Wallpaper voor de kinderkamer meisjes: 30 foto’s in het binnenland – nwhistorycourse.org

The BlogEen uitstekende keuze voor de kamer van het meisje zal het behang met je favoriete striphelden babyniet alleen een gewone kamer - Een uitstekende keuze voor de kamer van het meisje zal het behang met je favoriete stripfiguren rebenkaDetskaya kamer. Het is een wereld waarin het kind leeft, groeit, ontwikkelt, voert een groot deel van zijn leven. Deze plaats moet worden gevuld met liefde, zorg, comfort en warmte. Als een gezin heeft kinderen van verschillend geslacht, die zij leven vaak in dezelfde ruimte. Veel ouders van deze kinderen willen weten hoe te maken uit de muren van de kinderkamer, rekening houdend met de smaak van beide. Hoe wallpaper voor de kamer om in te wonen en een meisje en een jongen kiezen?


Behang in de kinderkamer voor jongens en meisjes

Gelukkig zijn deze dagen is er een grote verscheidenheid aan afwerkingsmaterialen. Heel eenvoudig een van de vele opties om universele behang dat zowel kinderen als hun ouders zal smaken te kiezen.

Hier zijn een paar voorbeelden van wanddecoratie:

 • Behang met een illustratie van een cartoon die even als beide kinderen;
 • Wallpaper van pasteltinten en neutrale kleuren;
 • Wallpaper voor het schilderen geschikt voor zowel kinderen op jonge leeftijd;
 • Het oorspronkelijke idee is om de ruimte in twee helften en elke design hotel-stijl te verdelen.

Er is veel van de cartoons die aantrekkelijk zijn voor zowel meisjes als jongens, zodat u gemakkelijk pick-up een universele behang met beelden van de heldenEr is veel van de cartoons die aantrekkelijk zijn voor zowel meisjes als jongens, zodat u gemakkelijk pick-up een universele behang met beelden van de helden

blauw, blauwe kleur - dus, voor de meisjes, kun je roze behang of andere warmere toon, en voor jongens pokleit.


Wallpaper voor wanden in de kinderkamer voor meisjes

Children's muurdecoratie voor meisjes is erg belangrijk. Van groot belang is niet alleen de keuze van de kleur, maar ook de keuze van kwaliteit materiaal en lijm. Wallpaper mag niet afgeven schadelijke stoffen en stof hoopt zich op zichzelf.

Bij het kiezen van een behang in de slaapkamer voor de meisjes moeten een aantal tips te volgen:

 1. Voor de uiteindelijke keuze van de kleur moet weten over de eigenschappen die deze kleur psychologen geven. Van het kiezen van de juiste schaduw van de muren hangt af van de emotionele toestand en het temperament van het kind.
 2. Het is niet aan te raden om te stoppen op een zeer felle kleuren die in het oog springen. Deze kleuren dragen bij aan agressief gedrag en prikkelbaarheid.
 3. Behang moet worden gemaakt van hoogwaardige materialen. Niet beknibbelen op het ontwerp van de muren naar de kamer van een kind. Beter om het behang uit betrouwbare merken te kopen.

Het is niet nodig om sterk heldere behang, bijvoorbeeld het rood in de kinderkamer te lijmen. Het is beter om een ​​meer neutrale tinten van roze, wit of crème te nemenHet is niet nodig om sterk heldere behang, bijvoorbeeld het rood in de kinderkamer te lijmen. Het is beter om een ​​meer neutrale tinten van roze, wit of crème te nemenWallpaper mag niet afgeven schadelijke stoffen en stof ophoopt. Wat behang zijn de veiligste?

Om te beantwoorden moet de basistypen van behang te overwegen:

 1. Papier behang - goedkoop, laat de muren om te ademen en geen schadelijke stoffen niet uit te stoten. Maar ze zijn niet erg duurzaam. Voor een grotere betrouwbaarheid, zijn er twee lagen papier behang.
 2. Wallpaper gemaakt van vinyl of fleece veilig zijn voor mens en vrij duur.
 3. Selecteer niet het volume behang, zoals ze stof ophopen.
 4. Liquid wallpaper - praktisch, veilig, eenvoudig te reinigen.
 5. Wallpaper voor het schilderen zijn volledig onschadelijk en zijn zeer praktisch.
 6. Muurschildering is niet aan te raden om de ruimte voor een klein meisje te kiezen, omdat ze schadelijke stoffen kunnen vrijkomen voor het kind. De muren zijn behangen met dergelijke niet kan ademen.

Door de keuze van het materiaal moet zeer serieus worden benaderd, want dit zal afhangen van de gezondheid van meisjes.

Hoe kan ik het behang in de kamer voor meisjes 7 jaar kiezen

Zeven jaar - de overgangsperiode voor het meisje, als ze klaar is om naar de kleuterschool en beginnen met school. Het meisje is al verhuisd naar volwassenheid, maar nog steeds geloven in wonderen en sprookjes. Het interieur van haar kamer moet aan deze leeftijd functies.

Meisjes zijn perfect wallpaper patchworkMeisjes zijn perfect wallpaper patchwork

Het is noodzakelijk om de muur te regelen, zodat het meisje kon niet alleen ontspannen, maar ook om te dromen.

Geschikte zachte kleuren zoals fel roze, paars, groen tinten. Een goede optie kan dienen als behang met sprookje thema. U kunt ook kiezen voor een lichte kleur behang met kleine multi-gekleurde patronen.

