Vliesbehang: Is schadelijk voor de gezondheid – nwhistorycourse.org

The BlogDe mate van vliesbehang schade aan de gezondheid van de mens kan worden bepaald door de kwaliteit van het materiaalDe mate van vliesbehang schade aan de gezondheid van de mens kan worden bepaald door de kwaliteit materialaFlizelinovye wallpaper - een modern materiaal dat steeds populairder bij de consument is geworden. Het heeft uitstekende eigenschappen. Biedt kwaliteit van het oppervlak en mooie coating. Gezien deze toenemende populariteit, velen zijn geïnteresseerd in de kwestie - of de vliesbehang schadelijk voor de gezondheid? Om dit probleem op een persoonlijke mening te maken, moet u de samenstelling, de wijze van productie van behang, en de kenmerken ervan te bestuderen.


Vliesbehang dat deel uitmaakt van

Vliesbehang wordt veel gebruikt voor decoratieve afwerking van de kamer. Ze hebben een mooie uitstraling en een ruime keuze die kopers aantrekt. Kenmerken en eigenschappen van vliesbehang wordt bepaald door de samenstelling.

De samenstelling van de vliesbehang:

 • Cellulose vormt 70 procent. Bij de productie worden ze op een speciale manier die een hoge duurzaamheid en betrouwbaarheid garandeert.
 • Binders make-up 30 procent van de totale samenstelling.

Wallpaper kan worden gemaakt van een niet-geweven stof, en kan alleen maar non-woven backing. In ieder geval, het materiaal maakt het behang sterk en duurzaamWallpaper kan worden gemaakt van een niet-geweven stof, en kan alleen maar non-woven backing. In ieder geval, het materiaal maakt het behang sterk en duurzaam

Modern wallpaper productietechnologie maakt ze bijzonder sterk, duurzaam, slijtvast. Afhankelijk van de gebruikte materialen Achtergronden zijn onderverdeeld in verschillende types.


Soorten vliesbehang

 • Vlies. Het bestaat alleen uit een enkele component - fleece. Ze hebben veel lagen. De decoratieve laag is een coating met een reliëfpatroon eigenschap. Ze gaan een lange tijd, kan worden onderworpen aan een herbruikbare verf.
 • Op een papieren basis. De toplaag behang bestaat uit vinyl, papier of textiel.

Hoofdkenmerken van behang bepaalt de samenstelling van de componenten die daarin zijn verwerkt. In de zorg voor vliesbehang kan gebruikt worden was- en reinigingsmiddelen gereedschappen.

De eigenschappen van vliesbehang

Wallpapers van fleece heeft een universele eigenschappen die de consument aan te passen. Ze combineren de betrouwbaarheid, gebruiksgemak en onderhoud, een lange levensduur.

De veelzijdigheid van het vezelvlies behang te verschaffen componenten die zijn opgenomen in de samenstelling. Ze ondergedompeld in twijfel veel consumenten over de schadelijke gevolgen voor de volksgezondheid.

Voordat je vertellen uit de schade van vliesbehang, moet u gebruikers vertrouwd te maken met de consument kenmerken van behang.Modern bouwmaterialen markt biedt ons een breed scala van keuze te maken tussen de vliesbehang, zowel in prijs en kwaliteitModern bouwmaterialen markt biedt ons een breed scala van keuze te maken tussen de vliesbehang, zowel in prijs en kwaliteit

De eigenschappen van de vliesbehang:

 • vochtbestendigheid;
 • Weerstand tegen mechanische belasting;
 • Gemak van lijmen en zorg.

Dergelijke kenmerken kunnen niet worden vergeten. Naast de positieve eigenschappen, non-woven wallpapers hebben een breed scala van decor, zodat u de perfecte stijl voor elk interieur te kiezen.

Schadelijk bij vliesbehang voor de gezondheid

Een grote hoeveelheid informatie op het internet kan kloppen mensen zijn in de war met betrekking tot de kwestie van de veiligheid van vliesbehang voor de menselijke gezondheid. Vanwege deze, veel ontnemen zich van de gelegenheid om een ​​mooie en kwalitatief hoogwaardige dekking die alle kwaliteitseisen voldoet aan hebben.

