The BlogZelfs een kleine slaapkamer kan mooi, gezellig en comfortabel om te ontspannenZelfs een kleine slaapkamer kan zijn mooi, gezellig en comfortabel slaapkamers voor otdyhaDizayn 13 m², foto's en manieren om de kamers, maar ook ideeën voor volwassenen en kinderen te ontwerpen, vandaag is de belangrijkste kwestie onder de eigenaren van appartementen. Helaas kan niet iedereen genieten van de open ruimten van particuliere woningen, en de wens om het comfort te creëren, en niet af te wijken van de huidige trends, het is nergens heen. Om niet om jezelf te beroven van deze voordelen zorgvuldig worden overwogen kamer ontwerp van begin tot eind, en deze beurt.


Interior bedroom 13 m² echte ontwerp: kleurenfoto's en uitwerken van oplossingen

Als uw slaapkamer in het appartement is groot in omvang, dan is het raadzaam om het te registreren in de richting van dezelfde kleur, natuurlijk, heldere kleuren. Deze regel geldt ook voor textiel en meubels, en de muren aan het plafond. Bovendien is de combinatie van zwart-wit is nu op het hoogtepunt van de mode, zodat uw interieur precies in de trend zal zijn.

Let op! Regels van de registratie van identieke en volwassen kamer, en voor kinderen van verschillende leeftijden, evenals de ontwikkeling van een slaapkamer-woonkamer.

Het maken van kamers in heldere kleuren zal de ruimte ruimerHet maken van kamers in heldere kleuren zal de ruimte ruimer

Als extra componenten, om de sfeer te verdunnen, kan je toevlucht nemen tot het gebruik van verschillende decoratieve muren, evenals regelen felle accenten in de vorm van bedlampjes.

Het creëren van een echte interieur, professionals adviseren:


 • Ruimte maken met ramen aan de noordzijde, is het beter om warme en zachte kleuren voorkeur: beige, melk, vlas, pistache;
 • Op hetzelfde moment, zal het ontwerp van het interieur slaapkamers met zuiden ramen kijken beter koud gamma, op basis gelegd twee kleuren: grijs en wit.

Als voor de witte kleur in het interieur, het is een klassieker van het genre. Hij ziet er perfect in elke ruimte, ongeacht de locatie van de ramen en het vullen licht. Alleen met hem is om zeer voorzichtig te werk, want als onjuiste benadering, zal de ruimte zeer vergelijkbaar met de afdeling in het ziekenhuis zijn.

Versieren de kamer 13 vierkante meter en 3 belangrijke elementen in het ontwerp

Slaapkamer van 13 pleinen kan visueel meer te maken. We moeten de nodige aandacht te geven aan de selectie van afwerkingsmaterialen. Gespecialiseerde winkels bieden een breed scala van producten, die soms verwart met de juiste gedachten, maar je moet altijd houden aan het idee.

Het interieur slaapkamer was harmonieus, moet correct ervoor kiezen niet alleen de meubels, maar textiel en andere decoratieve elementenHet interieur slaapkamer was harmonieus, moet correct ervoor kiezen niet alleen de meubels, maar textiel en andere decoratieve elementenTip! Als u niet meer wilt dan je budget in de afwerking kamer te brengen, schrijf een gedetailleerde lijst, of een foto van uw toekomstige interieur af te drukken en mee te nemen naar de winkel.

Dus, als een klein appartement en het gebied van de kamer niet mogelijk te luxe om te zwerven, laten we omgaan met de belangrijkste fasen en elementen van de decoratie dat in de toekomst het interieur zag er coherente en attent.

We denken over alle details in de volgende volgorde:

 1. plafond klaring. Als de hoogte van de ruimte is meer dan 2,8 meter, waardoor u nu de originele meerlagig element te construeren: hoe lager het plafond, de minder omslachtig moet zijn om niet de verhoudingen verstoren. Kinderen of volwassenen slaapkamer met een win-look geverfd of spanplafond.
 2. Het maken van de muren. Dit deel van de ruimte wordt beschouwd als de belangrijkste ontwerp in het ontwerp. wenselijk speelt hoeken te verhogen waren glad en zacht. Voor hun afwerkingen omhoog gaan vinyl en papier behang, textuur gips structureel instabiel en eentonig kleur. Het is beter om de voorkeur te geven aan pasteltinten.
 3. bodemvrijheid. Hier de eigenaren hebben, zelfs als onbelangrijk, maar nog steeds de keuze tussen laminaat of tapijt. Natuurlijk, de eerste optie een beetje duurder, maar het is perfect voor de slaapkamer, in feite zich gevestigd als een ecologisch product. Op dezelfde voordelen van tapijt in zijn zachtheid, en het creëren van extra comfort.

