Voor meer informatie over het non-woven behang met een patroon lijm – onafhankelijke reparateurs – nwhistorycourse.org

The BlogNon-woven wallpapers zijn van hoge kwaliteit en dus het verkrijgen van een goede reputatie in de marktNon-woven wallpapers zijn van hoge kwaliteit en dus het verkrijgen van een goede reputatie in de markt tegenwoordig meter vliesbehang worden jaarlijks steeds relevant. Dit is niet verwonderlijk, aangezien dergelijke pokleit wallpaper om minstens 2 keer sneller dan die van de standaard vierkante meters te krijgen. Voor het verlijmen van behang zijn geen speciale vaardigheden vereist. Het is belangrijk, zeer goed genivelleerd betonnen muren, anders zal de gewrichten ongelijkmatig zijn. Zodra de muren zijn uitgelijnd, moet u wachten tot het droog coating moet worden gevuld, dan plakken behang.


Hoe wordt vliesbehang meter lijm - waar te beginnen

Na de wand volgens de regels is opgesteld, is het nodig om het toe te passen op voorhand voorbereid lijm.

Voordelen van deze soort afwerkmateriaal zijn duidelijk:

 • Bonding kost een beetje tijd;
 • Heeft veel overblijfselen geen afval;
 • Na de operatie, is er minder gewrichten.

Dit alles kan niet anders dan invloed op de kwaliteit en uitstraling. Maar, ondanks de voordelen van brede vliesbehang, ze zijn nog steeds wantrouwig mensen die conventionele behang te kopen, in de overtuiging dat ze vasthouden, krijg je zorgeloos, sneller en beter. In feite, gewoon werken met vliesbehang. Het belangrijkste om voorbereidingen te treffen en pokleit muren met zijn eigen handen blijken feilloos.

Lijm wordt gelijkmatig aangebracht op de muur rollerLijm wordt gelijkmatig aangebracht op de muur roller


Het is belangrijk te onthouden dat voor dit soort behang gebruik gemaakt van een speciale lijm, die kunnen worden gekocht in een speciaalzaak.

Zodra het kleefmiddel wordt aangebracht, als volgt:

 1. Neem de doek behang, pas de hoogte.
 2. Beginnen lijmen weefsel van de stippellijn op het wandoppervlak.
 3. De tweede zijde van de baan gevouwen op de hoek.
 4. Onmiddellijk begint het effenen van de wallpaper van boven naar beneden, het verdrijven van de luchtbellen.

Smoothing geschikt gereedschap zoals een rubberen spatel, roller of wallpaper segment van zuivere dichte stof. Eenmaal gladgestreken, is het noodzakelijk om de overtollige resten van behang trim op het plafond en op de benedenverdieping. Snijd de comfortabele kantoor mes scherp, en als een leidraad voor een metalen spatel te gebruiken. Als natte behang slecht worden gesneden, kun je wachten tot het materiaal droogt.

Zelfklevende vliesbehang butt

Plakken van butt technologie zal volledig worden uitgevoerd, wanneer de wanden werden zorgvuldig uitgelijnd. Wanneer de wanden perfect uitgelijnd non-woven stof gelijmde uiteinde is gelijmd aan de tweede baan, zonder overlapping.Plakken van de muren van vliesbehang duurt niet langPlakken van de muren van vliesbehang duurt niet lang

Het proces van butt binding wordt als volgt uitgevoerd:

 1. Muur ingesmeerd met een speciale lijm.
 2. Doek gelijmd kont hoogte.
 3. Zodra de verbinding is gemaakt, is het nodig dringend om lucht te verdrijven.
 4. Het is verboden om gezamenlijke streven door strekken van het web als achtergrond droge, tussen de banen van sleuven voorzien.
 5. Overschot van het plafond en de vloer worden gesneden office mes.

