The BlogSovrummet ska vara mysigt och varmt, så att alla delar av inredningen här bör organiskt kompletterar varandraSovrummet ska vara mysigt och varmt, så att alla delar av inredningen här bör organiskt kompletterar varandra drugaZadacha arrangemang sovrum - göra en mysig, varm plats där ingenting kommer att störa vila och avkoppling. Naturligtvis en hel del väggdekoration det påverkar. I ett litet sovrum eller i tillräckligt stor tapeten ska vara en länk i alla utseende, stil sovrum. De kan vara färgade och vita. Någon lugna ljusa väggar och någon som gillar att skapa skugga.


Bakgrund i det inre av ett sovrum: Typer

Om du har ett krav - en vacker och modern, bekanta sig med egenskaper Wallpaper, rörelsefastigheter. Och sedan orientera valet för dekoration.

Typer av tapeter:

 • papper - miljövänlig och billig, men inte särskilt praktiskt. Emellertid kan den kompromiss ta, exempelvis papperstapet med en glänsande beläggning, som förutom, fuktsäker.
 • vätska. Mycket vacker, ljus, konsistens. Missa inte ljudet, vilket är särskilt viktigt i sovrummet, inte blekna. När den appliceras på en vägg lämnar inga sömmar. Den skadade området lätt korrigeras. Dessutom har många gör denna bakgrundsbild med dina egna händer.
 • vinyl. Kan vara på papper eller kan i non-woven baksida. Men mer ofta rekommenderas sådan tapeter att dekorera hallen eller vardagsrummet, men inte i sovrummet. Anledningen är att vinyl inte ger tillgång till luften.
 • textil. Ser elegant, original, stark och säker. Men det är långt ifrån ett öre. Ta inte dessa tapeter om huset är ett djur som kan vässa sina klor på.
 • fleece. Denna "andas" tapeter för målning. De är motståndskraftig mot mekanisk stress, kan de målas flera gånger. Limmade ligger helt enkelt på väggen perfekt.

Det finns gott om tapeter, som skiljer sig i struktur, färger, mönster, och viktigast av allt - kvalitetDet finns gott om tapeter, som skiljer sig i struktur, färger, mönster, och viktigast av allt - kvalitet

Vi bör också sägas om den naturliga tapeter i sovrummet.


Naturlig tapet i sovrummet

Och det är verkligen en gudagåva, som det verkar, och skrivbordsunderlägg, men deras struktur är sådan att bara inte förstår. De kan dekoreras alla sovrum väggar, och kan identifieras, till exempel den centrala väggen.

Det är uppmuntrande att tapeten kan kombineras och varandra och med andra typer av beläggningar. Naturlig tapet unikt tillföra det inre av friskhet, överflöd av naturliga mönster och färger. De har den nödvändiga miljösäkerhet, eftersom de kan dra väggarna är inte bara sovrum, men också plantskolan.

Naturlig tapet i kombination med konventionell utformning är perfekta för sovrumNaturlig tapet i kombination med konventionell utformning är perfekta för sovrumVariation av naturliga bakgrundsbild:

 • vegetabiliska (Jute, sisal, nässla, vass etc ..);
 • kork - på ett papper basis limmas kork fanér, kommer dessa tapeter avsevärt öka ljudisolering av rummet;
 • bambu - av äkta bambu, de kännetecknas av en ökad motståndskraft mot fukt, är gjorda på en solid grund av vävnad.

Dessutom kan du köpa från en naturlig faner tapet med glimmer, etc.

Ljus tapet till sovrummet i det inre: ett alternativ för Chrusjtjov

Detta är naturligtvis inte betyder att dessa tapeter bara kan vara i Chrusjtjov. Bara för dessa lägenheter är vita - en riktig frälsning. Med kunna arbeta med dem vita och andra ljusa färger och nyanser bokstavligen expandera väggarna (naturligtvis bara visuellt, men ändå).

Du kan visuellt öka storleken på sovrummet på grund av tapeten:

 • vitt;
 • mjölk;
 • Kaffe med mjölk;
 • Ljus beige, etc.

Ljus tapeten är en riktig räddning för sovrum små och medelstoraLjus tapeten är en riktig räddning för sovrum små och medelstora

Om vi ​​talar specifikt om de fashionabla nyanser, nu i favör med citron och mjölk, urblekt blå, bleknade lila.

Men om sovrumsfönstret mot norr, bör ljuset inte vara kallt. Ljus beige är bra, men det klarblå redan förmodligen inte riktigt.


Bakgrund i sovrummet: en kombinerad variant

I de flesta fall, att kombinera tapeter, tilldela en vägg - en som är närmare till chefen för sängen. Och denna vägg kan vara ganska mörk, men med ett stort mönster av en annan färg. Classic blommönster, en relativt stor, lite vintage - till exempel issene grön vägg med pärla mönster.

Att kombinera det bästa att välja bakgrundsbild av samma färg, men med olika nyanser eller mönsterAtt kombinera det bästa att välja bakgrundsbild av samma färg, men med olika nyanser eller mönster

Färger bör företrädesvis ligga intill blå och blå, brun och beige. Men detta är inte ett axiom, kan du experimentera. Ofta kommer från tapeten är faktiskt samma färg men olika konsistens. Till exempel, på vissa lila tapet kommer band, och å andra sidan - stora blommor. Det visar sig att en bakgrund och mönster är olika.

Klassisk: tapet för sovrummet interiör

Vad är den klassiska tapeten för sovrummet, och vi presenterar för att bilda en bild i mitt huvud för den här frågan?


Så klassisk tapet till sovrummet:

 • Koncis, diskret mönster;
 • Lugn och lugnande toner;
 • Flower tapeter (både små och stora nog);
 • Engelska band.

I detta fall är klassikerna redan imitera tapeter. Denna beläggning, som är stiliserade eller att material - sten, tegel, gips, trä, etc.

Ursprungligen dekorera sovrummet är möjlig med hjälp imiterar tapeter, som lätt kan stiliziruyutsya för materialUrsprungligen dekorera sovrummet är möjlig med hjälp imiterar tapeter, som lätt kan stiliziruyutsya för material

Klassiska skrivbordsunderlägg, i alla fall, har ett samband med elegans, aristokrati, men återhållsamhet. Ljusa och levande färger i klassiska sällsynta. De kan vara övertygande, men då mönstret eller skriva ut måste vara traditionell och sovrum verkligen inte bör vara liten.

När producenten, inte lämna toppar av topprankade italienska tapeter. Där och designproffs från den världsberömda och hög kvalitet, och variation. I varje samling, det finns flera typer av teckning och bakgrundsbild. Det vill säga, inte ens en samling inte satt strikta gränser kan kombinera tapeter och båda hållen.

Hur man väljer tapeter för sovrummet (video)

Bakgrund i sovrummet bör inte störa den funktion som du sätter i rummet som den primära. Koppla av, uppdatera, stärka, lugn - en av de uppgifter kan utföras på bekostnad av färg, grafik, texturer, tapeter, etc. 

Original tapeter i sovrummet (foto)

gotowallcom201112251029371749 25 1421 246 571 779 1492 1641 2237 4643c117-1b5a-b7c8-7411-5baab2ef5b66

Leave a Comment

Your email address will not be published.

4 + 4 =