Wij doen balusters voor trappen gemaakt van hout snel en efficiënt: 3 hoofdonderdelen – nwhistorycourse.org

The BlogPrachtig sieren de houten trap balusters kan bijzondersPrachtig sieren de houten trap leuning balusters kan bijzonder zijn, zoals de machtige Atlas, dragen op hun schouders een stevige steun voor de leuning. Geen wonder, een paar eeuwen geleden, grote trap versierd met gesneden balusters hout dure rassen, in de vorm van dieren en mensen met mooie ornamenten.


balusters parameters voor houten trap: de omvang, structuur en types

Baluster - basiselement trapleuningen.

Het vervult verschillende functies:

 • Vaststelling van leuningen trap;
 • Verzekert veiligheid van verkeer;
 • Decoratieve functie.

Balusters voeren als zowel een esthetische functie en bieden veiligheid tijdens het verplaatsen van de ladderBalusters voeren als zowel een esthetische functie en bieden veiligheid tijdens het verplaatsen van de ladder

Gebruikelijk spijlen kunnen worden verdeeld in 3 delen:


 1. Het onderste gedeelte dat een leuning en de vloer is bevestigd, wordt een basis genaamd;
 2. Het middendeel, dat gewoonlijk wordt gemaakt van gesneden of is toegepast decoratieve elementen genoemd lichaam spijlen;
 3. Het bovenste deel, verantwoordelijk voor het ondersteunen van de reling, genoemd steundeel - als regel wordt gemaakt overeenkomstig met de basis, zodat de algemene vorm van baluster is symmetrisch.

Alle spijlen, ongeacht het materiaal waaruit zij zijn vervaardigd, verschillen de soort afwerking. De eenvoudigste soort - het is plat balusters. Kortom, dit is een eenvoudige houten, met daaraan verbonden de reling. Zoals spijlen hebben decoratieve component of malen.

Gesneden balusters zijn complex artistieke decor, die uitgevoerd wordt met de hand gesneden. Deze leuningen worden gebruikt voor het decoreren van een afzonderlijke ladders of delen van het samenstel. Spijlen, vorm of ontwerp gemaakt door frezen of draaien machine, genaamd - frezen en besneden.

Deze techniek kunt u ongetwijfeld heel mooi artikelen, kosten-effectiever dan u de draad te creëren.

Het aantal balusters en hun grootte is afhankelijk van de configuratie van de trap. spijlen lengte moet overeenkomen met de hoogte van de leuning. Ze zijn meestal ingesteld hoogte 80-100 cm. Het aantal elementen in de leuningband wordt berekend uit de lengte van de ladder.Ze veilig van de ladder, dient de afstand tussen de spijlen niet groter zijn dan 30 cm, en op samenstellingen perspectivisch aanzicht zag organisch, moet de afstand tussen de leuning gelijk zijn. Er moet rekening worden gehouden met de hoek waaronder een trap naar het in de toekomst niet moeilijk te berekenen, hoe spijlen steundeel, dat aan de leuning toekomst zal worden gehecht snoeien.

Rechte trap met houten balusters van verschillende materialen

Wanneer het huis is gepland om de trap op te bouwen met zijn handen, dan is het meest waarschijnlijk is het gewoon een rechte trap. Dit ontwerp is niet ingewikkeld in de uitvoering, en de taak zelfs een beginner kan verwerken.

Maar hier is de productie van balusters, het proces is veel complexer en posilen is niet voor iedereen. Belangrijke technische en esthetische aspecten van de prestaties, heeft veel mogelijkheden en oplossingen. Om hun eigen handen om een ​​waar meesterwerk te maken, is het noodzakelijk om de studie van de ontwerpen zijn voorzien van balusters, het materiaal waaruit ze zijn gemaakt, en rechtstreeks het productieproces.

Beter gebruik van hout balusters, omdat ze worden gekenmerkt door ecologische en gezondheid en veiligheidBeter gebruik van hout balusters, omdat ze worden gekenmerkt door ecologische en gezondheid en veiligheid

Balusters zijn verschillend. Zij maken gebruik van een verscheidenheid aan materialen: glas, metaal, marmer en zelfs beton, maar waarom zou kiezen voor hout?

