The BlogDecoratieve steen is in staat om een ​​aanzienlijke verbetering van de esthetische kwaliteit van de hal en geef het originaliteitDecoratieve steen is in staat om een ​​aanzienlijke verbetering van de esthetische kwaliteit van de hal en geef het de originele stenen kan perfect passen in elke stilistische beslissing, en? met uitzondering van vertegenwoordiging? de belangrijkste consument eigenschappen zijn: duurzaamheid, bruikbaarheid, gemak in onderhoud. In dit geval is de berekening van kunststeen, niet zo'n moeilijke taak, is het mogelijk om uit te voeren met zijn eigen handen, zonder gebruik te maken van de diensten van professionele kunstenaars.


Eco-vriendelijke decoratieve stenen in de gang

Om een ​​of andere reden, is kunststeen voor de decoratie het meest gebruikt in het ontwerp van de corridor in het appartement? In deze kamer is er geaccumuleerde veel stof en vuil dat de huishoudens en de gasten mee naar huis vanaf de straat. Daarom reinigen we de kamer vaker dan andere huisvesting terrein. Het verfraaien hal steen voor decoratie - het is de perfecte oplossing.

Ja, er is dit bouwmateriaal is vrij duur, maar ze trekken allemaal de muren zijn niet nodig, kan worden uitgevoerd bekleding afzonderlijke zones. Stone framing de ingang, zal de onderkant van de verticale oppervlakken of individuele items van het interieur elke ruimte stijl te geven en originaliteit het leven makkelijker maken voor huishoudens, in termen van het handhaven van netheid en orde.

Een van de voordelen van decoratieve steen dient te worden opgemerkt zijn milieuvriendelijkheid en een lange levensduurEen van de voordelen van decoratieve steen dient te worden opgemerkt zijn milieuvriendelijkheid en een lange levensduur

De moderne steen die een unieke antibacteriële en vuilafstotend effect heeft, is niet bang:


 • Geen vloeistof;
 • Geen schuurmiddelen;
 • Geen reinigingsmiddelen.

Schoongemaakt in een kleine hal met de registratie gemakkelijk en ruïneren de finish zonder risico. Gemaakt van kunststeen voor het interieur van verschillende kleuren, texturen en vormen. Stone gewoon behandeld als een lichtgewicht en bestand tegen mechanische belasting en chemicaliën, waardoor de levensduur van de reparatie.

De basis van het bouwmateriaal, zijn veelzijdigheid. Decoratieve tegels kunnen worden gecombineerd met elk ander type inrichting. Tegenover mengt goed met het behang, gips stucwerk en tegels. Het maken van de muur met decoratieve stenen - een effectieve en praktische oplossing.

Als u besluit om het uitvoeren van de decoratie en de plaats ontwerp decoratieve stenen gang, de meest winstgevende om te eindigen: • Stone hoeken;
 • Gebieden rond de elementen van decor of meubilair;
 • niche;
 • depressie;
 • Contact zone;
 • Gebieden gereserveerd voor schoenen, kleding, accessoires.

Decoratie kunststeen kan worden uitgevoerd op elk oppervlak, met inbegrip van, en de verlichting van een gebouw materialen, of het nu betonnen muur, metselwerk of houten panelen. De enige voorwaarde, voordat reparatie, is het noodzakelijk om de wand zorgvuldig voorbereiden.

Decoratieve stenen in de gang: de typen en functies van de applicatie

Wanneer u een decoratieve steen, die is gepland om lay-out van een muur in de gang te kiezen, is het belangrijk om de kleur, vorm en textuur te kiezen. Opties op de markt zijn verschillend. Bijvoorbeeld, licht gekleurde bouwmateriaal draagt ​​bij aan een verhoging van de visuele ruimte, terwijl donkere kleuren te verzadigen interieur. Dus toepassing kunstmatige tegel wordt het best in de gangen van de normale grootte, en vervolgens zonder fanatisme, want zelfs grote en goed verlichte kamer donker en kan worden ongemakkelijk, en werd een koude gevangenis cel.

Decoratieve steen kan variëren in vorm, kleur en prijsDecoratieve steen kan variëren in vorm, kleur en prijs

Afhankelijk van de productie-technologie, kan het materiaal worden onderverdeeld in:

 • Verpletterd.
 • Verpletterd.
 • Gezaagd.
 • Mozaïek.
 • Brick.
 • Betegeld.
 • Fantasy.
 • Flexibel.

Doe mee met het combineren van verschillende soorten kunstmatige steen in het interieur, vooral in de kleine en smalle gangen, kun je niet. Het creëert enorm risico te kleurrijk, wild interieur, dat de druk op het bewustzijn van de bewoners en gasten van het appartementencomplex zal zetten. Binnen een ruimte genoeg voor maximaal 2 soorten kunstmateriaal, of liever de elementen.

