The BlogHet maken van de slaapkamer, moet je de juiste kleuren te kiezen, zodat ze elkaar afHet maken van de slaapkamer, moet je de juiste kleuren te kiezen, zodat ze elkaar af elke persoon heeft zijn eigen ideeën over schoonheid, en sommige ontwerpers niet beweren dat het onmogelijk is om een ​​kamer op verschillende manieren te regelen. Maar misschien al, wordt gezocht!


Niet blindelings neem twee kleuren en plakken naar hun kamer te schilderen of als decoratie nodig is om zo veel mogelijk correct en met de voorbereiding te benaderen. In principe werd zonering procedure die wordt gebruikt om de ruimte te verdelen in twee delen, bijvoorbeeld om te slapen en werken, vrije tijd en een kledingkast en nog veel meer. Scheiding van de kamer verschillende tinten perfect geschikt om visueel verbergen van de tekortkomingen van de kamer, evenals de focus op een object of kleur.

De combinatie van kleuren in het interieur van een slaapkamer

De combinatie van verschillende kleuren in het interieur naar een harmonieuze en comfortabel gevoel van de kamer, waar u aangenaam kunt ontspannen creëren.

Designers niet aan te raden:

 • De keuze van kleuren te helder;
 • Het gebruik van behang met heldere patronen;
 • Ruwe materialen zoals natuursteen of een imitatie.

Een verbod op hen niet categorisch, maar ze moeten weinig, en alleen op een bepaalde plaats van de kamer. Van felle kleuren en ongewone afwerkingen kan eenvoudig worden gedaan focus en de aandacht afleiden van de gebreken en vergissingen kamer.


Slaapkamermeubilair moet worden geselecteerd neutrale tinten, met één muur kan worden ingericht met lichte behang en decorSlaapkamermeubilair moet worden geselecteerd neutrale tinten, met één muur kan worden ingericht met lichte behang en decor

De juiste kleur keuze voor slaapkamers

Kies kleuren voor de slaapkamer staat voor:

 • De afmetingen van de kamer;
 • verlichting;
 • De vorm van de kamer.

Licht invloeden wat voor soort tinten zijn koud of warm. Keuze van zachte en lichte kleur is geschikt voor ruimtes met weinig licht, maar donkere kleuren passen perfect in een slaapkamer met grote ramen, gelegen aan de zonnige kant. De belangrijkste fout die veel van de mensen die liever uw eigen kamer inrichten is de weigering om een ​​bepaalde stijl te selecteren. Als u kiest voor de stijl, zal het veel gemakkelijker zijn om de die zal worden gekozen kleuren, meubels, meubels kleur te geven en zelfs wat zou de patronen op de muren.Het eerste wat aandacht te besteden aan uw eigen voorkeuren, alsmede de keuze van de mode, maar niet liegen tegen de schaduw van de ziel is waarschijnlijk te irriteren dan genot, die de afbraak en het onvermogen om te ontspannen zal veroorzaken.

Slaapkamer interieur in twee kleuren

Het combineren van de kleuren moeten aandacht besteden aan diverse aspecten die te maken zullen misstappen en belachelijk uiterlijk voorkomen.

Je moet het behang van dezelfde kleur te selecteren, maar met verschillende tintenJe moet het behang van dezelfde kleur te selecteren, maar met verschillende tinten

Belangrijke aspecten:

 1. Shades moet uniform intensiteit, als op het behang in verschillende plaatsen dezelfde kleur herhaalt, moet deze van dezelfde toon zijn.
 2. Is het niet raadzaam om het behang te gebruiken, waarover een hoogfrequentie dat de eerste druk op de psyche. Veel beter naar gewone en getextureerde coatings te gebruiken.
 3. Als u wilt gebruiken voor het bekleden van de muren met grafische elementen, moet je dezelfde samenstelling toe te passen, in plaats van een paar, zal het effect van de rommel te creëren.
 4. De beste optie om een ​​verdunde omgeving te creëren is het gebruik van wit en beige patroon op de doeken.

Hoe te kleuren te gebruiken

Dus het was leuk om in de kamer, de reparatie u bepaalde tips meesters gebruiken.

Met behulp van een combinatie van twee verschillende achtergronden je kunt bereiken visuele verhoging van de ruimte kleine slaapkamerMet behulp van een combinatie van twee verschillende achtergronden je kunt bereiken visuele verhoging van de ruimte kleine slaapkamer

namelijk:

 1. Het is niet nodig om de heldere en verzadigde tint te combineren met contrast. De tweede component moet zachter en lichtere tint zijn.
 2. Als de registratie, zal worden uitgevoerd met de hulp van behang in verschillende kleuren, dan moet je het werk ontwerpen van tevoren en proberen te richten op de verdiensten van de slaapkamers.
 3. Als de slaapkamer is klein van formaat, bij het afwerken moet haar een visueel uit te breiden. Dit kan gedaan worden door een combinatie van een lichte kleur en contrast met Photowall en realistische panorama.