Masters aanbevelen aan een trucje gebruiken. Als je niet kan worden vastgelijmd aan rug, kunt u zich overlapt ongeveer 3-4 cm, en na de droge behang met een scherp mes op een administratieve snede te maken door middel van op een plek waar schilderijen kruisen. Hierbij snijden direct door de twee weefsels. Zodra de snede wordt gemaakt, is het noodzakelijk om de trim, gezamenlijke vet lijm en verspreiden stof te verwijderen, ontstaat een glad, keurig gewricht.

Hoe te lijmen vliesbehang in de hoeken van de kamer

In de hoek van behang wordt aangeraden te houden met de overlap van 3 cm op de aangrenzende wand. Bij het verlijmen materiaal gevouwen vergroot, moet de gewenste lengte worden gesneden. Master lijm behang in de hoeken op twee verschillende manieren.

De eerste methode wordt gebruikt wanneer er sprake is behangen van de kamer met een foto.

Behang in de hoeken wordt aanbevolen om de overlappende strook van de voorgaande 2-3 centimeters lijmenBehang in de hoeken wordt aanbevolen om de overlappende strook van de voorgaande 2-3 centimeters lijmen

Deze werkwijze omvat lijmen stof strikt de hoek met de vorige blad overlapt 2-3 cm. Deze methode maakt het mogelijk om defecten te verbergen bij de kromme hoek. De tweede methode is geschikt voor vliesbehang één toon, zonder daarbij materiaal.

Gefaseerde implementatie methodologie

 1. Het doek wordt verlijmd op de hoek.
 2. Beide schilderijen worden gesneden office mes.
 3. Surplus verwijderd.
 4. Het gewricht is ingevet met lijm.
 5. Doek keurig uitgelijnd.

Deze techniek kan niet worden toegepast wanneer behangen patroon, zoals besnijdenis verstoorde patroonstructuur. Het is ook belangrijk om lijm smeren, het moet niet zo veel, net genoeg om blad kon scrapie met de muur. Op een betonnen muur en gipsplaten hechtmiddel een gelijke hoeveelheid en samenstelling van het doek wordt niet toegepast. Zoals u breed behanglijm kan zien is zeer eenvoudig, een beetje tijd, geduld, en het resultaat zal u imponeren. Op zijn minst, te lijmen niet-geweven stof is veel gemakkelijker en sneller dan conventionele smalle wallpaper.


Is het mogelijk om vliesbehang lijm op het oude behang: adviezen van de meester

Als een persoon een vliesbehang gekocht, en is van plan om hun eigen handen te repareren, zal hij geïnteresseerd zijn om een ​​aantal nuances weten, bijvoorbeeld informatie over wat de oppervlakte kunt u beter lijm afwerking materiaal.

Vliesbehang kan worden gelijmd op verschillende ondergronden, zoals:

 • spaanplaat;
 • Poreus beton;
 • bepleisterd;
 • Gipsplaat et al.

Masters aanbevelen aan het oppervlak van de muren van het oude behang te reinigen voordat het aanbrengen van de nieuwe coatingMasters aanbevelen aan het oppervlak van de muren van het oude behang te reinigen voordat het aanbrengen van de nieuwe coating


Lijm vliesbehang verf mag niet worden, omdat ze losraken, en het ook onmogelijk om de stof te lijmen aan het oude behang. Masters zeggen dat het oud papier behang zijn vooral na re-plakken bubble die niet een positief effect op het resultaat van het werk heeft. Waarom kan niet plakken op het oude behang en verf is duidelijk, dus de beste optie is om de oude coating voorbereiding muur en plakken van goede kwaliteit vliesbehang verwijderen. Plakken van dit soort behang moet de mogelijkheid van een ontwerp uit te sluiten, daarnaast is het noodzakelijk de airconditioner uit te zetten en beginnen te lijmen van een raam of een hoek.

Is het mogelijk om behang toe te passen op vliesbehang: de aanbevelingen van de expert

Zoals hierboven besproken, lijm vliesbehang aan het oude oppervlak wordt afgeraden. Het resultaat kan niet behagen. het versieren van experts raden het werken met pre-gereinigd en voorbereid muur.

