Vi använder papper blommor för dekoration av salen: 6 idéer – nwhistorycourse.org

The BlogPapper blommor kan dekorera absolut alla rum och inser alla fantasyPapper blommor kan dekorera absolut alla rum och inser alla fantasi sådana produkter som pappersblommor, du kan dekorera en rad faciliteter, och att tillämpa sin fantasi och kreativitet. Du bör inte vara som alla andra och använda en vanlig dekor, dekorationer uttråkad, vardagliga material och färger. Som de säger moderna designers regler är till för att brytas, så att inte få hängas upp på monotonin. Färska blommor, tyg och skärm - alla dessa fashionabla och vackra, men på något sätt redan trött och många människor vill fräscha och nya idéer.


Stora pappersblommor att dekorera hallen

Enorm volym och blommor - det är underbara dekorationer som växer runt om i världen. Vissa arter har funnits i miljontals år, och även efter all denna tid fortsätta att glädja människor. Flower är en av de vackraste naturliga gåvor.

Tredimensionella pappersblommor är en stor dekoration för vardagsrummetTredimensionella pappersblommor är en stor dekoration för vardagsrummet

Buketter av blommor presenteras på olika festivaler, med deras hjälp kan du:

 • Jag medger att känslor;
 • sympati;
 • tacka;
 • Gör ett erbjudande.

Varianter av deras tillämpning kan vara massa, precis som sig själva och färger i form, färg, lukt och även symboler.


Varje blomma kan symbolisera känslor såsom:

 • vänlighet;
 • sympati;
 • skönhet,
 • vänskap;
 • Respekt och liknande.

Tyvärr kan inte alla blommor växer utanför sin vanliga omgivning, och har en stor önskan att pryda ditt hem. Hur kan det vara? Det är möjligt att ge företräde åt sådana moderna produkter som korrugerade pappersblommor gjorda för hand. De kan vara stora eller små, de kan dekorera rummet och en kostym brudgummen. Det är värt att notera att nyligen de konstgjorda pappersblommor har blivit en integrerad del av utsmyckningen av hallar för bröllop, eftersom de inte blekna, inte faller ner och inte andas doften, vilket kan orsaka en allergisk reaktion.

Nu till försäljning, kan du hitta en stor mängd material för att tillverka pappersblommor. Och det mest populära papper kvitteras med en reflekterande yta av silver och gyllene färg. Korrekt förbereda material, verktyg och utveckla en produktutveckling, kan vi skapa en originell och elegant bukett eller en ovanlig sammansättning kapabel dekorera vardagsrummet och gör den till den mest extraordinära och magiska.Dekorationer för hallen på papperet

Efter att ha studerat en master class på hur man gör en dekoration i vardagsrummet med papper, kan du göra dina egna blommor, och utan höga kostnader. Mycket ofta börjar tänka om skapandet av inredningen är en förberedelse för bröllopet. Det är inte längre på modet att använda bollar, eftersom de inte längre är överraskande, men inredningen av papper - det är något nytt. Dekorpapper blommor är modern, och viktigast av allt, att ett alternativt sätt att dekorera rum för fester och bara lägenheter.

För att göra pappersblommor kan vara ensam för en levande dekoration, efter att ha studerat en master classFör att göra pappersblommor kan vara ensam för en levande dekoration, efter att ha studerat en master class

Att de inte behöver göra:

 • En hel del tid;
 • krafter;
 • Dyra material;
 • Yrkesskicklighet.

Secure kan vara helt på vilken yta som helst, även på mörkarna, eftersom produkten är mycket lätt. De passar perfekt i alla interiörer, och vid behov kan du ta bort dem ur sikte. Sådana produkter kan tillfredsställa när som helst på året och på samma gång de inte behöver vattnas, klippa och foder.

dekor värdighet

Making rum med pappersblommor skiljer ett visst antal fördelar:

 1. Med dessa produkter blir någon fest mer ljusa och moderna.
 2. Du kan inte spendera pengar på florist att skapa din egen inredning.
 3. Det finns ingen anledning att köpa en stor mängd naturliga färger, som är långt ifrån tillräckligt.
 4. Dekorera kan vara ett alternativ till levande färg.
 5. De är mycket enkla att göra.
 6. För fixering kan du använda ett stift eller dubbelhäftande tejp.

Dessutom kommer dessa buketter och blomknoppar inte smulas sönder och inte förstöra ordningen i rummet, vilket ger stort obehag.

