Wat moeten de trap naar de tweede verdieping: 7 modellen om uit te kiezen – nwhistorycourse.org

The BlogJuist gekozen model van de trap naar de tweede verdieping - het is uw bezopastnostJuist gekozen model van de trap naar de tweede verdieping - het is uw bezopastnost twee verdiepingen woningen zal altijd relevant zijn, want ze hebben een goede beelden van het leven heeft dan de een-verhaal, maar strakker te bezetten een gebied op het perceel. De bouw is altijd veel vragen hoe de ladder van een bouwstof om het te bouwen, hoe je een veilige en vele anderen te ontwerpen uit te rusten. Antwoorden op deze en andere vragen zullen worden gepresenteerd in dit artikel.


Trap naar 2e verdieping: Types

Klimt trappen in een landhuis - is niet alleen een belangrijke functionele component, maar ook een centraal element in het interieur. Goede klim moet niet alleen kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare, maar ook esthetisch zijn, harmonieus met de stijl richting van woningen. Trappen kan worden onderverdeeld in verschillende soorten. Aldus type- onderscheiden odnomarshevye, halve-snelheid en trehmarshevye ontwerp.

Verschillende soorten trappen naar de tweede verdiepingVerschillende soorten trappen naar de tweede verdieping

Treden verschillen vorm kan worden gevormd, in de garage, tuin JECFA andere klasse, een luifel, en:

 • coil;
 • rechthoekig;
 • direct;
 • Lifting rails;
 • Het draaien bij 180 graden;
 • opvouwbare;
 • Scharnierend.

Wat zal de vorm en het ontwerp van de ladder hangt af van welke stijl van huis interieur is gemaakt, de hoogte van het plafond oppervlak, en hoeveel meter ruimte. Marsh - is 1 trap, van het aantal vluchten en zijn verdeeld in klassen ladders. Voor de voorsteden vloerconstructie 2 zijn de meest voorkomende één of onderhouder 2 stijgt. Spiraalvormige of spiraalvormige structuur heeft een bijzondere charme, ze ziet er prachtig uit in gebouwen die zijn ontworpen in de stijl van exquise Rijk, duur rococo, eigentijds modern. Een wenteltrap hekwerk met opengewerkte in verband met het verhaal, magie. Echter, in werkelijkheid deze keuze is niet comfortabel. Spiraal ontwerpen werden gemaakt voor kleine ruimtes, waar het onmogelijk is om een ​​brede trap op te bouwen was. In residentieel gebouw, kan het gevaarlijk zijn voor kinderen en oudere familieleden zijn.


Klassieke volle vlucht ladders (rechte, rechthoekige, roterend) worden vaak gebruikt. Ze kunnen worden uitgevoerd op verschillende manieren, ze zijn veilig en geschikt voor elke stijl van het interieur.

trappen bouwen rails

Moderne trappen en rails - speciale armaturen, kan worden aangemerkt als een aparte categorie. Bolz - is montage geplaatst langs de verticale vlak. De stappen van de trap vasthouden bouten, die zijn bevestigd aan de wand.

Trappen en rails voor het moderne interieurTrappen en rails voor het moderne interieur

Het is een rationele keuze voor moderne woningen. Voordelen van de trappen en rails dat lucht, licht, design geopend bijna gewichtloos, staat het licht door te dringen in alle hoeken van de kamer.

Best van al deze trap geschikt voor moderne interieurs, die zijn ingericht binnendeuren, in ontwerpen die zijn gemaakt in de stijl richtingen.namelijk:

 • Minimalisme.
 • Loft.
 • Constructivisme.

Dit is een echte zegen voor kleine huizen, omdat de breedte van de stappen kunnen worden geminimaliseerd. Indien voorschriften langs de wand van het smalle, is het noodzakelijk om de leuning, waarbij zo opgehangen trapleuningen breed genoeg inrichting is niet nodig.

Welke materialen kunnen worden gemaakt door een trap in het huis op de tweede verdieping

Er zijn verschillende grondstoffen die het meest worden gebruikt bij het maken intrahouse trappen.

Ze zijn:

 • Boom.
 • Metal.
 • Beton.
 • Glass.

Variant van metaal laddersVariant van metaal ladders

Ladders kunnen worden gecombineerd, vervaardigd uit een combinatie van deze of andere materialen. Suburban gebouw in de stijl van het land, een traditionele hut of Provence best sieren de trap van massief hout die kunnen worden gelakt of versierd met hand houtsnijwerk en patronen. Het is interessant om gepolijste look en bondig boom is niet duur rassen. De productie van de trap kan worden geconfigureerd met as, walnoot, teak, esdoorn en beuken.

Pine worden slechts uitgegeven, aangezien de pijn is zacht en niet bestand tegen externe invloeden.