Het is belangrijk te weten dat de non-woven wallpapers zijn onschadelijk voor de gezondheid van de mens, op voorwaarde dat zij niet worden blootgesteld aan hoge temperaturen.

Het is geen geheim dat een deel van het behang stoffen die schadelijk kunnen zijn kan omvatten. Maar ze uitstoten giftige stoffen alleen in de vervaardiging van behang direct aan de planten. In de verkoop krijgen ze klaar voor het lijmen en veilig voor de menselijke gezondheid.

Bij het kopen van behang moet aandacht besteden aan de kwaliteit certificaat, tegen vervalsing niemand is immuun. Dat fake kunnen veroorzaken schade aan de gezondheidBij het kopen van behang moet aandacht besteden aan de kwaliteit certificaat, tegen vervalsing niemand is immuun. Dat fake kunnen veroorzaken schade aan de gezondheid

Het moet weigeren om het behang te kopen in de volgende gevallen:


 • Wallpaper niet een bewijs van kwaliteit hebben;
 • Heb je al een onaangename geur van chemische stoffen;
 • Een te lage kosten.

Op de vraag van de gevaren van vliesbehang is niet nodig om zorg te tonen. Het belangrijkste ding - om een ​​kwaliteitsproduct dat zal voldoen aan alle internationale normen te kiezen.

Een goede verzorging en onderhoud

Om helemaal zeker te zijn van de veiligheid van niet-geweven oppervlakken zijn, moet u zich houdt aan de regels van de werking van het behang en de zorg voor hen.

Een belangrijke stap is de keuze van behang. Het is de moeite waard aandacht te besteden aan hun uiterlijk en eigenschappen. Bijvoorbeeld, erachter te komen welke materialen interlining kunnen communiceren, en een van hen kan leiden tot chemische reacties, schadelijk voor de gezondheid van de mens.

Wanneer behangen is het belangrijk om zich te houden aan de aanwijzingen op de verpakking. Het is ook belangrijk om zorgvuldige selectie van de kleefstof die is ontworpen voor een bepaald soort behang. De kwaliteit hiervan dient geen twijfel over bestaan.

Zorg voor vliesbehang is niet bedoeld om schuurmiddelen. Dit kan het beschadigenZorg voor vliesbehang is niet bedoeld om schuurmiddelen. Dit kan het beschadigen


Kenmerken van het gebruik:

 • Voor het lijmen van de muur zorgvuldig moet worden voorbereid: schoon, stopverf, geëgaliseerd, gegrond.
 • Bij het verlijmen, gebruik dan alleen behang van uitstekende kwaliteit en lijm. Het is beter om het merk te kiezen, de liefde en het hebben van positieve feedback van klanten te winnen.
 • Laat het behang niet bloot te hoge temperaturen, hoewel thuis dergelijke temperaturen moeilijk te bereiken.
 • Bewaken van de netheid van het oppervlak, doe normaal droog en nat reinigen.

Met inachtneming van alle regels, zal het behang niet leiden tot schade aan de gezondheid. Integendeel, zullen ze willen hun eigenaren een lange, betrouwbare service en mooie verschijning, wat bijdraagt ​​aan de charme en originaliteit van het interieur.

Modern-non-woven behang, schadelijk indien: op zoek naar veiliger (video)

Veel consumenten zijn bezorgd over de onschadelijkheid van vliesbehang voor uw gezondheid. Dit is te wijten aan de groeiende populariteit van deze vorm van decoratieve afwerking. Vliesbehang geen risico's voor de gezondheid van de mens te dragen. De samenstelling kan componenten toxische stoffen vrijkomen, maar het kan alleen plaatsvinden bij zeer hoge temperaturen, die alleen in de fabriek kan worden bereikt. Om blij mooie verschijning en kwaliteit behang, moet u een product uit betrouwbare fabrikanten die hebben een goede reputatie bij de consument te kiezen.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

+ 30 = 35

Adblock
detector