Verschillende soorten verlaagde plafonds: maak een keuze recht – nwhistorycourse.org

The BlogVerlaagde plafonds - de perfecte tool voor transformatie en verbetering van de interne ruimte van de kamerVerlaagde plafonds - de perfecte tool voor transformatie en verbetering van de interne ruimte komnatBolshoe de hoeveelheid van verschillende materialen op de markt kunt u verschillende soorten plafonds te maken. Tegenwoordig is het moeilijk om een ​​man die wil vergoelijken of behang plakken over het plafond te voldoen. Zeer populair plafonds.


rassen plafonds

Plafonds blijven verrassen met zijn diversiteit. Dankzij hen, kunt u de kamer ruimer en veel lichter te maken. De moderne vals plafond (P112 en andere) kan een aparte, onafhankelijke deel van de kamer, die goed te zien als kunstwerken zijn.

Er zijn veel verschillende soorten verlaagde plafonds, die nu bieden fabrikanten, worden ze toegepast en gebruikt in de moderne huizen.

Geschorst cassette ontwerp zal helpen verbergen van de fouten en onregelmatigheden van een van uw plafondGeschorst cassette ontwerp zal helpen verbergen van de fouten en onregelmatigheden van een van uw plafond

namelijk:

 • Figured gipsplaten;
 • Tegels plafond;
 • Het type plafondcassette;
 • Rack plafond;
 • gesloten;
 • Verlaagde plafonds.

Bijzonder ontwerp van verlaagde plafonds zijn origineel en functioneel.


Verlaagde plafonds: types en kenmerken

Op basis van de structurele kenmerken van de verschillende opties toegewezen plafonds.

Afhankelijk van wat voor soort ontwerp taken voor de installatie, om onderscheid te maken verschillende soorten plafonds zijn verhoogd, waaronder om te kiezen:

 • gebogen;
 • Planar;
 • Modular.

Verlaagd plafond, uitgerust met moderne verlichting apparatuur, het mogelijk maakt om in een woonkamer sfeer van comfort en rustVerlaagd plafond, uitgerust met moderne verlichting apparatuur, het mogelijk maakt om in een woonkamer sfeer van comfort en rustElk van deze opties heeft zijn voor- en nadelen, en recensies. Daarom, voordat u de meest optimale variant te kiezen, is het noodzakelijk om elk afzonderlijk behandelen, omdat de individuele kenmerken van elk van het plafond hebben een zeer groot en belangrijk. Even belangrijk zijn de materialen die worden gebruikt voor de installatie en series.

Features plafond Albes

Albes is het bedrijf de eigen productie van afwerkingsmaterialen in Rusland in staal en aluminium. Rack Albes plafond smalle evenwijdige panelen gemonteerd op metalen geleiders. Door middel van een dergelijk ontwerp kan vele complexe problemen op te lossen, het creëren van een werkelijk uniek design.

Verlaagde plafonds Albes aanbevolen voor decoratie van keukens, badkamers en gangen, evenals in gebieden met een hoge luchtvochtigheidVerlaagde plafonds Albes aanbevolen voor decoratie van keukens, badkamers en gangen, evenals in gebieden met een hoge luchtvochtigheid

Rekken zijn vervaardigd uit dunne aluminiumplaat die bekleed zijn met polymeren, waarmee kleur verandert latten.

Een dergelijk ontwerp plan kan in verschillende ruimtes worden geïnstalleerd. Vandaag de dag worden ze gebruikt in de reparatie van zowel de residentiële en industriële lokalen, dergelijke constructies doen in kantoren, ziekenhuizen en andere openbare instellingen. Dergelijke planken ziet er prachtig uit.

Voordelen van het ontwerp

Plafond Albes ontwerp heeft vele voordelen dat design onderscheiden onder andere coatings:

 • De sterkte en duurzaamheid;
 • Originaliteit uiterlijk en beroep;
 • Weerstand tegen schade;
 • Geluidsabsorberende eigenschappen van het ontwerp;
 • brandveiligheid;
 • Mogelijkheid tot het verhogen van het natuurlijke licht;
 • Vochtbestendigheid;
 • Milieuvriendelijk;
 • hygiëne;
 • Snelle en eenvoudige installatie;
 • De mogelijkheid om de verlichting te monteren;
 • Vermogen om een ​​gekromd of meerlagige constructie te creëren;
 • Zijn veilig;
 • Gebrek lamellen vervorming;
 • Slijt- en vorst;
 • Kleurechtheid;
 • veelzijdigheid;
 • veiligheid;
 • Betaalbaar.

Diverse kleuren - belangrijk voordeel van verlaagde plafonds AlbestDiverse kleuren - belangrijk voordeel van verlaagde plafonds Albest

De voorste zijpanelen in het productieproces is geschilderd in verschillende kleuren.


Als de standaard kleuren is niet genoeg, volgens de klant kan uitvoeren het gewenste spoor kleuren beschikbaar op aanvraag.

