The BlogWedstrijden voor plafond grilyato milieuvriendelijk en stil in gebruikPlafond grilyato lampen zijn milieuvriendelijk en stil ispolzovaniiNa in de huidige markt van bouwmaterialen is vrij groot grote verscheidenheid aan toestellen voor grilyato: LED, TL-verlichting. Wedstrijden voor plafond grilyato zijn rond, vierkant, rechthoekig, maar één ding verenigt hen: ze worden direct geïnstalleerd in het plafond zelf grilyato. Dankzij de technologie montage armaturen in het plafond, lampen zich bijna geen ruimte in de kamer, de lamp in de cellen, en de bedrading is verborgen in het dak stratum.


LED-lampen voor plafond grilyato

Een van de meest voorkomende vormen van armaturen voor plafond grilyato - LED. Dit is niet verwonderlijk, aangezien dit type verlichting Het heeft een enorme lijst van voordelen voor het plafond grilyato:

 • LED's, dat wil zeggen LED-lampen zijn zeer energiezuinig, hebben een laag stroomverbruik - van 1 tot 7 watt.
 • LED-lampen licht in de kamer wordt gelijkmatig verdeeld over het plafond gebied.
 • LED-technologie is niet een lamp of geleidelijke verwarming op vol vermogen verlichting nodig, dus LED-lampen worden vaak koud licht genoemd.
 • Misschien wel het belangrijkste voordeel van LED-lampen is hun lange levensduur (70.000 uur gemiddeld).
 • Daarnaast hebben deze lampen niet nodig constant service gedurende de gehele periode van de exploitatie.

LED armaturen voor plafond grilyato werken bij lage temperaturen en bij hogeLED armaturen voor plafond grilyato werken bij lage temperaturen en bij hoge

Om precies te zijn, de gemiddelde temperatuurbereik voor bediening van LED-lampen van -40 ° C tot 40 ° C, zodat de LED-lampen zijn ook geschikt voor de vriesruimte of buiten in de winter.

Goedkoop en stijlvol fluorescentielampen grilyato

TL-verlichting is ook populair voor grilyato. De reden ligt in de lage kosten en het gemak van installatie. Licht van TL-lampen is niet al te voor de hand liggend, en de variabiliteit in de prestaties van deze lamp kunt u de meest geschikte optie te selecteren.

Op dit moment, een kleine vraag:


 1. Lamp met een spiegel patroon. Reflecterend element verhoogt de hoeveelheid licht, die kosten bespaart en verbetert het visuele effect van de lamp. Dit type TL-lamp is het meest bekend om zijn ontwerp werd het belangrijkste kenmerk van fluorescentielampen.
 2. Diffusor - het is meer gestroomlijnde manier om de tl-lamp te transformeren. Diffuser maakt het licht zacht als mogelijk is, zal zelfs een directe blik op deze lamp geen overlast veroorzaken. Het uiterlijk van de lampen met een diffusor wordt erkend als de onbetwiste symbool van de follow-up activiteit van de zakelijke stijl.
 3. Prismatische lens maakt het beeld van het verstrooide licht is meer geometrische.
 4. Gemalen ijs - een stijl die niet alleen geschikt voor de zakelijke omgeving, maar ook voor entertainment structuren.

Het grote voordeel van TL-verlichting - gemak en bedieningsgemakHet grote voordeel van TL-verlichting - gemak en bedieningsgemak

diffuser ontwerp kan een belangrijke rol spelen in het creëren van het interieur van de handels- of kantoorruimte. Behandel de keuze van lampen zijn de aandacht waard.

Downlight in een kamer met een plafond grilyato

Downlight armaturen - accentverlichting gewenst gebied. dergelijke dekking wordt meestal gebruikt bij het uitwisselen van vloeren producten of cabines in de kleedkamer te markeren. Het plafond in dit geval mag niet te hoog zijn: van een grote hoogte het licht komt niet in zijn oorspronkelijke vorm.

Onder de soorten verlichting downlight kan worden geïdentificeerd: • Koplampen cirkelvorm. Dit is een klassieker voor gerichte verlichting.
 • Vierkant armaturen. Deze versie is een upgrade van de ronde lampen met het oog op het gemak van de installatie te verbeteren.
 • Lampen met een verminderde fluorescentielampen. Kan elke vorm hebben; andere verlichting element.

Licht van de verlichtingsinrichting downlight niet verstrooid en geleid langs een voorafbepaalde vectorLicht van de verlichtingsinrichting downlight niet verstrooid en geleid langs een voorafbepaalde vector

Traditioneel downlight heeft een cirkelvorm. Echter, voor het plafond grilyato handiger om de formulieren te installeren zijn ontwikkeld: de vierkante lichten.

Armatuur in grilyato plafond

De meest handige montage zijn de panelen die speciaal zijn ontworpen voor plafond grilyato. Hun principe is elementair: 1 in plaats van het plafond van de cel in de lamp is geplaatst en is bevestigd aan het ondersteunende plafond op te hangen. Echter, niet alle soorten verlichting hebben een elementaire setting.

Ruimte voor ronde armaturen direct gesneden in het plafond met een laser. En in plaats van de snede wordt geplaatst lampen.

Montage armaturen aan het plafond grilyato eenvoudig - ze in de cel zijn geplaatst en zijn bevestigd aan additionele suspensiesMontage armaturen aan het plafond grilyato eenvoudig - ze in de cel zijn geplaatst en zijn bevestigd aan additionele suspensies

Bij het installeren van het licht, rekening met het volgende:

 1. Grilyato cel niet worden geladen: elke lamp moet voor elk oppervlak worden bevestigd.
 2. Ondanks het feit dat de ingebouwde lichtbak is erg handig, accentverlichting ziet er veel voordeel, vooral in de verkoopruimte.
 3. Bij het installeren moet je bijzondere aandacht besteden aan de locatie van de lampen: moeten plafond een logisch patroon, harmonisch en evenwichtig te vormen.

installatie armaturen in plafond grilyato (video)


Grilyato - de perfecte oplossing voor een trading platform, evenals voor het kantoor of een bijkeuken. Zoals u kunt zien, de verlichtingsinrichtingen voor dit type plafond uitgevonden veel. Naast deze opties bestaan ​​lichtpanelen en kroonluchters. Daarom begrijpen, hoe duur en esthetisch verantwoorde verlichting je nodig hebt en zet het licht in haar kamer met het plafond grilyato!

Plafondinrichtingen grilyato (foto)

4-2 4-3 4-1 4 008 112 183 803big 090 64.974


Leave a Comment

Your email address will not be published.

− 6 = 2