Wallpaper onder een baksteen in het interieur: stijlvolle imitatie – nwhistorycourse.org

The BlogWallpapers onder bakstenen voor vele jaren blijven de meest populaire, stijlvolle en van de vraag op de marktWallpapers onder bakstenen voor vele jaren blijven de meest populaire, stijlvolle en van de vraag op rynkeKomnata die volledig onder metselwerk behangen, ruige looks te verzadigd. Om een ​​harmonische ontwerp en de algemene vorm van de binnenruimte van de kamer te bereiken, onder een baksteen behang is beter te combineren met andere soorten behang, het combineren materialen.


Wallpaper onder een baksteen in het interieur: het idee

Wallpapers met imitatie metselwerk is perfect passen in elke stijl van het interieur, en de prijs is goedkoper dan het gebruik van natuurlijke materialen en bakstenen metselwerk. Een rijk palet van kleuren en tinten van behang met imitatie metselwerk, laat goed gekozen behang voor uw ruimte.

Bij het kiezen van een wallpaper in het kader van het metselwerk, moeten de volgende kenmerken van het pand worden overwogen:

 • Ruimte;
 • Zalen;
 • Aard van de verlichting in de kamer.

In het interieur, met een klein gebied, zelfs bij fel behang baksteen eruit zal zien onbeleefd als ze plakken op de kamer, dus de kamer met een klein gebied beter fragmenten van de muren toe te wijzen met behang voor steen: een nis in de muur, planken, boog, binnenwanden, dragende muur. Lokalen met een groot gebied kan gemakkelijk plakken baksteen behang volledig, en kan fragmenten, maar zorg ervoor dat de decoratieve elementen te gebruiken.

Wallpapers onder baksteen hebben de veelzijdigheid, zodat ze naadloos in iedere stijl in het interieurWallpapers onder baksteen hebben de veelzijdigheid, zodat ze naadloos in iedere stijl in het interieur


Wallpapers onder baksteen is niet geschikt in elke kamer, maar als de juiste aanpak voor het ontwerp van de ruimte, kunt u een goed ontwerp te maken.

Het beste van alles, onder een baksteen behang keek in de keuken en in de woonkamer bij de open haard, als het ontwerp van dragende muren in de eigen kamer. In openbare instellingen, baksteen behang gebruikt voor de decoratie van zalen in restaurants, cafés, bars, pubs, okleivaya kamer als fragmenten en volledig. De verlichting in het interieur van het behang onder het metselwerk een belangrijke rol speelt. Voor gebieden met een overwicht van kunstlicht is het beter om lichte kleuren wallpaper te kiezen.

Wallpaper voor metselwerk universeel, ze gaan goed samen met elke stijl van het interieur. Landelijke stijl, Gothic, Provence, loft, harmonieus aanvulling op het behang op de muren met imitatie metselwerk.Behang voor metselwerk in de kleuren

Om de perfecte interieur van de kamer met behulp van behang met imitatie metselwerk te creëren, om te overleven in het interieur kleurenschema. Welke wallpaper zal de toon onder bepaalde lichtomstandigheden en interieur past?

Wallpapers onder bakstenen hebben vele variaties:

 • matt;
 • glossy;
 • ruwe;
 • blonde;
 • Brown;
 • Behang rode baksteen.

Bij het kiezen van een wallpaper 'onder de bakstenen die u nodig heeft om te weten dat de mat, ruw en donker behang verbergen het licht en de binnenruimte. Glanzend en heldere behang onder de bakstenen integendeel, visueel uit te breiden van de ruimte en zorgen voor extra verlichting effect.

Het kleurenschema van het behang onder de stenen zo dicht mogelijk bij de natuurlijke natuurlijke kleuren: zwart, rood, bruin.

In de winkels zijn er veel verschillende kleuren van behang in het kader van het metselwerkIn de winkels zijn er veel verschillende kleuren van behang in het kader van het metselwerk

Heldere kleuren van behang 'onder de bakstenen zul je niet vinden, behalve dat maken ze zelf. De belangrijkste factor in het ontwerp van de kamer behangen met metselwerk, is de kleur van het behang. Voorkomende kleuren van het lichtspectrum zijn de witte achtergrond. Wit behang met imitatie metselwerk veelzijdig, kan het worden gebruikt voor het plakken elke ruimte. Een grijze behang 3701 met witte kleur, ook, veelzijdig en goed gevisualiseerd met de rest van het kleurenschema. Vooral kijken mooie witte achtergrond onder een baksteen met heldere contrasterende elementen van het interieur: schilderijen, muurschilderingen, potplanten, decoratie en design elementen. Met heldere, gewaagde decoratieve elementen, witte achtergrond voor stenen zijn de ideale blik in de kinderkamer en in de badkamer. Vanuit de donkere tinten van het behang onder de bakstenen, de meest voorkomende en populaire zijn de wallpaper in rood en bruin, zijn ze vaak niet te onderscheiden van natuurlijke bakstenen muur proberen niet aan.

