The BlogMöblerat vårt sovrum för en tonåring, är det nödvändigt att ta hänsyn till önskemål och intressen sin ägareMöblerat vårt sovrum för en tonåring, är det nödvändigt att ta hänsyn till de önskemål och intressen vladeltsaDeti tonåren är osannolikt att komma överens med föräldrarna om vad att välja en design. Form interiören behöver endast tillsammans med barnet, att han var bekväm i rummet. Är de vanliga barn tonåriga sovrum? Naturligtvis ja, eftersom tonåringen sin inre värld och banala bilder seriefigurer kan inte vara nöjda. Varje barn har sin syn på skönhet och hennes rum, respektive överraskning i form av en ny inredning kanske inte är den bästa.


Tonåring sovrum, som det ska vara

Vad är din perfekta tonåring rum?

Utrymmet ska vara:

 • bekväma;
 • rymliga;
 • kompakt;
 • Utrustad med tekniska anordningar.

tysta pastellfärger är bäst lämpade för utformningen av ungdomar rum: beige, grädde, sandtysta pastellfärger är bäst lämpade för utformningen av ungdomar rum: beige, grädde, sand

 


Ett sovrum för en tonåring, oavsett om det är en pojke eller en flicka - ett utrymme att uttrycka sig själv, manifestation av särdragen, liksom den ursprungliga inredningen. Barnet bör delta helt runt i förnyelse av sina stallar, från projektet och upp till valet av material, färger och former av möbler.

Så när han fortfarande var ett litet barn, blir man vuxen och kunna känna sitt ansvar och vikten av att hans fars hus.

Psykologer råd att inte välja alltför många färger som sin mångfald kommer att skapa intrycket av oordning och kommer att sätta press på psyket av barnet. Bästa färger anses vara pastellfärger, vilket är särskilt viktigt för excitable barn. För melankolisk personlighet passar gult, orange och grönt.

Möblerna i sovrummet för en tonåring: vad man ska leta efter

Moderna sovrum för barn måste genomtänkt noggrant som möjligt, särskilt när det gäller möbler. barns rum - det är en bekväm och mysig plats utan ytterligare interiör.Snygg och kompakt soffa med en mekanism Snygg och kompakt soffa med en mekanism "evroknizhka" harmoniskt passa in i den övergripande designen i sovrummet av en tonåring

Utöva sina val på rekommendationerna kan visas nedan:

 1. Möbler bör vara vuxna år, men inte för barnet som tonåring kan vara obekväma inbjudande vänner in i rummet där sängen med Toon eller i form av maskiner. Det bästa alternativet för att ersätta barnets säng kan vara en soffa evroknizhka eller en fullständig dubbelsäng.
 2. Det är fördelaktigt att välja en soffa, som rummet kommer att samla vänner och flickvän, och uppmana dem att stanna i sängen inte bara anständigt, men inte hygieniskt. Dessutom tar sängen upp för mycket utrymme och för små rum - det är absolut inte acceptabelt.
 3. Välj möbel behöver bara från miljövänliga material samt mångsidighet, bekvämlighet och funktionalitet. Interiör måste harmoniskt passa in i interiören, och skapa en trevlig atmosfär.

Små rum för tonåringar

Den lilla sovrummet är ganska svårt att välja stil, eftersom du inte kan använda alla av den önskade produkten, samt stora volymer mönster. I katalogen någon möbelfabrik, kan du välja en rymlig svit, som kommer att rasplozhen och saker och böcker och andra tillbehör.

Ordentlig planering av sovrummen gör det möjligt att betrakta varje steg och eliminera absurda utseende, obehag och känslan av irritation alls en tonåring.

Vad ska finnas utrymme för en pojke

Killen har en något annorlunda uppfattning av världen och i synnerhet mitt rum, snarare än en flicka, och därför stilen i rummet är att välja en speciell för honom. Rum en riktig man ska vara snygg, strikt, återhållsamma, och naturligtvis roligt för honom.

En intressant lösning för sovrummet av en tonårig pojke, är intresserade av sport, en specialutrustad med kompakta maskiner, barer eller boxningssäckEn intressant lösning för sovrummet av en tonårig pojke, är intresserade av sport, en specialutrustad med kompakta maskiner, barer eller boxningssäck

I detta rum finns det inget utrymme:

 • Baby bilder;
 • Våningssängar,
 • Små leksaker.

Att ersätta dem kommer kontorsutrustning, sportutrustning, verktyg kit för bränning och liknande aktiviteter. Kom ihåg! Vuxen personlighet formas i barndomen, och från vad som föreskrivs i pojken, det beror på hur det kommer att bli män.


