Welke kenmerken hebben gipsplaat: GOST – nwhistorycourse.org

The BlogGipsplaten - een populair materiaal voor de bouw en afwerkingGipsplaten - een populair materiaal voor het bouwen en afwerken rabotGipsokarton is een modern materiaal voor decoratie in het gebouw. Op dit punt het materiaal is zeer populair. Onmisbaar dit materiaal maakt het veel functies en betaalbare prijzen. Gipsplaat (gipsplaten) onmisbaar materiaal bij de constructie van een raam of deur hellingen uitlijnen gebogen oppervlakken en het creëren van structuren van verschillende vormen. in meer detail moet worden beschouwd, welke kwaliteiten moet gipsplaten hebben in overeenstemming met de GOST-normen.


Gipsplaten Standard: normen en kwaliteitseisen

gipsplaat is een rechthoekige vorm, bestaande uit gips geperst onder de pers stempel T4. Gips wordt geplakt op beide zijden met een dunne laag karton. Zijn grootte is 2500h120012,5 mm. Bovendien dat de vervaardiging van voorwerpen gebruikte gips en cellulose, kan een verscheidenheid aan kleefstoffen en schuimende componenten gips voegen.

Gipsplaat heeft een perfect vlakke oppervlakte, waardoor zij zich manifesteren als een versterkingsframe en de basis voor de nabewerking.

Het is onmogelijk om te praten over de technische kenmerken van de gipsplaat als geheel, omdat ze afhankelijk zijn van diverse overwegingen een rol om de een of andere van de GCR zijn.

Volgens GOST standaard gipsplaten platen zijn van verschillende soortenVolgens GOST standaard gipsplaten platen zijn van verschillende soorten

Overeenkomstig GOST 6266-97 de volgende materiaalsoorten:


 • Standaard (Dit model wordt afgekort GCR);
 • Of vochtbestendige gipsplaten;
 • Gipsplaten die brandwerendheid heeft - GKLO en compliant SNIP;
 • Gipsplaten, waarin alle bovenstaande eigenschappen combineert - GKLVO.

Interstate norm in vergelijking met de GCR: GOST

Gipsplaat normale of standaard, die ook de basis of gebouw gebruikt voor afwerking in het appartement vaker dan andere soorten wordt genoemd. Dit materiaal is beter dan de andere kunt u de reparatie en afwerking op het gebied van de nivellering wanden en langs het plafond en de muren. Gipsplaat dit type heeft een lichtgrijze kleur van het oppervlak wordt alleen in die gebieden waar een matige luchtvochtigheid.

In 2012 werd hij opgeroepen en interstate standaard van de samenwerking met beroemde bedrijf Knauf aangenomen. Volgens de ontwikkelde GOST 32614-2012, die pas in 2015 op het grondgebied van de Russische Federatie werd geïntroduceerd, de aanvaarding van gipsplaten genaamd Gipsbouwplaten.

Gipsplaten volgens tusen standaard omvat 8 typesGipsplaten volgens tusen standaard omvat 8 typesVolgens de nieuwe bezoekers, wordt het materiaal verdeeld in 8 types:

 1. Type A is gipsplaat, wat overeenkomt met de standaard gipsplaten;
 2. Type H - platen die verschillen in hun weerstand tegen vocht;
 3. Type F - gipsplaten, die is ontworpen voor brandwerendheid;
 4. Type D - materiaal verkrijgt de gewenste weerstand, afhankelijk van de omstandigheden en toepassingen;
 5. Type I - gipsplaten dat een verhoogde dichtheid heeft;
 6. Type E - dit type gevel platen die een lage waterabsorptie en minimale waterdamp hebben;
 7. Type P - materiaal, dat is ontworpen voor verdere toepassing van gips of betegelen;
 8. Type R - een plaat die grotere sterkte bij het buigen in een bepaalde richting.

Het certificaat van overeenstemming GCR Knauf

Wat wordt bedoeld met een certificaat? Dit speciaal papier door Knauf, dat zijn recht op bepaalde goederen op het grondgebied van de Russische Federatie te vervaardigen bevestigt. Het certificaat en de regeling ook bevestigen dat het object een aantal tests werden uitgevoerd en ingericht juiste protocollen. De resultaten van het onderzoek ontvangt de fabrikant een speciaal certificaat, waardoor de kwaliteit van de goederen bevestigt.

Het bedrijf Knauf is één van de belangrijkste plaatsen onder de fabrikanten van bouwmaterialen en is bezig met het leveren uitsluitend kwaliteitsproducten.

Het bedrijf Knauf staat bekend om zijn kwalitatief hoogwaardige productenHet bedrijf Knauf staat bekend om zijn kwalitatief hoogwaardige producten

Het assortiment van het bedrijf omvat dergelijke items:

 • metaal;
 • Diverse soorten gipsplaten en andere producten, die zijn gebaseerd op gips;
 • Speciale platen, die worden gebruikt voor het maken van verlaagde plafonds;
 • Materialen voor isolatie;
 • Materialen voor geluidsisolatie;
 • Materialen voor het afwerken van werkzaamheden in verband met de muren;
 • Gietvloer.

Wat zijn de kenmerken is voorzien van een certificaat voor GCR

Zoals hierboven vermeld, GCR van het bedrijf Knauf is van verschillende soorten.

namelijk:

 • Neutral;
 • vezels;
 • Vochtwerende;
 • vlamvertrager;
 • Combinatie (een combinatie van waterdichtheid vlamvertraging).

Elke soort van gipsplaat boven heeft een aantal kenmerken dat de naleving certificaten bevestigd.


Voor elk type gipsplaten, afhankelijk van de eigenschappen er een conformiteitscertificaatVoor elk type gipsplaten, afhankelijk van de eigenschappen er een conformiteitscertificaat

De meest populaire is een super vel van het bedrijf Knauf.

Dit materiaal heeft niet alleen een grote sterkte, maar ook bijzonder slijtvast, hebben alle technische en temperatuuromstandigheden voor hem geschikte

Zijn overige specificaties zijn indrukwekkend:

 • Dit blad heeft een hoge weerstand tegen brand;
 • Kan "ademen";
 • Van de samenstelling toxische materialen;
 • Het duurt gemakkelijk allerlei verwerking;
 • Het voldoet aan alle normen naar voren gebracht door de wereld te zetten.

Dit GCR kan niet alleen worden gebruikt in de constructie van de wanden, maar ook voor de vloer.


Rassen van gipsplaten (video)

Op het moment van aanschaf van materialen voor de reparatie is het beste om te gaan naar een speciale winkel gebouw. Echter, koop gewoon de benodigde materialen zijn niet genoeg. Voorafgaand aan de overname, is het wenselijk om kennis te maken met alle documenten die het materiaal moet vergezellen. Als de adviseur weigert om alle benodigde papieren van de aankoop moet worden verlaten te bieden, en het vinden van een meer betrouwbare verkoper.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

56 − = 53

Adblock
detector