Niet te verwarren met een keuze van de kleuren, moet de keuze worden uitgevoerd met de steun van de afgewerkte monster, in plaats van de kleur op de computer monitor.

Features plafond Baikal

Systeemplafond Baikal in geslaagd om de verbeelding van hun klanten op te vangen door het wijzigen van producten.

Ook dit ontwerp heeft zijn eigen kenmerken:

 1. Vormstructuur vindt plaats door middel van T-vormige geleiders;
 2. Bevestigen van rails vindt plaats door middel van klemmen;
 3. Bevestiging aan de wanden van de constructie door middel van hoekprofiel uitgevoerd;
 4. Baikal panelen hebben een rand, waardoor het paneel kan worden gelegd bovenop de draagplaat.

Betegeld plafond Baikal een bevredigende mate van akoestische en lichtreflectie.


De resulterende structuur is anders rechte lijnen, waarbij enige ruimte stringentie geeft.

ontwerp voordelen

Ook dit type dak heeft verscheidene andere voordelen:

 • Pannendak een betaalbare prijs die kan worden toegeschreven aan de bouw van de economy class;
 • Vuurvaste constructie;
 • Eenvoudige installatie werken;
 • Milieuvriendelijk materiaal;
 • Lichtgewicht constructie;
 • De neutraliteit van de verschijning, die geschikt is voor een verscheidenheid aan faciliteiten;
 • Isolerend vermogen om aanvullende of geluidsisolerende laag te installeren.

Ventilatie in het systeemplafond is nodig om condensvorming en schimmel te voorkomenVentilatie in het systeemplafond is nodig om condensvorming en schimmel te voorkomen

Baikal plafond systeem is in staat om te dienen voor vele jaren, zal het slechts te voldoen aan de minimale eisen voor het ontwerp te gebruiken.

Een regel is de behoefte aan ventilatie van de lokalen aan drassige planken te voorkomen.

Als de kamer zal worden geregeld normale ventilatiesysteem, zal het geen problemen met wateroverlast en geur.

Features plafond Knauf

Verlaagde plafonds die worden geproduceerd door Knauf hebben een speciale productie-technologie, dankzij welke hij keert om het ergonomisch, esthetisch plafond te krijgen tegen een betaalbare prijs. Deze structuur is een type gips plafond variant die een structuur geeft zowel voor- als aantal nadelen.

Gips constructie is ideaal voor kamers waar u wilt om de communicatie en verschillende plafond onregelmatigheden te verbergen. Dit is een geweldige optie voor mensen die willen de eigenaren van multi-level plafond geworden. Middels deze constructie kan gemakkelijk aanpassing van het maximum voeren. Met gipsplaat gemakkelijk een structuur volledig te maken van elke vorm, welke vormen en rechte lijnen zonder bijvoorbeeld de vorm van een bol, kegel kunnen omvatten. Ook kunnen dergelijke structuren met aanvullende functies, bijvoorbeeld voor het daarin inbrengen van verlichtingsinrichtingen.

Installatie van het plafond wordt uitgevoerd na de voltooiing van alle constructie en installatie werkzaamhedenInstallatie van het plafond wordt uitgevoerd na de voltooiing van alle constructie en installatie werkzaamheden

Voor een dergelijk plafond moet u de juiste isolatie die zal toelaten om duren voor een zeer lange tijd te kiezen.

Maken het ontwerp geschiedt door een furring door verschillende profielen. Maak de installatie van een dergelijke structuur is nodig nadat u alle voorbereidende werkzaamheden zijn voltooid. Beste plaats, de installatie van de constructie Knauf uitgevoerd bij een temperatuur van 15-20 graden. Masters wordt geadviseerd om de installatie te maken in de winter. Voor de installatie is nodig om de nodige markeringen op de locatie van de communicatie, suspensies, en andere elementen te maken.

Bij het installeren van het plafond van elk van de soorten is een belangrijke voorwaarde voor de voorlopige voorbereidende werk, dat de verwerving van de benodigde hoeveelheid materiaal en de voorbereiding van de nodige instrumenten bevat. De installatie van elk type plafond kan persoonlijk worden gemaakt, maar het belangrijkste is om zich te houden aan de naleving van alle regels van de installatie. Als u een installatie uit te voeren met hun eigen handen is moeilijk, is het beter om het werk van de meesters toevertrouwen. In hun ervaren handen, zal de installatie kwalitatief en in de kortst mogelijke tijd worden gemaakt. Goede modellen produceert AMP en Česal. 

Verlaagde plafonds van gipsplaat (video)

Het kiezen van het juiste type plafond is gemaakt met een beroep op persoonlijke voorkeuren. Je moet eerst een idee hebben van wat je wilt zien in een bepaalde kamer.

Soorten van verlaagde plafonds (foto)

DSC00092kassetanalpotzal16originalprofimg2353originalprofimg13103pot44pot55pot66pot112pot114

Leave a Comment

Your email address will not be published.

63 − 62 =

Adblock
detector