Vi gör ett vardagsrum i beige och bruna toner: 6 kombinationer – nwhistorycourse.org

The BlogDe mest populära alternativet för utformningen av moderna vardagsrummet är i beige toner KorichevaDe mest populära alternativet för modern livsstil är utformningen av rummet i beige och Koricheva tonahGostinaya i beige och bruna toner, en klassisk, som används i genomsnitt hem under en lång tid. Alla nya - är väl bortglömd gammal, så ignorera den faktiska drifttiden så det är inte nödvändigt i dag. Naturligtvis kan de något modifierad för att slutligen erhålla ultramoderna interiör. Bruna nyanser är extremt gynnsam effekt på det mänskliga ögat, så överge dem skulle vara ett stort misstag.


Att bo i bruna färger: inte för mörk

Att bo i beige och bruna färger ser ganska imponerande, men många husägare upplever att det valda konceptet var inte alltför mörk. I själva verket kommer även choklad nyans ser ädelt, om det är korrekt kombineras med andra nyanser. Det kommer att bli ännu finare och skaffa sig en modern sprutning.

Pastellfärger gör vardagsrummet en mysig, varm och skön att vilaPastellfärger gör vardagsrummet en mysig, varm och skön att vila

Till exempel i rummet är perfekta kombinationer:

 • Pastellfärger;
 • Ljusgul;
 • grå;
 • röd;
 • Smaragdgröna;
 • Bordeaux.

Naturligtvis är fångsten linjen mellan elegant inredning och en absolut brist på smak ibland ganska svårt. Det är därför, i syfte att undvika en incident, är först nödvändigt att bekanta sig med de typiska exempel på verk av utestående designers. På kan skapas utifrån deras utveckling och eget mästerverk anpassas till individuella önskemål och funktioner i rummet.


Om det finns ett antal kontroversiella frågor, är det bättre att söka hjälp från en professionell designer som plötsligt belysa känsliga frågor.

Den mest säkra alternativet är att beställa en skiss av en specialist, och inser att det är redan i hemmet. Därför har alla reparationer billigare och mer framgångsrika.

Hall ljusbrun palett monokrom

Ljust rum i bruna nyanser kan vara en stor välsignelse för den moderna lägenheter, vars invånare dröm att förändra situationen till det bättre. Det finns dock ingen anledning att överdriva det med den grundläggande nyans till rummet inte är alltför mörk.
Av sin natur är ljusbrun designen varmt, men inte förlorat där i värmen av individualitet i rummet? Vissa människor tror att det kan bli opersonlig, helt minnesvärd.

Gör en ljusbrun vardagsrum intressant och originella, kan du använda de eleganta inredning elementenGör en ljusbrun vardagsrum intressant och originella, kan du använda de eleganta inredning elementenDe som inte vill bli gisslan till denna situation är det starkt rekommenderas att ta en annan vändning, en mer levande färger. Till exempel kan en mintgrön.

Men i detta fall, det finns grundläggande regler för design:

 • En ljusare nyans bör fungera som accenter;
 • Samtidig färg bör inte vara för mycket, högst 30% av huvuddelen;
 • Mindre ljusstyrka, vilket är mycket snabbt tröttnar på det mänskliga ögat.

Den gröna färgen smälter in i nästan alla nyanser. Viktigast var dess underton idealisk för den valda nyans av brunt. Denna kombination av lika väl lämpad för stora och för ett litet rum. Och viktigast av allt, till honom kommer det att vara mycket lätt att plocka upp tillbehör.

vardagsrum inredning i beige och bruna färger: hur man plocka upp tillbehör

En kombination av beige och brunt anses vara mycket framgångsrik, eftersom dessa nyanser i perfekt harmoni med varandra. Allt som återstår efter bearbetning - är att plocka upp tillbehör och länkfärger med möbler. Men detta, vid första anblicken, gör en enkel process ofta vanliga människor stort antal svårigheter. Plocka upp accenter och logiskt länka interiören är mycket svårt! Och ändå är denna väg som krävs för att passera.

Perfekt dekoration för de eleganta rummen kommer att vara liten matta av mörkbrun färgPerfekt dekoration för de eleganta rummen kommer att vara liten matta av mörkbrun färg

bäst för bruna nyanser:

 • Färgad matta i liknande nyanser;
 • Målningar eller gobelänger med bruna ramar;
 • Statyett med guldplätering.

Många husägare, fascinerad, köpa ett stort antal tillbehör, varav de flesta skapar ett slags in-house nalyapistost, känsla julförsäljningen i butiken. För att undvika uppkomsten av en sådan händelse kommer att bidra till minimalism. Det är inte nödvändigt att kratta hyllorna allt i rad! Bättre att köpa en - två små siffror, som i yttrandet av ägarna av huset, passar perfekt in i kupén. Varje steg måste vägas noga genomtänkt. Anmärkningsvärt, kan tillbehören vara i vit- och grå-brun nyans. Dock bör grundkonceptet hållas i dem nödvändigtvis.

Nya färger är platsen att vara! Men var och en av dem att vara bindande för den aktuella interiören.


Svart och brun vardagsrum: ultra motiv

Att bo i svart och choklad färg väljs några husägare eftersom det är en kombination av alltför mycket för mörk.

Att leva i bruna och svarta nyanser föredrar att välja en kreativ och fantasifull personlighetAtt leva i bruna och svarta nyanser föredrar att välja en kreativ och fantasifull personlighet

Men det själv bråttom att välja:

 • Flamboyant personlighet;
 • Önskar att stå ut från mängden;
 • Dina fans i en mycket modern stil;
 • Kreativa människor.

Fel med denna stilist ingenting, så inte heller behöver vara rädd för honom. Naturligtvis är nedsänkt vägg i svart inte värt det, men ta för detta ändamål ljusare nyans av brunt är ganska verklig. Få en mycket fräsch och snygg!

Om det verkar att rummet var för mörkt för att rädda situationen kan tända gardiner eller liknande färg vägg enhet. De späda interiören och rätta fel mörk design.


Delikat vardagsrum i beige och bruna färger (video)

Att bo i bruna toner - det är en utmaning för alla kanonerna, som under lång tid har bosatt sig i det moderna samhället. De kan baseras på, men några ändra och även förbättras. I slutändan kommer det att kunna få en förfinad interiör, nyhet som kommer att glädja många år.

vardagsrum design i beige och bruna färger (inredning foto)

4-lux-design-nytt1251314389b3508b5a20764b1b41666e2755c091347151014100036131363170459img71431artleocom-5105DIZAIN-1-komnatnoj-rvartiri-22

Leave a Comment

Your email address will not be published.

35 − = 28

Adblock
detector