In ieder geval, deze aanbevelingen zijn slechts een manier om te raken van de eigenaar van het origineel, het idee van zijn eigen ontwerp, en de beslissing om alleen degenen die in deze kamer zal leven accepteren.

Stijlvol ontwerp slaapkamer 13 vierkante meter: de juiste verlichting

In het ontwerp van elke ruimte ontwerp is niet de laatste rol van de verlichting. Met het, ook kan verhogen of de omgeving te verlagen. Sommige lichten vullen de ruimte met geel licht, de andere witte, en elk detail is belangrijk, omdat een persoon in de slaapkamer komt in orde. Om te ontspannen en tot rust komen na een dag hard.

Het maken van een slaapkamer, moet speciale aandacht worden besteed aan de keuze van de verlichting apparatenHet maken van een slaapkamer, moet speciale aandacht worden besteed aan de keuze van de verlichting apparaten

Tip! Met de juiste verlichting, kunt u een succesvolle slaapkamer bestemmingsplan uit te voeren.

Onmiddellijk moet gezegd worden voor de kleine kamer is niet aan te raden om grote kroonluchters gemonteerd in het plafond te kiezen. Het is ook de moeite waard op te geven elementen die opknoping beneden de details. Dit alles zal nemen nuttige ruimte.

Het beste ding in de slaapkamer 13 vierkante meter ziet een dergelijke dekking:


 • Spots rond de omtrek, en kan op een chaotische of de geometrische rangschikking;
 • Indien nodig perfect, dan geschikte plaats equidistante punten aan de lange zijden van de kamer (in combinatie met een glanzende spanplafond ruimte aanzienlijk verhogen);
 • Het beste is om groeilichtinstallaties in de vorm van wand lichten of lampen, alleen de bron moet naar boven zijn gericht;
 • Voor de liefhebbers besteden de avond het lezen van boeken geschikt flexibele LED-lamp, die het hoofdeinde vast te stellen;
 • En, natuurlijk, als je een vakje op het bed. Dat moet het LED-strips te plaatsen.

Zoals u kunt zien, niet allemaal zo slecht als het lijkt op het eerste gezicht, en zelfs op dertien pleinen is waar brassende. En als we combineren goede juiste kleur van de muren, plafonds en verlichting, vervolgens om te zetten in een kleine kamer in een grote kamer.

Het meubilair in het interieur van een slaapkamer 13 m: foto en selectieregels

Het eerste wat je nodig hebt om te leren - dit is de minimale hoeveelheid van meubilair in een kleine slaapkamer. Anders zal het niet alleen dichtbij, maar moeilijk om te ademen. Overloaded de sfeer is altijd druk op de psyche, dus je moet weten hoe een groot deel van het meubilair moet worden in een kleine slaapkamer.

De perfecte oplossing voor kleine slaapkamers uitgegroeid tot een compacte modulaire meubelsDe perfecte oplossing voor kleine slaapkamers uitgegroeid tot een compacte modulaire meubels

Tip! Het meubilair in de slaapkamer ziet er beter uit in heldere of pasteltinten.

Laten we eens in detail niet om jezelf te beroven van comfort, maar het maakt het niet alle bruikbare ruimte. Het zal moeten toevlucht nemen tot trucs ontwerpers die van een minimale oppervlakte te maken luxe slaapkamers.


Het principe van de selectie van het meubilair is als volgt:

 1. Acquire alleen iets dat op unieke wijze zullen worden betrokken, geen onnodige elementen nodig hebben;
 2. Het is beter om de voorkeur aan multifunctionele van de headset te geven;
 3. Compact formaat - ideaal voor kleine slaapkamers;
 4. Als je van groot bed, kunt u een platform, waar er zal worden dozen voor beddengoed te kopen;
 5. Onmisbaar onderwerp garderobe altijd dankzij de vele mailboxen. Hangers en kantoren.

Dat zal wel genoeg zijn. Om niet ongemakkelijk voelen, maar zonder afbreuk te doen aan hun verlangens in een kleine slaapkamer van 13 pleinen.

Creëer een ontwerp slaapkamer 13 m² (video)

Dat is alles wat trucs. Als je een kleine slaapkamer - maar dat betekent niet niets. Het is belangrijk om te kunnen dromen en correct vertalen van hun ideeën in echte interieur. Met deze aanpak, zal er altijd comfortabel en gezellig, en je slaapkamer zal niet willen verlaten voor een lange tijd.

Ontwerp opties slaapkamer 13 m² (interieur foto's)

12201109071515973040 161 215 233 286 303 471 940 1438 2031

Leave a Comment

Your email address will not be published.

45 + = 47