We maken gebruik van hout voor wanden en plafonds – nwhistorycourse.org

The BlogHout - het materiaal voor het afwerken van het plafond, die nooit uit de modeHout - het materiaal voor het afwerken van het plafond, die nooit uit de modyKakoy materiaal dat is gekozen voor de muren en plafonds in een prive-huis? Experts zeggen dat voor het afwerken van het huis binnen is het beste om een ​​boom te gebruiken. Dit materiaal is sterk en milieuvriendelijk. Indien gewenst, sieren de houten plafond kan zelfs in het appartement. Hiertoe niet noodzakelijkerwijs aan het frame te construeren. Bijvoorbeeld kan fineer worden verlijmd met een speciale lijm.


Het verfraaien van houten plafondpanelen gefineerd

Er zijn meerdere versies van het beëindigen van het plafond. Echter, het is het beste om fineer te gebruiken. Ze zijn sterk en duurzaam. Bovendien zijn fineer eenvoudig met elkaar verbonden middels de daarvoor bestemde opening.

Mount Technology fineer:

 1. Bevestig de starter profiel rond de perimeter van de kamer. Om het product te vergrendelen, gebruik pluggen.
 2. Steek het plafond profiel in de startlijn. Anders, plafondprofiel moet parallel ten opzichte van de wanden.
 3. Hechten aan het plafond profiel plafondophanging.
 4. Leg de stukken hout op de krat. Voor de bevestigingsschroeven worden gebruikt voor metalen.
 5. Obsheyte bouwplaten. Fixatie van producten wordt uitgevoerd door middel van schroeven uitgevoerd.
 6. Installeer lichten.

Fineerpanelen - de meest succesvolle materiaal voor het afwerken van plafondbekleding, want het is in het bijzonder sterkte en duurzaamheidFineerpanelen - de meest succesvolle materiaal voor het afwerken van plafondbekleding, want het is in het bijzonder sterkte en duurzaamheid

Teneinde de spleet tussen de gefineerde paneel en de muur wissen, gebruik sierlijsten. Dit product niet alleen mooier het ontwerp, maar ook helpen om de start profiel verbergen.

De beste modern ingericht met houten plafond in een woonhuis

Welk materiaal wordt het best gebruikt voor de bekleding van het plafond? Natuurlijk, de beste afwerking materiaal is klassiek lambrisering. Naar buiten toe, het lijkt op een houten balk. Voor het afwerken van houten plafond is het beste om latten gemaakt van linden of eiken gebruiken.


Afwerking het plafond bekleding begint met montageframe. Het beste is om roestvrij stalen korf te maken. Als alternatief kunt u grenen planken gebruiken.

De keuze van het materiaal voor het afwerken van het plafond in een prive-woning is direct afhankelijk van persoonlijke voorkeur, budget en het gewenste resultaat van de eigenaarDe keuze van het materiaal voor het afwerken van het plafond in een prive-woning is direct afhankelijk van persoonlijke voorkeur, budget en het gewenste resultaat van de eigenaar

Tijdens de voering installatie moet u rekening houden met een aantal nuances:

 • Voor het bevestigen vellen moeten zelftappende schroeven gebruiken voor metaal.
 • Als je een krat uit de planken, zet dan een laag isolatie.
 • De voegen tussen de wanden en het plafond gerepareerd met het vormen met een houten structuur.
 • Merk op dat tussen de lakens een kleine ruimte moet zijn, zoals de boom kan worden vervormd als gevolg van temperatuurveranderingen.

afwerking van het plafond in het huis van houten latten

Reiki voor het plafond en de muren zijn gemaakt van hout en metaal. Het wordt aanbevolen om de eerste optie te gebruiken, aangezien de producten gemaakt van hout, ziet er veel beter.Ook kan de voordelen van houten latten zijn onder meer:

 1. Milieuvriendelijk.
 2. Uitvoerbaarheid. Plafond, stuurhuizen, niet gespecialiseerde zorg nodig hebben.
 3. Hittebestendigheid.
 4. Hoge geluidsisolatie eigenschappen.
 5. Lage prijs.

Hoofdact van houten latten - een goedkope, praktische en milieuvriendelijke methode voor het afwerken van het plafondHoofdact van houten latten - een goedkope, praktische en milieuvriendelijke methode voor het afwerken van het plafond

Vergeet niet dat het gebruik van houten latten onaanvaardbaar in onverwarmde ruimtes. Deze producten zijn lastig om vervorming tijdens een verandering in temperatuur of vochtigheid.

Hoe kan ik houten latten aan het plafond te installeren:

 • Installeer het gestel van balken sectie 30x30.
 • Hechten aan het frame hangers.
 • Obsheyte construct houten latten. Voor de bevestiging van gebruik klyaymery.
 • Nadat de installatie is voltooid, zashpaklyuyte gevormde spleet tussen het plafond en de wanden. Het is ook wenselijk om de houten vormen en een plafond bedekt met een antiseptische oplossing en lak vastgesteld.

Houten plafond van multiplex

Multiplex - een milieuvriendelijk materiaal dat vaak voor wanden en plafonds wordt gebruikt in een houten huis of appartement. Multiplex is een uitstekend alternatief voor stapelbed of houten latten.

Multiplex is niet inferieur aan hun voordelen bed of houten lattenMultiplex is niet inferieur aan hun voordelen bed of houten latten

multiplex pluspunten:

 1. Hoge thermische isolatie-eigenschappen.
 2. Hoge sterkte. Multiplex - laminaat, maar het heeft een hoge treksterkte.
 3. Hoge vochtbestendigheid prestaties. Multiplex, in tegenstelling tot de bekleding, niet vervormen wanneer blootgesteld aan vocht.
 4. Laag soortelijk gewicht. Bij het gebruik van multiplex je hoeft niet tot een massale frame van aluminium profielen te installeren.

Multiplex is gemaakt van naaldhout of berken. Het wordt aanbevolen om een ​​blad gemaakt van berken, omdat ze meer duurzaam en sterk te gebruiken. Bovendien, berken multiplex lakens zagen er aanzienlijk beter.

Installatie van triplexbladen in de volgende volgorde:


 • Hechten aan de ondergrond van hout door middel van schroeven.
 • Hechten aan de ommanteling vel zodat de rand en de middenrail precies samenvallen.
 • Lock fineer met schroeven. Tussen aangrenzende sluitingen mag slechts 25-30 centimeter.
 • Na de installatie van de panelen voorbij is, is het noodzakelijk om de kloof tussen de lakens te elimineren met behulp van baguettes.
 • Bij gebruik van een roller, passen de inktsamenstelling op het plafond. Vergeet niet dat u niet watergedragen verven kan gebruiken. Het aan te bevelen voor het afwerken van decoratieve structurele verven.

Interieur zolder van multiplex (video)

Voor het afwerken van het plafond en de muren, kunt u verschillende materialen te gebruiken. Elk van hen heeft een aantal functies. Als u niet wilt dat een enorme lijst op te bouwen en een hoop geld uit te geven voor de bouw van materialen, de beste keuze is waterbestendig multiplex, gestileerde boom. In andere gevallen is het meer opportuun om latten, gefineerde panelen of latten te gebruiken. 

Het verfraaien van de muren en plafonds van hout (foto)

woodenwallsandceilinginthediningroom201501041233197014-0e641f22b89cdc1e8bfb0be02cfc1274-1etazh5-19-2-38min38--12-28--0031--59-3416-

Leave a Comment

Your email address will not be published.

+ 68 = 72

Adblock
detector