Wallpapers onder bakstenen voor het schilderen

Wallpaper voor metselwerk kunt u kiezen voor het schilderen, kan dus voor een paar jaar langer om hun levensduur te verlengen, en het grootste deel is dat ze kunnen op elk gewenst moment worden overgeschilderd in de gewenste kleur.

Papier, vinyl en vliesbehang onder een steen kan worden geverfd, de verf voor dit doel:


 • Op acryl;
 • latex;
 • Watergedragen verven.

Wallpapers onder bakstenen voor het schilderen van het voordelig dat op elk gewenst moment kan worden geverfd om de kleur die je wiltWallpapers onder bakstenen voor het schilderen van het voordelig dat op elk gewenst moment kan worden geverfd om de kleur die je wilt

Afhankelijk van het materiaal van behang, schilderen technieken en materialen zijn voor dit.

Alle soorten behang om kleur pas na volledig drogen na het lijmen, anders zal de verf niet ondernemen en behang wordt verwend.

Papier behang geschilderd na volledige droging, indien geschilderd behang geplakt paar jaar geleden, ze moeten worden gevuld. Na de primer, kunt u beginnen te kleuren, met behulp van een verf op waterbasis die het meest geschikt voor het kleuren van papier behang. Beschilderd papier behang roller, vanaf de hoeken naar beneden op de muur goed ingedeeld inktkleurmiddel. Als de muur de gewenste kleur na het eerste schilderij niet hebt, kun je het weer opnieuw te schilderen. Vinyl behang niet in staat zijn om de gewenste kleur te geven na de eerste kleuring, hebben ze meerdere keren geschilderd worden, afhankelijk van de kleur. Voor het schilderen vinyl behang gebruikte verf Latex. Vliesbehang onder het metselwerk zijn geschilderd met behulp van latex verf.

Zoals pokleit behang in de vorm van metselwerk voor de schilderkunst

Wallpaper dat de gewone behanglijm geplakt, kan niet bestand tegen de verven procedure.


Overschilderbaar behang je nodig hebt om speciale lijm dat lijm:

 • Goed rijdend en wand stoffenbehang;
 • Waarschuwt afstand tot het wandoppervlak;
 • Het geeft een sterke koppeling van behang op de muur.

Voor de verlijming van het plafond behang voor het schilderen, in het behang plakken, kun je PVA lijm toe te voegen voor een sterkere koppeling van behang aan de muur schilderijen.

Onder schilderij is het beste om vinyl behang kiezenOnder schilderij is het beste om vinyl behang kiezen

Het beste is om vinyl behang te gebruiken op niet-geweven steun, omdat zij bedoeld zijn voor het kleuren van verf en maken meer dan 10 verfvlekken.

Wallpaper onder de witte baksteen in het interieur

Imitatie baksteen op de witte achtergrond is zeer voordelig uiterlijk, kunnen deze wallpapers worden gelijmd overal thuis en in alle openbare instellingen, de studio, in de zalen. Maar het behang voor het metselwerk wit, moet worden voldaan aan een aantal extra details in het interieur, zodat de ruimte niet wordt samengevoegd tot één witte vlek.

reglement

 1. Meubels wit behang met bakstenen metselwerk is het noodzakelijk om donkere kleuren selecteren om een ​​contrast in de kamer te creëren;
 2. Deze interieur schilderijen, muurschilderingen, bloemstukken, kamerplanten moeten helder zijn;
 3. Indien mogelijk, gebruik maken van meubels en andere interieur spullen uit natuurlijke materialen.

Wallpapers met metselwerk witte lijm is het meest voordelig in donkere kamers hen meer dekking te geven.

