Walk-in closet in de hal: tips over het arrangement – nwhistorycourse.org

The BlogIngericht onze kleedkamer in de hal, is het noodzakelijk om na te denken op voorhand het ontwerp ruimte en vind de praktische meubels setIngericht onze kleedkamer in de hal, is het noodzakelijk om na te denken op voorhand het ontwerp ruimte en vind de praktische meubels set
Opmerkelijk, als je kunt wijden aan de kleding en schoenen aparte kamer. Helaas kan niet iedereen veroorloven. Meestal op zoek naar een plek om dressing accounts, het nemen van dergelijke noodzakelijke meter van andere kamers. En dan in de gang kast wordt output en de juiste oplossing voor dit probleem, respectievelijk, de belangrijkste vraag is: hoe alles vakkundig te plannen en te regelen?


Handige walk-in kasten in de gang: meubilair en de plaatsing

Pretty typische plek om een ​​dressing zaal installeren: het gastheren en gasten het appartement verlaten kleding, schoeisel en hoofddeksels. Gangen zijn dubbelzinnig en mysterieuze plekken zones planning: ze zijn te groot of te klein of smal met niches.

Aan de kleedkamer naast de ingang zijn er voordelen:

 1. Alle noodzakelijke dingen bij de hand aan de afrit. Sam Hall vermijdt een puinhoop;
 2. Extra functies zijn onder walk-in closet is niet in staat om seizoensgebonden kleding en schoenen op te slaan. De kast is altijd een plek voor zakelijke spullen en handige tools, zoals bezem, mop, lappen, enz. Signalering op afstand of de teller ook binnen kan worden verborgen.

Kies dressing voor de hal moet worden gebaseerd op de omvang en de kenmerken van de kamerKies dressing voor de hal moet worden gebaseerd op de omvang en de kenmerken van de kamer

Als een volledige walk-in closet in de hal niet de plaats kan vinden, maar er is een niche, kunt u gemakkelijk insluiten in de niche kabinet en de passage zelf is een dressing ruimte. Men hoeft alleen maar een paar spiegels hangen daar en zet poef.

Zoek een plek in de kleedkamer kan worden, afhankelijk van de grootte van de zaal:


 1. Een kleine hal - kan een kast surround kast met de breedte plafond van de ene kant van de gang naar de andere. Binnen kunt u de stand voor schoenen, planken voor dingen, en nog veel meer te verbergen;
 2. Grote hal - voor een dergelijke optie zou moeten hek van een deel van de ruimte, kun je zelfs raam vast te leggen. Schoenenkasten kan onder een vensterbank plaatsen, schuifdeur beter, waardoor ruimte bespaart;
 3. Gang lange en smalle vorm kan een voor dressing. Langs de muur kasten zijn geplaatst, maar integendeel - Ottomanen of banken. Als de gang is breed, kasten geplaatst aan beide zijden.

Inbouwmeubilair goedkoper huis, zodat door het bouwen van een kast in een nis, is er geen noodzaak om een ​​buitenframe geplaatst alleen deurcoupé boven in de opening te creëren.

Corner walk-in closet in de hal

Hal met grote vlakken geschikte hoek dressing, waarbinnen kan worden geregeld met een grote opslagruimte haken, planken, laden ed De structuur zelf niet te massaal kijken, dus het maken ervan, moet je zorgen voor open en gesloten ruimten.

Dressing hoek mallen passen perfect in het interieur gang kleinDressing hoek mallen passen perfect in het interieur gang kleinDe minimale ruimte voor een hoekkast toegewezen, 3 moet m2..Dazhe dit gebied is ruimer dan een eenvoudige garderobe.

Het is het overwegen waard de voorwaarden die nodig installeren dressing hoek:

 1. Het creëren van een ruimte project, is het nodig om het te verdelen in twee delen. Men zal geïnstalleerd planken en laden, anderzijds - hengel voor hangers;
 2. Deuren moeten kiezen schuiven of accordeon. Schuifdeuren in de breedterichting van de gehele kast zal perfect passen in het interieur. Ze kunnen worden geplakt wallpaper mooie foto of laat spiegels;
 3. Als u van plan bent een klein hoekje kast, geen kasten en planken zonder deuren om ruimte te besparen. Kleine dressing zijn goed omdat ze zijn geplaatst waar het niet fit kast.

