Vliesbehang voor het schilderen: tips en trucs – nwhistorycourse.org

The BlogTot op heden zijn non-woven wallpapers beschouwd als zeer populair omdat ze perfect passen in het interieur vrijwel elke kamerTot op heden zijn non-woven wallpapers beschouwd als zeer populair omdat ze perfect passen in het interieur van vrijwel elke pomescheniyaFlizelinovye wallpaper - een populair materiaal voor decoratieve muren. Ze zijn gemaakt van milieuvriendelijke materialen, hebben een dubbele laag, waardoor ze dicht en bestand tegen mechanische belasting. Flizelinovvye overschilderbaar behang maken het mogelijk om het ontwerp van behang te veranderen omhoog tot 7 keer. Dus het uiterlijk en de structuur van het behang wordt niet beïnvloed. Het schilderen van behang is het noodzakelijk om de juiste verf, die een hoge kwaliteit en mooie oppervlak zal bieden te kiezen.


Vliesbehang voor het schilderen: Specificaties

De basis van vliesbehang cellulosevezels. Ze zijn onschadelijk voor de gezondheid van de mens. Vezels zijn verweven met elkaar zodanig dat zij dichte en betrouwbare structuur voor bekledingsstoffen.

Zijn aard vliesbehang universeel coating die een oppervlak verschaft die niet alleen stevig, verbergt alle tekortkomingen en gebreken van de wanden. Ze laten u om te experimenteren met de inrichting van de muren door te schilderen.

Met de hulp van vliesbehang kan de oneffenheden van de muren te verbergenMet fliseline behang kan de oneffenheden van de muren verbergen

Voor het schilderen, is het belangrijk om de kenmerken van behang dat een grote invloed op de kwaliteit van de oppervlakteafwerking heeft gelezen.

Kenmerken Achtergrond:


 • Samengesteld uit milieuvriendelijke materialen. Dit kader kunt u een afbeelding uit te voeren op de doeken.
 • Wallpaper kan vele malen worden geschilderd, met behulp van verf op waterbasis.
 • Bestand tegen water, niet vervormen, niet verliezen kwalitatieve uitstraling.
 • Behang ademende structuur die de toegang van zuurstof aan de wand verschaft.
 • Behang bestand tegen vuur.

Door zijn universele kwaliteit behang perfect voor het schilderen van gespecialiseerde herbruikbare materialen.

Is het mogelijk om de non-woven behang verf

Er is een speciaal soort van vliesbehang die is ontworpen voor het schilderen. Ze worden meestal voorgesteld in heldere monochrome kleuren.

Gekleurde vliesbehang vinyl behang oppervlak en is ook geschikt voor het verven. Om het een kwaliteit te maken, moet u de juiste verf, behang, die zal zorgen voor een uniforme dekking te kiezen.

Er is een speciaal soort van vliesbehang dat in elke gewenste kleur kan worden geschilderdEr is een speciaal soort van vliesbehang dat in elke gewenste kleur kan worden geschilderdVoor het schilderen het behang is het belangrijk om vertrouwd te raken met een aantal nuances dat de succesvolle uitkomst van afwerking kunnen beïnvloeden.

Tips voor het schilderen behang

 • Het is belangrijk om grondig te vervullen muren: om ze schoon te maken, af te stemmen, om de gebreken te verhelpen.
 • Om te eindigen moet je een speciale lijm ontworpen voor de stick niet-geweven stof te gebruiken.
 • De verf moet van hoge kwaliteit zijn, alleen van vertrouwde fabrikanten.
 • Voor het schilderen het gehele oppervlak van het schilderij hebben om een ​​test te doen op een apart stuk behang.

Flizlinovye behang kan worden geschilderd. Hiermee kunt u de kleur en interieur te veranderen, zodra de oude afwerking heeft opgehouden om het oog te behagen.

Smooth vliesbehang voor het schilderen

Onder de soorten vliesbehang voor het schilderen geïsoleerd glad het behang, die zal helpen om de muren, vrij van scheuren en onregelmatigheden uit te lijnen.

