The BlogVinyl behang zijn populair bij kopers, omdat een breed scala aanVinyl behang zijn populair onder kopers, zoals weergegeven door een breed assortimentomOtdelka muren met behang zijn populariteit heeft ingeboet. Echter, na verloop van tijd, veranderen hun productie-technologie. Vandaag, in de bouwmarkt zijn vinyl behang met een aantal soorten kenmerken. Bij de beslissing over het verlijmen van vinyl behang is belangrijk om vertrouwd te raken met de kenmerken van hun productie, de materialen waaruit ze gemaakt worden. Net als alle het behang, vinyl heeft sterke en zwakke punten. Het is noodzakelijk om te overwegen bij het kiezen van dit soort behang.


Vinyl behang: wat het is

Moderne technologieën hebben sterk beïnvloed de productie van vinyl wallpapers van verschillende types. Het behang is een variëteit van materialen die hun eigenschappen beïnvloeden.

Bij het vervaardigen van behang op basis van het materiaal - vinyl. Zijn chemische naam - PVC. Dit is een veel voorkomende type kunststof die op grote schaal wordt gebruikt in de chemische industrie.

Vinyl - basismateriaal dat wordt gebruikt bij de productie van vinyl wandbekledingVinyl - basismateriaal dat wordt gebruikt bij de productie van vinyl wandbekleding

Polyvinylchloride wordt gebruikt in een verscheidenheid van contexten, die de veelzijdigheid van dit materiaal aangeeft.

Gebieden van toepassingen van het product in de industrie:


 • Elektrotechniek;
 • gemakkelijk;
 • voedsel;
 • Mechanical Engineering;
 • scheepsbouw;
 • Landbouw;
 • Medicine;
 • Construction.

Vanwege zijn eigenschappen vinyl wordt veel gebruikt in de bouw. Vinylbehang - een wandbekleding die twee lagen omvat: een papier of non-woven drager en geschuimde polyvinylchloride of eenvoudig.

Vinyl behang: de samenstelling en eigenschappen

De samenstelling van vinyl kan variëren. Het hangt af van de kenmerken en de toepassing.

Voor het kiezen van vinyl behang moeten aandacht besteden aan hun samenstelling, aangezien het de reikwijdte van deze dekking bepaaltVoor het kiezen van vinyl behang moeten aandacht besteden aan hun samenstelling, aangezien het de reikwijdte van deze dekking bepaaltDe samenstelling van het vinyl behang:

 • Paper. Het bekende materiaal is afgeleid van cellulose, verkregen uit planten en recycling.
 • Textiles. Het wordt geproduceerd met een textielfabriek. Het materiaal bestaat uit garens die de flexibiliteit en gladheid. Dit kan worden linnen, katoen, zijde, wol.
 • Interlining. Het materiaal uit cellulosevezels. Ze kunnen worden geplakt, unglued, gewijzigd of niet. De niet-geweven is zeer duurzaam.
 • Glasvezel. Vervaardigd uit massief vezels dunne draden van glas zijn.

Afhankelijk van het materiaal wallpapers zijn onderverdeeld in corresponderende soorten en hebben verschillende eigenschappen.

Kenmerken van soorten behang, afhankelijk van het materiaal:

 • Papier behang. Ze zijn gemaakt van verschillende papiersoorten. Het behang bestaat uit twee lagen: de bodem en het deksel van de gedecoreerde laag.
 • Textiel behang. Het behang is gebaseerd non-woven of papier. De toplaag is gemaakt van doek van verschillende soorten: zijde, vlas, katoen jacquard.
 • Vliesbehang. Het behang is gebaseerd op interlining. De bovenste laag is gemaakt van geweven stof of vinyl.
 • Glasvezel. Het is een mengsel van glasvezels, waarbij een vuurvast materiaal.

Afhankelijk van de gebruikte materialen, vinyl behang hebben een breed scala van kenmerken.

Vinyl behang duurzaam, betrouwbaar en duurzaam. Dankzij de vinyl toplaag zijn ze gemakkelijk te reinigen, te weerstaan ​​chemische en mechanische invloeden.

Vinyl behang zijn wijdverspreid en worden gebruikt voor het plakken kamersVinyl behang zijn wijdverspreid en worden gebruikt voor het plakken kamers

Vinyl behang worden op grote schaal gebruikt vanwege de universele kwaliteiten. Ze worden gebruikt voor het plakken van verschillende soorten gebouwen.

Soorten vinyl-4 basisbekleding

Soort vinyl behang is vanwege de bovenlaag, die verschillend productietechnologie. Dit kan een plat vlak of gebosseleerde plaat zijn.


