Vi tänka över utformningen av sovrum 14 kvadratmeter. m: foto och 5 regler – nwhistorycourse.org

The BlogSovrum - detta är den plats där människor koppla av, så det borde vara så rymliga och bekvämaSovrum - detta är den plats där människor koppla av, så det borde vara så stor och uyutnayaVstretit rum på 14 m2 kan vara i nästan varje typ hus panel. När Inredning bör komma ihåg att rummet är avsedd för vila och sömn, och därför bör vara rymlig och ljus. Alternativ för att dekorera ett rum kan vara en enorm mängd, men inte överbelasta rummet en mängd olika figurer, statyetter och andra tillbehör. Ideal skulle se zonindelning utrymme med en skärm eller ett omklädningsrum.


Inredning sovrum 14 kvadratmeter. m, bilder

Förvärvet av den kompakta storleken på möbler kan inte alltid lyckas, eftersom det är nödvändigt att uppmärksamma att inte titta på, men funktionell och visuell effekt. När felaktig inriktning av inre rum är inte den mest välkomnande och bekväma.

För de små sovrummen är bäst lämpade varma pastellfärgerFör de små sovrummen är bäst lämpade varma pastellfärger

För att utöka utrymmet i rummet, du vill använda några okomplicerade regler:

 1. Inget behov av att göra en dörr och fönsterbord och liknande produkter runt. Detta arrangemang kommer att skapa ett intryck av oordning, snarare än designlösningar.
 2. Rummet bör endast användas ljusa färger och pastell bättre. Mörk färg begränsar utrymmet, och kan dåligt påverka psyket.
 3. Tak täcker bör också vara lätt, och bättre glans.
 4. Horisontellt mönster på tapeten kan visuellt utöka utrymmet, vilket är särskilt viktigt för små rum.
 5. Inte illa för att vara titta i sovrummet spegeln, som en återspegling förbättrar storlek och ger lätthet, luftighet. Dessutom är spegeln en integrerad del av garderoben, vilket är särskilt viktigt för det täcka könet.

Enkel design projekt av ett sovrum 14 kvm. m

Redovisnings sovrum projekt, en del gör det viktigaste misstag - med hjälp av färdiga konstruktionslösningar, med fokus på funktionerna i de andra rummen. Faktum är att alla helt individuellt och plocka varje detalj värt det i efterhand. Det beror på höjden på tak, formen på rummet, närvaron eller frånvaron av defekter i väggar och tak, på placeringen av fönster och dörrar och så vidare.


Att förse sovrummet kan du enligt din smak, men glöm inte att allt det ska vara i harmoni och korrekt kombinerasAtt förse sovrummet kan du enligt din smak, men glöm inte att allt det ska vara i harmoni och korrekt kombineras

Att rummet gjordes som kompetent och glad dess ägare måste vara uppmärksamma på rekommendationerna Design:

 1. Rummet ska skonas från en massa onödiga saker. Till exempel, såsom soffbord, fåtöljer och puffar med en mängd tabeller. Sovrummet bör innehålla en säng, ett skåp och en garderob.
 2. Får ej användas i det inre uppsättning av stolar, böcker och inredning objekt samt stil med minimalism i denna situation är det mest fördelaktiga. Det finns ingen anledning att installera några hyllor, mycket lättare att köpa en rack. Produkten kommer inte bara att placera alla nödvändiga tillbehör, men också dekorera rummet.
 3. Inredning sovrum måste innehålla nödvändiga element såsom textilier. Gardiner, kuddar, kudde och filt - alla måste vara i harmoni med varandra.

Reparationer i sovrummet 14 kvadratmeter. m, bilder

Reparation av vardagsrum på 14 rutor bör utföras på förformad projekt. I en mängd olika utföringsformer kan användas som efterbehandling material. Till exempel kommer det att se illa venetianska gips. Med hjälp av sådant material kan göra rummet ser snygg och modern. Moderna designers föredrar små rum att använda denna teknik som bakgrundsbilder, och en liten och ljust mönster, som kommer att betona alla fördelar av lokalerna.Nu på försäljning du kan plocka upp en mängd olika tapeter surroundformat som passar perfekt oavsett rektangulär eller kvadratisk sovrummet.

