The BlogSkapa original och minnesvärd interiören är inte svårt - bara välja rätt kombination av tapeterSkapa original och minnesvärd interiören är inte svårt - bara välja rätt kombination av tapeter i hemmet allt ska vara vackert - det är inte en regel, och önskan inredningsmodet 2017. Det handlar inte om vad du behöver spara, samla vackra och dyra saker, tvärtom . Allt som är egentligen inte nödvändigt, allt skräp upp din lilla värld, inte lämna lägenheten. Men valet av rätt saker att göra ditt liv varmt och skönt. Och inte det sista steget här - en tapet design. Om du vill ha en elegant, original och smakfull klistra över väggarna behöver en kombination av tapeter.


Bakgrund i hallen i lägenheten tillsammans: Alternativ 2017

I år tyngdpunkten är placerad i vardagsrummet är på väggen - du kan vara lite av möbler, och det behöver inte nödvändigtvis vara en elit, modern, men bakgrunden får inte misslyckas. Att väggarna - det är också en visuell tekniker som hjälper ändra proportionerna av utrymmet. Och du kan kombinera tapeten så att denna kombination gav önskad visuell effekt.

I år kan du pokleit tapet i tre steg:

 • Landskap design;
 • Vertikal design;
 • Patchwork design.

Kombinationen av tapet med vertikala ränder är bäst anpassade för ett rum med ett lågt takKombinationen av tapet med vertikala ränder är bäst anpassade för ett rum med ett lågt tak

Om vertikala ränder kombineras på rätt sätt, de är inte bara visuellt öka rummet, men också "utsträckt" det. Vad man inte kan göras, eftersom det i kombination med stora ränder och ljusa mönster, utskrifter.


Kombinationen av tapeten i hallen: ett lapptäcke som kombinerar

I själva verket är en kombination av ett lapptäcke simuleras på väggen. Om du väljer rätt tapeter, de "bli vän" med varandra och skapa en hel sammansättning på väggen.

Detta lapptäcke - anställning svårt, och innan du tar honom, måste du se mer än ett exempel för att förstå kombinationen. Om du är rädd att inte klara, inte ta mer än tre typer av tapeter en färg.

Till exempel kan det vara: • Värme-violett;
 • Levande-lila;
 • Blekrosa.

Quiltning innebär att kombinera noggrann tänkande genom färg, form och konsistens av tapeterQuiltning innebär att kombinera noggrann tänkande genom färg, form och konsistens av tapeter

Om detta pussel kommer att delas i lika stora bitar, kommer den önskade effekten inte. Bitar av storlek ska vara annorlunda. Du kan hålla samma bredd, det kommer att underlätta arbetet, men längden av fragmenten får inte vara densamma.

Bakgrunder ska vara i harmoni - kombineras i mönster, struktur, färger och temat närhet. Och, naturligtvis, bör inte förväxlas med eliten budget tapeter alternativ.

Alternativ för kombination av tapeter i rummet: en kombination av regler

Vi kan urskilja åtta enkla regler, kombinationen av tapeter, som hjälper dig intressant och skickligt förändra interiören.

Reglerna för att kombinera tapeter:

 • Helst om du köper tapeter, inte bara på ett ställe, men också från samma tillverkare, då blir det lättare att hänga tapeter, och matcha;
 • Att välja rätt harmoniska designen tapet en tjocklek, kvalitet och även en enda prissegmentet;
 • Alternativ för kombination måste hitta en rulle någonstans i det inre, om till exempel, en vägg med grön, låt samma gröna möts i mönstret av kuddar;
 • Om du använder tapet med en rik, saftiga ornament, måste du ta en annan typ av tapeter, som kommer att vara neutral, enformigt;
 • Om utrustningen kommer att fortsätta även tapetsera taket, kommer du visuellt göra rummet rymligare och framför;
 • Att arrangera accenter i rummet, behöver du bakgrundsbild som färg till möbler, textilier och tillbehör på denna bakgrund såg mer fördelaktigt;
 • Om möbler i rummet lite, är det intressant att fylla utrymmet kan tapets med stora, ljusa, texture mönster - och tomhet försvinna;
 • Den vanligaste alternativet - accent vägg, en vägg med den ljusa tapeter limmade, klistras och andra neutrala nyanser.

Det är inte bara en kombination av färg och mönster av tapeter, men deras tjocklek, och - fakturaDet är inte bara en kombination av färg och mönster av tapeter, men deras tjocklek, och - faktura

När du väljer tapeter för en kombination, vara säker på att be säljaren att rulla en rulle. Och om du väljer tapeten på ett ställe, bifoga spolarna med varandra, försök att se om det finns rätt kombination.