Een muur kunt plakken op de foto wallpapers met personages uit cartoons, die als een kind. Nog een win-win situatie - muur ontwerp met een combinatie van verschillende kleuren. Voor meisjes ideale combinatie van wit en roze kleur combinatie van roze en lichtpaars.


U kunt ook plakken over de bodem en de bovenste helft van de andere achtergrond. Op het onderste deel van de wand wordt in het algemeen gekozen wallpaper meer levendige kleuren, en op de top - het behang pastel. Educational wallpapers zal een win-win-optie in deze tijd zijn. Een tekening wallpapers kan helpen bij de ontwikkeling van creativiteit in het meisje.

Hoe kan ik een wallpaper naar de kamer voor meisjes 10 jaar oud kiezen

Preteen - is bijna een tiener. Op deze leeftijd zijn meisjes reeds gevormde bepaalde smaken en voorkeuren, dus de beste optie muur ontwerp zal een gezamenlijke keuze van behang zijn.

Wallpaper blauwe tint later in het leven, zoals de meisjes meer dan de roze met een verscheidenheid aan poppenWallpaper blauwe tint later in het leven, zoals de meisjes meer dan de roze met een verscheidenheid aan poppen

Het is belangrijk om een ​​kleurenschema dat de kamer zag er agressief en dat zowel ouders als kinderen waren tevreden te kiezen.

Heeft flashy kleuren voor de kamer jarige meisje niet kiezen.


Ook hier is het raadzaam om neutrale tinten van kleur te kiezen:

 • Lichtroze;
 • beige;
 • Lichtblauw;
 • Lichtgeel.

Veel ontwerpers wordt geadviseerd om één muur een felle kleur of een patroon te ontwerpen. Aangezien het op deze leeftijd, had het meisje reeds gevormde het type temperament, om de kleur keuze zeer verantwoorde wijze zou moeten komen. Voor meisjes met flegmatieke soort geschikt is voor warme kleuren behang voor cholerisch en melancholische kiezen koele kleuren. Voor optimistisch, kunt u felle kleuren te gebruiken. Het is belangrijk dat ze niet schreeuwen en agressief.

Wat pokleit behang in de kamer voor een tiener

Teenage girl - is een onafhankelijk persoon die behoefte heeft aan persoonlijke ruimte gevormd. Nu is het belangrijkste criterium voor de keuze van behang moet een slechts een voorproefje van het kind. Ongetwijfeld, moeten de ouders tips te helpen bij het kiezen van een muur ontwerp tienerkamer.

Voor meisjes is het belangrijk dat de kamer was ruim, tegelijkertijd praktisch is.

Om tienermeisje voelde me comfortabel in haar kamer was ook niet nodig om aanwezig te Behang van de baby zijnOm tienermeisje voelde me comfortabel in haar kamer was ook niet nodig om aanwezig te Behang van de baby zijn

Ontwerpers worden geadviseerd om het probleem van de keuze van de kleur behang benaderen vanuit het oogpunt van de psychologie.

Sinds het kleurenschema van de ruimte een belangrijke rol speelt in de psychologische toestand van de tiener:

 • De gele kleur is een bron van vreugde;
 • Groen is een symbool van harmonie en gemoedsrust;
 • Blauwe kleur helpt om te ontspannen en te rusten, heeft een kalmerend effect;
 • De roze kleur kan stress te verminderen en het verbeteren van uw stemming.

Moderne muur ontwerp voor de kamer van een tiener - behang met weinig patroon - strepen, bloemenprints, kleine ornamenten. Fashionable nu zijn vintage stijlen en milieu (oppervlak met een imitatie van hout).

Behang in de kamer voor meisjes 14 jaar oud

Meisje 14 jaar oud wordt beschouwd als een volwassene, niet meer geloven in sprookjes en spelen met speelgoed. Daarom, nu is het tijd om de decoratie van de muren in haar kamer te veranderen. Nu behang coating stoffen met dieren en stripfiguren zal niet werken.

De kamer volwassen meisjes moeten niet behang te zijn, af te leiden van hun aandacht van hun studies. Het interieur moet worden voortgezet en elegantDe kamer volwassen meisjes moeten niet behang te zijn, af te leiden van hun aandacht van hun studies. Het interieur moet worden voortgezet en elegant

Het meisje is al volledig gevormd hun smaak voorkeuren en krijgt haar zijde is zeker niet de keuze van behang waard. Ouders kunnen met uw kind te krijgen kennis te maken met de mogelijkheden van de registratie van muren in diverse tijdschriften en websites en kies de juiste stijl en de kleur van het behang.

Er zijn vele variaties van de muren decoratie voor meisjes 14 jaar:

 • Minimalisme - lichtgekleurde behang warme of koele kleuren;
 • Classic design;
 • Muurschildering die natuur, verschillende steden en landen (New York, Parijs), enzovoort.

Typisch, ontwerpers raden om wallpapers lijm slechts op één muur om een ​​flitsende ambiance te creëren.

Selectie van behang in de kamer voor meisjes (video)

Zeker, de smaak van elk kind - anders. Niet altijd behang, ouders schijnbaar perfect design opties kunnen willen en dochters. Het is noodzakelijk om rekening te houden met de mening van het kind en een compromis te vinden.

Wallpaper voor meisjes in de kinderkamer (foto's) 

04AA4B26ED18-121417fe60d72e8bb8fa7c23110015839e12d8ee0662fe7ae2a2b3845fe7d20571784179big1784184big18110-1

Leave a Comment

Your email address will not be published.

− 5 = 2

Adblock
detector