Till skillnad från färska blommor, kommer papperet inte falla sönder och förlorar sitt överklagandeTill skillnad från färska blommor, kommer papperet inte falla sönder och förlorar sitt överklagande


Blommor av papper att dekorera hallen: en master class

För att göra sina egna händer tofsar eller blommor behöver för att förbereda en del material.

nämligen:

 • Vävnad eller kräppapper;
 • tråd;
 • saxar,
 • lera;
 • Paljetter.

Kan skapa en mängd olika färger, från protozoer, såsom kamomill och till komplexa, t ex pion frodig eller ros. Kör dem helt enkelt därför att det är nödvändigt att skära ut kronbladen motsvarande formulär. Beroende på prakt sin linda bör lägga antalet kronblad, men så att blomman var vacker, och inte ser ut som en hög med papper.

Inre kronblad nödvändigtvis vara mindre i storlek, att komma så nära slags konstgjord blomma till sin nuvarande form.

 För att göra pappersblommor mycket lätt och klara av det även ett barn kanFör att göra pappersblommor mycket lätt och klara av det även ett barn kan


Stjälken grönt papper krävs, varigenom tråden lindas i flera lager. Det är viktigt att komma ihåg att om skapandet av inredningen planeras i form av en bukett, glöm inte om bladen på stjälken. Och om det är en sammansättning av knoppar, så borde det vara volymen och luften i utseende.

Blommor i konsten att origami: gör det själv

Konsten att origami känd för människor runt om i världen. Lär dig tekniker för att skapa dessa ornament, kan du skapa otroliga, vackra, snygga och moderiktiga färger. Origami är unikt genom att du enkelt kan skapa en liten kopia av den verkliga växter och blommor.

Naturligtvis kan pappersblommor inte överföra smak av dessa knoppar, men också kan dekorera rummet och göra det mer attraktivt och ovanligt.

För att få en kvalitetsprodukt, kunna överraska andra bör ordentligt förbereda för arbete. Inledningsvis origami har sitt ursprung i Japan, och först därefter spridas över hela världen. Tekniken är mycket enkelt, men det kan vara begriplig och användbar. Förutom origami, kan du helt enkelt göra de vanliga hantverk, för att skapa frodiga blommor, hänga dem i taket och i hörnen av rummet eller i skuggan.

Till pappersblommor genomfördes på ett effektivt sätt, måste du noggrant undersöka tillverkningstekniken och förbereda de nödvändiga verktygenTill pappersblommor genomfördes på ett effektivt sätt, måste du noggrant undersöka tillverkningstekniken och förbereda de nödvändiga verktygen

När det gäller att välja vilken typ av färger och nyanser, är det nödvändigt att utgå från:

 • Storleken på rummet;
 • stil;
 • Shade valda huvud i det inre.

Tyvärr kan det inte alltid går den konstgjorda pion fuchsia rum i jugendstil, men undantaget skulle vara fester. För tillverkning av papper för att välja, och det är även möjligt att använda tyger sådana som silke eller organza. Tyget måste vara pre-cut stencil och prokrahmalit till knopp var tätare och inte falla sönder.

Samla en bukett kan vara den tråd, vilket är mycket praktiskt. Linda kronbladen på en kärna behov, börjar med små blad. Om du kan svepa promazyvat nedre delen med ett lim, så att blomman kommer att vara stark och inte bokstavligen faller sönder under användning.

Hur man gör papper blommor för dekoration av hallen (video)

Kvalitets utvalda material, rika färger och anslutningar din fantasi kommer att skapa den mest oöverträffade smycken, som bara kan ses. Med dessa färger handgjorda kan verkligen göra rummet luftiga, moderna och fantastiska. Mycket bra färger och omfångsrika knoppar ser i barnens rum, sovrum och även flickor i hallen dekorerade i stil med Provence.

 Papper blommor för dekoration i rummet (foto)

1c8cf72b7969151f15679103d7ws - Svadebnyj-Salon-bolshie-tsvety-iz-bumagi-NO24ea8985498b2282289-bumazhnoe-ukrashenie-s-podsvetkoy-10006736431500x1125136722897701034664915903pdnpo1grkaskokksgo52696514z3zcrrnkwsgwsw8c

Leave a Comment

Your email address will not be published.

− 1 = 4

Adblock
detector