Walk-in closet i hallen: tips om arrangemang – nwhistorycourse.org

The BlogMöblerat våra omklädningsrum i hallen, är det nödvändigt att tänka i förväg design utrymme och hitta praktiska möbler setMöblerat våra omklädningsrum i hallen, är det nödvändigt att tänka i förväg design utrymme och hitta praktiska möbler set
Anmärkningsvärt, om du kan avsätta för kläder och skor separat rum. Tyvärr kan inte alla råd med det. Vanligtvis leta efter en plats att förbands konton vidta sådana nödvändiga meter från andra rum. Och sedan i hallen garderoben blir produktionen och den rätta lösningen på detta problem, respektive, är den viktigaste frågan: hur allt kompetent planera och arrangera?


Praktisk klädkammare i hallen: möbler och dess placering

Ganska typiskt ställe att installera en dressing hall: den är värd och gästerna lämna lägenheten kläder, skor och huvudbonader. Korridorerna är tvetydiga och mystiska platser zoner planering: de är antingen för stort eller för litet, eller smal med nischer.

Vid omklädningsrummet bredvid ingången finns fördelar:

 1. Alla nödvändiga saker finns till hands direkt vid utgången. Sam Hall undviker en röra;
 2. Ytterligare funktioner inkluderar klädkammare kan inte lagra säsongs kläder och skor. Garderoben är alltid en plats för affärs saker och användbara verktyg, såsom kvast, mopp, trasor, etc. Fjärrsignalering eller räknare kan också gömd inuti.

Välj dressing för hallen bör baseras på storlek och funktioner i rummetVälj dressing för hallen bör baseras på storlek och funktioner i rummet

Om en fullständig walk-in closet i hallen kan inte hitta platsen, men det finns en nisch, kan du enkelt bädda in i nischen skåpet och passagen i sig är en dressing utrymme. Man behöver bara hänga där några speglar och sätta poff.

Hitta en plats i omklädningsrummet kan vara beroende på storleken på hallen:


 1. En liten hall - det kan finnas en garderob surround garderoben till taket bredd från den ena sidan av hallen till en annan. Inuti kan du dölja stativet för skor, hyllor för saker och mycket mer;
 2. Stor hall - för ett sådant alternativ skulle behöva staket av en del av rummet, kan du även fånga fönster. Skohyllor kan placeras under en fönsterbräda, dörr glider göra bättre, så det kommer att spara utrymme;
 3. Korridor lång och smal form kan vara en för dressing. Längs väggen skåp placeras, utan tvärtom - ottomaner eller bänkar. Om korridoren är bred, skåp placerade på båda sidor.

Inbyggd möbler är billigare bostäder, så genom att bygga en garderob i en nisch, finns det inget behov av att skapa en yttre ram placeras endast dörr coupe på toppen av öppningen.

Corner klädkammare i korridoren

Hall med stora områden lämplig hörnet omklädningsrum, inuti vilken kan anordnas med en stor lagring krokar, hyllor, lådor, etc. Strukturen själv ser inte alltför stor, så skapar det, måste du ge för öppna och stängda områden.

Dressing hörn formar passar perfekt i det inre hallen småDressing hörn formar passar perfekt i det inre hallen småDen minsta utrymme tilldelas för ett hörn garderob, 3 bör vara m2..Dazhe detta område är rymligare än en enkel garderob.

Det är värt att överväga de nödvändiga villkoren installera dressing hörn:

 1. Skapa ett rymdprojekt, är det nödvändigt att dela upp det i två delar. Man kommer att installeras hyllor och lådor, å andra sidan - stav för hängare;
 2. Dörrar måste välja glidande eller dragspel. Skjutdörrar i bredd hela garderob kommer att passa perfekt in i inredningen. De kan klistras tapeter vackert foto eller arrangera speglar;
 3. Om du planerar ett litet hörn garderob, inte göra skåp och hyllor utan dörrar för att spara utrymme. Small dressing är bra eftersom de är placerade där det inte är lämpligt garderob.