Metalen trap in een appartement of huis kan duren voor meer dan 50 jaar. Het beste is om roestvrij staal te gebruiken, is het bestand tegen roest. Chroom of gelakt staal zal duren voor veel minder - ongeveer 5 jaar. Aluminium model of ontwerp van koper is het beter om niet te kiezen, ze zijn zacht en kan uiteindelijk donker worden. Metal Model perfect passen in het interieur stijl richting high-tech. Als u het bouwen van het beton, krijgen we een duurzaam ontwerp.


Ten eerste is ruw ladder, na het afronden van haar runs. Trap met stenen trappen passen perfect in het ontwerp van de natuurlijke stijl en de stijl van de klassieke oudheid. Ze kunnen straatstenen of kunstgras te versieren. Het glas moet voorzichtig zijn. Prefab glas trappen zijn niet veilig. Als er kinderen aanwezig zijn, dan is het beter om niet te posten.

Het maken van de trap naar de tweede verdieping lobby van de foto-opties 

Het huisje, in het appartement met een trap belangrijk om het ontwerp van het interieur te overwegen. Opties en ideeën van het organiseren van de ruimte met trappen gevarieerd. Er zijn elegante, ruime zalen, die toegang tot de tweede verdieping hebben. Als er een hal met trapopgang, dan hoeft alleen maar een exclusief interieur design project te maken.

Trap bouw in de hal speelt een speciale betekenis. Als gevolg van het ontwerp, de kamer keek, ruimer en meer origineel.

In de kleine lobby is het raadzaam om de trap die leidt naar de tweede verdieping te installerenIn de kleine lobby is het raadzaam om de trap die leidt naar de tweede verdieping te installeren

Als de lobby is klein is, zal de spiraal type ladder beste. Deze regeling bespaart meter en bij de ingang naar de 2e verdieping kunt u een mooie luik te maken. Als de hal is groot, het is geschikt om een ​​enorme trap gemaakt van hout, steen bouwen, en misschien zal het bakstenen zijn. Als de kamer heeft een respectabele afmetingen, wordt structuur trap gemaakt van dure natuurlijke bouwmaterialen, heeft een representatieve uitstraling, een passende afwerking nodig.


Op de plaats waar de deur kan worden geplaatst:

 • Designer sofa;
 • Een paar stoelen;
 • Table.

Arrangement kost veel tijd en moeite, is het delicate en moeilijke taak, dus om het proces te behandelen moet zorgvuldig zijn. Deze plaats is als een visitekaartje van het huis en het ontwerp moet onberispelijk zijn, moet hal worden afgewerkt, esthetische uitstraling.

Ontwerp trap in een appartement op de tweede verdieping: voorbeelden

Begrijpelijk, de zaal moet goed verlicht, zal lichtkwaliteit, die kan worden gemaakt op basis van elementen 2-3 primaire lichtbron en downlights worden gemonteerd. Hal verlichting voordelige oplossing, de inrichting een lichtvlek op de trappen van de hefconstructie. Optimale verlichting creëren een unieke sfeer. Ongetwijfeld, het bezit van het huis - een droom van velen. Maar het is niet zeldzaam, is het noodzakelijk om uit te maken van de hal, waar de plaats is klein is.

ladder optie waarmee het licht door te dringen in alle hoeken van de kamerladder optie waarmee het licht door te dringen in alle hoeken van de kamer

Als de hal is smal, kan de wand worden ingericht:

 • Foto's in de oorspronkelijke kader;
 • Interessante panelen;
 • Exclusive poster.

Indien de algemene ontwerp, kan op de trap tier vazen ​​met verse bloemen of accessoires die bij Ikea kunnen worden gekocht worden. Het zal voegen elegantie en een warme, familiale sfeer. Indien de parameters klein zijn, kan de structuur glas. De mount kan rails, deze voordelige optie. De beste oplossing voor kleine woningen met trap zal setup spiegels sieren het interieur, maar ook visueel uitbreiden van de ruimte. Een spiegel aangebracht tegenover de lichtbron, bovendien duidelijk de ruimte.

Een paar woorden over de binnentrap 2 2

Elke kamer in het huis is belangrijk, het maakt niet uit in de hal trap of in de buurt van een raam in de erker, en kan in de gang. Het is belangrijk om de harmonie te behouden. Dit betekent dat de kamer moet worden vervaardigd in een enkele stilistische richting aan de rest van de ruimte. Geen behoefte om te verwijzen naar de trap naar de 2e verdieping met een angst, integendeel, dit element verhoogt de ruimte in de toekomst.

Bovendien kan een ladderstructuur worden gebruikt als een kast voor kleding in trappenhuizen. Het is een rationele beslissing zal helpen om kostbare ruimte te besparen in een klein huis of appartement.

