Wat gebeurt er met de plafondtegel – nwhistorycourse.org

The BlogPlafondtegels heeft vele variëteiten en is populair in de markt als gevolg van de lage kostenPlafondtegels heeft vele variëteiten en is populair in de markt vanwege zijn lage stoimostiPochemu tegels op het plafond - dit is een van de beste oplossingen voor de bekleding? Omdat het goedkoop is, weegt weinig en is zeer eenvoudig te monteren. In dit geval, fabrikanten bieden een heleboel varianten van dergelijke tegels.


plafond met tegels bekleed: Opties

Het schuim tegels - de goedkoopste, en heeft dus een uitstekende geluidsisolatie.

Acryl is duurzaam, maar het moet speciale zorg. Maar het zal zijn sneeuwwitte dan een jaar op te slaan. Haar, indien nodig, ook kan worden gewassen met een hogedrukreiniger.

Het schuim tegels - dit is de goedkoopste optie afwerken van het plafondHet schuim tegels - dit is de goedkoopste optie afwerken van het plafond

Een polystyreen wordt gebruikt voor het vervaardigen van dergelijke tegels. Dit soort variatie de prijs verlaagd van acryl, waarvan het niet inferieur in bruikbaarheid. Het enige nadeel van dit materiaal - het minder weerstand tegen hoge temperaturen. Een tegels kunnen worden bekleed met een polymeerfilm.


het is verdeeld in dit verband:

 • gelaagd;
 • spiegel;
 • glossy (die, eigenlijk, is een ondersoort van de gelamineerde).

Plafondtegels polystyreen en de voordelen ervan

Zoals hierboven geschreven, polystyreen tegels - dit is een goedkoop alternatief acryl, die echter niets dat niet minderwaardig.Want het heeft geen speciale zorg nodig hebben. Waswater kan (zeepsop). Al het andere, polystyreen tegel weegt bijna net zoveel als en schuim.

Het wordt gemaakt door stempelen gevolgd door het aanbrengen van een patroon. Het kan als alle schema's en algemene abstractie die is uitgelijnd met de tegels, ongeacht hoe het wordt geplaatst.

Gelamineerd polystyreen tegels Glyantsev opmerkelijk voor zijn glans. Door deze het weerspiegelt al het licht dat erop valt. De originele oplossing voor appartementen met lage plafonds. En als het wordt aangevuld met lampen gericht op het plafond, het effect van een dubbel plafond creëer je. Dat wil zeggen, visueel de hoogte wordt verdubbeld.

Gelamineerd polystyreen tegels populair in ruimtes met lage plafondsGelamineerd polystyreen tegels populair in ruimtes met lage plafonds

Plastic tegels polystyreen inferieur in:

 1. gewicht;
 2. waarde;
 3. duurzaamheid (plastic snel zijn oorspronkelijke vorm te verliezen).

Het is slechts nodig De prijs polisterolblokov radicaal verschilt van de gebruikte textuur of patroon. Dat wil zeggen, de consumentenmarkt is gevonden tegels en 200 roebel, en er - en meer dan 2000 roebel per vierkante meter, maar het is gemaakt van hetzelfde materiaal.

Optie: geëxtrudeerd tegels plafond

Geëxtrudeerde tegels - een ondersoort van polystyreen, maar het is gemaakt van geëxtrudeerde strip. Door de hoge dichtheid en gladheid, kan worden gekleurd in bijna elke kleur, of zelfs bedekt met een film, visueel simuleren van elk oppervlak. De coating kan afwezig zijn - tegels dienen nog minstens 10 jaar, misschien meer. Het is niet brandbaar, tactiel vergelijkbaar met plastic, maar heeft geen kleine mechanische weerstand. Het was niet mijn bedoeling bijna onmogelijk om te kwetsen.

Welke ruimte is het beter om deze tegel te monteren:


 • in de badkamer;
 • op het balkon;
 • in de keuken;
 • in de gang.

