Wat moet de hoogte van de tv van de vloer in de woonkamer – nwhistorycourse.org

The BlogHet uitrusten van de woonkamer, is het belangrijk om na te denken over elk detail in het ontwerp van de kamer, met inbegrip van de locatie van de TVHet uitrusten van de woonkamer, is het belangrijk om na te denken over elk detail in het ontwerp van de kamer, inclusief de locatie televizoraIspolzovanie LCD- en plasma-tv in een modern appartement is een mode-trend. Maar als we de installatie van de apparatuur op het nachtkastje of inbedding in de muur te sluiten, dan is het een optie om op te hangen op een muur. In dit verband het volgende probleem zich voordoet, hoe de gewenste hoogte berekenen op basis van het woord aan de tv en een steun voor deze is het noodzakelijk. Met wiskundige berekeningen niet nodig zijn, maar de tips van experts zal van pas komen.


de berekeningen en de juiste positie: op welke hoogte op de TV in de woonkamer hangen

TV gekocht voor vrije tijd met mijn familie, het bekijken van verschillende films en tv-programma's, al deze cijfers zijn hetzelfde, maar de locatie en de hoogte zal absoluut verschillend voor elke kamer. Bijvoorbeeld, is het kijken naar televisie in de keuken getransformeerd door een grotere mate aan de auditie, zodat de hoogte waarop de TV moet worden geplaatst zal aanzienlijk hoger dan in andere kamers zijn. TV gehangen zodat het niet mengen in het proces van het koken en het gebruik ervan.

moet de TV aan de muur hangen, in de voorkant van wat een bankmoet de TV aan de muur hangen, in de voorkant van wat een bank

Om de hoogte te bepalen moet je af te zetten van die afstand die comfortabel is voor alle zhideley pand zal zijn. Experts op het gebied van de geneeskunde wordt geadviseerd om de TV te monteren op een afstand van een meter.

Daarnaast geven experts tips over hoe je intuïtief het bepalen van de juiste hoogte.

Ga als volgt te werk:


  • Moet gaan zitten tegenover de plaats waar het zal de TV hangen;
  • Sluit je ogen;
  • Open en kijk naar de voorgestelde locatie van de accommodatie;
  • Waar zal het eerste gezicht vallen, is er een perfecte plek.

Opgemerkt dient te worden dat het werkgebied in de kamer niet mogen worden blootgesteld aan TV, niet een goed idee om de TV te plaatsen op de computer bureau, des te meer onmogelijk dat hij bemoeid met de computer. De beste optie plaatsing van de TV in een dergelijk geval, stelt u deze naar de tegenoverliggende hoek. Zet de techniek kan ook zitplaatsen op de tafel, als het het huishouden niet zal verstoren, zal een uitstekende aanvulling planken waarop de TV accessoires te zetten.

Selecteer de locatie van de TV in de woonkamer

Om te beslissen op welke hoogte een TV zal hebben in de woonkamer, het eerste wat je nodig hebt om te berekenen wat het maximale aantal mensen kunnen bekijken. Als u van plan bent om te bekijken van de TV wordt verwacht vanaf meerdere locaties, zoals banken en stoelen is de hoogte waarop je nodig hebt om de apparatuur te hangen mag niet meer dan 1,5 meter. Berekening van de parameters wordt gedaan van het rekenkundig gemiddelde van alle huishoudens.

Bij het kiezen van een locatie voor de TV, is het belangrijk rekening te houden met de kenmerken en de grootte van de kamerBij het kiezen van een locatie voor de TV, is het belangrijk rekening te houden met de kenmerken en de grootte van de kamerAls de TV niet heeft verworven, is het mogelijk om te experimenteren met het gebruik van de poster. Zo kunnen we de gewenste locatie, die geschikt is voor het hele gezin.