Behang met een patroon van stenen op het terrein

Bij het kiezen van een wallpaper patroon met een baksteen, kunt u beginnen te twijfelen, en of ze geschikt zijn voor een bepaalde kamer? Het kan toch werken als ze kiezen van de juiste kleur, het type verlichting en geplakt over de kamer gebied. Lichte toon behang baksteen veelzijdig, behang geschikt voor zowel thuis als op kantoor en openbare gebouwen.

Wallpaper donkere tinten worden gecombineerd onder een baksteen in elk interieurWallpaper donkere tinten worden gecombineerd onder een baksteen in elk interieurDonkere bakstenen behanglijm kan niet in de volgende gebieden:

 1. De ruimte voor ontspanning en recreatie;
 2. In de slaapkamer;
 3. In de badkamer.

Donkere tinten behang bakstenen passen in elk interieur de juiste combinatie met meubels, maar meer geschikt voor kamers, zalen, woonkamers, in de keuken.

Wanneer een creatief ontwerp aanpak voor het ontwerp van de kamer met behang baksteen, mogelijk om een ​​harmonische kamertype met donker behang, zelfs onder een baksteen te bereiken.

Wallpapers onder brick combinatie met andere wallpaper

Wallpapers onder brick gemakkelijk te combineren met andere behang. Achtergrond, patroon, sier, alle wallpapers zijn de perfecte combinatie met andere soorten behang.

Door te experimenteren met een combinatie van baksteen behang met de gebruikelijke, moet je een combinatie van regels onthouden:

 • Licht behang onder de bakstenen combineert met de donkere;
 • Door donkere baksteen behang meer geschikt is helder gewone behang;
 • Gekleurde conventionele behang met witte bakstenen.

Indien het behang baksteen gebruikt als decoratie nissen in de muur, oeverbescherming, dragende wanden en andere achtergrond te gebruiken als basis voor de wanden van de kamer, zal de ruimte blijken perfect.

Achtergronden onder steen kan gemakkelijk gecombineerd worden met andere wallpaperAchtergronden onder steen kan gemakkelijk gecombineerd worden met andere wallpaper

Dun papier muur zal niet worden gecombineerd met massieve structuur behang, waarom een ​​combinatie van baksteen behang, moet u de materialen behang te overwegen.

Structuur behang onder een baksteen

Structuur behang onder de stenen op de muren er natuurlijker uitzien dan glad, met de hulp van visuele effecten en bijstandsstichtingen, behang zenden natuurlijke uitstraling van gemetselde bakstenen in de muur.

Imitatie geweven behang kan verschillend zijn:

 • modern;
 • Decoratieve steen;
 • Rode baksteen.

Reliëfbehang onder een baksteen in vergelijking met de huidige metselwerk hebben grote voordelen. Wallpapers lagere prijs, meer handige zorg, zorgvuldig te lijmen dan metselen.

De keuze van de cursus voor de eigenaars, maar het reliëf behang op honderd procent wordt vervangen door het formulier natuurlijke metselwerk.

Volledige baksteenmetselwerk kan worden overgedragen structuur behangVolledige baksteenmetselwerk kan worden overgedragen structuur behang

Vinyl behang voor baksteen

Vinyl behang met een imitatie van metselwerk gebruikt in het ontwerp zijn vaker dan andere soorten behang, want ze hebben het voordeel.

namelijk:

 • Het is beter om naar de muur bij het lijmen;
 • Natuurlijker dan de andere wallpaper bakstenen;
 • Kan van kleur veranderen naar andere kleuren om 10 keer.

Prijs vinylbehang onder een baksteen voor de rol groter is dan de prijs van het papier en niet-geweven roll. Vinyl behang onder een baksteen op een papieren basis van Holland beter en meer natuurlijk.

Op de economie, de begroting, winstgevende lijmen vinyl behang op non-woven drager.

Wallpaper voor metselwerk (video)

Wallpaper onder het metselwerk met succes kan worden gebruikt in het ontwerp van de openbare ruimte, maar ook in het ontwerp van de kamers in het huis of in een appartement, is het ook voordelige optie voor degenen die niet het metselwerk kan veroorloven van natuurlijke baksteen in het interieur.

Wallpapers onder bakstenen (foto)

1590.8137329309871499977638340Belye-oboi-pod-KirpichKakieoboidljakuhniluchshe04Kirpich-v-interere-21maxresdefaultoboikirpich3oboikirpichnayastena-9

Leave a Comment

Your email address will not be published.

− 2 = 7

Adblock
detector