The BlogMet een uitgebreide lijst van zwevende structuren, kan de eigenaar een plafond van doek, PVC, gipsplaat of vloeibare wallpaper kiesMet een breed scala van zwevende structuren, kan de eigenaar het plafond van de stof, gipsplaten of vloeibare oboevPoskolku soorten plafonds veel, blijkbaar, je hoeft alleen maar om het probleem te verkennen door middel van artikelen of video's te kiezen, om precies te begrijpen wat je blij met een honderd procent zijn . Geloof me, er is een keuze en het is enorm. Sommigen houden van gipsplaten, is men geneigd om zorg te dragen thuis PVC plafondpanelen. Sommigen geloven dat er niets beter vloeibaar behang op het plafond, anderen gewoon rave aluminium lattenbodem plafond. Dus, de vraag is, hoe het plafond, blijft open, zolang je niet je uiteindelijke keuze te maken.


Hoe aan het plafond te maken met zijn handen: een paar manieren

Hoe aan het plafond te maken met hun handen - vragen zich af, vooral degenen die zijn aanhangers van de begroting reparatie. Deze mensen hebben de neiging om te worden beperkt door de nauwe grenzen van schaarse middelen, die in onze tijd van crisis niet verwonderlijk.

Het maken van het plafond met je handen, bespaart u heel zwaar.

Het is echter mag niet worden vergeten dat de complexiteit van de uitvoering van bepaalde plafond is alleen beschikbaar voor professionals.

Voordat u begint met de installatie moet de benodigde hoeveelheid materiaal om mee te werken te berekenen, maak een tekening, de technische documentatie voor de installatie ontwerp te bestuderenVoordat u begint met de installatie moet de benodigde hoeveelheid materiaal om mee te werken te berekenen, maak een tekening, de technische documentatie voor de installatie ontwerp te bestuderen

Omdat ze geen ervaring met het werken met bepaalde materialen en gereedschappen, kvartirovladelets loopt soms het risico van:


 • Wanhopig bederven materiaal;
 • Draai gerenoveerd appartement in de eeuwige bouwplaats;
 • Bederven de zenuwen zelf en de leden van het huishouden.

Het resultaat, op het einde, teleurstellend: tevergeefs besteed tijd, geld en, zoals reeds vermeld, de zenuwen. Nauwelijks iemand zal een vergelijkbaar resultaat te regelen.

Toch moet de uitgang op zijn minst op zoek naar, want er is altijd!

output: 1. Bevinden zich de plafondtype, welke inrichting is technisch eenvoudiger, bijvoorbeeld natte dekvloer, waarbij de oplossing of het mengsel wordt gebruikt.
 2. Zorgvuldig onderzoek van de video's en artikelen;
 3. Neem contact op met professionele decorateurs;
 4. Let op professionele finisher.

Als de eerste twee alinea's, alsof alles duidelijk is, de 3e en 4e zijn twijfelachtig. Ten eerste, niet iedere expert zal met u delen hun bedrijfsgeheimen, en ten tweede, niet iedereen houdt wanneer iemand zich over hem.

verscheidenheid van structuren

Er zijn constructies van valse plafonds geïnstalleerd die heel eenvoudig en kan praktisch elke doen.

Soorten daken:

 • PVC-panelen;
 • Wallpaper. Conventionele of vloeistof.
 • Verlaagde plafonds.

Er is nog een know-how - het plafond Atlas. Het is een soort van een spanplafond, alleen met het verschil dat geen warmte pistool hoeft te zijn spanning. Dit plafond kan ook worden gedaan met de hand. Het plafond kan glad of getextureerd zijn.

Rack plafond - een ophangconstructie, duurzaamheid, levensduur, diverse kleuren, vochtbestendigheidRack plafond - een ophangconstructie, duurzaamheid, levensduur, diverse kleuren, vochtbestendigheid

Nauwelijks je zal slagen om thuis te doen zogenaamde kleine shagreen - getextureerde gips. Maak een oplossing van het gips, toegepast op het plafond, evenals de verf is niet zo gemakkelijk, omdat het niet alleen gespecialiseerde vaardigheden, maar ook de speciale apparatuur nodig is.

Dus als u besluit om te profiteren van deze tips te nemen, en je hebt een sterk geloof in eigen kunnen - go for it!


Tijd om de plafonds te doen

Plafonds, even zeker, de nabewerking moet worden gedaan wanneer al het vuile werk in het gebouw zijn afgerond.

Stof en vuil zijn niet bevorderlijk voor de juiste procestechnologie, met betrekking tot het beëindigen van het plafond in het bijzonder.

Plafond, wat het ook is gedaan in de eerste plaats, maar na de voorbewerking muren.

Voor gebruik Reinig het werkoppervlak moet worden gebruikt voor plafondmontage, stof en vuilVoor gebruik Reinig het werkoppervlak moet worden gebruikt voor plafondmontage, stof en vuil

Plafonds doen:


 1. Voordat behangen;
 2. Na behangen.

De eerste optie verdient meer de voorkeur, omdat bij de toenemende spanning of andere systeemplafond kan gemakkelijk beschadigen (en meermaals!) De wand. Natuurlijk, als je gaat om reparaties uit te voeren in de badkamer, dan naar het apparaat, bijvoorbeeld spanplafond, moet je de tegels plakken. Indien het plafond is uitgelijnd vulmiddel, de beste afwerking van de muren om later te maken, om te voorkomen dat voortdurend de tegels te wassen.