In de kleedkamer moet je juiste plaatsing van de schappen, rekken en laden, omdat de volgorde en de gemakkelijke toegang tot de dingen - het is gewoon iets dat het zich onderscheidt van de kast van de junk.

Individuele meubels hal: garderobe op maat

Bij het kopen van meubels voor de kleedkamer te bestellen, kunt u onmiddellijk denken aan de inhoud ervan, rekening houdend met alle behoeften. Er kunnen verschillende configuraties van racks, verschillende planken voor schoenen, laden, spiegels, haken, rekken en meer.

Kleedkamer hal kunnen worden gekocht bij een speciaalzaak of maak het op bestellingKleedkamer hal kunnen worden gekocht bij een speciaalzaak of maak het op bestelling

Het is belangrijk om een ​​goede interieurverlichting te kiezen. Er moet vooraf aan het installatiepunt of spil de plafondinrichtingen beschouwen, alsmede inwendige verlichting en achterwand schappen.

Kast onder de order heeft een aantal positieve aspecten:

 1. Er zijn geen beperkingen op de grootte en het ontwerp;
 2. Een kleedkamer, kunt u precies het juiste kader van de ruimte te creëren;
 3. Project ideeën volledig zijn aangepast aan de begroting. Bepaal eerst de prijs, en dan het genereren we;
 4. Selectie van vulmaterialen en hulpstukken optreedt vooraf. De koper bepaalt zelf de uiteindelijke kwaliteit van het product met de hulp van professionals;
 5. Het is mogelijk om een ​​exclusieve materiaal te maken.

Als u het materiaal te kiezen, dan kan de meest handige opslagsysteem een ​​kleedkamer gemaakt van spaanplaat worden. Het is onmogelijk om de rekken te herschikken, omdat ze het frame en maakt stabiele rekken, en spaanplaat kan vocht niet tolereren echter de voordelen van dit materiaal veel. Materiaal economische besparingen op accessoires is ook beschikbaar. Waardoor de opening, kunt u een extra accessoire aan te schaffen. Alle compartimenten zijn van elkaar gescheiden omdat elke afgebakend wanden tussen de planken.

Mesh dressing en dressing van metalen rekken laten herschikken en zijn veelzijdig. Zij vochtbestendig. Het minpunt is de hoge kosten van het product.

Gebruik de kast: kast in de gang

Vaak in de gangen ligt half vergeten, zo niet ongebruikt en rommelig kast. Het kan perfect worden gebruikt om uw behoeften, maar eerst moet de conditie te beoordelen.


Dressing - een geweldige manier om snel en compact schoenen en kleding te verbergenDressing - een geweldige manier om snel en compact schoenen en kleding te verbergen

Voor het plaatsen van de dressing in de kast moet zijn:

 1. Pantry release van onnodige dingen, moet het volledig leeg zijn;
 2. Doe in een goede staat van de muren: ze moeten worden uitgelijnd. Dan kunt u de ingebouwde meubels vast te stellen;
 3. Vloer moet worden geëgaliseerd, zet dekking. Als de kleedkamer is een kleine plaats, zullen de mensen kleden op de grond, dus het is handig en comfortabel voor de voeten te zijn;
 4. Deal met het plafond. Het maakt niet uit hoe het zal zijn: hangend, geschilderd of geplakt behang. In de eerste plaats moet het een goede verlichting bevatten.

Vloerverwarming is niet noodzakelijk, maar ook wenselijk voorwaarde voor de dressing. Schoenen en natte kleding zal sneller indien beschikbaar te drogen.

De ergonomie in het interieur: garderobe in de hal (video)

De juiste plaatsing van de plaatsen waar het zal worden opgeslagen kleding en schoenen, is een garantie voor comfort en functionaliteit in de leefruimte voor elk gezinslid. Een van de eerste stappen op deze manier wordt de kast lay-out en de apparatuur die nodig is voor de enorme ruimte, en voor een een-kamer appartement. het vullen van het resulterende systeem ontwerp maken het gemakkelijk om te gebruiken, en de dingen zullen altijd bij de hand, die ongetwijfeld het leven gemakkelijker maken voor het huishouden zal maken.


Details: closet-kleedkamer in de hal (foto voorbeelden)

18163011031ac4ab3-5319-dc3e-f2ff-1a39e533c0fb8410715921243299-53e3456592578

Leave a Comment

Your email address will not be published.

+ 39 = 48

Adblock
detector