Ten gunste van een boom heeft vele onbetwistbare feiten:

 • Milieuvriendelijk materiaal;
 • Gemak van fabricage (hout gewoon rechtdoor baluster kunt jezelf altijd te maken, en gemaakt van glas of metaal is problematisch);
 • De meegevende (Grafiek voldoende zacht materiaal, dat gemakkelijk de draad of tekening kan veroorzaken);
 • Voorkomen (hout is zeer geschikt voor elk interieur).

Natuurlijk, het is goed te beseffen dat een boom nodig heeft speciale zorg, zodat zij haar schoonheid niet heeft verloren en is niet onderworpen aan de vernietiging van parasieten.

Permanente reiniging, antiseptische en antischimmelmiddelen - alle verplichte maatregelen.

Voor de vervaardiging van balusters met zijn eigen handen, is het beter om loofboomsoorten kiezen. Om deze goed geschikt eik, es, beuk, lariks en berk. De marge van de veiligheid van deze rassen, waar boven de rest uit. Bijvoorbeeld, grenen of vuren zijn niet hoog kracht, maar een dergelijk materiaal is makkelijker om mee te werken. Van deze boom, kunt u gesneden ornamenten te maken, of het gebruiken in combinatie met het metaal.


De combinatie van hout met metaal gebeurt vrij vaak. Metalen bevestigingsmiddelen voor de uitvoering van de functies van bescherming tegen beschadiging en vocht. Dergelijke tandemstructuur wordt vaak gebruikt in outdoor structuren. metaal wordt ook gebruikt voor decoratieve balusters.

Als geen van de materialen gebruikt voor de vervaardiging van tussenbalusters zou een dergelijke beslissing overwegen tevoren, maakt de tekening.

Advies over hoe de balusters op een houten ladder te installeren zonder het gedoe

Om bevestiging balusters te maken, moet u vertrouwd te raken met de installatie processen. Doorgaans een van de drie klassieke methoden.

Installeer de balusters kan onafhankelijk zijn, het belangrijkste ding - om materialen en gereedschappen voor de installatie voor te bereidenInstalleer de balusters kan onafhankelijk zijn, het belangrijkste ding - om materialen en gereedschappen voor de installatie voor te bereiden

namelijk:


 1. Bevestigingschroeven de pees. In het midden van het ondereinde van de paal gat geboord. Baluster is gesneden onder een hoek die afhangt van hoe de string naar een kolom aangebracht en die opening in de ingebrachte haarspeld. Pin bevestigd met witte lijm. Het einde van de tap functie dient van ongeveer 5-7 cm. Verder, in de string boorgat, wordt bevestigd met een pen baluster. De eerste moet extreme balusters en dan de rest te leveren. De bovenste bevestigingsmiddelen spijlen ook alleen het ontwerp bijgevoegde podperilnik of direct aan de rails gedragen.
 2. Montage op de plug. Boring machine - een houten plug. Bevestiging van balusters zo goed gemaakt als op de hielen. Het enige verschil is de grootte van het gat u wilt boren. Voor plug het een beetje meer.
 3. Zelftappende schroeven. Dit is misschien wel de snelste en gemakkelijkste manier van de vaststelling. Bevestiging gebeurt rechtstreeks aan de stappen, en is geschikt voor trappen naar kosuorah. Schroef vastgeschroefd in de stap. De punt van de schroef uitsteekt halverwege. Volgens vooraf ingestelde de markering op de lagere cut balusters bedriegen op haar schroef.

Methoden: hoe balusters te bevestigen op een houten trap met geen ervaring

Bij de bevestiging van balusters op hun eigen uitgevoerd, zijn er veel vragen, zoals hoe ze op te lossen? Vakmensen zeggen dat dit juweel bezetting.

Om de balusters te beveiligen, moet u een speciale segment moer kopenOm de balusters te beveiligen, moet u een speciale segment moer kopen

Twee traditionele benaderingen over hoe om balusters en berichten op te lossen:

 1. moer bevestiging. Deze bevestigingswijze is nodig segment moer.
 2. Capercaillie. In de kolom aan de onderkant, gezaagd groef vrij groot. Het is geschroefd en hoen (artikel voor bevestiging, waarbij de randen 4-6, 6-15 mm).

Houten palen kan worden geïnstalleerd en veilig op dezelfde manier.

Installatie-instructies balusters op een houten ladder met je handen

All arbeidsintensief te splitsen in stadia.

