The BlogBath - een bijzondere plek van rust en een set van krachtenBath - een bijzondere plek van rust en stel silBanya is uitgegroeid tot een van onze personages, heeft de harten van bijna elke burger van de voormalige Sovjet-Unie won. Dit is een speciale ruimte waar je goed kunt communiceren en hebben een rust en het verbeteren van hun gezondheid. Natuurlijk, deze "speciale" plaats, en vereist speciale zorg. Materialen voor de bouw baden moet voldoen aan bepaalde eisen zoals Steam - zorgt voor een nogal "extreme omstandigheden": in een hoge temperatuur, en de buitenkant - vorst. De set van materialen voor gewone woonhuizen, kan gewoon niet omgaan met de belasting en de "contrast" hoge en lage temperaturen.


Wat zijn de vereisten om materialen van het plafond in het stoombad van de Russische bad

In de eerste plaats is het noodzakelijk om aan de eisen van het plafond te begrijpen. Wat zijn de eigenschappen en kenmerken zou moeten hebben?

Het plafond in het bad moet duurzaam zijn en te behouden warmte goedHet plafond in het bad moet duurzaam zijn en te behouden warmte goed

Laten we eens kijken:

  • De allereerste vereiste - dit plafond moet goed te houden warmte in het stoombad zelf. Dat is logisch, zo niet in de kamer zal warm zijn, zal de stoom verder gaan dan de sauna, wat is de betekenis van dit bad?
  • De volgende verplichte parameter - kracht. Natuurlijk, dit geldt niet alleen baden, stoombaden, of andere soortgelijke gebouwen, maar heeft dit punt niet te vermelden dat het zou verkeerd zijn. Het plafond moeten perfect beschermen het gebouw en de kamer tegen invloeden van buitenaf - het is zijn lot.
  • Een kachel in het bad mag niet nat worden.
  • Het plafond moet u te dienen voor een lange tijd. Op dit punt moet je speciale aandacht te schenken. Er moet rekening worden gehouden met het feit dat de kwalitatieve plafond - vrij duur, die niet iedereen kan "veroorloven". Als zelfs een persoon met een gemiddeld inkomen zal ophopen op het plafond voor zijn stoom, vervolgens over de komende jaren is het onwaarschijnlijk om te kunnen veroorloven om materialen voor het plafond aanschaffen en installeren het weer. Daarom is een plafond vast te stellen voor de eeuwen heen.

Om zeker te zijn dat uw plafond is kwalitatief, niet plafonds kopen bij vertrouwde fabrikanten. Daarnaast is er een mogelijkheid om een ​​nep te kopen, dus het is best om de fabrikant direct contact op en bestel de benodigde materialen.


Dampscherm plafond in het bad

Dankzij het apparaat plafond isolatie kan nat worden, wat leidt tot wat er te veel warmte uit het stoombad komen. Om dit te vermijden, en het spreekt een dampbarrière te maken.

Paroizoliruyuschy laag wordt aangebracht over de platen het plafond bathParoizoliruyuschy laag wordt aangebracht over de platen het plafond bath

Breng paroizoliruyuschy laag moet rechtstreeks aan het plafond boord. Veel mensen willen niet te veel uitgeven, het kopen van dure dampscherm voor zijn plafond. Voor hen is er de oude "verouderde" manier om de isolatie van de damp te beschermen - de gebruikelijke plastic folie. Tijdens de uitvoering van de werken nodig om de goedkoopste plastic zeilen, die kan worden gevonden op een markt voor een kleine prijs te gebruiken. In deze voordelige werkwijze heeft een nadeel - zoals stoom vluchtig. Maar zo'n negatieve film wordt genivelleerd door de lage kosten van dit materiaal.Bevestig een dampblokkeerlaag moet met nietmachine.

Als je rijk persoon bent, kunt u een hogere kwaliteit versie aan te schaffen - verschillende membraanmaterialen. De meest populaire optie - Izospan.

De meest optimale hoogte van het plafond in het stoombad

Hoogte van het plafond in de sauna moet individueel worden berekend, uitgaande van een aantal parameters.

