Walk-in closet in de badkamer: luxe of noodzaak – nwhistorycourse.org

The BlogZelfs in de badkamer kunt u een paar meter te vinden en uit te rusten van een plaats in de kleedkamer, het opgeven van de traditionele dressersZelfs in de badkamer kunt u een paar meter te vinden en uit te rusten van een plaats in de kleedkamer, het opgeven van de traditionele dressers
Er is geen persoon die niet zou willen voorstellen dat de kleedkamer in uw huis, vooral wanneer we het niet over een grote kast in de slaapkamer en op een aparte ruimte waarin alles en decoratie heeft zijn plaats. Het is altijd een enorme luxe dat slechts zeer rijke mensen kunnen veroorloven. Op dit moment, nieuwe appartementen met een verbeterde lay-out wijzen op een walk-in closet. Mensen worden geleidelijk beginnen te begrijpen dat dit is geen luxe, maar heel eenvoudig, handige en praktische manier om uw kleding op te slaan.


Waar het kan worden geplaatst in een appartement kast

Een zeldzame vrouw droomt er niet van een ruimte die uitsluitend bestemd is onder de kleding, schoenen en accessoires, zelfs in de kamer, op het balkon, en een keuken fit. Budgetideeën met zijn eigen handen voor een standaard appartement in de stad - toewijzen opslag van de slaapkamers, van elkaar gescheiden door een scheidingswand positie van het hoofd van het bed of om een ​​case-garderobe.

Dus niet boos zijn als de kleine omvang slaapkamer, een plaats in de kleedkamer overal kan worden geïdentificeerd u wilt:

 • In de woonkamer;
 • In de gang;
 • In de slaapkamer;
 • In de hal:
 • In de badkamer.

Zoek een plek voor een ruime en comfortabele dressing kan worden in elke kamer van uw huisZoek een plek voor een ruime en comfortabele dressing kan worden in elke kamer van uw huis

Ik wil gewoon wat tijd besteden aan het zoeken naar alternatieven die geschikt zijn voor uw specifieke studio of appartement met één slaapkamer zijn. U kunt ook de ruimte gebruiken als afscheiding tussen de slaapkamer en badkamer. Dit is een klassiek, een zeer handige optie opstelling van de dressing.


Met het ontwerp van contrasterende kleuren kan worden gescheiden door verschillende zones in een gemeenschappelijke ruimte zonder grenzen.

Afmetingen van kleedkamers in het appartement

Natuurlijk, iedereen wil graag een walk-in closet in zijn huis te hebben. Maar vaak is het apparaat een dergelijke kamer is alleen mogelijk in een landhuis, waar de ruimte is vele malen meer dan in een gewoon appartement. Maar de geringe omvang van de kleedkamer - het maakt niet uit of je een idee hebt van het praktische gebruik van de ruimte.

Om dit te doen, kiest u:

 • plaatsen;
 • meubelen;
 • decor;
 • Style.

Kleine en middelgrote walk-in closet is handiger om gebruik te maken, want alle dingen zijn direct bij de handKleine en middelgrote walk-in closet is handiger om gebruik te maken, want alle dingen zijn direct bij de handHet grootste probleem met ruimtegebrek - visuele uitbreiding van flats en in het bijzonder dressing.

Zal helpen de ruimte visueel uit te breiden:

 • Het gebruik van felle kleuren in het interieur;
 • Spiegelvlakken in de inrichting;
 • De afwezigheid van omvangrijke meubilair.

Met de juiste aanpak van het probleem, is er een plaats voor dressing in elke kamer van het appartement.

Van de muren om de beste te geven, zullen ze visueel verminderen van de ruimte.

Comfortabele kleedkamer in de badkamer

Een van gedurfde en onconventionele oplossingen - om een ​​kleedkamer in de badkamer uit te rusten.

Niemand zegt dat de badkamer slechts 2 functies:

 • Wassen en baden;
 • Supplies bewaren die nodig zijn voor dit.

Waarom niet dit deel van het appartement, evenals een kleedkamer gebruiken? Dressing kleine formaat past zelfs in de badkamer.

Bij opstelling van de dressing in de badkamer nodig om de kap sterke macht te installerenBij opstelling van de dressing in de badkamer nodig om de kap sterke macht te installeren


Verschillende technieken die u zullen helpen verhogen van de capaciteit en de uitvoerbaarheid van een mini-dressing:

 • Licht hellend vorm van rekken plat;
 • Huisvestingssectie kast over de gehele hoogte van de wand;
 • Hoekopstelling planken;
 • Via de ruimte boven de deuropening.

Om de kamer zag er niet overbelast, gebruik maken van de rekken van dezelfde kleur als de muren.

Vergeet niet dat de kast - gewoon een manier om de ruimte te optimaliseren in het appartement en te ontdoen van de noodzaak om alle dingen in lades, kasten in verschillende kamers te houden. Dit zal aanzienlijk minder tijd kosten - alles wat je nodig hebt binnen handbereik.