Voordat u uw installatie te starten, moet u het hele proces werkt plannenVoordat u uw installatie te starten, moet u het hele proces werkt plannen

Uitgevoerd stap voor stap:

 1. Het installeren van extreme balusters. Elke wijze van bevestiging: van de bouten, schroeven en pluggen.
 2. We moeten nu gelden de lay-out van de toekomstige steun. Hier komt het steunniveau of dikke draad, zoals touw. Vergeet niet dat alle verdere werkzaamheden is afhankelijk van de nauwkeurigheid van de schrijver lijn.
 3. Krijt, markeerstift aangegeven het gemiddelde van de balusters.
 4. Bereiding bovenste steundelen - afzagen onder dezelfde hoek als de hoek van de gehele ladder arrangement.

Het proces van het installeren van de houten hekken ladder heeft haast niet tolereren. Het is noodzakelijk om zorgvuldig uit te voeren metingen, zorgvuldig en nauwgezet doen van de lay-out. Anders zal het werk over te doen. Immers, niemand houdt een ladder uit te steken in verschillende richtingen tussenbalusters en gebogen leuning.

Decoratieve balusters voor trappen: houten meesterwerken

Naast de primaire functie (veilige verplaatsing van de ladder), spijlen, maar ook een van de belangrijkste elementen van de inrichting. Mooie gesneden balusters, natuurlijk, voeg een eenvoudige houten trap glans en luxe. In de moderne productie van decoratieve elementen van het model elektrisch gereedschap en hulpmiddelen helpen, maar nog steeds, kan geen machine niet te vergelijken met de oude kunst van de hand gesneden hout. Geduld, artistiek talent en toewijding vereist van een ware meester, een echt meesterwerk te krijgen.

Reliëf snijwerk op de trap balusters zal verfijning en elegantie toe te voegenReliëf snijwerk op de trap balusters zal verfijning en elegantie toe te voegen

Er zijn basistypen threads:

 1. Opengewerkte snijwerk of opeenvolgend. Op deze manier realiseren ontwerpen of patronen zonder een achtergrond. Gebruik bij de vervaardiging van de afzonderlijke decoratieve elementen en de oprichting van de onafhankelijke artikelen. Deze methode is geschikt voor de vervaardiging van platte spijlen met veters patroon op hout. De methode opengewerkte carving de meest eenvoudige en de kracht van de beginner. Voor de productie geen dure apparatuur nodig: een mes en beitel, handzaag en decoupeerzaag.
 2. Doof draad. In deze techniek, wanneer de draad volledig ontbreekt spleet. Dit type garen heeft een andere implementatie technieken. Bijvoorbeeld de contour patroon van de draad bestaat uit groeven en goten, die langs de omtrek van het patroon gesneden. Wanneer skobchatoy draad tekening gevormde groeven en steunen. Leden eerste wat getraind geometrische draad, dat bestaat uit een patroon van uitsparingen met verschillende geometrische vormen. En, misschien, de meest prachtige uitzicht op de draad - zwart-lak. Geproduceerd op een boom met een donkere achtergrond, die is bedekt met lak of beits.
 3. Reliëf of gebeeldhouwde vorm van de schroefdraad. Deze draad wordt beschouwd als de meest moeilijk uit te voeren zijn, het vereist ernstige vaardigheden van de meester.

Deze draad zorgt voor echte meesterwerken: een verscheidenheid aan houten vormen, overladen eiken, hout dieren en mensen. Meestal dit type draad gebruikt om de eerste (de voorkant) ladder berichten te versieren.

Hoe te balusters installeren op een houten trap (video)

trapleuning kunnen divers zijn - houten balusters gemaakt van eikenhout, die zijn gemaakt met hun eigen handen, opengewerkte, smeedde een meester glas kolommen of schilderijen - is altijd goed te beseffen dat de belangrijkste functie is de veiligheid van de beweging.

Voorbeelden balusters houten trap (foto)

0317517187781537502be3a97baa005ffd99aa3fa807cf769c4-e1445852665297cvetoviewariaciiperilDSCN0573rnmfoto-derevyannogo-ograzhdeniyaDerevo --- eto-Derevo-kommentarii-izlishnikrasotischa-sozdannaya-rukami-professionala - vsego-vostorga-ne-o

Leave a Comment

Your email address will not be published.

59 − 51 =

Adblock
detector