The BlogHet belangrijkste doel van het behang - is om een ​​gezellige sfeer te creëren in de kamerHet belangrijkste doel van het behang - is om een ​​gezellige sfeer in komnateDekorativnaya afwerking van wanden te creëren en plafonds behang blijft op het hoogtepunt van zijn populariteit. De markt biedt een ruime keuze aan schilderijen, die biedt grote kansen om te herstellen en het ontwerp van de kamer. Onder wallpaper vandaag consumenten werd op grote schaal gebruik van vinyl en non-woven behang. Veel bij deze gelegenheid is er haalbaarheid, - alle behang beter, vinyl of niet-geweven. Reageer op deze vraag kan alleen een beoordeling van deze twee soorten afwerkingen, hun kenmerken en eigenschappen zijn.


Wat is het verschil met de niet geweven vinyl behang

Bij het kiezen van een kwaliteit decoratieve afwerking uitvoering voor vele stop bij twee populaire versies: niet-geweven en vinyl behang. Deze materialen hebben opgedaan grote populariteit vanwege de mooie uitstraling, de kwaliteit van de dekking en een lange levensduur.

Bij het selecteren van het type behang addertje onder het gras is dat het verschil in het behang kenmerken van je vraagt ​​je af over de keuze van een kwaliteit die ten behoeve van een ander. Deze kwestie is het best iedereen voor zichzelf beslissen zelf, rekening houdend met individuele kenmerken.

Het kiezen van een non-woven of vinyl behang, aandacht besteden aan de kwaliteit van de materialenHet kiezen van een non-woven of vinyl behang, aandacht besteden aan de kwaliteit van de materialen

Verschillen en niet-geweven vinyl behang is niet significant. Hoewel XTO voor sommige kleinigheid - voor anderen een ernstige zaak. Want voordat je koopt is het belangrijk om vertrouwd te raken met de verschillen tussen deze twee populaire types.

De belangrijkste verschillen behang:


 • Materials. Er wordt aangenomen dat de vacht is schadelijk voor de gezondheid, in tegenstelling tot vinyl. Echter, deze mythe ontkrachten. Bij aankoop is het belangrijk om aandacht te besteden aan de kwaliteit certificaten. Als behang van uitstekende kwaliteit, zal de vacht en het vinyl niet schade aan de gezondheid van de mens veroorzaken.
 • Selecteer. Niet-geweven vinyl behang zijn superieur in het ontwerp en de keuze van behang.
 • Ademend vermogen. Ademende vliesbehang dat natuurlijke ventilatie bevordert. Vinyl behang vereisen regelmatig luchten van het pand.

Dit zijn de belangrijkste verschillen tussen de twee soorten behang. Het kiezen van een of andere vorm, is het belangrijk om hun eigen wensen en smaken, evenals de bereidheid om te luisteren te nemen met de tekortkomingen van de geselecteerde optie.

Vinyl of vliesbehang: het is beter

In vinyl en behang flizelinovh haar aanhangers heeft - pokleit behang, raden ze hun vrienden, het beschrijven van hun sterke punten. Natuurlijk, net als bij alle soorten producten, dit soort behang heeft zijn nadelen. Het moet rekening houden bij het kiezen van een bepaald type.

Het is belangrijk op te merken dat beide soorten behang verkreeg grote populariteit en won de liefde van de consument. Het spreekt over de kwaliteit van het product, betrouwbaarheid, gebruiksgemak en onderhoud.

Het is beter om behang kiezen, aandacht te vestigen op hun veiligheid en milieuvriendelijkheidHet is beter om behang kiezen, aandacht te vestigen op hun veiligheid en milieuvriendelijkheidDuidelijk te definiëren wat voor soort beter, is moeilijk. De keuze wordt beïnvloed door vele factoren, waarvan vele afhangen van de individuele voorkeuren van de gebruiker, het type van de kamer, type ondergrond, de decoratie, in de stijl van het interieur en materiële toestand.

Om de juiste keuze te maken, moet je kennis te maken met de specifieke kenmerken van elke soort, en beslis voor jezelf welke kenmerken voldoen aan de individuele eisen voor reparatie.

In het bijzonder niet-geweven bedekking:

 • Het bestaat uit een duurzaam materiaal dat een lange levensduur van het behang garandeert.
 • Wallpapers vrij dicht. Hierdoor kunt u moeiteloos te verbergen gebreken aan de muren.
 • Vochtbestendige materiaal. Als het nat is behang niet uiterlijk verliest, trekt niet krom. Na droogdoeken, krijgen dezelfde vorm.
 • Fleece heeft een structuur die gemakkelijk binnendringen van de lucht, die het mogelijk maakt niet om geld te besteden aan de aankoop van ventilatiesystemen mogelijk maakt.
 • Het materiaal is bestand tegen brand, die de veiligheid waarborgt.
 • Het materiaal kan vele malen opnieuw geschilderd, die het mogelijk maakt om het interieur te veranderen zonder aanzienlijke kosten, zodra het herstel van oude niet meer lust voor het oog.
 • Fleece is veilig voor de gezondheid van de mens, bevat geen schadelijke stoffen en giftige stoffen toe te wijzen.

Een van de nadelen van dit type oppervlak kan worden geïdentificeerd hoge kosten, een kleine selectie van designer materialen (als je rekening in vergelijking met andere soorten behang).

