The BlogGöra sovrummet, bör du välja rätt färger, så att de harmonierar med varandraGöra sovrummet, bör du välja rätt färger, så att de harmonierar med varandra varje person har sina egna idéer om skönhet och vissa designers gjorde hävdar att det är omöjligt att ordna ett rum på flera sätt. Men kanske alla, är efterlyst!


Inte blint ta två färger och klistra in för att måla sina rum eller som en dekoration är nödvändigt att närma sig så mycket som möjligt på rätt sätt och med förberedelser. I grund och botten zonindelning förfarande används för att dela utrymmet i två delar, till exempel för att sova och arbete, fritid och garderob och mycket mer. Separation av rummet flera toner passar perfekt att visuellt dölja bristerna i rummet, liksom fokus på ett objekt eller färg.

Kombinationen av färger i det inre av ett sovrum

Kombinationen av flera färger i inredningen för att skapa en harmonisk och behaglig känsla i rummet, där du glatt kan slappna av.

Designers rekommenderar inte:

 • Valet av färger för ljus,
 • Användningen av tapet med ljusa mönster;
 • Grova material såsom natursten eller en imitation.

Ett förbud mot dem inte kategorisk, men de bör vara få, och endast på en viss plats i rummet. Av ljusa färger och ovanliga finish kan göras enkelt fokusera och avleda uppmärksamheten från fel och förbiseenden rum.


Sovrumsmöbler bör väljas neutrala nyanser, med en vägg kan dekoreras med ljusa tapeter och inredningSovrumsmöbler bör väljas neutrala nyanser, med en vägg kan dekoreras med ljusa tapeter och inredning

Rätt färg val för sovrum

Välj färger för sovrummet står för:

 • Dimensionerna för rummet;
 • belysning;
 • Formen på rummet.

Ljus influenser vilken typ av nyanser är kall eller varm. Val av mjuk och ljus färg är lämplig för rum med svagt ljus, men mörka färger passar perfekt i ett sovrum med stora fönster, som ligger på den soliga sidan. Huvud misstaget många av dem som föredrar att lämna ditt eget rum är vägran att välja en viss stil. Om du beslutar om stil, kommer det att bli mycket lättare att specificera vilka kommer att väljas färger, inredning, möbler färg och även vad som skulle vara mönster på väggarna.Det första man måste vara uppmärksam på dina egna preferenser, liksom valet av mode, men inte ljuga för skugga själen är sannolikt att irritera än glädje, som kommer att orsaka nedbrytningen och oförmåga att slappna av.

Sovrum inredning i två färger

Att kombinera färgerna bör vara uppmärksamma på flera aspekter som gör kommer att undvika felsteg och löjligt utseende.

Du måste välja bakgrundsbild av samma färg, men med olika nyanserDu måste välja bakgrundsbild av samma färg, men med olika nyanser

Viktiga aspekter:

 1. Nyanser bör vara enhetliga intensitet, som på tapeten på flera ställen upprepar samma färg, måste det vara i samma ton.
 2. Det är inte tillrådligt att använda tapeter, på vilken det finns en hög frekvens mönster som det första trycket på psyket. Mycket bättre att använda vanlig och strukturerade beläggningar.
 3. Om du vill använda för beläggning väggarna med grafiska element, måste du tillämpa samma sammansättning, snarare än ett fåtal, kommer det att skapa effekten av röran.
 4. Det bästa alternativet för att skapa en utspädd miljön är användningen av vitt och beige mönster på dukarna.

Hur man använder färger

Så det var skönt att vara i rummet, reparation du vill använda vissa tips mästare.

Genom att använda en kombination av två olika bakgrunder du kan uppnå visuell öka utrymmet litet sovrumGenom att använda en kombination av två olika bakgrunder du kan uppnå visuell öka utrymmet litet sovrum

nämligen:

 1. Det är inte nödvändigt att kombinera ljusa och mättade nyans med kontrast. Den andra komponenten bör vara mjukare och ljusare ton.
 2. Om registreringen kommer att genomföras med hjälp av tapeter i olika färger, då du behöver för att utforma arbetet i förväg och försök att fokusera på fördelarna av sovrummen.
 3. Om sovrummet är liten i storlek, när avslutar sin ett måste visuellt expandera. Detta kan ske genom en kombination av en ljus färg och kontrasterar mot Photowall och realistisk panorama.

