Vloeibaar behang op het plafond: een geweldige optie afwerking – nwhistorycourse.org

The BlogLiquid wallpaper hebben alle voordelen van gips, waarmee u defecten in het plafond te verbergen zonder de noodzaak voor het egaliseren van het oppervlakLiquid wallpaper hebben alle voordelen van gips, waarmee u defecten in het plafond te verbergen zonder de noodzaak van aanpassing van zijn poverhnostiZhidkie behang op het plafond - een geweldige optie afwerken van het plafond, dat wordt steeds populairder in de afgelopen jaren. Dergelijke plafonds kijken niet alleen stijlvol en luxueus. Ecologische zuiverheid van het materiaal boeit de consument, die, hoewel een beetje kijken naar hun gezondheid. Lange levensduur dekking is ook belangrijk voor een persoon die niet wil om zijn leven te veranderen in een eindeloze reparaties. Kortom, de voordelen van dit materiaal in overvloed, en als voor de complexiteit van het productieproces, het is al een half uur na aanvang van het werk, dan moet je vertrouwen werken met een troffel, het verbeteren van de uitstraling van uw huis.


Vloeibaar behang op het plafond met zijn handen goedkoper

In onze moeilijke tijd werd het dringend goedkoop reparatie. U kunt zeker besparen op materiaal. Echter, deze besparingen is twijfelachtig, omdat de goedkoopste materiaal is waarschijnlijk te lang duren.

Als voor een ingehuurde arbeidskrachten, is er geen garantie dat u zal maken deze reparatie is beter dan je kunt doen met je handen. Het feit is dat in deze tijd van de totale werkloosheid waren er veel "teams" die dat wel doen geen experts zijn, maar voor wie ze beweren te zijn.

De structuur van vloeibaar behang omvat natuurlijke bestanddelen: katoen, mica, textielafvallenDe structuur van vloeibaar behang omvat natuurlijke bestanddelen: katoen, mica, textielafvallen

Na het bekijken van video van 2-3 gebruik van vloeibare behang op het plafond, zult u niet alleen een compleet beeld van dit werk, maar ook perfect omgaan met de job zelf. U zult ook beseffen dat het veel beter en gemakkelijker dan de traditionele gelijmd aan het plafond papier, vinyl of vliesbehang. Om de vloeistof op het plafond behang, behang zelf nodig hebt en zeer nemudrony tool.

Vloeistof behang is een droog mengsel dat voor inrichting van verschillende faciliteiten.


Het mengsel kan bestaan ​​uit de volgende componenten:

 • cellulose;
 • Cotton;
 • Wol;
 • zijde;
 • CMC lijm;
 • Acryl.

De laatste twee componenten een bindmiddel. De eerste vier zijn van toepassing, afhankelijk van het type vloeibare behang.

soort: 1. cellulose;
 2. Silk. Meest duurzame en zeer goed bestand tegen vervagen.
 3. Zijde en cellulose.

Behang en zijde-cellulosepulp enigszins mindere kwaliteit zijden behang en uiteraard goedkoper dan hen.

tool:

 • Capaciteit, waarbij het noodzakelijk om een ​​vloeistof wand vullen tot zwellen is;
 • Troffel, spatel of een troffel;
 • Plastic troffel;
 • Pulverizer.

Voordat u begint met het koken van het behang van het droge mengsel moet bekend zijn met de instructies te zijn en rekening houden met alle aanbevelingen van de fabrikantVoordat u begint met het koken van het behang van het droge mengsel moet bekend zijn met de instructies te zijn en rekening houden met alle aanbevelingen van de fabrikant

Natuurlijk zal de spray een aantal besparingen in materiaal te geven, maar. In de regel is deze tool met succes hetzelfde met een troffel vervangen.

Voorbereiding van het oppervlak is om oud behang of witten verwijderen.

Vloeibare behang kan worden toegepast op de oude geschilderde oppervlak van elke verf, alsook aan de glaswand. Voordat vloeistof behang, is het oppervlak gevuld.

En nadelen van vloeibare wallpaper (video)

Hoe kan vloeibaar behang toe te passen op het plafond doe het goed

Technologietoepassing vloeistof behang op het plafond niet fundamenteel anders te brengen op de wanden.


Bereiding van vloeibare behang te werken is als volgt:

 1. Het materiaal van de verpakking te genieten in de watertemperatuur van 25-30 graden gedurende 12 uur vóór aanvang van de werkzaamheden;
 2. Elk pakket werd afzonderlijk bereid. Gloss meestal gegoten als eerste. Vervolgens, na een eerste schud de inhoud van de verpakking om grondig te mengen componenten heuvel mengsel in water bereiken wij een homogene massa. Dit kan het beste gebeuren handen, zonder te hoeven vrezen voor hun eigen huid - behang gemaakt van natuurlijke stoffen. Luster, door de manier, vaak helemaal niet gebruikt.
 3. Het verkregen mengsel werd opnieuw in een zak en zwellen gedurende 12 uur.
 4. Na 12 uur werd het materiaal worden gemengd, in porties verdeeld en noodzakelijk voor het opslaan, indien nodig, binnen twee weken.
 5. Priming wanden kort voor het aanbrengen van behang. De primer wordt in twee lagen aangebracht om de vereiste droge voldoen. Dub de muur is niet per se ideaal. Wat de grond wordt toegevoerd aan het eerste gebied van het plafond en de tweede laag - in de dwarsrichting.
 6. Het eindmateriaal moet goed stok in de muur, zonder glijden en zonder afschilferen hebben. Indien het mengsel nat genoeg is, kunt u water toe te voegen in de berekening van de liter per pakket. Materiaal wordt aangebracht met een troffel (met een spatel) uit roestvrij staal, een laag van 1-2 mm.