De kenmerken van de bovenste laag is afhankelijk van de dikte van het behang, de dichtheid en gewicht, luchtdoorlatendheid, het uiterlijk, hoeveel ze zal duren.

De meest gebruikte zijn vier basistypen van behang, elk met specifieke eigenschappen.

geschuimd vinyl

Het heeft een vrij terrein en poreuze structuur. Dat het mogelijk maakt materiaal aan de lucht passeren. Met dit soort behang is eenvoudig te bedienen. Behang kan worden toegepast op oneffen oppervlakken en onvoorbereide, aangezien hun schuimstructuur kan defecten te verbergen. Wallpapers zijn gemakkelijk te wassen, drogen snel, hebben een relatief laag gewicht.

gladde vinyl

Het heeft een tweede naam - strak vinyl. Het materiaal heeft een dichte structuur. Het heeft een glad oppervlak. Soms kan het een opluchting in de vorm van stenen of stenen zijn. Voor eenvoudige zorg materiaal met behulp van detergenten. Meestal wordt het gebruikt voor het plakken van de lokalen met hoge luchtvochtigheid.

Vinyl is zeer dicht en heeft een glad oppervlak en wordt toegepast in een hoge luchtvochtigheidVinyl is zeer dicht en heeft een glad oppervlak en wordt toegepast in een hoge luchtvochtigheid


Solid vinyl of CD Vinyl

Dit type materiaal heeft een dichte structuur. Meestal simuleert verschillende soorten oppervlakken: stof, tegel, gips. Door zijn stabiele constructie materiaal is bestand tegen mechanische en chemische beschadiging. Echter, ze hebben voldoende luchtdoorlatendheid.

zeefdruk

Dit soort materiaal dat lijkt op zijde, waarvoor hij een toepasselijke naam gekregen. Voor de productie met behulp van hete stamping technologie.

Soort behang worden gekozen afhankelijk van het type kamer, het doel en de kenmerken van het interieur.

Benamingen vinyl rollen maten

Bij het kiezen van behang is het belangrijk om aandacht te besteden aan het feit dat verschillende soorten hebben verschillende standaard maten.

Populaire maten:

 • Classical resolutie - 0,53 m tot 10,05 m;
 • Afmetingen schuimvinyl - 0,53 m tot 15 m, 1 m tot 10 m of 1,06 m tot 25 m;
 • De breedte van een standaard rol behang is - 53, 100 en 106 cm.

MAATAANDUIDINGEN is te vinden op het etiket van behang. Bij aankoop is het belangrijk om aandacht te besteden aan de productbeschrijving.

HRC kunt kopen decoratieve grenzen. Hun standaard formaat - 5 m.

Alvorens in te gaan naar de winkel is het belangrijk om te proberen op het terrein, waarbij rekening wordt gehouden met de toleranties en vervanging strips.

Voors en tegens: vinyl behang, lijm of niet

Elk type behang heeft voor- en nadelen. Dit moet worden gehouden bij het kiezen van behang. Als sommige nadelen kunnen worden overwonnen, kunnen sommige problemen veroorzaken.

Bij de keuze van wandbekleding moet worden beschouwd als producten van het merk en de technische kenmerken evenals andere achtergrond hebben hun voor- en nadelenBij de keuze van wandbekleding moet worden beschouwd als producten van het merk en de technische kenmerken evenals andere achtergrond hebben hun voor- en nadelen

Vinyl behang in een ruime keuze. Dit vereenvoudigt de selectie optie die is ideaal voor elk type van de lokalen.

Bij het kiezen van behang is het belangrijk om de voors en tegens af te wegen. Positieve eigenschappen moeten prevaleren, anders zal de aankoop ongepast zijn.

Voors en tegens:

 • Brede selectie van materialen, kleuren en reliëfs;
 • geluidsisolatie;
 • vochtbestendigheid;
 • duurzaamheid;
 • Luchtdoorlatendheid (kenmerk van sommige soorten behang);
 • Moeilijkheden bij het lijmen gewrichten;
 • Eigenaardige geur (die verdwijnt met de tijd).

Bij het selecteren van het type behang, iedereen beslist voor zichzelf, met een aantal tekortkomingen bereid zijn te accepteren, omwille van de voordelen.

Of schadelijk gezondheid vinylbehang

Milieuvriendelijke wallpaper zorg voor elke klant. Vinyl behang verkreeg grote populariteit. Velen zijn verwarrend hun samenstellende vinyl.

De meeste soorten van vinyl behang vervaardigd zodat wanneer een grote hoeveelheid schadelijke stoffen verdampen verwerken.