Funktioner i rummet inredning

Kombinera färger nyligen blivit mycket populär, precis som en kombination av material. En sådan dekoration kan betraktas som icke-standard, men ett universellt sätt till sovrummet dekorationer. Beroende på vilken färgpalett kommer att ges företräde effekt kan variera.


Om kompetent förhållningssätt till reparation, får du:

 • Ovanligt dekorera den intilliggande väggen, gömmer alla brister;
 • Innehåll och väggar och tak med hjälp av färgstarka tapeter,
 • Innehållet olika nyanser av en vägg;
 • Dekorera den motsatta väggen av samma färg, men olika i tonen.

Väl valda designen för sovrummet will hide alla brister i rummetVäl valda designen för sovrummet will hide alla brister i rummet

Om inga exakta kunskaper klistra rums tapet i två färger kan du använda vanligt tyg, men med färgglada mönster. Harmoniska färger - nyckeln till ett bra utseende av rummet. Moderna designers föredrar att skapa accent vägg som ser ganska kreativ i alla rum. Under efterbehandling skapat inriktning på bara ena sidan av rummet, bortsett från de andra.

Viktigt! Skapa en accent väggen är mycket bättre, där ligger gaveln. Att designa en sådan del av rummet behöver inte dekorera en hel vägg i taket, tillräckligt för att hälften eller gjorde dra störst vikt i att använda mönster gjutning eller Photowall.

Färgaccenter i sovrummet

Användningen av flera färger i inredningen i sovrummet krävs för att skapa funktionella områden.


Zonindelning är inte svårt att genomföra, är det endast nödvändigt att besluta om vilket syfte behovet båda delarna av lokalerna, samt:

 • Där sängen ska placeras;
 • Som belysning är etablerad;
 • Vare garderob behöver.

Tvåfärgad yta av väggarna kommer att bidra till att göra zonindelning i sovrummetTvåfärgad yta av väggarna kommer att bidra till att göra zonindelning i sovrummet

Rekreationsområde nödvändigtvis vara lätt och delikat, men för bearbetning av rummet bör vara fina färger som gult, blått och grönt. Om rummet görs för barnet, i synnerhet studerande bör nyanser vara saftig, uppfriskande och energiska, var barnet alltid på gott humör. Accent i rummet kan göra för att bli en ljus tak. Nu är det mycket populärt att sätta ljusa glansiga tak, som inte bara pryder utrymme, men också visuellt expandera den. Tak täcker kan vara i form av tapeter, men i det här fallet kräver huvudarmen för att åstadkomma designer finish utan felsteg. Att välja ljusa tapeter är inte acceptabelt, eftersom matte tyg, och för artistisk minska höjden på väggarna och kommer att sätta press på psyket.

Mycket bättre att välja ett material lättare i konsistens och ljusare i färgen.

Populär färgkombination i sovrummet (video)

Avslutningsvis, är den typiska kombinationen av de två färgerna på väggarna att använda tapeter, i vilken motstående geometriska mönster. Till exempel kan de vertikala och horisontella linjerna. Vertikala ränder är unik inredning, eftersom de uppenbarligen öka höjden på väggarna. Inte illa skulle se att använda två typer av tapeter, varav en är fast, såsom kalk och andra randig bakgrund, som är vita och ljusgröna ränder. Det kan således vara helt dela upp utrymmet i två områden, varvid på sova, men även för bearbetning eller för den mottagande zonen.

Sovrum två färger (foto)

2-47 2 3 11min36 24-37 45 16-5 71d7579c3cac57b8be62a0c7493ae46b 263 294

Leave a Comment

Your email address will not be published.

− 4 = 5