I omklädningsrummet måste du korrekt placera hyllor, ställningar och lådor, eftersom ordern och enkel tillgång till saker - det är bara något som skiljer den från garderoben skräp.

Individuell möbler hall: garderob anpassade

När du köper möbler för omklädningsrummet för att beställa, kan du genast tänka på dess innehåll, med hänsyn till alla behov. Det kan finnas olika konfigurationer av ställningar, olika typer av hyllor för skor, lådor, speglar, krokar, ställningar och mycket mer.

Omklädningsrum hall kan köpas på en specialitet butik eller göra det på beställningOmklädningsrum hall kan köpas på en specialitet butik eller göra det på beställning

Det är viktigt att välja en bra invändig belysning. Det är nödvändigt i förväg för att överväga installationsplatsen eller svänga i taket fixturer, liksom inbyggd bakgrundsbelysning och den bakre väggen av hyllor.

Garderob under order har ett antal positiva aspekter:

 1. Det finns inga restriktioner på storlek och design;
 2. Ett omklädningsrum, kan du skapa exakt rätt enligt rummet;
 3. Projektidéer helt anpassas till budgeten. Först bestämma priset, och sedan skapar vi;
 4. Val av fyllnadsmaterial och beslag sker i förväg. Köparen själv bestämmer den slutliga produktens kvalitet med hjälp av proffs;
 5. Det är möjligt att skapa ett exklusivt material.

Om du väljer material, då det mest bekväma lagringssystemet kan bli ett omklädningsrum gjord av spånskivor. Det är omöjligt att ordna om hyllorna, eftersom de är ramen och göra stabila ställningar, samt spånskivor kan inte tolerera fukt, emellertid, och fördelarna med detta material är många. Material ekonomiska besparingar på tillbehör finns också. Att tillåta öppningen, kan du köpa ytterligare tillbehör. Alla facken är separerade från varandra eftersom varje avgränsad skiljeväggar mellan hyllorna.

Mesh dressing och annan metallhyllor tillåter ordna och är mångsidiga. De är fukttålig. Minus är den höga kostnaden för produkten.

Använd garderoben: garderoben i hallen

Ofta i korridorerna kan hittas halvt bortglömda, om inte oanvända och rörig garderob. Den kan användas helt efter dina behov, men först bör bedöma dess skick.


Dressing - ett bra sätt att snabbt och kompakt dölja skor och kläderDressing - ett bra sätt att snabbt och kompakt dölja skor och kläder

Innan du placerar förbandet i garderoben måste vara:

 1. Skafferi utsläpp av onödiga saker, måste det vara helt tom;
 2. Sätt i ett gott skick väggar: de måste anpassas. Sedan kan du ställa in den inbyggda möbler;
 3. Golvet måste jämnas, lägg locket. Om omklädningsrummet är en liten plats, kommer folk klär på golvet, så det måste vara praktiskt och bekvämt för fötterna;
 4. Deal med taket. Det spelar ingen roll vad det kommer att bli: Avstängd, målade eller klistras tapeter. Först och främst måste den innehålla en bra belysning.

Golvvärme är inte nödvändigt, men önskvärt tillstånd för omklädningsrummet. Skor och våta kläder torkar snabbare om det finns.

Ergonomin i det inre: garderob i hallen (video)

Rätt placering av de platser där det kommer att lagras kläder och skor, är en garanti för komfort och funktionalitet i livsrum för varje familjemedlem. En av de första stegen på detta sätt blir garderoben utformning och utrustning som behövs för stort utrymme, och för en etta. fylla det resulterande systemet design gör det bekvämt att använda, och det kommer alltid att finnas till hands, vilket utan tvekan kommer att göra livet lättare för hushållet.


Detaljer: closet-omklädningsrum i hallen (foto exempel)

18163011031ac4ab3-5319-dc3e-f2ff-1a39e533c0fb8410715921243299-53e3456592578

Leave a Comment

Your email address will not be published.

69 + = 76

Adblock
detector