Wij selecteren de behang in de slaapkamer: 35 foto’s in het binnenland – nwhistorycourse.org

The BlogDe slaapkamer moet gezellig en warm zijn, zodat alle elementen van decor hier moet organisch elkaar aanvullenDe slaapkamer moet gezellig en warm zijn, zodat alle elementen van decor hier moet organisch vullen elkaar drugaZadacha opstelling van kamers - een gezellige, warme plek waar niets zal bemoeien met rust en ontspanning. Natuurlijk, veel wanddecoratie beïnvloedt. In een kleine slaapkamer, of in groot genoeg behang moet een schakel in alle schijn, stijl slaapkamers zijn. Zij kunnen gekleurd en wit zijn. Iemand die net kalmeren lichte muren, en iemand die het leuk vindt om schaduw te creëren.


Behang in het interieur van een slaapkamer: Types

Als u een eis - een mooi en modern, kennis te maken met de kenmerken van Wallpaper, operationele eigenschappen. En dan oriënteren de keus voor decoratie.

Soorten behang:

 • papier - eco-vriendelijk en goedkoop, maar niet erg praktisch. Echter, kan het compromis nemen, bijvoorbeeld papier behang met een glanzende coating die bovendien vochtbestendig.
 • vloeistof. Heel mooi, licht, textuur. Laat het geluid, wat vooral belangrijk is in de slaapkamer niet te missen, niet vervagen. Wanneer toegepast op een muur laten geen naden. De beschadigde gebied is eenvoudig te corrigeren. Daarnaast zijn veel te maken deze wallpaper met je eigen handen.
 • vinyl. Kunnen worden op papier, of kan in de non-woven drager. Echter, meer vaak geadviseerd zoals behang naar de hal of woonkamer, maar niet de slaapkamer te versieren. De reden is dat vinyl geen toegang tot de lucht biedt.
 • textiel. Ziet er elegant, origineel, sterk en veilig. Maar het is verre van een cent. Laat deze wallpapers niet in als het huis is een dier dat hun klauwen kunnen scherpen op.
 • vacht. Deze "ademen" behang voor het schilderen. Ze zijn bestand tegen mechanische belasting, kunnen ze meerdere keren worden overgeschilderd. Gelijmde gewoon liggen op de muur perfect.

Er zijn tal van behang, die verschillen in textuur, kleuren, patronen, en nog belangrijker - kwaliteitEr zijn tal van behang, die verschillen in textuur, kleuren, patronen, en nog belangrijker - kwaliteit

We moeten ook gezegd worden van de natuurlijke behang in de slaapkamer.


Natuurlijke behang in de slaapkamer

En het is echt een geschenk uit de hemel, als het lijkt, en het behang, maar hun structuur zodanig is dat gewoon niet begrijpen. Ze kunnen worden ingericht alle slaapkamer muren, en kan worden geïdentificeerd, bijvoorbeeld, de centrale wand.

Het is bemoedigend dat het behang worden gecombineerd en met elkaar en met andere soorten coatings. Natuurlijke wallpaper unieke brengen naar de binnenkant van de frisheid, overvloed aan natuurlijke patronen en kleuren. Zij beschikken over de nodige veiligheid voor het milieu, omdat ze kunnen trekken de muren zijn niet alleen slaapkamers, maar ook de kwekerij.

Natuurlijke behang in combinatie met conventioneel ontwerp zijn perfect voor slaapkamerNatuurlijke behang in combinatie met conventioneel ontwerp zijn perfect voor slaapkamerVerscheidenheid aan natuurlijke wallpaper:

 • groente (Jute, sisal, brandnetel, riet enz ..);
 • kurk - op papier is gelijmd kurk fineer, zullen deze wallpapers significante toename van de geluidsisolatie van de ruimte;
 • bamboe - gemaakt van natuurlijk bamboe, worden ze gekenmerkt door een verhoogde weerstand tegen vocht, gemaakt op een vaste stof basis.

Daarnaast kunt u de aanschaf van een natuurlijke fineer behang met mica, enz.