De hoogte van het plafond in de sauna is afhankelijk van de individuele groei en de reikwijdte van zijn handDe hoogte van het plafond in de sauna is afhankelijk van de individuele groei en de reikwijdte van zijn hand

Twee van de meest belangrijke parameters:

  • De geschatte hoogte van de persoon die er zal zijn.
  • Veeg je handen.

Het laatste punt is erg belangrijk, omdat in de sauna moet je vaak hun hand opsteken ohazhivaya liggende man met een bezem. Als we de berekening van de omvang van de armen - een moeilijke taak, is het mogelijk om verhoging van de gemiddelde voeg ongeveer 70 centimeter - dit zal een mijlpaal zijn. Bijvoorbeeld, als de mensen groei van 180 cm, de plafondhoogte moet 2,5 meter. Natuurlijk kunt u het plafond boven, maar dit heeft geen zin, want zelfs mensen boven 2 meter groot te voelen als een bad zal zijn.

Thermische isolatie van het plafond in het stoombad met zijn handen

In het bad, is het belangrijk om warm te blijven. Om stoom en warmte niet het pand te verlaten, is het noodzakelijk om het plafond te isoleren in uw bad. De belangrijkste manier van verwarmen van het plafond - het eindigt verschillende isolatiematerialen.

Plafondisolatie gebruik verschillende isolatiematerialenPlafondisolatie gebruik verschillende isolatiematerialen


Er zijn twee veel voorkomende materialen zelf voor plafondisolatie:

  • Minerale of steenwol.
  • Geëxpandeerde klei.

steenwol

De meest voorkomende variant met minerale wol. Het is gelegen in een toegankelijk voor elke persoon prijsklasse en heeft uitstekende isolerende eigenschappen. Het grootste nadeel is dat indien een dergelijke isolatie nat is, wordt het verward.

Minerale wol is voor iedereen beschikbaar en heeft goede isolerende eigenschappenMinerale wol is voor iedereen beschikbaar en heeft goede isolerende eigenschappen


geëxpandeerde kleikorrels

Een van de belangrijkste voordelen van geëxpandeerde klei - een lange levensduur. Sterker nog, het materiaal is klaar om u te dienen voor een lange tijd, maar het is niet zonder een min laatste optie - minerale wol. Met behulp van deze materialen, is het noodzakelijk om te zorgen voor de normale stoom en waterdicht maken aan de isolatie in ieder geval niet nat worden.

Geëxpandeerde kleikorrels in zijn eigenschappen is een duurzaam materiaalGeëxpandeerde kleikorrels in zijn eigenschappen is een duurzaam materiaal

Toepassen keramzit hebben een dikke laag, waarvan de gemiddelde waarde gelijk is aan 30 cm.

Algemene tips voor de kamer en het plafond zorg

Bath gebouwd, gebruikt u het met succes, maar er is een terechte vraag: hoe om te zorgen voor het? Het eerste ding om te onthouden - dit is een grondige ventilatie van het bad na elk gebruik. Met deze banale zorg bad methode, is het mogelijk om veel van de problemen in verband met rottende houten oppervlaktes te voorkomen. Plafond en andere oppervlakken gemaakt van hout, dus je moet regelmatig ventileren uw stoombad.

Het bad moet worden uitgezonden na elk gebruikHet bad moet worden uitgezonden na elk gebruik

Banken vaak worden gewassen met een vochtige doek, zoals in het bad is er een kans op infectie door verschillende infectieziekten.

Het plafond in het stoombad in de sauna (video)

En het belangrijkste advies - je nodig hebben om hun bad liefde en zorg voor haar als voor een geliefde. Als je goed naar haar houding zal zijn en niet "run", dan zult u het u genieten voor een zeer lange tijd!

Het plafond in het stoombad in het bad (Foto)

614ce45e5baa795d7ff2cb1988520335 005 493012e6ca081eb706a0f614a15c47b2 251007507a2bvngouj900x1000 59247825 14274022651 20140112111006 faa79157ca3798cd84d7e43faf2152f6 foljganabumagefotolargest c450ec43d5909e338a49b35d3e7eb1f7

Leave a Comment

Your email address will not be published.

9 + 1 =