Waardoor de kast van gipsplaat: 7 Stappen – nwhistorycourse.org

The BlogHet maken van een zelfgemaakte kast gemaakt van gipsplaat, die heeft openslaande deuren, zorgen voor kostenbesparingen en zal voldoen aan de persoonlijke behoeften van alle gezinsledenHet maken van een zelfgemaakte kast gemaakt van gipsplaat, die deuren heeft schuifdeuren, zorgen voor kostenbesparingen en zal voldoen aan de persoonlijke behoeften van alle leden van semiIz die de perfecte garderobe voor de perfecte interieur te maken? Het materiaal moet praktisch, goedkoop, eco-vriendelijk, goede prestaties. Dit kan alleen worden gipsplaten! Gipsplaat wordt voornamelijk gebruikt: het bekleden van houten wanden, voor het egaliseren van wanden, voor de bouw van de verschillende schotten en bogen. Gipsplaten kunnen worden gebruikt voor de productie van suspensie en een multi-level plafond. Echter, gipsplaten goede assistent ontwerper - kan worden gebruikt voor de wanden, bogen en nissen, rekken vormen en maken reliëf of geprofileerde wand, diverse decoratieve elementen. Wat handiger, gipsplaten kan een hele garderobe te bouwen! Op een dag, vond het niet een kant en klaar kast, voldoet aan alle eisen (prijs, ontwerp, kleur, vorm, grootte), en op bestelling gemaakt duur, is dit een goede optie. Vooral iets met hun eigen handen zo spannend.


Garderobe met hun handen Gipsplaten

Wardrobe Gipsplaten helpen om ontwerp idee, het probleem van het gebrek aan opslagruimte op te lossen. Gipsplaten eco-vriendelijk, net als de "ademen", relatief goedkoop, en het is gemakkelijk om het even welke behandeling. Het is licht van gewicht, zodat bij de montage en het transport zal niet "terug te kwetsen."

Vóór aanvang van de werkzaamheden op de productie van de kast is noodzakelijk om de optimale configuratie van de toekomst product te selecteren, geeft u de grootte en het uitvoeren van de tekeningVóór aanvang van de werkzaamheden op de productie van de kast is noodzakelijk om de optimale configuratie van de toekomst product te selecteren, geeft u de grootte en het uitvoeren van de tekening

voor de vervaardiging van het kabinet stappen:

  1. Het eerste wat je nodig hebt in de oprichting van het kabinet, dat is het idee - tekening. Alles moet duidelijk worden bevroren, waar de geplande bouw van het "wonder van de kast."
  2. Dit is de plaats waar u zich moet voorbereiden: beklede plafonds, wanden en vloeren, om niet te zijn gegaan verder te gidsen de deur. Aangezien gipsplaten lichtgewicht materiaal, moet het kastframe hechten aan de wand, bijvoorbeeld om vloer en plafond die structurele stijfheid zullen verschaffen. Dat wil zeggen de wanden dragende elementen van de kast.
  3. Uw tekening moet worden verplaatst naar de oprichting van de kast plaatst, labels, die zal worden in het frame. Voor de beste lay-out, is het wenselijk om een ​​laser-niveau te gebruiken, maar zal een normaal niveau te benaderen.
  4. Het frame kan metaalprofielen en staven van hout. Een meer praktische optie - een frame van metalen profielen, omdat het niet een zware belasting van de structuur zijn. Een gids voor bevestiging aan de schuifdeuren en andere beweegbare delen, stukken hout nodig om stijfheid en sterkte te garanderen.
  5. Tijdens de werking, de deur niet "vochten"Noodzakelijke verbinding van wanden en deuren met een lip of een zachte afdichtelement. Materiaal deuren moeten niet vervorming weerstaan, sterk wenselijk om het gebruik van gipsplaat elimineren. En om een ​​keuze te maken ten gunste van duurzame materialen, zoals glas, hout, kunststof en de daaropvolgende registratie van de bestelling.
  6. kastdeuren - een integraal onderdeel van de kamer design. Volgens de begroting, zijn ze de meest financieel-duur, in vergelijking met de gehele installatie van de kast. Budget optie zonder deuren zijn ontwerp ideeën. Het frame is bevestigd met schroeven, pluggen en schroeven. montage eerst de geleidingsprofielen dan suspensies, deze verticale profielen op de juiste plaatsen bevestig de afdichtband.
  7. Nadat de schede kader vellen hem gipsplaat. De gipsplaten hoeken en gewrichten moeten de mol netto gevolgd door het toepassen van stopverf plakken. Nadat het kabinet nodig is om stopverf, verf, waardoor een lange houdbaarheid. De laatste fase wordt ingebracht planken en stangen.