För att göra sovrummet en modern, designers rekommenderar att använda tapeterFör att göra sovrummet en modern, designers rekommenderar att använda tapeter

Golvmaterial kan vara mycket olika:

 • linoleum;
 • mattan;
 • Laminat.

färgen på golvet kan vara så mörk och ljus, och det beror helt på personliga preferenser. Mer rimligt att använda ljusa färger, eftersom de är perfekt främja avslappning, i harmoni med varandra och inte orsakar aggression. Vi måste komma ihåg att sovrummet ska vara roligt och inte irriterande.

Rätt val av möbler

Till ett rum på 14 m2 såg fullständig så mycket som möjligt måste du noga närma sig valet av interiörsaker. Att möbler är huvudfokus i rummet, upptar det mesta av utrymmet och kan påverka utseendet på lokalerna, nivån av komfort och inte bara. Tillvägagångssättet måste vara mycket noga med att arrangemanget i sovrummet för att möta inte kors praktiska och attraktionskraft oordning och dålig smak.

Möbler behöver köpa bara de mest nödvändiga, allt annat utom sängen och skåpet ska skickas till de andra rummen. Förväxla inte begrepp som kompakthet och kapacitet, eftersom de inte är utbytbara. Classic och berömda dressing kan ersättas med en garderob, speciellt om den är byggd. Det bästa alternativet skulle vara smal och hög design. Många tvister om en sovande bör välja, till exempel en säng eller soffa med en vikmekanism.

Gör inte sovrumsmöbler, lämnar bara vad du behöver detGör inte sovrumsmöbler, lämnar bara vad du behöver det

Du måste göra en start på, för vilka rummet är avsedd för.


 • För en tonåring;
 • För barnet;
 • För en vuxen människa;
 • För ett gift par.

Convertible säng - det är verkligen kostnadseffektiv lösning för att spara utrymme, men byggandet av en sådan plan är inte alltid lätt att sova och vila. Designers tror att den optimala mellan möblerna ska vara minst 70 centimeter, annars kommer det att finnas en känsla av röran. Dessutom är det så omöjligt att utöka utrymmet. Sängbord är bättre att utesluta från insidan, men kan endast användas om du ställer rätt bredvid sängen.

belysningsanordning

Oavsett vilken stil kommer att vara färdig rum, såsom minimalism, Provence, hi-tech, japanska, art deco, klassiska, moderna, loft -

belysning bör alltid vara bäst. Men återigen, eftersom det beror på vad exakt kommer att vara i rummet. Om det är bara för att sova, är det tillräckligt att huvudljuskrona och en lampa. Om rummet inte är uppdelad i en plats att sova och arbeta, måste förarutrymme täckas så att det finns inget obehag, och i ännu högre grad i framtiden med synproblem.

Belysning alternativ i sovrummet idag är många: de är olika typer, storlekar och formerBelysning alternativ i sovrummet idag är många: de är olika typer, storlekar och former

För närvarande ett stort antal belysningsanordningar, bland vilka kan du välja en mängd olika storlek, form, typ av belysning, och även fastsättningsmetod. Användningen av stora och massiva ljuskrona är inte önskvärt, eftersom det skulle minska utrymmet och underskatta tak. Mycket ursprungliga belysning kommer att titta runt sängen, i synnerhet om det är ett sovrum av paret.


Den unika utformningen av sovrum 14 kvadratmeter. m (video)

Även i ett rum där totalt 14 meter, kan du skapa en attraktiv interiör, kunna tillfredsställa alla. Det viktigaste - det är behörig att överväga det. Och alternativen och idéer till detta är många.

Design sovrum 14 kvadratmeter. m (inredning foto)

2-z12-06fd6a70-1b3b-47bf-97f7-8b0902d55bfd3deaba005e313c08e623247c520df81601RGBcolor0000175eb43664cb18b39972b0634d622f8f3408f474d8efc73eecac7e0edd2d8284ef10japstyle18133400437

Leave a Comment

Your email address will not be published.

28 − 24 =

Adblock
detector