleineMinimalistische stijl - een perfecte oplossing voor de decoratie van moderne woonkamer razmeraSegodnya klein, in elk appartement wonen allemaal minder kans op een ontmoetingsplaats voor grote en luidruchtige bedrijven te worden: in de meeste gevallen worden de vieringen overgebracht naar een gezellige cafés, stijlvolle restaurants, pubs origineel. De huidige woonkamer - een plek voor rust, ontspanning. Dit bepaalt de huidige trends in het ontwerp van de kamer. Hoe te regelen van de woonkamer in een minimalistische stijl, zodat de ruimte niet normaal geworden, niet het comfort te verliezen en niet een koud en somber geworden - lees het artikel.


Moderne woonkamer: het interieur in de stijl van het minimalisme

Discreet en een strakke vormgeving van de woonkamer in een minimalistische stijl stelt u in staat om te ontsnappen aan de dagelijkse stress en ontspannen van een dag hard. Maar dit betekent niet dat een dergelijke kamer zonder comfort: op de achtergrond van neutrale tinten, warme elementen meer opvallen.

Muur in minimalistische woonkamer moet een neutrale toon te hebben. Behang in moderne interieurs vervangt de sierpleister, interieur verf. Als decoratie, kunt u de muur metselwerk gebruiken of lichte natuurlijke kleuren, witgekalkte stapelbed of natuurlijke houten planken, decoratieve platen met een tegengestelde kleur van de muren.

Wonen in een minimalistische stijl, in de regel, uitgegeven in neutrale kleurenWonen in een minimalistische stijl, in de regel, uitgegeven in neutrale kleuren

Het plafond in een minimalistische kamer moet perfect vlak zijn. Dit kan worden bereikt met de hulp van gipsplaten, spanning structuren. Color plafond - een klassiek wit.

Laminaatvloer is geschikt, natuurlijk hout textuur met onuitgesproken. U kunt selecteren en parket, maar in dit geval moet u complexe metselwerk te vermijden. Een goede oplossing zou een moderne self-nivellering vloer. Afwerkingskleur kan identiek aan de wanden en diametraal tegenovergestelde - zwart, donkergrijs, donkerbruin. Als plinten beter om platte, gefineerd structuur te kiezen.


Living minimalisme: inboedel

Woonkamermeubels in een minimalistische stijl moet worden doordacht opslagsysteem. Aantal hier is niet belangrijk: in plaats van het kopen van een aparte salontafel en een module voor de opslag van kleine persoonlijke items, kunt u een beknopt systeem aan te schaffen met een brede top en pull-out kast, en de gebruikelijke stapel stijlvolle garderobe te vervangen. Daarnaast moet het meubilair rationeel zijn. Style tolereert geen rommelige kamer: de kamer mag enkel op wat je nodig hebt. Toestellen raden ze worden ingebed in modules en draden verborgen achter plinten of gevels accessoires.

Basisvereisten voor hulpstukken:

 • Het ontbreken van decoratieve elementen (de ideale optie zou een model met een automatische opening systeem);
 • Eenvoudige vorm (aanbevolen voorkeur vierkante en rechthoekige modules, planken met verborgen bevestigingsmechanismen);
 • Ingetogen kleuren (primaire kleuren voor hulpstukken - wit, zwart, grijs gekleurde, beige en bruin tinten);
 • Sterk, gladde gevels (huisvesting meubilair in een minimalistische stijl kan glanzend zijn, hebben glazen elementen).

Het belangrijkste kenmerk van de minimalistische stijl is om de minimale hoeveelheid van zowel meubels en decoratieve elementen te gebruikenHet belangrijkste kenmerk van de minimalistische stijl is om de minimale hoeveelheid van zowel meubels en decoratieve elementen te gebruikenOntwerpers raden het kiezen van meubels, die contrasteert met de kleur van de muren.

