Verlichting in de slaapkamer met verlaagde plafonds: foto en ontwerp-opties – nwhistorycourse.org

The BlogDe juiste keuze van het aansteken van een slaapkamer met een spanplafond is de belangrijkste factor in de comfort kamerDe juiste keuze van het aansteken van een slaapkamer met een spanplafond is een belangrijke factor comfort pomescheniyaSpalnya - kamer, waar de persoon in rust, zodat het juiste licht in deze kamer speelt een heel belangrijke rol. Gedempt licht helpt om te ontspannen, mooie armaturen zal een kamer comfort toe te voegen, en indien aanwezig in de slaapkamer plafonds, zal de juiste licht visueel te vergroten de ruimte. Op welke soorten plafonds zijn en wat de dekking is het beste om te kiezen voor elk van hen - wordt beschreven in dit artikel.


Opties voor de slaapkamer plafond

Stretch plafonds zijn steeds meer in moderne appartementen, ze laten u toe het hoogste niveau oppervlak te verkrijgen. De bouw van verlaagde plafonds betrouwbaarheid en duurzaamheid, en een verscheidenheid aan kleuren en texturen kunt u zelfs de meest kieskeurige klant te behagen.

Professionals zijn drie soorten bladen:

  • glossy;
  • matte;
  • satijn.

Glossy plafonds worden het meest gebruikt in kleine slaapkamersGlossy plafonds worden het meest gebruikt in kleine slaapkamers

Afhankelijk van de totale binnenruimte plafondtype geselecteerd.


Plafonds van elkaar verschillen alleen externe eigenschappen, ze zijn veilig en betrouwbaar.

Glanzende plafonds zijn glad materiaal met een spiegeleffect. Dit type plafond perfect reflecteren licht, zodat zelfs een kleine lichtbron kan worden weergegeven op het plafond en visueel te vergroten de ruimte. Glossy plafonds zijn ideaal voor kleine slaapkamers met lage plafonds. Een breed palet van kleuren kunt u de beste optie voor elk interieur plafond kiezen. Glossy plafond voegt lichtheid naar de slaapkamer, en de extra inzetstukken en verlichting zal de ruimte visueel ruimer te maken.

Matte plafonds hebben een ruw oppervlak, integendeel, ze absorberen en dempen het licht afkomstig van de lampen. Een plafond - ideaal voor slaapkamers, zal het comfort en zachtheid te creëren naar de kamer. Matt plafond past in elk interieur kleur van het plafond kan werkelijk alles, wat zeker een groot voordeel zijn.

Matt verlaagd plafond passen in het interieur gebouwen van alle doeleinden, ook in de slaapkamersMatt verlaagd plafond passen in het interieur gebouwen van alle doeleinden, ook in de slaapkamersMatt plafond is perfect voor de ruimte of de slaapkamer van een kind. Beige en grijze tinten geven de ruimte stijl en lichte tinten zal tederheid toe te voegen. Een ander pluspunt is mat plafond - de prijs. Van de drie types, dit is de meest betaalbare optie.

Satin plafonds combineren de voordelen van glanzende en matte schilderijen.

Ze zijn een perfect glad oppervlak, maar ze zien er duurder dan conventionele matte plafond. Sateen stof reflecteert nauwelijks licht, maar niet het effect van een spiegel als glans te creëren. Deze optie is ideaal voor een slaapkamer met donker behang, is het niet te veel aandacht, passen perfect in het klassieke ontwerp van de slaapkamer en in de moderne trekken. Satin plafond kan variëren, afhankelijk van het omgevingslicht in de middag het glad en mat, en 's avonds van gloeilampen verwerft de kenmerken van een glossy plafond.

Wat zijn de opties voor het licht en verlichting

Voor elke soort, moet het plafond zijn om de juiste verlichting te kiezen. Vaak wordt in de slaapkamers direct worden ingesteld van de verlichting van het plafond, het wordt vaak gedaan in multi-level structuren van spanning. Mural steeds populairder ieder jaar, zodat het plafond als voortzetting van de wand tekenen en omvatten een backlight is een goede oplossing.

Spotjes, gelegen op het plafond en de muren zijn organische decoratie van de slaapkamerSpotjes, gelegen op het plafond en de muren zijn organische decoratie van de slaapkamer

U kunt de slaapkamer en schijnwerpers, die kan worden gelokaliseerd op de wanden en het plafond decoreren.

