The BlogTill ditt rum såg moderna och eleganta, måste du noga överväga sin designTill ditt rum såg moderna och eleganta, bör du tänka igenom det dizaynPered försöker att skapa en ny design för hallen 2017, bör man komma ihåg att valet av själva inredningen, kommer att bero på det slutliga resultatet. Därför är det önskvärt att välja de mest populära innovationer. Användningen av ovanliga och kreativa tillbehör som bidra till att uppnå en kvalitativ förändring av rummet.


Den ursprungliga utformningen av hallen i lägenheten: foto 2017

Rum är mer trångt och livlig plats jämfört med de andra rummen i huset. Därför är designers rekommenderas att använda den ursprungliga och icke-trivialt sätt att omvandlingen av utrymmet.

Nyligen, mer och mer benägna att använda sådana färger:

 • Marsal (Nytt i 2017, vilket är färgen på vin, blandat med en touch av brun);
 • smaragd (Mättnad, ljusstyrka, vilket kan göra rummet atmosfär av lugn och stabilitet);
 • bärnsten (Relaxing, lägger till det inre av mättnad);
 • körsbär (Understrukna av smaken av ägaren av lägenheten, ger djup och förfining);
 • Guld eller citron (Tone uppgifter kommer att skapa en atmosfär av värme, skulle det bästa alternativet vara i fall där vardagsrummet är inte på den södra sidan).

Som regel hall - ett rum för att ta emot gäster, så det borde vara bekväma och mysigaSom regel hall - ett rum för att ta emot gäster, så det borde vara bekväma och mysiga

För att kunna pobral färg accenter och föra dem i det inre, bör följande tips följas när det är möjligt.


Regler färgmatchning

 • Välj möbler, kontrasterar mot trim;
 • Skapa ursprungliga plats med hjälp av prydnadsföremål.

Genom att följa dessa tips kommer hallen ser bara underbara.

Intressant design av hallen 2017

Gardiner i rummet är en integrerad del av designen. Därför, för att göra smakfullt inredda vardagsrummet, bör du välja rätt deras.

De går perfekt om de är analoga till grundtonen av färgen på rummet. Inte illa material är tyll, eftersom på grund av dess öppenhet, passar den perfekt i utformningen och harmonierar med en mängd olika gardiner.Korrekt utvalda möbler, färger av väggar, tapeter och tak - de viktigaste komponenterna i skapandet av original och modern designKorrekt utvalda möbler, färger av väggar, tapeter och tak - de viktigaste komponenterna i skapandet av original och modern design

Tulle kommer att bli ett utmärkt komplement till mörkarna och metalljalusier. Det vanligaste är att betrakta som brunt och beige, en kombination av grått och rosa, citron och apelsin.

I en klassisk utföringsform, bäst tyll eller artificiella material, i vilka figur bleka eller har ett stort rutnät. I stil med Provence finns ofta gardiner med akvarell toner, de är mycket populära. De har en fin och trevlig utseende, de har en distinkt yta illustration. Inte mindre populära och flera lager gardiner.

Ovanliga rum: renoverade 2017

Slutar kosmetiska reparationer i lägenheten, bör ta vederbörlig hänsyn till belysningen i rummet. Att välja rätt belysning kan göra en mysig atmosfär som bäst betona de små detaljerna i inredning och tillbehör i rummet. När du väljer belysning, inte bör skynda försiktigt och noggrant välja dem.

I den klassiska stilen av de mest optimala kommer motivera en ljuskrona gjord av kristall. Det bör installeras i mitten av taket. Om rummet är inrett i stil med Provence, den idealisk armaturer med mjuka dämpade ljus. Det är tillrådligt att installera i hallen ovanliga smidesjärn lampor, som består av lampskärmar i vitt.

Med en stark önskan, kan du skapa din egen och unik design av hallenMed en stark önskan, kan du skapa din egen och unik design av hallen

För ytterligare belysning står i rummet, hålla den övergripande designen, installera en tak. De kombinerar perfekt med huvudljuskrona, och kommer att vara helt sända ljus övergångar.

En golvlampa på bordet, med skugga, kommer att passa perfekt in i varje interiör, med betoning på utsökt smak av ägaren av rummet. För klassiska det bästa alternativet skulle vara en grön lampskärm och lampa. Detta trendiga lampa bara perfekt passa in i alla designtrender.

Notera: trevlig och väl valda belysning perfekt kommer att sätta den slutliga brytningen. Särskild uppmärksamhet bör ägnas åt en punkt belysningsutrustning. De kommer att sprida ljuset kommer att göra vardagsrummet bekvämare.


