Vi använder dekorativa sten i entrén: 3 skälen till beslutet – nwhistorycourse.org

The BlogDekorativ sten kan avsevärt förbättra den estetiska kvaliteten i hallen och ge den originalitetDekorativ sten kan avsevärt förbättra den estetiska kvaliteten i hallen och ge den ursprungliga stenen kan passa perfekt i någon stilistisk beslut och? utom representation? dess viktigaste konsument egenskaper är: hållbarhet, användbarhet, enkelhet i underhåll. I detta fall är det beräkningen av konstgjord sten, inte en så svår uppgift möjligt att utföra med sina egna händer, utan att använda sig av professionella konstnärer.


Miljövänlig dekorativ sten i korridoren

Av någon anledning är konstgjord sten för dekoration som oftast används i konstruktionen av korridoren i lägenheten? I det här rummet finns det samlat en hel del damm och smuts som hushåll och gästerna ta med hem från gatan. Därför rengör vi rummet oftare än andra bostäder lokaler. Dekorera hall sten för dekoration - det är den perfekta lösningen.

Ja, det är detta byggmaterial är ganska dyr, men de drar alla väggar är inte nödvändigt, kan utföras trim enskilda zoner. Sten inramning ingången kommer botten av vertikala ytor eller enskilda objekt av inredning ger alla rum stil och originalitet göra livet lättare för hushållen när det gäller att upprätthålla renlighet och ordning.

Bland fördelarna med dekorativ sten bör noteras sin miljövänlighet och lång livslängdBland fördelarna med dekorativ sten bör noteras sin miljövänlighet och lång livslängd

Den moderna sten som har en unik antibakteriell och smutsavvisande effekt, är inte rädd:


 • Ingen vätska;
 • Inga slipmedel;
 • Inga rengöringsmedel.

Renas i en liten hall med registreringen enkelt och förstöra mål utan risk. Tillverkad av konstgjord sten för inredning av olika färger, texturer och former. Sten just behandlas som en lätt och motståndskraftig mot mekanisk stress och kemikalier, se till att livslängden för reparation.

Grunden för byggnadsmaterial, dess mångsidighet. Dekorativa plattor kan kombineras med någon annan typ av inredning. Facing smälter väl in i tapeten, gips stuckatur och kakel. Göra väggen med dekorativ sten - en effektiv och praktisk lösning.

Om du väljer att genomföra dekoration och plats designen dekorativ sten korridor till den mest lönsamma avsluta: • Sten hörn;
 • Områden runt delar av inredning eller möbler;
 • nisch;
 • depression;
 • Kontaktzonen;
 • Områden som avsatts för skor, kläder, accessoarer.

Dekoration konstgjord sten kan utföras på alla ytor, inklusive, och befrielse från alla byggmaterial, vare sig det betongvägg, murverk eller träpanel. Det enda villkoret, innan reparationer, är det nödvändigt att noggrant förbereda väggen.

Dekorativa stenar i korridoren: typer och funktioner i programmet

När du väljer en dekorativ sten, som är planerad att lägga ut en vägg i korridoren, är det viktigt att välja färg, form och konsistens. Alternativ på marknaden är annorlunda. Till exempel bidrar ljusa byggmaterial till en ökning av visuell rymd, medan mörka färger mätta interiör. Så konstgjord kakel är bäst i korridorerna av normal storlek, och sedan utan fanatism, eftersom även stora och väl upplyst rum kan vara mörk och obehagligt, att bli en kall fängelsecell.

Dekorativa sten kan variera i form, färg och prisDekorativa sten kan variera i form, färg och pris

Beroende på produktionsteknik kan materialet delas in i:

 • Krossas.
 • Krossas.
 • Sågas.
 • Mosaic.
 • Brick.
 • Kaklade.
 • Fantasy.
 • Flexibel.

Engagera sig i att kombinera olika typer av konstgjord sten i det inre, särskilt i de små och smala korridorer, kan du inte. Det skapar stor risk för färgstarka, vilda interiör, vilket kommer att sätta press på medvetande invånare och gäster i hyreshus. Inom ett utrymme nog för högst 2 typer av konstgjorda material, eller snarare dess beståndsdelar.