Comfortabele trap met ladesComfortabele trap met lades

De opening kan gebruikt worden als:

 • Een extra ruimte voor werk of creatieve activiteiten;
 • Voor de opslag van inventaris, opslag, enz. D.
 • Voor de opslag van boeken en andere dingen.

Zo is verbetering van de esthetische ruimte met trap 3x12 of andere parameters, vraagt ​​om een ​​verantwoorde aanpak. In dit opzicht neemt een cruciale rol op een ladder, die een sieraad van het huis kan worden. Het is belangrijk om het proces te benaderen en als gevolg van 1200% blijken fijn en home-comfort kamer.

Moderne trap naar de tweede verdieping in het bad: welk ontwerp te kiezen

 Ergonomisch en visueel aantrekkelijke optie - structuur trap van hout met een metalen steun. Als er veel plaatsen, en misschien is er een derde niveau (begane grond), kan het een mars, als een beetje - of schroefcompressor.

Direct wijziging marsen nemen veel ruimte, maar met de juiste inrichting zijn de rest onder de trap en toegepast als een berging voor kuiperij en andere apparatuur.

Bij het kwadraat gebouw veel ruimte nodig heeft. Schetsen kunnen onafhankelijk van elkaar worden gedaan, en de trap naar hun eigen handen te verzamelen.

Draaitrap naar de tweede verdieping badDraaitrap naar de tweede verdieping bad

Het ontwerp in het bad kan zijn:

 • gesloten;
 • tijdelijke;
 • Universal.

Het maken van ladder moet u een groot aantal factoren, te weten hoeveel graden het noodzakelijk is voor de goede, veilig hijsen, neem een ​​schoon en duurzaam bouwmateriaal. Als er enige twijfel in hun capaciteiten, is het beter zich te wenden tot professionele bouwers. De kosten van de dienstverlening is niet laag, maar het resultaat zal tientallen jaren duren, zullen beide huishoudens, evenals huis gasten verrukken.

Houten trap naar de tweede verdieping met zijn handen: de foto en de beste voorbeelden

Moderne bouw van een landhuis of huisje gaat uit van de aanwezigheid van 2 of meer verdiepingen, zodat elk van de vloeren te tillen kan niet zonder een ladder. Bouw een ladder van een metaal of beton alleen is zeer moeilijk, zoals vereist voor het lassen of zware werk.

Maar het model van de boom op de 2e verdieping met je handen - een echte uitdaging en toegankelijk zelfs voor de beginnende bouwmeester en, in sommige gevallen is het mogelijk om af te zien van een ijzerzaag en een hamer. De meest gemakkelijke creatie - maart ladder, dwz ladder met rechte overspanning. De regeling kan afwijken.

Met een minimale set van tools, zal een houten trap zelfs een beginner meester uit te voerenMet een minimale set van tools, zal een houten trap zelfs een beginner meester uit te voeren

ontwerp maart krijgt een kosour. Deze carrier board. En het bevat de treden en stootborden. Berekeningen worden uitgevoerd in overeenstemming met de grootte van de kamer. De meest geschikte hellingshoek van 37 graden. Als de hoek kleiner is dan 23 g., Kan een helling zijn geplaatst. De breedte wordt bepaald niet moeilijk.

Marsh kan een breedte hebben:

 • 0,9-1 m;
 • 1,25-1,5 m;
 • 1,2-1,4 m.

Wanneer de ladder is aangebracht in het tuinhuis kan de breedte worden verminderd tot 0,8 m Hoogte -. Is de afstand van vloer tot vloer 2 vloer. De optimale stapgrootte van ongeveer 300 cm. De breedte moet worden vermenigvuldigd met het aantal trappen en ontvang de projectiegrootte. Een Stelling van Pythagoras te helpen bij het bepalen van de totale lengte van de ladder.

Met behulp van eenvoudige berekeningen, kunt u de juiste afmetingen van de elementen van houten trap direct verkrijgen en vervolgens overgaan tot de keuze van de materialen, gereedschappen, en het proces van het creëren van de structuur zelf. De bouw is niet moeilijk, als je de vaardigheden, kunt u behandelen, maar als ze niet beter om een ​​team van vakmensen te huren.

De bouw van de trap naar de tweede verdieping (video)

Vandaag zijn er een heleboel van de aannemers, bedrijven die snel en efficiënt het werk van enige complexiteit te voeren. By the way, kunt u een mooie ladder en sets te bouwen zonder de uitgaven moeite en geld.

Ontwerp trap in het huis op de tweede verdieping (de foto in het interieur)

19265875641151c54ad4c85c804e11022b348d09598238cfe88f8c11bd0379817f47afe2b10216interer729big964874870a78308f0385fff1a0df3306derevyannayalestnica50i-1i-3

Leave a Comment

Your email address will not be published.

25 + = 29

Adblock
detector