Gladde wallpaper - een vlakke baan waarin geen schuimlaag vinyl. Hun dichtheid kan variëren. Dichte wallpaper gebruikt om de beschadigde oppervlakken bedekken.

Ontwerpers worden geadviseerd om een ​​glad vliesbehang voor het schilderen te kiezen, omdat ze ekoologichnye en veilig voor de gezondheidOntwerpers worden geadviseerd om een ​​glad vliesbehang voor het schilderen te kiezen, omdat ze ekoologichnye en veilig voor de gezondheid

Glad behang kan bestaan ​​uit gemodificeerde en ongemodificeerde vezels worden geplakt of niet geappreteerd.

Voordelen glad overschilderbaar behang:

 • Veilig voor de gezondheid van de mens.
 • Maak het mogelijk om niet uit te voeren de afwerking stopverf.
 • De verf op het oppervlak van het behang gaat soepel en gelijkmatig.
 • Ga niet zitten en niet vervormen na het drogen van de inkt.

Glad behang maken het oppervlak vlak en glad, hetgeen tijd bespaart plamuurplekken wanden. Ze voorkomen dat het uiterlijk en de voortplanting van scheuren.


Schilderen vliesbehang: de instructies voor actie

Vliesbehang schilderij suggereert dat het oppervlak van de wanden al gelijmd. Maar voordat het monteren van uw belangrijke kwalitatief uit te voeren voorbereidende werkzaamheden, zoals de kwaliteit van het schilderij hangt af van zorgvuldig gemaakt oppervlakteafwerking.

U moet weten dat de verf kan alleen worden toegepast op een droog, glad en schoon oppervlak. Anders is er een mogelijkheid van het kraken van de verf, oppervlaktevervorming.

Voordat u het behang te schilderen, moet u alle benodigde materialen voor het werk voor te bereidenVoordat u het behang te schilderen, moet u alle benodigde materialen voor het werk voor te bereiden

Schilderen wordt uitgevoerd met behulp van speciaal gereedschap. Het kan schuim of rollers met lange vezels.

Stap-voor-werk:


 1. Giet de verf in een speciale bak.
 2. Rol de rol, zodat de verf hem goed had doorweekt.
 3. Uitwringen veel verf in de wals.
 4. Verf de muren met verticale bewegingen tot het punt tot de coating uniform is.
 5. Verf over de naden met een kwast.

Als in het proces van het schilderen op de oppervlakte van bellen verschijnen, waaruit moet u onmiddellijk te ontdoen van het gebruik van de punctie. Dit zal zorgen voor een uniforme toepassing van de verf.

Verf voor vliesbehang voor het schilderen

Verf en behang van geweven moet zorgvuldig worden gekozen. Het hangt af van de kwaliteit van de coating verf duurzaamheid, het uiterlijk, de gladheid van het oppervlak, de helderheid van kleur.

Schilderen behang voeren watergedragen verven. Dit kan acryl of oplosmiddelvrije verven op waterbasis zijn. Materialen zijn volkomen veilig voor de mens.

Met behulp van een patroon roller tijdens het schilderij, kunt u mooie en originele patronen te maken op het behangMet behulp van een patroon roller tijdens het schilderij, kunt u mooie en originele patronen te maken op het behang

Om te zien of de gekozen kleuren verf ook kijken naar het behang, kunt u testen een klein gebied.

Soorten verven:

 • latex;
 • acryl;
 • Latex dispersie.

Na verdunning van de verf moet uitvoeren schilderij zo snel mogelijk. Sommige soorten verf, zoals latex, hebben de mogelijkheid om te drogen voor enkele uren.

Vliesbehang voor het schilderen: reviews van consumenten

De populariteit van niet-geweven bedekking bij de consument kan worden verklaard door de kwaliteit van de materialen waaruit ze gemaakt zijn, hun milieuvriendelijkheid, mooie verschijning, zuinig.

Veel gebruikers beweren dat de prijs van niet-geweven stoffen te hoog is. Als we rekening houden met het feit dat het behang kan worden geschilderd tot 7 keer, kunnen de kosten worden genoemd heel democratisch. Immers, met hun hulp kunt u gemakkelijk geld te besparen op reparaties.