Vloeibaar behang aangebracht op het oppervlak van de muur met behulp van een troffel met licht smoothing bewegingenVloeibaar behang aangebracht op het oppervlak van de muur met behulp van een troffel met licht smoothing bewegingen

Als u nodig hebt om het gedeelte van de coating te werken of perekleit compleet nieuwe coatinglaag wordt rechtstreeks op de oude laag. Deze kwaliteit materiaal kunnen toepassen patronen en andere kleur en patroon, en inderdaad verschillende werkwijzen van aanbrengen van de vloeibare achtergrond verschillende kleur te gebruiken, voelt wijziging vertrouwd interieur. Alles is mogelijk, alleen maar om iets recht te doen!

Troffel (trowel) tijdens gebruik een hoek van ongeveer 15 graden te houden, in plaats van het hele vlak.

Een andere nieuwe partij materiaal te mengen met de vorige, om raznotonnosti coating te voorkomen.


Terwijl het maximum klaar moet geweekt in water met een troffel licht flatten veroorzaakt aan het plafond materiaal.

Vloeibaar behang plafond: reviews van consumenten

Relatief "jong" materiaal genaamd vloeibaar behang, dit jaar al met succes "otvoovyvaet" alle nieuwe woonwijk van appartementen en huizen.

Als gevolg van een groot aantal positieve eigenschappen van vloeibaar behang, feedback zeer veel, en alle van hen, bijna positief.

Bij schade of vervuiling van de bekleding defect kan worden voorkomen door toepassing van een oplossing van behangBij schade of vervuiling van de bekleding defect kan worden voorkomen door toepassing van een oplossing van behang

Vloeibare achtergrond voor het plafond zijn zeer goed materiaal dat significant het interieur van uw huis kan veranderen.

dus ratings

 • Gemakkelijk aan te brengen op het oppervlak, hoewel ik het niet te doen;
 • Zeer gemakkelijk om beschadigde kinderen of herschikking van de meubels, die een grotere hoogte heeft te repareren;
 • Het is gemakkelijk aan te sluiten de scheuren verschenen in het plafond;
 • Niet alleen het verbeteren van geluidsisolatie, maar ook de akoestiek in de kamer;
 • Snel drogen, tocht niet bang en versnelt het drogen kwaliteit;
 • Plafondoppervlak geen gewrichten; het lijkt erop dat geplakte één grote plaat van het plafond;
 • Niet scheuren en kleine oneffenheden van het plafond te zien;
 • Niet zitten stof op het plafond;
 • Volgens eenvoudig verwijderen van de laag vloeibaar behang;
 • Niet vereisen het verwijderen van de oude laag voor het aanbrengen van de nieuwe. De nieuwe laag kan worden aangebracht over de oude.

Alle gasten kunnen toevoegen dat deze wallpapers zijn milieuvriendelijk materiaal, omdat het alleen natuurlijke ingrediënten bevat.

Vloeibaar behang perfect tolereren extreme temperaturen en krimp thuis, wat belangrijk is voor bungalows en landhuizen.

Vloeibaar behang is niet gevoelig voor fading, schilfering voor een lange tijd - tot 15 jaar.

Vloeistof wit behang op het plafond: de redenen voor de populariteit

De overgrote meerderheid van de consumenten zijn gewend aan het witte plafond te zien, en dit stereotype is stevig vast in de subcortex, vooral in de conservatieve aard.

Echter, alles hangt niet alleen af ​​van de heersende conservatisme of bijna eeuwen van stereotypen. Geldt overigens ook voor dit aspect, aangezien het ontwerp.

Mengsels voor wanden zijn zeer divers in kleur en textuur, en het stelt u in staat om het interieur van het appartement of kantoor uniek makenMengsels voor wanden zijn zeer divers in kleur en textuur, en het stelt u in staat om het interieur van het appartement of kantoor uniek maken

Gelukkig is in het gebouw en internet winkels in overvloed keuze van behang in elke gewenste kleur. White is geen uitzondering.

Zo is de belangrijkste redenen voor de keuze:

 1. Witte vloeistof behang op het plafond breidt visueel de ruimte.
 2. Niet iedereen houdt van de gekleurde plafonds.

Echter, als tussenproduct (tussen wit en kleur) is er sprake van lichte kleuren: lichtgrijs of lichtbeige etc. Allemaal een kwestie van persoonlijke waarneming, meestal. En nogmaals, niet een zonde is om behang kiezen om een ​​foto met verschillende varianten van kleuren, evenals video te zien.

Technologie gebruik van vloeibare behang op het plafond (video)

Tot slot zij opgemerkt dat het werken met vloeibare behang onder de kracht van zelfs onervaren reparateurs. Bovendien, in de kamers tijdens de reparatie, het zal niet irriterende geur geuren die u toelaat om te herstellen, zonder enige overlast voor hun huishouden. Het toepassen van vloeibare behang is schoon, dat wil zeggen tijdens de bewerking niet de gebruikelijke AFVAL. Ventileer de ruimte, kunt u onmiddellijk na gebruik, zonder te wachten op de volledige droging van behang - ze hebben een negatief zal niet werken. Kortom, een dergelijke reparatie is solide profs! Liquid behanglijm in de woonkamer, hal, slaapkamer. Ongewenste lijmen in gebieden met een hoge luchtvochtigheid! Go for it, en je krijgt alles perfect! 

Voorbeelden van vloeibare behang op een plafond (foto binnenkant)

3459101113161833

Leave a Comment

Your email address will not be published.

12 − = 3

Adblock
detector