De beste optie - het gebruik van materialen van hetzelfde type, maar iets anders in textuur en schaduw. Dit zal een kans om de sfeer van diversiteit te geven, het vermijden van buitensporige vulgariteit en gebrek aan smaak.

Bij het kiezen van een kunstmatige steen van de gang, is het belangrijk rekening te houden met de kenmerken van de verlichting - het moet in harmonie zijn met het kleurenpalet van het decor, de voordelen van het milieu te benadrukken.

Elegant en stijlvol ontwerp met een hal met decoratieve stenen

Paramount, wat je moet letten bij het kiezen van een kunstmatige steen voor de decoratie van de gang - is zijn kleurenschema. "stemming" steen is nauw verwant aan de kwaliteit, de rijkdom en de richting van natuurlijk licht. Bijvoorbeeld in het geval van algemene en niet een kleine hal, donkere kleuren zijn niet geschikt - het opportuun is om een ​​heldere, warme kleuren te gebruiken.


Wall, versierd met een decoratieve stenen, ziet er geweldig uit in het interieur, dat is gemaakt in high-tech stijlWall, versierd met een decoratieve stenen, ziet er geweldig uit in het interieur, dat is gemaakt in high-tech stijl

Bijvoorbeeld:

 • Kalksteen.
 • Tuff.
 • Zandsteen.

Breng decoratief materiaal als basis voor het afwerken van de gang, ook al is het zeer groot en met een uitstekende verlichting, is het mogelijk, indien een dergelijk besluit is in overeenstemming met de algemene opzet van het project en de stijl behuizing. En tegen een kostprijs van reparaties in de hal met decoratieve stenen bekleding kost duur, dus rationeler tot slechts een paar scherpstelling van de individuele omstandigheden van de situatie.

Framing een deur of versiering van afzonderlijke elementen kan als chaotisch en met behulp van fragmenten bouwmateriaal met geometrische patronen en kleurovergangen. Indien geplaatst in de gang een grote spiegel, kun je inlijsten - het creëert een gevoel van adel en stijl toe te voegen.


Vergeet niet dat als je de gang kunststeen te maken, is het beter om de zware verlichting te verlaten, en hebben een paar kleine schijnwerpers op het plafond oppervlak en verticale oppervlakken, het verspreiden van het licht gelijkmatig.

In dit geval, als de factuur is niet een belangrijke bouwstof in de gang zal esthetisch aan de uitstekende gebied van ontwerp samenstelling kijken, grof bouwmateriaal is veel beter geschikt voor de inrichting van het gebied rond de open haard ontwerp, ramen of deuren.

Het verfraaien hal met decoratieve stenen en behang: foto's en voorbeelden

Oorspronkelijk ziet er stuwing gangruimte met kunstmatige steen en behang. Foto gangen met verschillende varianten van het ontwerp verrassen met hun originaliteit en perfectie. Decoratieve steen geeft elke ruimte stijl en originaliteit. Het is beter om te gebruiken als een accent aan het bestaande ontwerp.

In de klassieke zaal goed samen behang, gemaakt door een decoratieve steen met armaturen in de vorm van zetpillenIn de klassieke zaal goed samen behang, gemaakt door een decoratieve steen met armaturen in de vorm van zetpillen

Het is noodzakelijk om het gebouw materiaal te kiezen, alvorens een reparatie van de gang kunststeen en behang. Verschillende versies van het interieur maken het mogelijk om de beste oplossing voor de gang te kiezen.

De eerste steen, meestal cement of gips, om die worden toegevoegd diverse veilige kleurstoffen. Elk van hen heeft zijn voors en tegens, zodat het noodzakelijk is hun prestaties voorafgaand aan het herstellen te onderzoeken. Als de financiën zijn beperkt, kan de steen van zijn eigen te maken. Om dit te doen, maken gebruik van speciale plastic of siliconen mallen.

Bovendien is noodzakelijk:

 • Building pleistermengsel;
 • kleurstoffen;
 • Goede stemming.

Zo is het ontwerp komt uit veel zuiniger. Het oppakken van de goede dingen, of maak het zelf, kunt u aanzienlijk verfraaien van de hal.

Van eindigt een hoop werk met stenen niet moeilijk. Geplakt op het voorbereide oppervlak een speciale lijm, die kunnen worden gekocht bij een speciaalzaak.

Afwerking steen zaal (video)

Met een beetje inspanning en uitstekende resultaten te krijgen dat het hele gezin en de gasten zich thuis zal bevallen voor vele jaren.

Detail: decoratieve steen in het interieur van de hal (foto voorbeelden)

1-13 2-26 7-5 7ca9fe6bfefb0d2a9c8cf871ede5bba0 8 1920x1080resizeinterior6851321906882 3002-3 3410 787369P1173242-72533510 835866b1848df53

Leave a Comment

Your email address will not be published.

− 4 = 1