Kenmerken van de room decor

De combinatie van kleuren de laatste tijd erg populair, net als de combinatie van materialen. Dergelijke decoratie kan worden beschouwd als niet-standaard, maar een universele manier om de slaapkamer decoraties. Afhankelijk van die kleurenpalet krijgen voorrang effect kan verschillen.


Als vakkundig benaderen om de reparatie, krijg je:

 • Ongewoon sieren de aangrenzende wand, verbergt alle tekortkomingen;
 • Inhoud en de muren en het plafond met behulp van kleurrijke behang;
 • Inhoud één wand verschillende tinten;
 • Versieren de tegenoverliggende wand van dezelfde kleur, maar verschillend in toon.

Goed gekozen ontwerp voor de slaapkamer zal al de gebreken van de kamer te verbergenGoed gekozen ontwerp voor de slaapkamer zal al de gebreken van de kamer te verbergen

Als er geen exacte vaardigheden plakken ruimte behang in twee kleuren, kunt u effen stof, maar met kleurrijke ontwerpen te gebruiken. Harmonieuze kleuren - de sleutel tot een geweldige uitstraling van de kamer. Moderne ontwerpers de voorkeur aan accent muur die ziet er heel creatief in alle kamers te creëren. Bij de nabewerking gemaakt aandacht te richten op slechts één kant van de kamer, met uitzondering van de anderen.

Belangrijk! Maak een accent muur is veel beter, waar zich bevindt het hoofdeinde. Een dergelijk deel van de kamer te ontwerpen niet nodig om een ​​gehele wand versieren het plafond, hebben een halve of hoe de nadruk trekken middels patroon vormen of Photowall.

Kleuraccenten in de slaapkamer

Het gebruik van meerdere kleuren in de inrichting van de slaapkamer is vereist om functionele gebieden te creëren.


Zoning is niet moeilijk uit te voeren, is het alleen nodig om te beslissen over het doel waarvoor de noodzaak beide delen van het gebouw, evenals:

 • Waar moet het bed worden geplaatst;
 • Zoals verlichting is gevestigd;
 • Of garderobe nodig.

Two-tone afwerking van de muren zal helpen om het bestemmingsplan te maken in de slaapkamerTwo-tone afwerking van de muren zal helpen om het bestemmingsplan te maken in de slaapkamer

Recreatiegebied moet noodzakelijkerwijs licht en delicaat, maar voor de werking van de ruimte moet wel goed kleuren zoals geel, blauw en groen. Als de ruimte is gemaakt voor het kind, in het bijzonder studenten, de schaduwen moet sappig, stimulerend en energiek te zijn, het kind was altijd in een goed humeur. Accent in de kamer kan doen om een ​​helder plafond worden. Nu is het erg populair bij heldere glossy plafonds, die niet alleen de ruimte te versieren, maar ook visueel uit te breiden in te stellen. Plafondbekleding kunnen in de vorm van behang, maar in dit geval moet de meester arm designtintjes bewerkstelligen zonder misstappen. Het kiezen van heldere behang is niet aanvaardbaar, omdat het matte stof, en ook artsy vermindering van de hoogte van de muren en zal de druk op de psyche te zetten.

Veel beter om een ​​materiaal lichter in textuur en lichter van kleur te kiezen.

Populaire kleur combinatie in de slaapkamer (video)

Concluderend, de typische combinatie van beide kleuren op de wanden behang waarbij tegenoverliggende geometrische patronen gebruikt. Bijvoorbeeld, de verticale en horizontale lijnen. Verticale strepen zijn een unieke inrichting, omdat ze blijkbaar de hoogte van de wanden te verhogen. Niet slecht zou kijken naar twee soorten behang, waarvan er één is solide, zoals kalk en de andere gestreepte achtergrond, dat is wit en licht groene strepen te gebruiken. Het kan dus volkomen verdelen de ruimte in twee gebieden, waarbij aan slaap, maar ook voor het bewerken of het opnamedeel.

Slaapkamer twee-kleuren (foto)

2-47 2 3 11min36 24-37 45 16-5 71d7579c3cac57b8be62a0c7493ae46b 263 294

Leave a Comment

Your email address will not be published.

90 − 85 =