Bakgrunder för Hall: kombineras i en modern stil

Om rummet är stort och rymligt, är det möjligt att ha mer. Du kan plocka upp och ljusa färger, och är mycket saftiga, lite för aktiv. Du kan spela med stort tryck.


Om rummet är liten, då valet av tapet du måste vara försiktig - pastellfärger väljs oftast i kombination med abstraktion och geometriska mönster.

Om rum som vetter mot norr, är tapeten nödvändigt att välja bara varma färger, annars rummet inte kommer att vara bekväm. I söder rummen, respektive, är det vettigt att ta tapeter svala toner.

Om Vardagsrummet är rymligt - kan du experimentera med ljusa färger, om det motsatta - en liten, då ljusa färger fungerar bästOm Vardagsrummet är rymligt - kan du experimentera med ljusa färger, om det motsatta - en liten, då ljusa färger fungerar bäst

Om rummet är för dig - det är framför allt, elegant plats, semesterort roligt, glädje, gärna ta pärla eller guld tapet.

Hur man kombinerar tapeten i rummet: bilder och tips

Att välja rätt material - detta är den största svårigheten i denna process. Bakgrunder måste vara av samma struktur. Om denna regel bryts, när limning kan det vara svårt, till exempel sömmarna syns. Tyger olika tjocklek är disharmoniska i viss utsträckning.


En annan "omöjligt" - är användningen av flera typer av tapet med ljusa dekorativa effekter. Hänvisar till tapet med ljusa mönster, effekten av överströmningen, med en stor reliefmönster.

Ofta misstag görs exakt i valet av planen. Det kan vara antingen ljusare möbler, tillbehör, eller kombineras med dem.

Huvudregeln av kombinationen - är det först nödvändigt att bestämma den grundläggande tonen i tapeten, och välj sedan tapetklister och möblerHuvudregeln av kombinationen - är det först nödvändigt att bestämma den grundläggande tonen i tapeten, och välj sedan tapetklister och möbler

Om vi ​​talar om trender 2017, kan följande punkter framhållas:

 • Detta ljusa, intrikata mönster på tapeten;
 • Broderi och relief på ytan av tapeten;
 • Orientaliska motiv;
 • Extremt ljusa färger;
 • Remsor av alla typer och ränder;
 • monogram;
 • Varianter av blågröna spektrum.

Även vanliga Khrushev kan transformeras genom en kombination av tapeter. Detta gör interiören mer levande, dynamisk, inte så tråkigt.

Stoppning skär i det inre av hallen

Denna metod för att dekorera väggarna, vilket ger rummet en riktig designer look.

För de insatser kan du använda:

 • Väggmålning på den centrala väggen;
 • 3D-tapeter som otroligt sätt att visuellt utöka utrymmet;
 • Mönstrade skär, som är begränsade av ramen lister eller om de viktigaste duk;
 • Kontrasterande tapeter klistra vissa arkitektoniska Element - takfot urtagning eller utsprång.

Kom ihåg att mönstret på tapeten på något sätt bör inte överskugga varandra. fantastisk upplevelse kan uppnås genom en kompetent kombination av tapeter - en ljus och catchy insatser göra plats tycktes ändra deras storlek. Samma rum ser annorlunda ut, om det finns olika bakgrunder.

Tapeter är perfekt som en insats och perfekt uppdatera alla inredningarTapeter är perfekt som en insats och perfekt uppdatera alla inredningar

I det första fallet de är ensamma, lugn, pastellfärger - rummet uppfattas på ett sätt. Om den centrala väggen är en dynamisk infogning, kan det verka som om det är ett annat rum i lägenheten med en annan plan.

Fullkorns skär väl rita olika innebörd av ett rum som visuellt skilja dem från varandra. Till exempel, om det är ett rum, som också utför funktionen i sovrummet, den del av rummet nära sängen bakgrunder mjuka, varma toner, och nära skrivbord eller matsalen är en övergång till en mer spännande färg.

Kombinerat bakgrunds hall (video)

Kombinera tapet - processen är inte bara komplexa, men också fascinerande. Med ett brett urval av tapeter har en massa alternativ intressanta förändringar. Det viktigaste är att förbereda sig för dem, granskar inte ett fotovariant.

Framgångsrika försök!

Design kombinerad tapet i hallen (foto)

102 143 1395765575dizayn-zala-v-kvartire-foto 1393140573dizayn-interera-s-fotooboyami-foto 14567583176oboi-dlja-gostinoj bezevie-oboi Cherno-belyeoboivzal3 czekoladowysalon Foto-3-Stil-provans-v-interere-zala Foto-3-Svetlye-Steny-i-potolok-sdelajut-gostinuju-vizualno-bolshe

Leave a Comment

Your email address will not be published.

11 − = 10