Geëxtrudeerde tegel heeft goede sterkte en zal nog vele jarenGeëxtrudeerde tegel heeft goede sterkte en zal nog vele jaren

Visueel, het is niet de meest aantrekkelijke, maar goedkoop en vervult zijn belangrijkste functie - om onvolkomenheden te verbergen, egaliseert het plafond lijn. Voor het bevestigen middels polyurethaan - deze lijm meer dan genoeg.

Light tegels plafond: options

Als we kijken naar het licht variaties van plafondtegels, is er een duidelijke favoriet injectie, die is gemaakt van geëxpandeerd polystyreen. Hij wilde niet verknoopt en gesmolten, zodat de naad niet blijven. Slechts in zeldzame gevallen zichtbaar markeringen - blijft na het aanbrengen van de eerste schets. Van alle tegels - dit is de goedkoopste, maar tegelijkertijd is niet betrouwbaar. De dikte van elk vel slechts 9-14 mm. Schilderen wordt niet aanbevolen. Kan behalve een dunne laag poederverf, maar altijd met een verstuiver.

Er zijn meer van dit soort moderne plafondtegels als glasvezel. Zij worden toegevoegd aan de minerale wol en de meest voorkomende zetmeel. Op het plafond naast een patroon en creëert een geluiddichte laag. Erg handig als je woont naast de luidruchtige buren. Maar alle dezelfde tegels - decoratief, dus het zal een uitstekende finish.

Geperst plafond nu bijna niet gebruikt, omdat het:

 1. kwetsbaar;
 2. verbrokkelt;
 3. snijden - brokkelt (niet absoluut recht worden gesneden).

Hoewel het goedkoop is, maar is het noodzakelijk om nu al te wijzigen na 2-3 jaar. kan ook niet wassen. Structuur schade zelfs op water gebaseerde primer.


Hoe de plafondtegels te werken: installatie

Voordat u verder gaat met de installatie van plafondtegels, moet worden berekend oppervlakte van het appartement om precies te bepalen hoeveel materiaal nodig is. En houd er rekening mee dat indien genomen keramische tegels, dan zal het langer duren - deel zal in stukken worden gesneden. Indien wordt vastgesteld als een mozaïek, er bereken het aantal platen en ofwel op bestelling of vul de omtrek van een neutrale kleur.

Zodra de omvang van de gemonteerde gebied en het plafond gemonteerd training werd gemaakt - kan onmiddellijk na de installatie worden genomen. Lijm uitgevoerd op het polyurethaanlijm. En je moet ervoor zorgen dat het koud wordt tijdens het gebruik.

De installatie van de tegel eenvoudig, maar vergt enige inspanningDe installatie van de tegel eenvoudig, maar vergt enige inspanning

Na het lijmen van de tegels alleen zal zijn:

 • Verwijder de beschermfolie;
 • Inhoud naden (indien nodig);
 • afgesleten plaatsen keramische tegels waar er krassen waren.

PVC plafondtegels

Praten over de aard van de plafondtegels is het noodzakelijk om te onthouden en over PVC. Vergelijkbaar met polyurethaan, maar een andere naam en is gemaakt van food grade plastic. Foto is het onmogelijk te onderscheiden van alle andere die is gemaakt van kunststof. De voordelen - de weerstand tegen extreme temperaturen.

Dat is waarom het kan worden vastgesteld:

 1. op het balkon;
 2. op zolder;
 3. in commerciële gebouwen;
 4. in dat deel van het huis waar er geen verwarming.

Afwerking PVC plafondpanelen (video)

Het is beter als het voor acryl? In visuele termen - niet zo technisch - ja. In ieder geval, wat tegels u kiest voor uw huis - het zal een betere oplossing dan de installatie van gipsplaten dozen of spanplafond zijn. Voor installatie in de slaapkamer kan worden op hun eigen, zelfs zonder de installatie van metalen constructies. Deze tegel zal een aanzienlijke verbetering van het ontwerp van uw huis.

Tegels op het plafond (foto)

149-8450493975468b204245244593537211828242113073066011298749213565656565656

Leave a Comment

Your email address will not be published.

48 − 38 =

Adblock
detector