Als voor de tijd van het jaar, zijn er geen beperkingen, en, misschien, is om het te doen tijdens de feestdagen. Zo blijkt dubbele besparing: geld besparen op papier en op het geld dat niet wordt uitgegeven aan een vakantie. En dit is het geval, als je echt wilt om geld te besparen - is nu de mode voor goedkope reparaties en de economie als geheel.

Hoe te golven op het plafond: volg de instructies

First things first, moet u de kromming van de golf van de toekomst te overwegen.

Rijden onder het plafond lay-out golf van gipsplaatRijden onder het plafond lay-out golf van gipsplaat

Stap voor stap handleiding:

 1. Teken een contour;
 2. Goedkeuring circuit UD-metaalprofiel 25 door middel van pluggen. Om te kunnen de kromming van elke vorm te maken, is het noodzakelijk om te presteren insnijdingen Profile "Bulgaarse".
 3. Vervolgens assembleren volledig plafondframe, met het 60 profiel nodig is het meten en snijden op de gewenste lengte. Het hangt allemaal af van wat je nodig hebt om te verbergen onder dat plafond: communicatie, warmte-isolatie.
 4. Met behulp van schroeven, fasten profiel, waardoor metaalbewerking.
 5. Als de berekeningen juiste vak, zet ventilatie, isolatie, etc. Het zal in een handomdraai uit te voeren.
 6. Opgericht onder het frame draden voor lampen.
 7. Kennismaking met de montage van het plafond: gipsplaten vast met schroeven, die niet de moeite waard besparingen ten koste van de structurele sterkte. Om het verticale deel sluiten van het plafond, moet je kleine stukjes van het gewenste breedte gesneden gipsplaat. Het is noodzakelijk om de bezuinigingen (cross) en breuk gips te maken, zonder dat de raad van bestuur - het zal gemakkelijker zijn om de stralen te doen. Voordat u dit toestel aansluiten, moet u gaten voor de lichten en outputdraden boren.
 8. We naaien up dit deel van het ontwerp van zelftappende schroeven.
 9. Shpaklyuem plafond middel van een versterkte mesh.
 10. Paint.

Naar aanleiding van deze instructies, kunt u doe het zelf ontwerpen van elke kromming. Indien gewenst, in plaats van gipsplaten, OSB, PRT. GWP - gipsplaat, met succes gebruikt en het maken van de vloeren. Dit materiaal beschikt niet over een bord en veel beter in alle opzichten, met inbegrip van dergelijke eigenschappen als kracht, en nog veel meer gipsplaat.

De gewelfde plafond van gipsplaat is niet alleen visueel breidt de ruimte, maar wijst ook op de stijl van het interieurDe gewelfde plafond van gipsplaat is niet alleen visueel breidt de ruimte, maar wijst ook op de stijl van het interieur

Indien nodig, kan worden voorzien in de gipsplaten inspectie deur, die toegang tot technische ontwerpen op het plafond sterk vereenvoudigt.

Bovendien worden de maxima nog steeds gemaakt van polycarbonaat.

Met behulp van deze technieken, kunnen we met succes het meeste dat geen van beide is op creatieve plafond. Bijvoorbeeld, de boog van het plafond (boog type).

Het frame kan worden vervaardigd uit stroken, als een droge ruimte.

De plafonds zijn gemaakt van polycarbonaat: de voordelen van massaproductie

Polycarbonaat - kan worden gezegd innovatief materiaal, die vele voordelen ten opzichte van andere materialen voor plafonds inrichting.

Het interieur van alle lokalen zal origineel zijn. het materiaal zelf is duurzaam en betrouwbaar.

Plafond polycarbonaat goede geluids- en warmte-isolerende eigenschappen, vochtbestendigheid, hygiënisch uniekePlafond polycarbonaat goede geluids- en warmte-isolerende eigenschappen, vochtbestendigheid, hygiënisch unieke

De voordelen van dit materiaal zijn niet te ontkennen, want ze hebben veel eigenschappen en. Waarvoor geen gipsplaten, geen spaanplaat, noch, in het bijzonder, de MDF,

voordelen:

 1. gemakkelijk;
 2. Perfect licht doorlaat die met succes wordt gebruikt om de originele verlichting te creëren;
 3. Flexibel. Deze kwaliteit geeft een speciale ruimte voor de ontwerper.
 4. Bestand tegen temperatuur en chemische samenstelling.
 5. Milieuvriendelijk.
 6. Duurzaam.

Naast het bovenstaande heeft dit materiaal geluids- en warmte-isolerende eigenschappen.

Klassieke golf van gipsplaat (video)

Tot slot, is het noodzakelijk om een ​​aantal conclusies te trekken. Wat je een plafond zal moeten - het volume of gewoon stopverf, een kwestie van smaak en materiële mogelijkheden. Ook heel belangrijk om te weten welke soorten plafond hun eigen handen kunnen regelen. Veel mensen verkiezen nog andere types van het beëindigen van de natte dekvloer, anderen - een spiegel plafond, zodat alles op zijn kop werd weergegeven. Iedereen ziet de schoonheid en comfort op hun eigen manier soms, het omzeilen van de standaard regels. Een algemene regel is dit: U allen moet in zijn huis te houden. Veel succes in de reparatie van uw appartement!

Wat het plafond (foto)

4 45380big c9f43aea73debc33f2f679e24c65cb21 1021484b01f4de5a Dizayn-potolkov-fotografii-63 figurnie glyantsevye-natyazhnye-potolki-foto3 glyantsevye-natyazhnye-potolki-foto4 glyantsevye-natyazhnye-potolki-foto5 glyantsevye-natyazhnye-potolki-foto6

Leave a Comment

Your email address will not be published.

6 + 1 =