Masters werken graag met dit materiaal, en ze wijzen op de volgende voordelen van vliesbehang:

 1. Lange levensduur.
 2. Stof niet strekken, niet krimpen, geen vervorming.
 3. Gemakkelijk gelijmd kunnen gemakkelijk worden verwijderd.
 4. Het web heeft een ander terrein en tekening, die de kans om te spelen met het ontwerp van de ruimte geeft.
 5. Wallpapers verbeteren geluidsisolatie.
 6. Verbeteren van brandwerendheid.
 7. Goede ademende stof.
 8. Milieuvriendelijke samenstelling.

Vliesbehang best lijm op een vlak, verwijdering van alle oppervlaktematerialenVliesbehang best lijm op een vlak, verwijdering van alle oppervlaktematerialen

Om een ​​eenvoudige reparatie te krijgen, deskundigen bevelen aan dat voordat je begint om kennis te maken met de regels, dat wordt beschreven in detail, wat je op moet letten en wat niet te doen. Het kennen van de regels zullen houden op de juiste per stuk, wordt speciale vaardigheden in dit geval niet nodig.

Handyman: regels lijmen vliesbehang

Voordat u uitpakken het behang moeten worden gecontroleerd op gebreken. Verder experts raden aan om de pictogrammen en hun beschrijvingen gelegen op het behang te verkennen. Lees aandachtig de regels van de voorbereiding van de muren. Als u van plan bent om dunne vliesbehang plakken, is het noodzakelijk om het oppervlak voor te bereiden, evenals bij het lijmen vinyl behang en dun papier behang. Vervolgens moet je correcte berekening van de hoeveelheid gebruikt materiaal. Bij het uitsnijden van messen, moeten voldoen aan de techniek, dan krijg je de grote kosten te vermijden. Lijm dienen specifiek te worden gekocht voor vliesbehang, en voor je het planten, moet u zorgvuldig de instructies lezen. Lijm wordt niet toegepast op het doek en op de muur, kun je niet deze nuance vergeten.

Experts raden een kijkje op de kwaliteit van het behang en de afwezigheid van gebrekenExperts raden een kijkje op de kwaliteit van het behang en de afwezigheid van gebreken

Op het werk is het noodzakelijk om uitsluitend kwalitatief hoogwaardige tool, behang spatel:

 • Strijk het behang;
 • Verwijdert overtollige lucht;
 • Verwijdert overtollige lijm.

We moeten werken alleen overdag, als je niet kunt inschakelen van de verlichting, zal dit elektrische schokken bij het plakken van behang rond socket te vermijden. Ook moet worden vermeden koude luchtstromen. Om het apparaat te beteugelen is het noodzakelijk om een ​​speciale lijm. Als de stof glad is, kan deze worden gelijmd op de grens al geplakt linnen, indien verhoogd, moet het eerst de grens steken, en dan gaan werken aan het plakken van het terrein.

Te trimmen perfect metalen liniaal en een scherp mes.

De ruimte moet warm en droog, optimaal binnenklimaat temperatuur van 22 graden zijn. Om plakken over het gebied rond het stopcontact noodzakelijk de elektriciteit af te sluiten is, verwijdert de uitlaat stok mes gesneden in het kruis sjoemelen. Werken met de lijm moet zo zorgvuldig mogelijk zijn, moet niet veel uitstrijkje lijm te zijn, moet ook voorkomen dat je lijm op de voorkant van het behang. Lijmen beter kont, omdat het resultaat zal worden nageleefd overlapping angstaanjagend behang is zeer dicht. Lijmen is het noodzakelijk om zeer snel, omdat de lijm droogt snel.

Hoe wordt vliesbehang (video) lijm

Masters wordt geadviseerd de muren niet te lijmen in één dag, is het beter om een ​​muur en kijken naar het resultaat de volgende dag vasthouden, blijven werken met het materiaal.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

+ 25 = 27

Adblock
detector