Gestoffeerde meubels voor minimalistische woonkamer moet functioneel en comfortabel zijn. Deze eigenschappen bieden een volledig banken transformatoren met laden voor opslag, het vouwmechanisme, mobiele armsteunen en hoofdsteunen die afzonderlijk voor elke vergadering instelbaar. De belangrijkste voorwaarde voor gestoffeerde meubels - bank moet een eenvoudige vorm, low-key kleur. Bekleding gekozen solide, natuurlijke materialen. Uitstekend voor stijl ruimtepak katoen en linnen stoffen.

woonkamer ontwerp in de stijl van het minimalisme: decoratieve elementen

Kamers zijn ontworpen in de stijl van het minimalisme kan een subtiel gevoel voor stijl van de eigenaars, hun zelfredzaamheid en rationeel denken te benadrukken. Daarom, om de decoratieve elementen voorwaartse streng genoeg gebracht. Decor moet effen kleuren. Het zwaartepunt is om te gaan, hetzij op de vorm of op het materiaal. De hoofdregel van het decor - in overeenstemming zijn met de maatregel: het is beter om een ​​of twee decoratieve objecten die zal kijken naar vastklampen kiezen.

Bijvoorbeeld, kan worden geregeld in een minimalistische kamer:

 • High bloemenvazen ​​zowel eenvoudige - ronde of rechthoekige vormen, en met de originele, niet-standaard curves;
 • Wall, zwart-wit foto's van het appartement eigenaren;
 • Abstracte schilderijen;
 • Metalen beeldjes, glaswerk;
 • Dikke, lage kaars neutrale, lichte kleuren;
 • Tall groene planten.

Daarnaast sieren de woonkamer in een minimalistische stijl met prachtige schilderijen kan klein zijnDaarnaast sieren de woonkamer in een minimalistische stijl met prachtige schilderijen kan klein zijn

Textiel - het is iets dat bekwaam kan verdunnen de terughoudende living minimalistisch, het toevoegen van comfort kamer. Textielelementen moeten effen kleuren gebruiken, geen gebruik maken van patronen.

Het past perfect in de stijl van de kamer:

 • Bright kussens op de bank;
 • Tapijten warm, beige tinten;
 • Vloertapijt ingetogen kleuren met een zachte, natuurlijke borstel;
 • Doek, frameloze Ottomanen als extra zitplaatsen.

Vouw de ruimte zal spiegel helpen. Spiegelelementen moet de juiste vorm hebben, met nadruk op de geometrie van de kamer. Designers niet het gebruik van spiegels met decoratieve frames aanbevelen (beter helemaal voorkeur te geven aan de spiegels geven zonder hen). elementen aangebracht systeem moet worden verborgen.


Verlichting minimalistische interieur

Verlichting speelt een belangrijke rol in het creëren van een minimalistische interieur: licht, voor deze stijl van de kamers, moet zo veel mogelijk zijn. Dit kan worden bereikt door het instellen van de panoramische ramen (deze beslissing ook visueel uitbreiden van de ruimte) en worden gekozen vanwege hun ontwerp lichtgewicht transparante tule.

Bij het maken van een leven in de stijl van het minimalisme moet speciale aandacht besteden aan de kwaliteit van de verlichtingBij het maken van een leven in de stijl van het minimalisme moet speciale aandacht besteden aan de kwaliteit van de verlichting

Omdat de verlichting voor het leven in de kracht van de minimum aan te raden om de ingebouwde plafondspots, neutrale overhead verlichting, vloer of wand design eenvoudige vormen te kiezen. Voor belichting in het gebied voor geschikte laconic lampbeugel. Als de centrale licht is het beter om de moderne gesloten systemen van verschillende vormen kiezen voor halogeen in de structuur.

Interessant, praktische en decoratieve oplossing zal worden verlichting, gebouwd in montage gevels.

Modieuze woonkamer in een minimalistische stijl (video)


Het minimalistische design van de woonkamer is geschikt voor alle typische projecten van appartementen: het benadrukt het voordeel van de grote uitgestrektheid van ruimte en voldoet aan de behoeften van kleine woningen. Bovendien kan deze inwendige elke verkregen. Minimalistische ontwerp zal van belang zijn voor vele jaren blijven, in feite, elke, zelfs de meest ongebruikelijke elementen van het decor en de nieuwste apparatuur, kunt u slim passen in het slanke ontwerp van minimalistische woonkamer. Echter, de minimalistische interieur de basis voor de realisatie van high-tech stijl en een hok. Laat u inspireren door de eenvoudige vormen, strakke lijnen, discreet kleuren en hoge functionaliteit, en hun eigen, unieke minimalistische interieur!

woonkamer design in minimalistische stijl (interieur foto)

1-gostinaya-minimalizm2-gostinaya-minimalizm4030min237min7gostinaya325619602041356

Leave a Comment

Your email address will not be published.

63 − 61 =

Adblock
detector