Sports område - en minigym, och är känd för alla, bidrar banal avgift för att hålla kroppen i god form och hälsa bäst.

Säng eller soffa bör inte vara alltför betungande, så att de inte skräpar utrymme, men samtidigt ge möjlighet till Nice och god sömn. En utmärkt utförande anses vara en kombination av arbetsområdet med en plats för kreativitet. Till exempel kan skrivbordet vara olika hyllor och lådor för förvaring av små tillbehör. Tabellen bör ha sådana dimensioner, att pojken och kunde bedriver parallellt beteende simulering tank, yacht eller segelbåt enorm. Alla barn älskar friluftsliv och måste därför ge honom den möjligheten, utan att göra rummet överflödig möbler.

Planering funktionella områden

Mycket svårare att tänka igenom det inre av två tonåringar, i synnerhet om det inte är två pojkar, och pojke och flicka, men allt är möjligt, man bara ta hänsyn till rummet ordentligt.

Var och en av zonerna i rummet måste bestämmas visuellt, till tonåringen spelas, sov och studerade i samma rum utan att uppleva trötthet och irritationVar och en av zonerna i rummet måste bestämmas visuellt, till tonåringen spelas, sov och studerade i samma rum utan att uppleva trötthet och irritation

Rummet ska vara zoner som var och en är ansvarig för sitt eget öde:


 1. En plats att sova är en central plats som har en tonåring sovrummet från barn. Moderna designers föredrar att fokusera den på sängen eller soffan. Man tror att en hopfällbar typ soffa är inte en bra lösning, eftersom de inte är lika lätt att använda och lämplig för barn fortfarande formade kroppen.
 2. Med avseende på arbetsområdet, så borde det vara den mest praktiska och bekväma, och viktigast av allt, utmärkt belysning. Om du inte kan dra zonen så att det finns tillräckligt med naturlig färg, är det nödvändigt att se till att bristen på belysning.
 3. Kreativitet är viktigt för alla och särskilt för barn, eftersom det är under utvecklar medvetandet, fantasi inre och det finns en viss lugn nervsystemet. Psykologer har visat att barn som inte har en aning om att skapa hantverk med sina händer, har inte stabil psyke. Kreativitet kan vara olika, men tonåringen bör utformas särskilt för honom en plats, och det spelar ingen roll för två eller en man.

Beskrivning av tekniken som är viktig för teen rummet

Under de senaste åren, försäljning av ett stort antal olika tekniker.

Till exempel:

 • datorer;
 • anteckningsböcker;
 • konsoler;
 • Musikspelare och liknande.

Persondator, stereo och annan utrustning för studier och underhållning, måste placeras så långt som möjligt från den plats för vila, undvika negativ strålning från elektriska apparaterPersondator, stereo och annan utrustning för studier och underhållning, måste placeras så långt som möjligt från den plats för vila, undvika negativ strålning från elektriska apparater

Naturligtvis kommer alla barn över tiden börja visa intresse för honom, att vi inte ska sluta, eftersom denna typ av utveckling. Inte många föräldrar godkänner att ha en dator i barnens rum, eftersom det är skadligt för hälsan. Det är värt att notera att om du använder tekniken inom rimliga gränser, kommer enheten endast att medföra nytta och ingenting mer. Också glöm inte att via datorn är det möjligt att undersöka de vetenskapliga landvinningar, läsa olika artiklar och att utföra sina egna upptäckter. Moderna datorer produceras inte bara avancerade och extremt hög hastighet, men också med extra skydd mot strålning.

Om du ställer in bildskärmen så att det finns en optimal synvinkel, liksom tillräcklig belysning, är tonåringen säker.

utformningen av rummet för en tonåring pojke (video)

Och slutligen, om täckningen. När det gäller ljuset, sedan en tonåring i rummet bör vara en ljuskrona, liksom punktbelysning, golvlampa och bordslampa. Helst kan du använda en nattlampa som kommer att göra rummet mer intressant och roligt att besöka, även på natten.

Designa ett sovrum för en tonåring (inredning foto)

5a35777066b7165c2326492ca4a02760 15-24 46 307addc65ee42a208ecd4103e6cdb3bd 1920x1080resizeinterior2842611389734504 1920x1080resizeinterior28426101389734029 3100217 9828301komnata-DLJ-dvuh-detey16 Cool-teen-Room-Idéer-2 Detskaya

Leave a Comment

Your email address will not be published.

4 + 5 =