Features vinyl cover:

 • View, dat brengt het interieur een speciale sfeer, charme en luxe.
 • Alle soorten ontwerpen kunt u het interieur van uw dromen te creëren.
 • Veelzijdig voor gebruik in elk type van de lokalen.
 • Behang bestand tegen vocht, warmte en zonlicht.
 • Vinyl is een lange tijd, is de garantie van kwaliteit en de levensduur van 10 tot 15 jaar.
 • Het materiaal is makkelijk te verzorgen, hij is niet bang voor regelmatige reinigingen met het gebruik van chemische middelen. Omdat de kamer is altijd schoon.

De nadelen zijn de hoge kosten van de luchtdichtheid, de noodzaak om een ​​ideale ondergrond te maken voordat het plakken van de wallpaper. De nadelen ook de mening dat het behang bevatten giftige stoffen die schadelijk zijn voor de gezondheid. Deze omstandigheid slechts gedeeltelijk waar. Fabrikanten beweren dat alle schadelijke stoffen uit verweerde wallpaper in het stadium van hun productie in de fabriek. Zoals gepresenteerd aan de consument, het behang is volkomen onschadelijk voor de gezondheid.

Kan vliesbehang zelfklevend vinyl lijm

Bij het selecteren van een kleefstof voor behang is het belangrijk om een ​​regel, die zal helpen om fouten in de reparatie te voorkomen herinneren - voor elke vorm van stoffen die geschikt, gespecialiseerd lijm.


Behangen hoeft alleen gespecialiseerde lijmBehangen hoeft alleen gespecialiseerde lijm

Bij gebruik van een kleefstof die is ontworpen voor andere soorten behang, bestaat het gevaar van instant peeling behang of het losraken van het oppervlak na het drogen. Dergelijke reparaties zijn niet in staat om betrouwbare dekking te bieden voor vele jaren.

Aldus wordt het probleem van lijmkeuze mag alleen - voor papier behang met speciale lijm alleen voor dit soort behang.

Vlieslijm opties

 • methyl;
 • kleo;
 • Quelyd.

Deze lijmen zijn goede customer feedback ontvangen zij een goede grip en vliesbehang van enigerlei oppervlakken.

Hoe wallpaper te kiezen: vinyl of non-woven

Kortom, om de juiste keuzes te maken en het bepalen van de beste type van afwerking, is het noodzakelijk om een ​​vergelijkend beschrijving die zal laten zien wat het behang moet worden gebruikt om het gebouw te versieren.


Bij het kiezen van een wallpaper te navigeren is alleen nodig op individuele voorkeuren. Als, bijvoorbeeld, ecologische vinylbehang bewakers, dan moet je aandacht aan te besteden, niet psychologisch lijden onder het feit van de schade aan de gezondheid en hun gezinsleden.

Er is een groot scala aan behang, dus de keuze van hoogwaardige afwerking voor de muren hangt alleen af ​​van uw voorkeurenEr is een groot scala aan behang, dus de keuze van hoogwaardige afwerking voor de muren hangt alleen af ​​van uw voorkeuren

Maak de juiste keuze te helpen duidelijke en eenvoudige vergelijkende beschrijving van de twee soorten behang.

vergelijkende kenmerken

 • Het belangrijkste verschil - vliesbehang ademend, vinyl - geen.
 • C. Vliesbehang makkelijker te verwerken lijmen en aanbrengen van de lijm.
 • Aan de zijkant van het vinyl behang ontwerpen en selectie.
 • Vinyl behang is beter schoon te maken, bestand tegen beschadigingen.
 • Vinylbehang niet bang voor vocht, warmte en ultraviolet licht. Wallpapers hebben een lagere kostprijs.

Bij het kiezen van behang, iedereen bepaalt zelf wat hij liever: hoogwaardige milieuvriendelijke materialen, of superreliable en duurzaam behang dat om veiligheidsredenen is het niet nodig te lijmen in de slaapkamer en de kwekerij te doen. Deze wallpapers zijn het meest geschikt voor de keuken en badkamer. Maar de beslissing ligt altijd bij de consument. Iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen keuze.

Klevend en niet-geweven vinyl behang (video)

En niet-geweven vinyl behang - decoratieve type van behang, dat is ontworpen voor de decoratie van verschillende soorten. Deze twee soorten behang winnen aan populariteit. Op hetzelfde moment in de voorkant van de klanten met een dilemma - wat voor soort behang is goed voor hen is. Om de juiste keuze te maken, in de eerste plaats is het belangrijk om te beslissen over hun eigen verlangens en verwachtingen. Zo is het belangrijkste nadeel van vinyl luchtdichte, maar ze zijn duurzaam en minder gevoelig voor mechanische beschadigingen. De keuze van ieder voor zich moet het zelf doen.

De keuze van niet-geweven en vinyl behang (foto)

4 21496 Detskie-flizelinovyie-oboi 20142910182834 flizelinovye-oboi-na-vinilovoy-osnove flizelinovye-Oboi-prochnye flizelinovye-oboi-pod-pokrasku flizelinovye-oboi-v-interere flizelinovye-oboi-s-nezamyslovatym-risunkom-v-interere-spalni interer-oboi-pod-pokrasku-1024x768

Leave a Comment

Your email address will not be published.

2 + 5 =