Opties dressing badkamer en niet alleen

En toch, voor het grootste deel van de appartementen lag ongewoon afzonderlijke ruimten voor de kleedkamer.

Er zijn verschillende oplossingen voor dit probleem:


 • Gebruik kasten zichzelf als scheidingswanden, die een slaapkamer en een plek om uw kleding op te slaan zal scheiden;
 • Wijzig de pantry onder de dressing;
 • Gebruik een kleedkamer balkon of loggia;
 • Om een ​​kleedkamer in de kinderkamer, badkamer, woonkamer uit te rusten.

Nu de details van elk item. Sommige stijlen, zoals loft, absoluut niet worden toegewezen een aparte ruimte voor de kast. Zoals uit deze situatie is de kamer te verdelen, alsof in 2 gebieden: recreatie en opslag, zittende kleding. Gebruik voor dit doel, door de manier waarop, is het mogelijk niet alleen voor kasten in te slaan en dat soort dingen. Gordijnen en schermen zullen ook een uitstekende oplossing. Van kasten, bijvoorbeeld, kunt u zich afmelden door het gebruik van de bar-hanger.

De constructie van een dressing van de kast - het is een goed idee om de juiste ruimte te gebruikenDe constructie van een dressing van de kast - het is een goed idee om de juiste ruimte te gebruiken

Ten eerste, als we praten over het vernieuwen kast in de kleedkamer, is het noodzakelijk om de staat van de kamer te evalueren. Indien gewenst, is het noodzakelijk om kleine reparaties uit te voeren. De kamer moet niet rauw worden gegeten - zorgen voor ventilatie. Je moet ook de wanden, vloer, plafond te doen schoon te maken - je goede verlichting nodig. Na de reparatie is al de moeite waard na te denken over de onmiddellijke registratie van de dressing. Er zijn verschillende versies: kasten aan het plafond, de hierboven genoemde hanger-rod.

Gezien het tekort aan ruimte, zou het gebruik van glijdende structuren, planken, laden en bijkomende haken de beste oplossing zijn.

Aangezien de balkons en loggia, veelal kleine, is het nodig om de ruimte te gebruiken op 100 procent. Smalle kasten met schuifdeuren planken en hangers-pantograaf - de beste oplossing voor een dergelijke optie dressing. Het grootste probleem zal waarschijnlijk worden opwarming van de kamer. U moet leveren kwaliteit ramen, sluit het gat, om de juiste isolatie te kiezen - minder dan de thermische geleidbaarheid, hoe beter het zal behouden warmte.

Zorg voor "vertrouwelijkheid" van de kamer. Het is het beste te installeren of afgezwakt spiegel, glas-in-loodramen, kunt u gewoon gebruik maken van de gordijnen, maar dan vereisen extra verlichting.

Walk-in closet in de kinderkamer

De belangrijkste vraag - of het nodig is om de opslagruimte van de dingen volwassenen en een kind te verdelen. Indien zij niettemin het antwoord "ja" is, beschouw dit geval in meer detail.

Het moet gezegd worden over de voors en tegens van dit besluit:

 1. De belangrijkste en misschien wel het enige nadeel - de noodzaak op te geven een deel van de ruimte van de kamer van de baby.
 2. Van de profs: Het is handig, opgeruimd, alle dingen zijn op één plek - de standaard argumenten "voor" dressing, in principe.

Dressing in de kinderkamer moet niet alleen aantrekkelijk, maar ook zo veilig mogelijk te zijnDressing in de kinderkamer moet niet alleen aantrekkelijk, maar ook zo veilig mogelijk te zijn

Meestal, het kind zet de garderobekast. Het is geschikt voor een groot aantal van de dingen en makkelijk te gebruiken. Het is beter om de aanschaf van een kant en klaar optie te laten varen, en beval het kabinet aan de individuele wensen. Het is belangrijk om te bepalen wat er precies zal worden opgeslagen in een garderobe voor de kinderen. Kleding uitsluitend of in aanvulling daarop, boeken, speelgoed en ga zo maar door. Dit zal vakkundig te helpen en de ruimte efficiënt te maximaliseren.

Uitgevoerd heel wat controverse over de deur in de garderobe van de kinderen. Ze zijn nodig, allemaal hetzelfde, of niet? Als u niet zeker weet dat er altijd de orde zal zijn -. "Ja" het antwoord duidelijk Het beste is om een ​​schuifdeur ontwerpen of de "accordeon" te gebruiken - het kind zal het makkelijker zijn om te gaan met dergelijke opties.

Het is de moeite waard om aandacht te besteden aan ankerplaatsen. Ze moeten sterk genoeg zijn - de deur wordt meestal gebruikt zeer actief.

Inbouwkast in de badkamer (video)

Het uiterlijk van een kleedkamer in het appartement - een beslissing in het voordeel van comfort en kwaliteit van leven.

Ontwerp kast in het appartement (foto voorbeelden)

file4e845474e0ecffile4e845492b035b414155503132236es2029429

Leave a Comment

Your email address will not be published.

20 − = 12

Adblock
detector