Vergeet niet over de opties van de verlaagde plafonds met verlichting, zoals "sterrenhemel". 'S Nachts, het plafond is letterlijk gloeit dat de kosmos met vele sterren lijkt. Deze ongewone plafond zorgen voor een bijzondere sfeer in de slaapkamer en op hetzelfde moment toe te voegen genoeg licht.

Kroonluchters, schansen, lampen - ook perfect geschikt als lichtbron, vooral als de slaapkamer set van glossy plafonds.

Verlichting in de slaapkamer met verlaagde plafonds

Er zijn veel verschillende opties voor het verlichten van een slaapkamer.


Hier zijn een paar tips voor het kiezen van de verlichting voor de slaapkamer:

  1. De meerlagige rekken en plafonds vaak geplaatst spots of verlichting van de LED strips.
  2. In de slaapkamer van de kinderen of in een kamer met kleurrijke muren, kunt u verschillende gekleurde lichten te gebruiken.
  3. schansen zijn vaak geïnstalleerd voor het gemak van de slaapkamers boven de bedden. In dit geval, niet per se de aanwezigheid van de kroonluchter in de kamer, verlichting boven het bed perfect verlichten de kamer met zacht licht.

Goed idee verlichting lampen zijn ook verschillende tinten met maximaal licht wordt dus verspreid over het spanplafond, visueel toenemende slaapkamer.

Het gebruik van kroonluchters met lampenkap, omhoog, visueel breidt de ruimte slaapkamerHet gebruik van kroonluchters met lampenkap, omhoog, visueel breidt de ruimte slaapkamer

Lampjes aan het plafond, staat te reflecteren licht, waardoor een zachte, onopvallend licht, maar de gebreken van het plafond te benadrukken, die is met een mat vlak kroonluchters.


Zonnig en zachte verlichting kan worden verkregen met behulp van conventionele gloeilampen.

De slaapkamers zijn te vinden op verschillende lampen, bijvoorbeeld op de muren en het plafond. U kunt ze beheren via de afstandsbediening, zijn er ook mogelijkheden voor de lampen en hoogtepunten die reageren op beweging. Dat wil zeggen, als je in de kamer lichten gaan automatisch aan.

De originele plafond in de slaapkamer met licht

Juist gekozen verlichting verbetert verder de ruimte geeft de indruk van de hoge plafonds.

Side lichten donkerder het verlaagde plafond in de slaapkamer lichtereSide lichten donkerder het verlaagde plafond in de slaapkamer lichtere

Enkele nuances:

  1. Een smalle strook van het licht aan het plafond visueel te verhogen, is de optie verlichting is zeer geschikt voor kleine slaapkamers.
  2. Als de badkamer heeft een glossy plafond, dankzij de doorschijnendheid, kunt u een uitgekiende belichting ontwerp te maken, en dan is hun plafond te verbergen. Zo is via het web van het plafond zal genoeg licht dat gelijkmatig wordt verdeeld over de ruimte lekken.
  3. Zakarniznaya verborgen lampen kunnen lezen, televisie kijken of gebruik maken van een computer, het creëren van een gedempt licht.
  4. Voor donkere plafonds ideale laterale verlichting, het u toestaat om het plafond lichter te maken.

Verlichting opties voor de slaapkamer een veel, moet de verlichting, afhankelijk van het type en de kleur van de stof te kiezen, dan kunt u drastisch veranderen het interieur van de kamer en visueel te vergroten de ruimte.

Verlichting slaapkamer met plafonds (video)

Om samen te vatten, moet worden opgemerkt dat voorafgaand aan de installatie van het plafond, rekening houden met de verlichting van de ruimte, is het mogelijk dat de bedrading nodig verricht zij ook op het plafond, maken gaten voor de armaturen. Iemand zal vallen als verlichting met bewegingssensoren, en iemand besluit om de goede oude gloeilampen gebruiken. Elke slaapkamer en het interieur passen bij uw verlichting opties, en hoe het zal zijn - u beslist.

Verlichting in de slaapkamer met plafonds (foto)

1-1914-4021-35080original114188-22-v-spalne2134287739.495

Leave a Comment

Your email address will not be published.

+ 11 = 16

Adblock
detector