Welke soorten daken: verschillende dekking opties – nwhistorycourse.org

The BlogTot op heden is er een grote selectie van materialen voor het afwerken van het plafondTot op heden is er een grote selectie van materialen voor het afwerken van de knock eerste, de keuze van het plafondsysteem is afhankelijk van de aard van de ontwerpconcept heerst in uw huis. En als er geen expliciete stijl, zijn er nog een aantal redenen, kenmerken die kunnen worden geselecteerd plafondbekleding. Als het tijd is om een ​​nieuw plafond te maken, kijken naar een verscheidenheid aan opties.


Welke plafond: opgehangen gestel

Installatie van het plafond kan eenvoudig worden gedaan met je handen, indien een dergelijke installatie eenmaal heeft uitgevoerd, goed of reparatie vaardigheden zijn voldoende om te gaan met hun eigen instructie.

Het woord "zwevende" toont aan dat de toekomst van het plafond is een ontwerp dat is opgehangen aan het ontwerp, de basisplafond. Het is opgehangen aan het frame. En dit frame is een houten of metalen.

Verlaagd plafond frame - de meest voorkomende ontwerp-oplossingVerlaagd plafond frame - de meest voorkomende ontwerp-oplossing

Voor de inrichting gebruikte metalen frameprofielen - en plafondloopdeuren. Ze zijn gemonteerd op de omtrek, de vorming van een steiger die je schede. In dit geval hebben we het over het creëren van gipsplaten systemen. Maar het raamwerk is en verzonken plafond en rek, etc. Gewoon frames kan verschillen, evenals schorsingen voor hen.

Op basis van het metalen frame kan het plafond van de verschillende lagen te maken. En je kunt doen en de gecombineerde plafond als opgespannen doek versierd met het ontwerp van de gipsplaat dozen.

Rassen plafonds (video)


Opties Plafondafdekking: witten of schilderij

Laten we zeggen dat uw appartement plafonds laag, en verschillende soorten van zwevende structuren is niet precies uw optie, dan moet je de optimale plafond bekleding kiezen.

Rassen van plafonds:

 • Witten. Oude versie, wanneer het plafond is bedekt met krijt of kalk samenstelling. Echter, op een onvoorbereide oppervlak van een dergelijke samenstelling uiteraard niet van toepassing. Eerst moet je lijn de basis plafond, gips, stopverf, primer en vervolgens verwerken, en dan pas te Beli. In de prestaties is niet de beste optie (in ieder geval, gemiddeld), je gaat te hebben om witten zijn twee jaar.
 • Schilderen. De situatie is bijna hetzelfde, alleen in plaats van krijt en ongebluste kalk u de inktsamenstelling te gebruiken. Paint meer praktische, zijn goedkoop en gemakkelijk om te werken met hen. Vooral omdat het plafond na whitewash, er alleen een witte en geen andere moderne verf veronderstelt een heleboel opties van kleuren en tinten.
 • Behangen. Een dergelijke prestatie ontwerp van het plafond, ook, heeft een lange geschiedenis, maar de versie is redelijk goed. Ten eerste, als je een overschilderbaar behang te nemen, kun je bijna elk jaar aan het plafond te werken, schilderwerk gewoon het behang. Ten tweede kan je niet gewoon de papieren muur, zoals, bijvoorbeeld, de bamboe dat een geweldige optie voor woonruimte in eco-stijl zou zijn.

Veel verhuurders ervoor kiest om geen moeite met een afwerking van het plafond: ze gewoon zijn kleur, bleekmiddel of WallpapersVeel verhuurders ervoor kiest om geen moeite met een afwerking van het plafond: ze gewoon zijn kleur, bleekmiddel of WallpapersMaar van een dergelijke bekleding als plastic decoratieve platen vandaag weigeren, verband te brengen met de verouderde, niet meer zo spectaculair decor plafonds.

Formulieren plafond in het huis: cassetteontwerp

Cassette plafonds ook van toepassing op het karkas structuur. Hun principe is dat je nodig hebt om het frame te vullen met speciale panelen. Soms aangeduid als een cassette plafond raster.

Kenmerk verzonken plafond:

 • Cassettes - een plaat uit minerale wol of glaswol (gecomprimeerd) met vulstoffen, zoals klei en zetmeel;
 • De platen worden gemaakt zonder fenol-formaldehyde harsen en asbest, want ze zijn niet brandbaar en onschadelijk voor de mens;
 • borden zijn meestal wit, self-gekleurde;
 • De meest voorkomende structuur panelen - glad, maar kan worden gekocht platen met een ruw oppervlak;
 • Naast standaardplaten beschikbaar zijn en speciale bijvoorbeeld waterbestendige of akoestisch.

