W geel behang selectie regels: verfijning in het binnenland – nwhistorycourse.org

The BlogBehang in tinten van geel, personaliseren het interieur, het transformeren van de ruimte in een rustige en gezellige plek om te ontspannenBehang in tinten van geel, personaliseren het interieur, het transformeren van de ruimte in een rustige en gezellige plek om te otdyhaOboi in gele tinten zijn erg populair, omdat ze in staat zijn om een ​​beetje licht en warmte, zelfs in de donkere kamer te brengen. Geel is de beste bevordert de actieve werk van de hersenen, een goed humeur, vrolijkheid.


Geel behang perfect voor elke ruimte, ongeacht het doel, maar het is zeer belangrijk om correct te combineren verschillende tinten om een ​​holistisch beeld te krijgen.

Hoe wallpaper voor de muren gele kiezen

The Yellow Wallpaper heel helder en verzadigd, kan het diverse verenigingen, dat is waarom ze is het kiezen van je nodig hebt om aandacht te besteden aan de kleur en de mate van kleurverzadiging te veroorzaken.

Geel zeer actief en heeft een stimulerend effect op de hersenen, dus als de gekozen behang voor de slaapkamer, kinderkamer of woonkamer, voor een goede nachtrust is het beter om de voorkeur te geven aan lichtere tinten.

In een poging om de ruimte visueel uit te breiden, de eigenaar kiest de gele behang, benadrukt de waardigheid en vakkundig te verbergen eventuele tekortkomingen lokalen plannenIn een poging om de ruimte visueel uit te breiden, de eigenaar kiest de gele behang, benadrukt de waardigheid en vakkundig te verbergen eventuele tekortkomingen lokalen plannen

Zal er goed uitzien als behang, die een gele tint hebben, op het randje van beige. In dit geval zal de rest meer compleet zijn. Zeer mooie en ongewone kijk gele behang in de keuken, omdat de rijke gele kleur bevordert de eetlust. Keuken past in elke schaduw van geel, en dus helpen om een ​​kleine kamer met licht te vullen en maken het visueel. Heldere en levendige tinten van geel, is het wenselijk om een ​​beetje accenten van witte verdunnen.


Hoe kleiner het gebied van het pand wordt afgegeven, moet de lichtere tint afwerking zijn. Dit is de basisregel, en het moet strikt worden nageleefd, ongeacht de aard van de stof en de gebruikte kleur.

In de hal en de gang, kun je elk merk tinten van geel te gebruiken als ze willen, en ze zullen heel toepasselijk zijn. Het enige wat goed te beseffen, want het is dat zeer actief en flashy kleuren iets kunnen vervormen de perceptie van kleding.

Mooie en originele geel wallpaper

Nogal een interessante manier het boek is geschreven, "The Yellow Wallpaper", die doet denken aan de lezer de echte horror. Tot voor kort was afwerking gele alleen gekoppeld aan het pand, waarin de mensen met psychische problemen opgenomen, omdat een dergelijke situatie heeft verschillende rustgevend.

Echter, Het gele behang is heel goed mogelijk om te gebruiken voor de muren in een modern interieur, want op deze manier kan je een unieke stijl en elegantie te geven om uit te maken van de kamer.Het maakt niet uit welke kleur het geel behang zal zijn, in ieder geval zullen ze er net uniek en brengen hun standpunten.

Bright oker behang geven het interieur een slaapkamer gezellige en warme sfeerBright oker behang geven het interieur een slaapkamer gezellige en warme sfeer

Om de ruimte niet om te zetten in één grote vormeloze plek, tijdens de gele behang inrichting is nodig om ze te verdunnen met andere kleuren en patronen, correct plaatsen van accenten.

Textuur geel

 1. Het glanzende oppervlak helpt om de grenzen visueel uit te breiden, maar de mat oppervlak wordt gebruikt om de plaatsing en duidelijke grenzen aan te duiden.
 2. Relief en krullend behang zal helpen geven de ruimte een bijzondere persoonlijkheid, maar de stof in strepen helpen om het interieur compleet te transformeren en maken het meer ritmische en ontroerend.
 3. Zeer ongebruikelijk en ziet er prachtig tapijt van gele kleur met een interessant en origineel ontwerp. Het kan heel eenvoudig geometrische vormen of meer complexe en geavanceerde patronen.

