Wat is beter, het verlaagde plafond is pvc of doek: beoordelingen – nwhistorycourse.org

The BlogMet de hulp van een spanplafond is het niet alleen mogelijk om oneffenheden te verbergen, maar ook om een ​​individueel design van elke ruimte te creërenMet de hulp van een spanplafond is niet alleen mogelijk om oneffenheden te verbergen, maar ook om een ​​aangepaste ontwerp elke pomescheniyaNatyazhnoy plafond is een dun, maar vrij solide film of weefsel dat is gespannen op een speciale frame te maken - een stokbrood. D.w.z. allerlei gebreken in de basis plafond verdwijnen onder een heel vlakke oppervlaktespanning.


Verlaagde plafonds stof of PVC: beoordelingen over ecologie

Als je neutraal blijven, en niet zeggen wat voor soort ontwerp is beter op vele manieren. Om dit te begrijpen, is het noodzakelijk om nauwkeurig te vertegenwoordigen wat is een elke soort. En daarom is het noodzakelijk om een ​​aantal van de mythen dat veel van de beoordelingen ten grondslag liggen weg te nemen.

Bijvoorbeeld, velen van mening dat de stoffen kap milieuvriendelijker, dat is niet te zeggen over PVC constructie zal zijn. Geef aan dat de PVC plafond tegelijkertijd toxisch, heeft een onaangename geur, en in het algemeen - is schadelijk voor de mens. Maar! Door de mate van milieuvriendelijkheid, hebben deze plafonds niet verschillen. In materialen hebben toestemming in de woonkamer, met inbegrip van kinderen te worden geïnstalleerd.

De belangrijkste voordelen van een spanplafond stof: eenvoudig te installeren, milieuvriendelijk, hoge sterkteDe belangrijkste voordelen van een spanplafond stof: eenvoudig te installeren, milieuvriendelijk, hoge sterkte

De enige vraag is of er sprake is van een certificaat voor deze producten. De gecertificeerde product is anders dan een goedkoop, maar het is niet duidelijk waar en wat maakte vervalsing. Lees de instructies, met inbegrip van de kleine lettertjes, waar sprake is van een technische beschrijving van de goederen.

Verlaagde plafonds en PVC stof: het is beter voor duurzaamheid

Nogmaals, er zijn een hoop reviews die beweren dat het weefsel plafond is veel sterker.


En er zijn dergelijke argumenten:

 • De stof is elastisch en duurzaam, en derhalve geen overstroming te ondersteunen;
 • Film om sneller te breken;
 • De stof is dikker film.

Maar laat je niet misleiden door de reclame beweegt, met een sterke overstroming weefsel kan gewoon scheuren langs de naad. Een film bestand tegen overstromingen maximum 100 kg per vierkante meter.

Schade door een warmte kanon of het waar was

Indien voor een hoge kwaliteit opgespannen doek, een onaangename geur, die vaak beschuldigd foliebanen, worden alleen tijdens installatie. En zodra het web tot stand is gebracht, de geur verdwijnt.

Toenemende spanning plafond PVC-folie met behulp van een warmtepistoolToenemende spanning plafond PVC-folie met behulp van een warmtepistoolEr is ook een mythe dat onder invloed van de meest ondenkbare dat pistool haven en de achtergrond, en meubilair. En het effect is direct zichtbaar, zeggen ze, verrassingen pop-up dan.

In feite zal er geen schade meubels heat gun veroorzaken. Maar droog kamerplanten kan. Maar zeker iets wat ze niet het probleem te verwijderen. Vergeet niet om dieren in de kamer te brengen op het moment van de installatie.

Bovendien wordt de luchtstroom alleen gericht op het web, zodat de angst voor de waarde van de meubels en muren gewoon niet waard.

Unlike verlaagde plafonds aan het plafond stof: een vergelijking

PVC spanplafonds zijn voordelen en nadelen.

Dus, de film van pvc:

 • De functies kunt u de bochten en andere vormen aannemen;
 • Per vierkante meter prijs is relatief laag;
 • vochtbestendigheid niveau vrij hoog;
 • Brede waaier van kleuren;
 • Het oppervlak is altijd glad en vlak;
 • Alle gebreken ruwe plafond verborgen;
 • Het is bestand tegen chemicaliën;
 • Het materiaal niet verzamelen van stof en snel geur;
 • Was en gemakkelijk schoon te maken het plafond van pvc.

Systeemplafond PVC film kan worden gewassen schurende reinigingsmiddelenSysteemplafond PVC film kan worden gewassen schurende reinigingsmiddelen

Maar er zijn nog steeds beperkingen op de installatie van het plafond van pvc, bijvoorbeeld, kunt u deze niet op een plaats waar veel tijd de temperatuur van plus vijf zal verlagen. Bij de montage moet heel voorzichtig zijn met het materiaal.

Fabric ook in het plafond van de kamer met lage temperaturen kan worden geïnstalleerd. Maar hier in de kleuren "niet duidelijk", maar ze kunnen zichzelf geschilderd, pas na de uiteindelijke installatie.

Reinig en was dit plafond is veel ingewikkelder dan PVC. En herinstallatie van het weefsel van het plafond is niet mogelijk.


Wat zijn stretch PVC plafonds

De plafonds zijn gemaakt van PVC bieden een goede keuze als het gaat om hun factuur.

De textuur Film plafonds zijn:

 • Glanzend (spiegeleffect);
 • Mat (classic uitvoeringsvormen);
 • Satijn gemiddeld uitvoeringsvorm tussen de eerste twee;
 • Parelmoer kleuren geven het effect van de transfusie;
 • Lijken doorschijnend matglas.

Een beknopt overzicht van de indeling van het verlaagde plafond structurenEen beknopt overzicht van de indeling van het verlaagde plafond structuren

In de afgelopen jaren steeds vaker kiezen voor glanzende film, dat is een visuele ruimte expander - hij echt visueel verhoging van de kamer grenzen. Van blanke overheersing vertrekken ook steeds frisse kamers met heldere kleuren.


Soorten van verlaagde plafonds (video)

Waarom kiezen voor stof plafonds

Ten eerste de reden hiervoor bestendigheid tegen temperatuurveranderingen. Omdat stof maxima niet alleen in woonkamers, slaapkamers en kinderen, maar ook op terrassen, veranda's, loggia's en balkons.

Een andere reden voor de keuze van een stof plafond - naadloos het. doek is meestal genoeg om het een glad plafond te maken zonder gewrichten.

Lack naad - het belangrijkste voordeel van weefselbanen dakbedekkingLack naad - het belangrijkste voordeel van weefselbanen dakbedekking

Eenvoudige installatie is ook een belangrijk gegeven, worden de speciale metingen niet uitgevoerd. Canvas koopt gewoon een voorraad, dan alle onnodige af te snijden. U hoeft niet te installeren en warmte kanon.

En tenslotte, voor velen is het de stof textuur lijkt meer spectaculair dan de film coating.

Features stof plafonds (video)

De keuze van de spanning coating hangt meer af van de visuele voorkeuren - wat een structuur dichter bij u. En, natuurlijk, van het beoogde gebruik, als dit een veranda of balkon, alleen stof optie. Tegen een prijs die lager is dan de film web zou zijn.

Goede keuze!

Leave a Comment

Your email address will not be published.

92 − = 84

Adblock
detector