Wat is de paraplubak in de hal en hoe het te doen met zijn eigen handen – nwhistorycourse.org

The BlogEr is een grote verscheidenheid van dragers voor paraplu's, dus het is gemakkelijk om een ​​model dat geschikt is voor een bepaalde stijl van het interieur gang kiezenEr is een grote verscheidenheid van dragers voor paraplu's, dus het is gemakkelijk om een ​​model dat geschikt is voor een bepaalde stijl van het interieur prihozheyV Tegenwoordig kan paraplubak worden gemaakt in verschillende stijlen, zo vaak deze stands worden gebruikt als woninginrichting te kiezen. En inderdaad, in gespecialiseerde winkels of in de markten, zult u een brede waaier van steunen voor parasols. Een groot assortiment van het bedrijf is Ikea. Iedereen zal de stijl van hun huizen in staat zijn om de mand te kiezen, niet alleen op de parameters van gemak, maar ook. De prijzen voor deze dragers zijn beschikbaar voor alle, waarom ze zijn te vinden in vrijwel alle moderne appartementen.


Kar voor paraplu's in de zaal: hoe om het meeste

In principe alles wat staan ​​voor paraplu's komen in de vorm van een mand. Het kan ook worden gekocht op de markt, of doe het zelf. Natuurlijk, veel beter om geld te besparen en te doen handwerken. In dit geval wordt u niet alleen geld besparen, maar ook genieten van zijn creatie. Want dit is niet per se een meester van handwerken. Vandaag de dag, een verscheidenheid aan templates beschikbaar op het internet, maar als je begiftigd met creatief denken zijn, is het probleem met de oprichting van de stand mag niet op alle.

Voordat de paraplubak, is het om het uiterlijk en het materiaal waaruit het wordt uitgevoerd te bepalen. Op dit hangt af van de complexiteit van de assemblage van de stand.

Zoals reeds vermeld, kan de stand worden gemaakt in een verscheidenheid van stijlen en met een verscheidenheid aan materialen.

Maak een tribune voor paraplu's jezelf kunt zijn met behulp van metalen staven en lasmachineMaak een tribune voor paraplu's jezelf kunt zijn met behulp van metalen staven en lasmachine

De meest voorkomende materialen waaruit ondersteuning kan worden gemaakt:


 1. boom;
 2. plastic;
 3. brons;
 4. aluminum;
 5. verschillende legeringen;
 6. harde draad;
 7. glas;
 8. keramiek;
 9. speciale pleister.

Niet alle materialen zal gemakkelijk thuis worden gedaan stand. Werken met sommige vereisen bepaalde kennis en vaardigheden.

De gemakkelijkste manier, thuis, zal een stand met een boom of een stijve draad te maken. Laten we eens kijken naar wat materialen die u kan nodig zijn om een ​​stand met een stijve draad te creëren.

Materialen voor het maken van de stand met hun handen:

 • verschillende kleuren van de elektrische tape;
 • lijm;
 • gekleurde doek;
 • schuim;
 • een naald;
 • naaigaren;
 • wire (met of zonder wikkelen).

Met gereedschap van pas komen alleen het schrijven van mes en een tang.Onderzetters gemaakt van kunststof hebben een aantrekkelijk uiterlijk en lage prijsOnderzetters gemaakt van kunststof hebben een aantrekkelijk uiterlijk en lage prijs

Het is tijd om stap voor stap aan het proces van het creëren van een geïmproviseerde paraplubak overwegen:

 1. Met een tang, buig de draad nodig in de gewenste vorm.
 2. Als de draad zonder wikkelen, moet zorgvuldig wikkelen van de band over de gehele lengte, zodat spleten gebleven.
 3. Verder moet de vorm van de mand vast en zo dicht de tape draad.
 4. Op de toekomst nodig hebben om een ​​kar van kleurrijke stof te trekken en bevestig het met een naald en draad.
 5. Met briefpapier mes moet het overtollige stof te verwijderen en laat de top van de stand geopend.
 6. In dit stadium is het tijd om de klus af te maken, maar een dergelijke standaard kan verder worden verbeterd. Op sommige plaatsen je kunt knippen door de weefsels interessante geometrische vormen of figuren sneeuwvlokken.
 7. Uitsparingen pokleit nodig hebt voor de hele structuur in uw vakgebied.
 8. Aan de onderkant van de standaard schuim moet worden gelegd. Zo zal de paraplu niet obbivat.

Dit is slechts één voorbeeld van de creatie van de stand, en er zijn een groot aantal van hen. Probeer het, experiment, en je moet al blijken.