Vinyl behang is over het algemeen niet schadelijk voor de gezondheid, maar toch zijn ze niet aan te raden om lijm, als het huis is kleine kinderen of allergieënVinyl behang is over het algemeen niet schadelijk voor de gezondheid, maar toch zijn ze niet aan te raden om lijm, als het huis is kleine kinderen of allergieën

Maar sommige gevaren voor de gezondheid ze kunnen veroorzaken. Het moet om te weten of het huis heeft een klein kind, of mensen die gevoelig zijn voor allergieën.

Gevaren die kunnen val:

 • Vochtbestendigheid en vozduhonepronitsaeomost. Deze twee factoren kunnen leiden tot de vorming van schimmels en schimmels, die gevaarlijk zijn voor de gezondheid van de mens zijn.
 • De chemische samenstelling van het behang kan leiden tot allergieën.

Bij de aanschaf van vinyl behang is het belangrijk om aandacht te besteden aan de fabrikant. Producenten in landen zoals Frankrijk, Italië, Duitsland toegevoegd aan de samenstelling van de bijzondere schimmelwerende component van behang. Mayakprint binnenlandse producent heeft een goede reputatie bij de consument.

Vinyl behang hot stamping: soorten eigenaardigheden

Wallpaper hot stamping populair werd. Ze hebben een mooie verschijning, breng het aan de binnenkant van de luxe en stijl.

Zeefdruk - een van de meest duurzame materialen die betrouwbare service leveren. Het materiaal heeft een lange garantie dat spreekt tot hun hoge kwaliteit.

Zeefdruk ziet er erg mooi en maakt het interieur een luxueuze en modieuzeZeefdruk ziet er erg mooi en maakt het interieur een luxueuze en modieuze

zeefdruk geheim van de populariteit ligt in het feit dat de eigenschappen van het materiaal, dat wordt gebruikt bij de vervaardiging ervan, werd zeer gewaardeerd door de consument.

Kenmerken hete stempelen:

 • Duurzaamheid. De levensduur bedraagt ​​7 tot 15 jaar.
 • Het kan worden gereinigd met behulp van chemicaliën.
 • Gemakkelijk gelijmd hun eigen handen.
 • Ze hebben een mooie verschijning, kan worden versierd met reliëf patroon, of een patroon.

Wanneer behangen heet stempelen is het belangrijk rekening te houden met dergelijke functies als voldoende gladheid en subtiliteit van het web. Patroon en de kleur van het behang moet worden gekozen, afhankelijk van de specifieke stijl van de kamer.

Voorzien van een selectie van kleurencombinaties

De populariteit van vinyl behang is niet alleen het gevolg van hun kwaliteit en soorten eigenschappen. Het kleurenpalet breed biedt de perfecte mix van stijl aan elk interieur.

Vinyl behang vandaag presenteert een enorme kleurenpaletVinyl behang vandaag presenteert een enorme kleurenpalet

Populaire kleuren en tinten:

 • White wallpapers zal helpen de ruimte visueel uit te breiden.
 • Beige behang zal een gezelligheid en comfort te creëren.
 • De blauwe kleur zal een gevoel van frisheid en luchtigheid van de ruimte te brengen, naar de hemel te herinneren met wolken.
 • Gele tinten maken de kamer licht en zonnig.
 • Verzadigde kleuren geven de ruimte kleuren, de sfeer van vreugde en geluk.

Je moet de kleuren zeer zorgvuldig te combineren. We moeten weten welke kleuren en patronen die geschikt zijn voor een of andere stijl. De rand van de slechte smaak stijl om eenvoudig te upgraden. Zo kan bijvoorbeeld de verticale balk visueel verhogen het plafond, horizontale - om de ruimte uit te breiden.

Zeer populair kleuren worden beschouwd als rood en roze zijn. Een goed gekozen kleuren geven de ruimte een luxe uitstraling.

Bij het kiezen van kleuren nog belangrijker - in combinatie met de kleuren van het interieur, dan zal de kamer een harmonieus en stijlvol.

Vinyl behang selectie, plakken en tips (video)

Vinyl behang kreeg erkenning en lovende kritieken van veel consumenten. Ze hebben zulke belangrijke eigenschappen zoals waterbestendigheid, betrouwbaarheid, hoge kwaliteit. Wallpapers zijn gemakkelijk schoon te maken, wat belangrijk is bij het lijmen ze in de keuken en badkamer, maar ook in een appartement met jonge kinderen. Vinylbehang worden vervaardigd met behulp van verschillende technieken, wat leidt tot verschillende soorten.

Vinyl behang (foto's)

7c9ae0bce36dbf2c6650d4e5fa5de69a 265aenl 295-66.505-Room 987-56526room3 3929-extra-56432 9540 6082 954.171 angl astoria04

Leave a Comment

Your email address will not be published.

71 + = 72