Cassette plafond - opknoping ontwerp dat perfect elke ruimte te verfraaienCassette plafond - opknoping ontwerp dat perfect elke ruimte te verfraaien

Bevestigingssysteem cassetteplafond is als volgt: lager en tussenstukken, suspensies en filets (wandprofielen). Het blijkt dat het plafond vrij snel geïnstalleerd is en net zo snel kan worden gedemonteerd of gedeeltelijk gedemonteerd.

Formulieren plafond ontwerpen: een verscheidenheid aan rack

Verlaagde plafonds worden meestal geïnstalleerd in kleine gebieden met een hoge vochtigheid of corrosieve omgevingen. Het is licht en duurzaam, milieuvriendelijk plafond. Ze zijn niet bang voor vocht en is niet brandbaar.

Rake - een dunne plaat van aluminium of staal, die is bedekt met een aantal laklagen bakken.

Zoals voor het ontwerp, het is dit:


 • Verzilverde platen;
 • Verguld;
 • chroom;
 • SLR;
 • matt;
 • Met of zonder perforaties.

Rack plafond zijn steeds vaker in gebieden zoals: keuken, toilet en badkamerRack plafond zijn steeds vaker in gebieden zoals: keuken, toilet en badkamer

Mount een dergelijke structuur is ook eenvoudig: een basis plafondmontage profiel, een kam, en de panelen zelf aan de kam gewoon prischelknutsya. De houders zijn clips systeem.

Opties voor het plafond reparatie: opgespannen doek

Dit is één van de meest populaire plafond structuren. U kunt trek de pvc-doek of weefsel Polystyrol. In het eerste geval, de arbeiders komen en een eerste meting, de tweede meting is niet nodig, een extra stuk materiaal net afgesneden.

Kenmerken spanplafond:


 • Al snel, in slechts een paar uur van uw plafond wordt perfect glad en het niveau;
 • Spanplafond is het meest winstgevende biedt u verfijnde en originele verlichting;
 • Deze coating kan duurzaam worden beschouwd, want het is met de nodige zorg voor ten minste 15 jaar;
 • En zorg voor hem eenvoudig - soms kan worden gestofzuigd, en dus - om het doek in een mild sopje schoon te vegen;
 • Stretch weefsel kan matte en glanzende zijn;
 • In het geval van overstroming van het verlaagde plafond zal uw meubels en vloer te redden uit het water, en het water kan dan worden afgevoerd (call specialisten);
 • Alle onregelmatigheden basic plafond verborgen.

Stretch plafond - de populairste en meest voorkomende vorm van afwerking plafondbekledingStretch plafond - de populairste en meest voorkomende vorm van afwerking plafondbekleding

Vooral populair zijn vandaag de dag plafonds met afdrukken van foto's, die vrijwel elke hoogwaardige beeldoverdracht naar het plafond, waardoor de ontwerpmogelijkheden verhoogt mogelijk te maken.

Indien onregelmatigheden zijn zichtbaar op het plafond

Hier kunt u op twee manieren doen. De eerste - om schoon schip te maken stopverf, gips en primer tot het plafond niet glad zal zijn. Ja, moet u wellicht meer dan een laag van de nivellering verbinding toe te passen voordat u het resultaat zal behalen. Maar niets hielp.

In de regel, als het plafond er sprake is van onregelmatigheden, zijn er twee manieren om ze op te lossen: ten eerste - stopverf, de tweede - naar een scharnierende ontwerp te gebruiken voor het afwerken van het plafondIn de regel, als het plafond er sprake is van onregelmatigheden, zijn er twee manieren om ze op te lossen: ten eerste - stopverf, de tweede - naar een scharnierende ontwerp te gebruiken voor het afwerken van het plafond

Ten tweede - je gewoon rust ophangconstructie dat defecten te verbergen. Maar als er een dreiging van een ineenstorting van het gips, dan is het beter om de oprichting van het kader en de huid te verwijderen te houden ingestort en kon veel schade niet doen om het verlaagde plafond.

Spanplafonds kan ook verbergen een ongelijke ondergrond. Vaak is het gedaan in nieuwe gebouwen, waarbij het tweede en het derde jaar, kan het plafond gaan kleine, maar lelijke scheuren.

Hoe maak je de oneffenheden te verwijderen aan het plafond (video)

Vandaag is de keuze van de decoratie en de bouw van het plafond is geweldig, en er is een optie voor elke smaak en elke gelegenheid. Let op de balans van de stilistische eenheid, kleurbalans, en koop alleen hoogwaardige materialen.

Veel succes in de reparatie!

Soorten plafonds (Foto verschillende materialen)

2-min1 min4-min3-min5-min6-min7-min8 min10 min12 min

Leave a Comment

Your email address will not be published.

− 5 = 5

Adblock
detector