Als de kamer groot is, moet de tv-eenheid op een lage hoogte, het zal bijdragen tot een comfortabele tv-kijken. Hoogte kan worden berekend op basis van de grootte van de gestoffeerde meubels. Hoe hoger het is, des te hoger moet ruimte bieden aan machines.

Wat is het verschil keuken en woonkamer met TV

Comfortabel als de TV in de keuken is zeer moeilijk, te wijten aan het feit dat steeds heeft een kleine keuken. Het middelste deel van het tv-scherm mag niet lager zijn dan ooghoogte, zal het niet worden afgeleid door het bekijken tijdens de maaltijd bereiden.

Voor extra gemak, kunt u extra TV en plaats in de keukenVoor extra gemak, kunt u extra TV en plaats in de keuken

Steeds meer gebruik van lcd-televisies, is een geweldige optie voor het bekijken onder de horizontale hoek gevestigde programma's, maar het panoramische hoek verticaal zal worden gedimd, wat ongemak met zich meebrengt. In dit geval, experts raden aan om de TV te monteren op de beugel, waarmee klanten de kijkhoek aan te passen en te kantelen.

Wat is de hoogte van de vloer tot de TV nodig is voor de slaapkamer

Als voor de slaapkamers, is er een behoefte locatie iets hoger dan in de woonkamer of keuken. Bepaal punt plaatsing technieken kan een van de bovenstaande methoden, maar de basisvoorwaarde is de plaatsing van de TV kijkcomfort.

Ontwerpers raden aan om de hoogte van de TV locatie te berekenen om het comfortabel voor het hele gezin te kijken makenOntwerpers raden aan om de hoogte van de TV locatie te berekenen om het comfortabel voor het hele gezin te kijken maken

Moderne technologieën zijn ontworpen voor veilig browsen, ze niet flikkeren en geen elektromagnetische golven die geen visie invloed hebben op uitstoot, dus de afstand kan elk handige weergavefuncties zijn, en dus zijn gehechtheid aan de wand is de beste optie. De specificatie van de afstand nog steeds bestaat.


Medische experts raden u aan de TV op een afstand van 4 diagonaal apparatuur, dus als je de TV te kopen, moeten worden geleid door de grootte van de slaapkamer.

In ieder geval, de plaatsing techniek is afhankelijk van de hoogte van de meubels, die zal kijken. Evenals in de versie met de woonkamer, moet je gaan liggen op het bed, neem een ​​comfortabele positie en sluit je ogen, open je ogen kun je gewoon over begrijpen van de gewenste locatie van de TV-centrum.

Omdat de TV in de slaapkamer van de bezetting hoger dan in de andere kamers moet zijn, die nodig zijn om een ​​andere belangrijke regel gebruiken is, moet de hellingshoek van het oog naar het midden van de televisie minder dan 30 graden. Het speelt meestal een belangrijke rol in de gezondheidszorg van de gewervelde dieren.

Hoe goed en op welke hoogte op de tv te hangen, kunt u leren van de deskundigen, die foto's en gedetailleerde installatie-instructies zal geven.

TV Optimale hoogte vanaf de vloer in de woonkamer (video)

Om de positie van speciale beugels aan te passen zijn ideaal. Zij zullen u helpen om het gewenste scherm hoek te positioneren. Om na de installatie besprenkeld muur, experts raden om die beugels die verstelbaar zijn in verschillende holtes te installeren. Naar aanleiding van de hierboven beschreven aanbevelingen correct kan kiezen voor de gewenste hoogte van de vloer tot de TV volledig uit in elke ruimte en genieten van uw favoriete programma's, zonder schade aan hun gezondheid.


Details: TV in de woonkamer (foto voorbeelden)

Izmailovskaya1big53b880745beb3cf9780aa843cc42624b04f906faba2009c911f8f887d77a21d754f384fde80d560800original2682l5213613244Bolshoy-televizor-na-beloy-Tumbe-v-spalne

Leave a Comment

Your email address will not be published.

+ 30 = 39

Adblock
detector