Veel mensen de voorkeur aan de vliesbehang kiezen, omdat ze worden gekenmerkt door een uitstekende kwaliteit en uitvoerbaarheidVeel mensen de voorkeur aan de vliesbehang kiezen, omdat ze worden gekenmerkt door een uitstekende kwaliteit en uitvoerbaarheid

Op basis van feedback van gebruikers, is het belangrijk om te verblijven in mijn opinie. Sterker nog, de ervaring van elke hangt af van verschillende factoren: de kwaliteit van de materialen, oppervlakken, en reparatie zelf. Wat verf om de beste te kiezen, iedereen beslist voor zichzelf.

Otherness, toegewezen klanten:

 • Wallpaper is gemakkelijk om te schilderen met hun handen.
 • U kunt de juiste optie uit een grote selectie van kleurstoffen en behang te kiezen.
 • Behang en verf is niet schadelijk voor de gezondheid.
 • Economy. New reparatie kan snel worden gedaan, met een minimale inspanning.

Beoordelingen van vliesbehang voor het schilderen van mensen vertrekken alleen de meest enthousiast. De enige voorwaarde voor een kwalitatieve hoes wallpaper is zorgvuldig uitgevoerd voorbereiding van het oppervlak en de selectie van de juiste materialen. Om dit te doen, wanneer u koopt is het belangrijk om aandacht te besteden aan de kwaliteit certificaten.

Is het mogelijk om non-woven behang in de verf op waterbasis lijm

Heel vaak de consument doet de vraag rijzen of het mogelijk is om de vacht met latex verf te lijmen. Voor het antwoord, dan kunt u contact opnemen met de experts die in alle situaties geadviseerd grondig voor te bereiden het oppervlak van de nieuwe afwerking.

Voordat je het behang op de verf op waterbasis lijm, moet u zorgvuldig voor te bereiden de oppervlakte murenVoordat je het behang op de verf op waterbasis lijm, moet u zorgvuldig voor te bereiden de oppervlakte muren

Er zijn momenten waarop je het oppervlak niet kunnen voorbereiden. Wallpaper latex verf kan alleen worden gelijmd onder een voorwaarde - als het gebruikt wordt voor het afwerken van de beste kwaliteit verf die het uiterlijk heeft behouden, zonder scheuren, klampt zich vast aan de oppervlakte.

In elk geval, wanneer behangen op basis van watergedragen primers kunnen niet zonder. Walls is het beter om een ​​paar keer te dekken - het zal beschermen en hun oppervlak te verbeteren.

Tips voor het lijmen van vliesbehang:

 • Draaien vooraf-gegrondverfd verfoppervlak.
 • De betrouwbaarheid van inkt aansluiting op de wand door middel van gelijmde papier. Moet worden gelijmd aan de wand, scheur plotseling uitgeschakeld, zonder te wachten op het drogen. Als de verf niet trek, dan kunt u behangen uitvoeren.
 • Plakken web van de eerste vouw.

Vliesbehang is het beste om te gaan op basis van water oppervlak. Dit is te wijten aan hun dichtheid. Sneldrogend voorkomt het weken van de verf en de achterstand uit de wand.

Vliesbehang voor het schilderen (video)

Vliesbehang voor het schilderen - een betrouwbare en mooie versie van de decoratieve wandafwerking. Wallpaper gemaakt van hoogwaardige materialen. Hun dichte structuur en maakt het mogelijk om multi-layered wand ideaal voor verdere afwerking te maken. Brede waaier van kleuren stelt u in staat om te experimenteren met stijlen in het interieur, maar ook geld te besparen op toekomstige reparaties als vliesbehang kan worden geschilderd tot 7 keer. repareren succes in zijn geheel afhankelijk van de kwaliteit van de materialen en oppervlakken.

Vliesbehang in het interieur (foto)

7-64ea8928a3a86115min6933497155107w640h640flizelinovyeocoriambra20150529020932Polonez647112-4c52a75aa9083062c80739ec47bae6185edem-versailles682flezilinovie-oboi-v-komnate

Leave a Comment

Your email address will not be published.

74 − 68 =

Adblock
detector