Wat is gipsplaten ankers voor vlinder: 6 manieren om te monteren – nwhistorycourse.org

The BlogBevestig de gipsplaten kan door middel van speciale ankersZet de gipsplaten kan worden met behulp van speciale dyubeleyObshivka gipsplaten muren en plafonds - een stukje geschiedenis van waaruit geen enkele haast om vandaag te geven. Voor informatie over hoe u gipsplaten goed te installeren, is er een apart materiaal. Maar aan de armatuur, om precies te zijn - op bevestigingsmiddelen Butterfly te werken met GCR is om meer te zeggen.


Pluggen vlinder gipsplaat: wat het is

Dit apparaat is een eenvoudige schroef, gemakkelijk te gebruiken, goedkoop, duurzaam - zo blij om het te gebruiken als huis reparatie, is het raadzaam om het te gebruiken in de houder en professionals. Het product zelf - bevindt zich in de bevestigingsinrichting, die is bevestigd op het draagvlak.

Voordelen vlinders is dat ze praktisch en goedkoopVoordelen vlinders is dat ze praktisch en goedkoop

Het tweede deel van het bevestigingsorgaan - het schroefdraad, die lijkt op een bout of een schroef. Eerder, voor het midden van de vorige eeuw gebruikte men houten Chopyk, maar dankzij de uitvinding Artura Fishera in 1958, is het systeem vereenvoudigd door de aanwezigheid van de pluggen.

Die op zich meer dan een eenvoudig ontwerp: een afstandhouder of beweegbaar deel, en neraspornaya of statische. Tijdens schroefdraad voorziene bevestigingsmiddel afstandsdeel geëxpandeerd, waardoor een duurzame verbinding verkregen. Een door de verankeringsgaten limbus niet zinken in de gipsplaat en daarin niet roteert.

Indeling van bevestigingsmiddelen voor gipsplaten vlinder

Harpoen principe kan worden beschouwd als de belangrijkste in de inrichting voor montage van de GCR. Dit principe zorgt voor een sterke, veilige pasvorm. In feite slechts twee groepen van dergelijke bevestigingsmiddelen.


De meest populaire zijn metalen ankers ButterflyDe meest populaire zijn metalen ankers Butterfly

De bevestigingen pluggen Butterfly:

 • Communiceren. Ze worden gebruikt voor montage aan het plafond. Deze optie is goed voor de enorme kroonluchters, sportartikelen en andere apparaten die een grotere belasting op de sluiting te betrekken.
 • Unclench. Dit type bevestigingsorgaan wordt gebruikt voor het ophangen niet zeer zware voorwerpen (tot 15 kg).

Maar door het ontwerp van de plug kan worden: een spijker, kurk, Molly, schroef, spacer, bout, mungo, anker, schroef, plug-vlinder.Voor de vervaardiging van het pluggen kan metaal of kunststof zijn.

Een metalen pen legering neemt verschillende varianten :. messing, roestvast staal, etc. Een plastic plug is gemaakt van nylon, polyethyleen, enz. Ter bevestigingspennen verdeeld schroef en geprefabriceerde.

Wat zijn de voordelen van bevestigingsmiddelen voor gipsplaten vlinder

In pluggen vlinder is echt veel voordelen. Allereerst verkocht compleet met zelftappende gewenste lengte en diameter van het gewenste type. Dit veelzijdige ontwerp dat schroefdraadbevestigingen vervangen door een meer geschikte toestaat. Dit kan een ring of een haak.

Met behulp van universele pluggen, kunt u uw eigen gipsplaat te bevestigen aan de muurMet behulp van universele pluggen, kunt u uw eigen gipsplaat te bevestigen aan de muur

Ten tweede wordt een dergelijke inrichting stevig gemonteerd in de gipsplaten vellen - dit helpt geribbeld oppervlak, dit is een garantie voor de kwaliteit van de installatie. Ga naar het verre toegepaste snijwerk, die nodig is voor een goede grip, maar wat een bijzondere interne tabs zorgen voor de nodige stijfheid.

universele bevestigingen dat dit type ankers voor spaanplaat en multiplex, en niet alleen voor gipsplaat.

Een ander interessant feit is dat de plastic plug meerdere schroefmachine, dat is zeer praktisch dvenadtsatimillimetrovy weerstaan. Dit trekt klanten. De prijs is in overeenstemming met de kwaliteit van het product, het maakt niet uit het is een kunststof of metaal.

Verordeningen tot vaststelling van pluggen vlinder

Bevestigingspen-vlinder gedaan in slechts een paar minuten. En toch, hier zijn de regels noodzakelijk. Het moet daar rekening mee houden.

Alvorens over te gaan tot gipsplaten ankers monteren moet worden voorbereid op voorhand, en andere hulpmiddelen voor de baanAlvorens over te gaan tot gipsplaten ankers monteren moet worden voorbereid op voorhand, en andere hulpmiddelen voor de baan


Hoe de plug op te lossen:

 • Eerste gemarkeerd zal plaats sluitingen;
 • Boren gat - is dat plastic plug erin opgenomen;
 • Dit gat moet ongeveer 4 mm breder dan de plug - dowel licht gewijzigde wanneer deze in werking de schroef;
 • Op de schroef wordt op bevestigingen, waar en zou het gewenste object te hangen;
 • Tot de stopschroef wordt gedraaid in de stekker: op dit moment de plug bestaat uit GCR en kan worden gevoeld tijdens het aandraaien;
 • Met kleine externe krachten trekt het bevestigingselement zo dichtheid gecontroleerd.

Soms vaststelling band en schroef waarmee de bevestigingsmiddelen is bevestigd, langer dan de ruimte tussen de wand en de plaat van gipsplaten. In deze situatie geboord de boor gat in de muur die u toelaat om gemakkelijk te schuiven anker-mount, draai de schroef.

Waar gebruikt krabben Drywall

Krabben (kan elk formaat selecteren) het metalen frame te verschaffen sterkte. En zonder een metalen frame lambrisering is zeldzaam kwaliteit. Crab is de meest betrouwbare connector. En zoals het is goedkoop, het is ook een koopje.

Krabben gipsplaten experts raden om te gebruiken bij het installeren van een verlaagd plafondKrabben gipsplaten experts raden om te gebruiken bij het installeren van een verlaagd plafond


Kenmerken installatie van krab:

 • Zelfs op een zeer groot overlappingsgebied krab maakt rack;
 • Vanwege de gelijkvloerse krab blijkt zeer stijve constructie, de belasting is niet bang voor zowel statische als dynamische;
 • Als je een vals plafond, dat zonder een dergelijke inrichting, als een krab kan het gewoon niet doen.

Gebruik eenvoudige krab - krab nemen snor naar beneden, zet het op het profiel en de vergrendeling (met weinig inspanning). Na dat, uit de vier hoeken je nodig hebt om de antennes te buigen, bevestig deze aan de belangrijkste profiel. Crab geïnstalleerd - u bent klaar voor de installatie van jumpers zijn.

Soorten ankers voor gipsplaat: Butterfly (video)

De keuze van de bevestigingsmiddelen - niet laatste ding 'reparatie. Altijd aankoop van bevestigingsmiddelen in bewezen locaties en van vertrouwde fabrikanten. En om het vereiste aantal bevestigingen kan worden in een online calculator te berekenen, deze diensten zijn gemakkelijk te vinden op het internet.

Goede staat van onderhoud!

Leave a Comment

Your email address will not be published.

84 − 83 =

Adblock
detector