Det bästa alternativet - användning av material av samma typ, men något annorlunda i konsistens och skugga. Detta kommer att ge en chans att göra atmosfären i mångfald, undvika överdriven vulgaritet och brist på smak.

När du väljer en konstgjord sten av korridoren är det viktigt att ta hänsyn till funktioner i belysning - det måste vara i harmoni med färgpalett av inredning, för att understryka fördelarna med miljön.

Elegant och snygg design med en hall med dekorativ sten

Paramount, vad du ska leta efter när du väljer en konstgjord sten för dekoration av korridoren - är dess färgsättning. "humör" stenen är nära relaterad till kvalitet, rikedom och riktning dagsljus. Till exempel i fallet med allmänhet och inte en liten hall, mörka färger är inte lämpliga - det är lämpligt att använda en ljus, varma färger.


Wall, dekorerad med en dekorativ sten, ser bra ut i det inre, som är gjord i high-tech stilWall, dekorerad med en dekorativ sten, ser bra ut i det inre, som är gjord i high-tech stil

Till exempel:

 • Kalksten.
 • Tuff.
 • Sandsten.

Applicera dekorativa material som grund för efterbehandling korridoren, även om det är mycket stor och med utmärkt belysning, är det möjligt endast om ett sådant beslut är förenligt med det övergripande projektets utformning och stil huset. Och till en kostnad av reparationer i korridoren med dekorativ sten trim kommer att kosta dyrt, så mer rationellt att göra endast ett fåtal fokus på de individuella omständigheterna i situationen.

Utforma en dörr eller dekoration av individuella element kan göras som kaotisk, och med hjälp av fragment av byggmaterial med geometriska mönster och färgövergångar. Om de är placerade i korridoren en stor spegel, kan du rama det - det skapar en känsla av aristokrati och lägga stil.


Kom ihåg att när du gör korridoren konstgjord sten, är det bättre att överge den tunga belysning, och har några små spotlights på takytan och vertikala ytor, fördela ljuset jämnt.

I detta fall, om fakturan inte är en stor byggmaterial i korridoren kommer att se estetiskt tilltalande för de utestående områdena design sammansättning, är grov byggmaterial mycket bättre lämpade för dekoration av området runt eldstaden design, fönster eller dörrar.

Dekorera hall med dekorativa sten och tapeter: bilder och exempel

Ursprungligen ser trim korridor utrymme med konstgjord sten och tapeter. Bilder hallar med olika varianter av konstruktion överraskning med sin originalitet och perfektion. Dekorativ sten ger något utrymme stil och originalitet. Det är bättre att använda som en accent till den befintliga konstruktionen.

I klassisk hall bra tillsammans tapet, som gjorts av en dekorativ sten med fixturer i form av suppositorierI klassisk hall bra tillsammans tapet, som gjorts av en dekorativ sten med fixturer i form av suppositorier

Det är nödvändigt att välja byggmaterial, innan man påbörjar en reparation av korridoren konstgjord sten och tapeter. Olika versioner av inredningen gör det möjligt att välja den bästa lösningen för korridoren.

Grundstenen, oftast cement eller gips, som läggs olika säkra färgämnen. Var och en av dem har sina för- och nackdelar, så det är nödvändigt att undersöka deras prestanda före reparera. Om ekonomin är begränsade, kan stenen skapa sin egen. För att göra detta, använda speciella plast- eller silikonformar.

Dessutom behövs:

 • Bygga gips blandning;
 • färgämnen;
 • Gott humör.

Således kommer konstruktionen ut mycket mer ekonomiskt. Plocka upp bra grejer, eller göra det, så kan du avsevärt försköna hallen.

Utföranden en hel del arbete med sten inte svårt. Limmas den på den förberedda ytan på ett speciellt lim, som kan köpas i en specialitet butik.

Efterbehandling sten hall (video)

Med lite ansträngning och få utmärkta resultat som kommer att glädja hela familjen och gäster hemma i många år.

Detalj: dekorativ sten i det inre av entrén (fotoexempel)

1-132-267-57ca9fe6bfefb0d2a9c8cf871ede5bba081920x1080resizeinterior68513219068823002-33410787369P1173242-72533510835866b1848df53

Leave a Comment

Your email address will not be published.

+ 86 = 88

Adblock
detector