Houder voor paraplu's in de zaal: hoe te kiezen en te installeren

parapluhouders zijn niet minder populair dan de stand. Ten onrechte verwarren deze twee woorden, beschrijven ze één en hetzelfde, maar in feite zijn ze twee verschillende dingen. Het belangrijkste verschil is dat de houders in hoofdzaak zijn bevestigd aan de wand of kastjes en steunen op de vloer geplaatst.

Het kiezen van de houder paraplu's staat, afhankelijk van waar het is de bedoeling te versterken. Het is belangrijk om te begrijpen of de wand het gewicht van de houder bestand is tegen een paraplu, of het materiaal geschikt is.

Installeer de houder voor paraplu's is zeer eenvoudig: je hoeft alleen maar op de juiste plaats te zettenInstalleer de houder voor paraplu's is zeer eenvoudig: je hoeft alleen maar op de juiste plaats te zetten

Principe, om de houder te bevestigen aan de muur moet boren. Minder vaak gebruikte speciale formuleringen op basis van de lijm. Deze steun is gemakkelijker uit te voeren, maar helaas, het is veel erger voor belastingen.

Als je hebt besloten om de muur te boren, de eerste is nodig om vertrouwd te maken met het plan plaatsing van elektrische bedrading om te voorkomen dat de vangst van haar bij het boren. In dit geval kan dit brand of een elektrische schok te gebeuren, is het uiterst gevaarlijk voor het menselijk leven.


De geboorde gaten kosten om een ​​kit te vullen voor bevestigingsmiddelen. Zo kunt u er zeker van zijn dat de houder niet begint te wiebelen en beschadiging van de muur.

Kunnen we doen zonder de standaard of houder voor paraplu's

Vaak vragen mensen zich af, is het de moeite waard om geld te besteden aan stands en houders, of je kunt doen zonder hen. Het is duidelijk dat te houden paraplu's kunnen heel normaal en zonder ondersteuning, maar het erover eens dat het veel beter als ieder object heeft zijn eigen specifieke, speciaal ontworpen plaats.

Als u paraplu's in de stand te houden, zal het niet om ze voortdurend verschuiven van plaats tot plaats, als het gebeurt, als er een paraplu voor een bijzondere plek.

Zonder voet of houder voor paraplu's zaal zullen minder functioneel en praktisch zijnZonder voet of houder voor paraplu's zaal zullen minder functioneel en praktisch zijn


Het tweede nadeel bezitten zonder paraplu houders en coasters iets dat eenvoudigweg zal een overkoepelende vuiler, of helemaal niet plaatsvindt, kan zeer schadelijk zijn, raken de voet op staan.

Geconcludeerd kan worden dat te doen zonder statief is heel reëel, maar de voordelen die het biedt, tastbaar, dus als het budget het toelaat, is het nog beter om te kopen.

Belangrijke tips voor het kiezen van de steunen onder parasols

Het eerste wat je moet letten bij het kiezen van een houder of cradle - zijn capaciteit. Afmetingen zal afhangen van de grootte van de ruimte waarin het rack is geïnstalleerd. Meestal worden ze geplaatst in de gangen.

Als de voet wordt gekocht of gemaakt hun eigen handen, moet het weefsel waarvan het is gemaakt, water- en stofwerende zijn. Dat paraplu's vaak worden gedroogd in de tribunes, waar zij hun vocht stof stokken betere zenden en aldus het.

In de hal, gemaakt in klassieke stijl, zeer geschikt gesmeed paraplubakIn de hal, gemaakt in klassieke stijl, zeer geschikt gesmeed paraplubak

Voordat een vervoerder selecteren moeten aandacht besteden aan de stijl van de zaal, om niet aan een van zijn richting bederven. Sommige kvratirovladeltsy zo bezorgd over de stijl van het appartement, zelfs bij het kopen van zulke kleine dingen als standaard, waardoor ontwerpers.

Hoe de paraplubak in de hal (video) te kiezen

Dus, kun je zien hoe de professionals geeft paraplubak in de hal. Het enige nadeel zou net wat er nodig is kostbare ruimte, maar u kunt het in de hoek te zetten. Het is noodzakelijk om de situatie te beoordelen, eventueel stand in de hal of niet, en dan pas kopen, want het is heel goed mogelijk te doen zonder een dergelijk onderwerp.

Ontwerp paraplubak in de hal (de foto in het interieur)

6fbdbbe6d2fc4f6b075d3d83afba31461520c257aa371896e41067bbc2cdmw - dlya-doma-interera-kovka-dlya-prihozhej797cdf72ca2445438681ca51ca726c0c23ccd27b61c9539d91b9f1af5c9c377040111new71371df504d9aaaa2f952a3be42b203d109306320240-045-podstavka-dlya-zontov-hub-10350936PE535753S5

Leave a Comment

Your email address will not be published.

2 + 6 =

Adblock
detector