Licht behang voor de slaapkamer in het interieur: een optie voor Chroesjtsjov

Dit, natuurlijk, wil niet zeggen dat deze wallpapers alleen kan worden in de Chroesjtsjov. Alleen voor deze appartementen zijn wit - een echte redding. Met de bekwame werk met ze wit en andere lichte kleuren en tinten letterlijk de muren (natuurlijk, alleen visueel, maar nog steeds) uit te breiden.

U kunt visueel verhoging van de grootte van de slaapkamer te wijten aan het behang:

 • wit;
 • melk;
 • Koffie met melk;
 • Licht beige, enz.

Licht behang is een echte redding voor slaapkamers kleine en middelgroteLicht behang is een echte redding voor slaapkamers kleine en middelgrote

Als we specifiek praten over de modieuze tinten, nu in het voordeel met citroen en melk, verschoten blauw, vervaagde lila.

Maar als de slaapkamer raam op het noorden, het licht mag niet koud zijn. Licht beige is prima, maar de heldere blauwe al, waarschijnlijk, niet echt.


Behang in de slaapkamer: een gecombineerde variant

In de meeste gevallen, een combinatie van behang, wijzen een wand - degene die dichter bij het hoofd van het bed. En deze muur kan vrij donker zijn, maar met een groot patroon van een andere kleur. Classic bloemen ontwerp, een relatief groot, een beetje vintage - bijvoorbeeld issene groene muur met parel patroon.

Om de beste te combineren om het behang van dezelfde kleur te kiezen, maar met verschillende tinten of patronenOm de beste te combineren om het behang van dezelfde kleur te kiezen, maar met verschillende tinten of patronen

Kleuren bij voorkeur zich naast blauw en blauw, bruin en beige. Maar dit is niet een axioma, kun je experimenteren. Komen vaak uit het behang is eigenlijk dezelfde kleur, maar andere textuur. Bijvoorbeeld, op sommige paarse behang zal strippen, en aan de andere kant - grote bloemen. Het blijkt dat een achtergrond en patronen zijn verschillend.

Klassiek: behang voor het interieur slaapkamer

Wat is het klassieke behang voor de slaapkamer, en presenteren we een beeld in mijn hoofd voor deze zoekopdracht te vormen?


Dus klassiek behang voor de slaapkamer:

 • Beknopte, discreet patroon;
 • Kalm en rustgevende kleuren;
 • Flower wallpapers (zowel kleine als grote genoeg);
 • Engels strip.

In dit geval worden de klassiekers al imiteren behang. Deze bekleding, die gestileerd of die materialen - steen, baksteen, gips, hout, etc.

Oorspronkelijk sieren de kamer kan door middel imiteren behang, die gemakkelijk kan stiliziruyutsya voor materiëleOorspronkelijk sieren de kamer kan door middel imiteren behang, die gemakkelijk kan stiliziruyutsya voor materiële

Klassiek behang, hoe dan ook, heeft een associatie met elegantie, aristocratie, maar terughoudendheid. Heldere en levendige kleuren in de klassieke zeldzaam. Ze kunnen overtuigend zijn, maar dan is het patroon of af te drukken moet traditioneel zijn en slaapkamer moet zeker niet klein zijn.

Zoals voor de producent, is het niet de toppen van de top-ranked Italiaanse wallpaper vertrekken. Daar en design professionals uit de wereld-beroemde en hoge kwaliteit en variatie. In elke collectie, zijn er verschillende soorten van tekenen en de achtergrond behang. Dat wil zeggen, zelfs een verzameling niet strikte grenzen kan behang, en manier te combineren.

Hoe wallpaper voor de slaapkamer (video) te kiezen

Behang in de slaapkamer moet de functie die je in de kamer als de primaire niet verstoren. Relax, vernieuwen, stimuleren, kalm - een van de taken kunnen worden uitgevoerd ten koste van de kleur, prints, texturen, behang, enz. 

Origineel behang in de slaapkamer (foto)

gotowallcom2011122510293717492514212465717791492164122374643c117-1b5a-b7c8-7411-5baab2ef5b66

Leave a Comment

Your email address will not be published.

+ 83 = 89

Adblock
detector