Stijlvolle gouden behang in het interieur

Zeer ongebruikelijk en mooie look in het interieur goud behang, dat een symbool van adel en luxe zijn. Deze kleur geeft een speciale warmte en vreugde, en in het interieur altijd kijken plechtig, elegant en nobel.

Tot op zekere pretentie en gewichtigdoenerij voorkomen, gebruikt gouden kleuren heel voorzichtig, zorgvuldig na te denken door alle details.

De gouden kleur is zeer interessant en veelzijdig. Het kan zijn lichtgeel en gedempte tinten van rijke bruine tinten die zijn opvallend in hun schoonheid. Behang op de muur met een gouden tint zijn erg mooi metallic glans, die in elk type van verlichting helpt om een ​​verfijnde glans te geven en glans een speciaal interieur. Voor lichte en luchtige kamers is het beste om licht gouden behang dat idealiter zal worden gecombineerd met meubels en objecten van het interieur lichte tinten te kiezen. Voor donkere verzadigde tinten van het meubilair zijn perfect beige en gouden kleuren van behang, die zal helpen geven de ruimte een pompeuze en plechtige.

Wallpaper gouden kleur in het interieur zal helpen om een ​​hoge status woning wezens te identificeren, onderstreepte aristocratische luxe meubels en design rijkdomWallpaper gouden kleur in het interieur zal helpen om een ​​hoge status woning wezens te identificeren, onderstreepte aristocratische luxe meubels en design rijkdom

Gold behang perfect voor de woonkamer en helpen om de ruimte presentabel sfeer van luxe en deftigheid. Als je goud behang te gebruiken met extra decoratie voor de woonkamer, moet de atmosfeer worden gekozen met grote zorg.

Zeer mooie uitstraling behang gouden kleur en decoratie van keukens, badkamers en gangen, maar in dit geval is het noodzakelijk om de grootte van de kamer te overwegen. Voor kleine kamers lichtere tinten, die zal helpen om zou moeten kiezen visueel te vergroten de ruimte wordt afgegeven.

Welke kleur meubilair geschikt voor de gele behang

Bij het kiezen van een wallpaper gele bijzondere aandacht moet worden besteed aan het meubilair. Het mag niet meer intense de meeste muren, omdat anders de kamer zal te moeilijk voor visuele waarneming.


Voor verzadigd geel behang perfect houten meubilair in donkere kleuren. Voor muren lichtgeel perfecte witte meubels. Dairy tinten, alsmede alle variatie van de witte passend om te kijken naar de achtergrond van de gele behang zijn altijd.

Tegelijkertijd zullen ze helpen om de kamer meer dan goed te maken:

 • gourmet;
 • het origineel;
 • Modern.

Klassieke meubelen, donkere kleuren zijn zo zelfvoorzienend dat het veilig naast kan worden toegeschreven aan de muren, versierd met gele behangKlassieke meubelen, donkere kleuren zijn zo zelfvoorzienend dat het veilig naast kan worden toegeschreven aan de muren, versierd met gele behang

Indien gebruikt in het interieur van The Yellow Wallpaper, zonder afbeeldingen en plaatst ze iets extra's is een beetje verwaterd, met behulp van de foto's en het is het beste als ze zijn wit binnen.


Zeer goed met gele zullen kleuren te combineren, zoals:

 • purple;
 • groen;
 • bruin;
 • blauw;
 • Black.

Ook in de inrichting van de kamer met gele behang, moet zorgvuldig te selecteren andere woninginrichting en accessoires.

Met gele behang zal goed in strepen gordijnen, die kunnen verschillende tinten kijken. Interessant is dat eruit zal zien gordijnen met abstracte patronen.

De combinatie van geel in de binnenruimte (video)

The Yellow Wallpaper helpen om een ​​unieke visuele effect in elke ruimte volledig en perfect gecombineerd met verschillende meubels te bereiken. Met behang gele kamer kan worden geregeld in elke stijl geheel uit eigen beweging.

Gele behang in het interieur (foto)

41353125419722-slaapkamer-decoreren-ideeën-home-decoreren-ideas1440x90069597-groot-use-of-patterns-and-kleuren-in-this-slaapkamer-design1024x768876.555CasamanceFACTORY-10cc688e4b4d5beef8f6140a831200afdfdrnr3225vFloral-Wallpaper-1

Leave a Comment

Your email address will not be published.

36 − 27 =

Adblock
detector