Gipsplaten kan een verscheidenheid aan ingebouwde nissen, boekenplanken in de badkamer, hoek en ingebouwde kasten produceren. Kitchen is het mogelijk om een ​​keuken, planken, nissen, evenals een tafel, zelfs de bar te bouwen. Badkamer, pasvorm en uit vochtbestendige gipsplaten nissen, rekken en kasten, die geplaatst handdoeken, cosmetica, gels, shampoos, schoonmaakmiddelen. Het toilet is ook mogelijk om nissen en planken van gipsplaat te plaatsen.


perfect geschikt verzameld van gipsplaten niches en een veilige speelgoed voor de ruimte van een kind. Eigenlijk gemaakte meubels van gipsplaten, benadrukken het karakter van de eigenaar, geeft smaak aan het interieur.

Voor- en nadelen van de kast van gipsplaat

Wardrobe - de beste optie voor kleine en grote kamers, perfect voor de woonkamer, hal, slaapkamer en kinderkamer. Het kan gemakkelijk worden gezet een heleboel dingen, want het is het grote aantal verschillende afdelingen en planken. Deze kast kan dienen als een verlengstuk van de muur en de gebreken te verbergen en niet de ruimte niet nodig.

Ideaal voor opslag - garderobe-coupe gipsplaat aanbevolen voor elke ruimteIdeaal voor opslag - garderobe-coupe gipsplaat aanbevolen voor elke ruimte

Garderobe van gipsplaten - een zeer handig ding, maar we moeten niet vergeten dat zware onderdelen, zoals de bouw gereedschap is niet nodig in te zetten. Gipsplaat heeft slechts een nadeel - kwetsbaarheid.

Echter, gevallen van gipsplaten - de toekomst van de meubels, omdat ze niet brengen schade aan het lichaam huurder en al die dicht bij hem, neemt niet veel ruimte in de kamer, het kan worden verzameld zonder problemen zelf. Het heeft goede geluidsisolatie, die zo nodig in een nieuw gebouw. Een dergelijke kast kan een bepaalde grootte te bouwen, die zo nodig in kleine appartementen van het type Chroesjtsjov, die niet genoeg ruimte en "opslag" voor dingen hebben. U kunt eindeloos lijst van de voordelen van deze "wonder kabinet".Korte instructie: hoe een garderobe van gipsplaat met hun handen

Om uw garderobe handen maken, is het noodzakelijk om het ontwerp en de configuratie van de kast te definiëren. Het is noodzakelijk om zorgvuldig te proberen te tekenen, metingen (het is beter om zeven keer dan de cut eens te meten). Wees niet lui, wees voorzichtig en geduldig.

De algemene lay-out van de kast kan worden opgelost op verschillende manieren. Het kan inklapbare planken, laden, tafels en rolcontainersDe algemene lay-out van de kast kan worden opgelost op verschillende manieren. Het kan inklapbare planken, laden, tafels en rolcontainers

Het is prima dat de metingen zijn niet erg goed gedefinieerd aantal vellen van gipsplaten die u nodig heeft, uit de resten schappen kan maken. Veilig slot het frame is het skelet van de kast. Van frame als u zich verbinden, zal afhangen van de betrouwbaarheid en duurzaamheid.

Handig kast in de hal met deuren gemaakt van gipsplaat

Er zijn een aantal problemen, die we in de hal - het is een kleine ruimte, slechte verlichting, de eeuwige berg schoenen en bovenkleding. Los al het bovenstaande zal kast van gipsplaat te helpen. Build geïmproviseerde kledingkast met schuifdeuren dvertsami op zijn eigen schetsen, is economisch en praktisch.

De gipsplaat kan de bedrading gemakkelijk effenen, maken van de verlichting, decoratieve gloeilampen geschroefd.

Hoe te gipsplaat kast (video) maken

Twee niveaus kan worden gemaakt voor kleding, afhankelijk van het seizoen. Een balk geplaatst nabij het plafond, in het midden van de tweede. Zeer comfortabel in de zomer, winter kleren opknoping op de top, en hoe dichter de zomer - op de bodem. Dienovereenkomstig, in de winter het tegenovergestelde. Ook aan de onderkant van de kast, dan kunt u planken voor schoenen te bouwen.

Verbeelding is grenzeloos, kunt u de individuele behoeften van uw "wonder-cafés te bouwen. Wees creatief, meester, go for it!

Ontwerp kasten gipsplaat (foto in het interieur)

0d43c373eb6082e464fb31caa0172120284294-134688d05d658f68bfe59b0ce6248f39c022d9


Leave a Comment

Your email address will not be published.

− 1 = 3

Adblock
detector