Interiören i hallen: nyheter av säsongen

Ganska kontrast ser färger som vitt, grått och ljusgrön. Total brist på gardiner för att göra rummet en mycket större utrymme kommer att vara bättre känt. I de fall där det kommer att verka att hallen är mycket nakna, hans nåd ljus tyll med ljus grön eller vit färg. Inte blivit överflödiga och persienner, beige eller vitt.

Inte oviktigt roll som växter, de lägger sina "fem cent" i någon design. Korrekt valt ljus i rummet när ljuset faller på väggen. Således är det visuellt utöka utrymmet. Den mest färgstarka inslag av denna design kommer att vara - en stor ljuskrona. Det kan tyckas att det inte är i harmoni med sin omgivning, men det är bara vid första anblicken så. Om den inte är inställd, skulle rummet vara alltför enkelt.

Nyheter av säsongen för det inre av hallen är mycket varierande, det viktigaste - att välja en design som tilltalar dig och dina hushållNyheter av säsongen för det inre av hallen är mycket varierande, det viktigaste - att välja en design som tilltalar dig och dina hushåll

Hem Baserat, styrs av vilken du kan göra en lyckad design i vardagsrummet:


 • Väggar ska vara enfärgad och slät;
 • Former bör inte vara kraftigt beslöjade;
 • Enhetlig belysning, varvid ljus gå smidigt på väggarna;
 • Inte skräpar ned för mycket möbler och inredning;
 • dra bara ett fönster och koncist.

Utöver dessa regler, kommer en stor designelement vara en öppen spis. Den är gjord av järn eller på grundval av gasen kommer att glädja visa levande eld och sprakande ljud trä. Det är mycket trevligt, särskilt när det rasar vinterstorm.

Han värmer upp rummet perfekt. Till skillnad från standardbrand som har ökad säkerhet och väl ger värme.

En annan typ av uppvärmningsanordning är en elektrisk spis. Denna anordning är mycket lik den bastuaggregat, som efterliknar utseendet på flamman. Men det finns ingen brand. Denna typ av eldstad kommer att passa perfekt i nästan alla privata hus eller lägenhet, vilket motsvarar en integrerad del av inredningen.

Modern stil: det inre av salen 2017

I år när du skapar en design för hallen, en tydlig populär i dessa typer av inredning, både klassiska och artificiellt dekorativa och moderna. Den huvudsakliga färgen är fortfarande beige. Så snart som möjligt för att späda ut en mängd olika färgtoner. Taket i vardagsrummet finns en skiktad arkitektur, i form av gipsskivor. Runt allt ska vara så enkelt som möjligt och naturligt. Masters i design, så långt det är möjligt, försök att göra utrymmet ljus, visuellt expandera rummet och inte mättar dess olika inredning.

Rum i modern stil måste vara rymlig måste alla interiör kombineras med varandraRum i modern stil måste vara rymlig måste alla interiör kombineras med varandra

Beroende på storleken på rummet, utöver soffbord och TV i vardagsrummet kan placeras flera skåp och hyllor inbyggd typ. Så det beror på om rummet är indelat i två separata: i hallen och in i köket. Med denna strategi kommer fina möbler genomföra zonindelning.

Som alltid en speciell inverkan på rätt vald ljus. I år ledarna är lätta belysningslampa och originella futuristiska former.

Den klassiska inredningen, som vanligt, som domineras av de rika och storslagna ljuskronor tillverkade av kristall. Med tanke på den aktuella tiden, till målningarna i rummet är det möjligt att ersätta ett collage bestående tomma fotoramar. Det bör också fokusera på den öppna spisen, och, naturligtvis, på speglarna. Ibland husen inte är möjligt att bygga en skorsten, och i detta fall är det möjligt att titta närmare på biofireplaces.

2017, ledarna för listan är ökad funktionalitet och mobilitet: utrymmet bör inte slösas bort. Fritt utrymme kan monteras under utredning.

Den moderna designen av rummet (video)

Vid denna tid, är sökandet efter lösningar relaterat till utbyggnaden av visuella utrymme. Och om sådana saker som färgtonen och design riktning, kan vi säga en sak - de fortsätter utvecklingen av förra året. Men fler och fler nya inredning och design börjar förlita sig på en solid budget. För den här stilen inkluderar den klassiska perioden av adeln, 60 år och, naturligtvis, loft.

Design Hall 2017: nyheter (foton)

5-- 8-- 26-14-- 26-levande-rum-att-put a-unik-spin-on-what-moderna-behovs 3-- 26-levande-rum-att-put a-unik-spin-on-what-moderna-behovs 23-- 039-1-- 218-- 5010-- 65566e8d5b17894b-- 1416914978-164655-14772--

Leave a Comment

Your email address will not be published.

50 − = 42