Verlichting en schijnwerpers voor gipsplafonds – nwhistorycourse.org

The BlogOntwerp brengt voor gipsplafond diverseOntwerp brengt voor gipsplafond raznoobrazenPosle installatie van gipsplaten plafonds moeten lichten monteren. Welke lampen kan worden gebruikt? Voor de verlichting van de kamer kunt u LED of TL-lampen te gebruiken. Ook voor de verlichting van de kamer kunt u de LED-backlit scherm te gebruiken. Voor het installeren van lampen aan het plafond gips moet worden gedaan in de schilderijen van slots vereiste grootte.


Gipsplaten plafond backlit: kenmerken

Gipsplaat met achtergrondverlichting kunt u de ongewone creatieve ideeën te realiseren. Voor de verlichting van de ruimte kan worden gebruikt punt lichtbronnen of lampen. Als je van creatieve oplossingen, kunt u de kroonluchter monteren of maak een verborgen licht.

Gips plafond met lichte make uw kamer buitengewoon mooiGips plafond met lichte make uw kamer buitengewoon mooi

Bij het installeren van verlichting, rekening met de volgende regels:

 • Let op de polariteit.
 • Snijd de tape alleen op bijzondere plekken.
 • Als u meer dan 3 groepen verbinden, de voorkeur geven aan een parallelschakeling verbinding.
 • Voor het aanbrengen van de tape, controleer dan de prestaties.

Tijdens de installatie, zorg dat de verlichting niet te krijgen in de plaats waar de profielen. Indien nodig een andere opmaak profiel of enigszins verplaatst het licht vanaf de zijkant.


Gipsplaten backlit eigen handen: turn-based installatie regeling

Ligt in het valse plafond van gipsplaat backlit eigen handen gewoon. Start de installatie is nodig om de ontwerpschets vervaardigen. De tekening zal helpen bij het plannen van uw werk en het berekenen van het aantal benodigde onderdelen.

Scheme instelling verlichting op het plafond van gipsplaat:

 1. Eerst moet je de starter profiel te bevestigen.
 2. Fasten hangers. Ze hechten een frame van het basisprofiel.
 3. Het frame wordt samengehouden door middel van connectoren.
 4. Vervolgens moet je vellen van gipsplaat constructie schede.
 5. Sluit het netsnoer LED-tape om de contacten op de voeding.
 6. Controleer de spanning van de voeding en tape.
 7. Als de spanning is normaal, plakband aan het plafond.

Als u de installatie op gipsplaten LED-backlight, sluit niet meer dan 3 spoelen. Anders, een spoor waarop de stroom, en kan niet bestand tegen ontstoken.

Zorg ervoor dat aan te bevelen om een ​​tekening van het plafond gipsplaat doen voordat de installatieZorg ervoor dat aan te bevelen om een ​​tekening van het plafond gipsplaat doen voordat de installatieLED-spots voor gipsplafond: kenmerken en voordelen

LED ingebouwde lampen worden het meest gebruikt, omdat ze relatief goedkoop en duurzaam. Bovendien zijn de gegevens lampen stralen weinig warmte. Als gevolg van deze, opgespannen doek van gipsplaten niet oververhitten en vervormen.

De voordelen van LED-lichtbronnen:

 • Energiebesparing. Dergelijke lampen verbruiken aanzienlijk minder stroom.
 • Resource dienst bereikt 60.000 uur ononderbroken gloed.
 • Lampen niet ultraviolet licht uitstralen.
 • Bevestig de LED-lampen is veel gemakkelijker dan halogeen.

Sommige modellen van LED-lampen zijn in staat om de kleur sectie te veranderen. Dergelijke apparaten zijn duurder, maar deze lamp kunt u het kleurenschema van de kamer te veranderen. Meestal worden deze modellen gebruikt om de woonkamer of kinderkamer inrichten.

Ingebouwde verlichting in het plafond van gipsplaat: selectiecriteria

Downlights zorgen voor een gelijkmatige verlichting van de perimeter van de kamer. Dit apparaat helpt de zichtbare scheiding van de ruimte in zones bereiken. Inbouw kan helder of gedempt verbranden.

Verzonken kan niet draaibaar en zwenkmechanisme hebben. Koplampen eerste soort toelaten de lichtbestraling hoek verandert. Schakelen een moeilijke armatuur en kan de hoek van de verlichting niet veranderen.

Om te installeren inbouwarmaturen kunnen worden gebruikt:

 1. gloeilampen.
 2. Spaarlamp.
 3. LED-lampen.
 4. Halogeen lichtbronnen.

Er zijn binnen- en buitenverlichting armaturen. De eerste wordt gebruikt voor de woonkamer of kinderkamer leveren, omdat deze apparaten niet beschermd tegen vocht. Voor de installatie van de verlichting in de keuken is het raadzaam om de gesloten armaturen te kiezen, omdat ze volledig zijn beschermd tegen vocht en damp.

In de keuken, is het het beste om gesloten armaturen te gebruiken, omdat ze beschermd zijn tegen vochtIn de keuken, is het het beste om gesloten armaturen te gebruiken, omdat ze beschermd zijn tegen vocht


We zetten de doos op het plafond van gipsplaat met backlight

De box is verlicht niet alleen helpt om het ontwerp van de kamer te diversifiëren, maar om de communicatie en bedrading te verbergen. De installatie van dergelijke structuren - een eenvoudig proces. Met het oog op de doos zelf te maken, dan heb je een tang, CD-60 profiel en Bulgaarse nodig hebben.

Voordat u begint, moet je de pijp te schilderen. Dit zal helpen voorkomen dat de verschijning van roest op hen. Nadat de verf droog is, breng dan een primer op de buis. Je moet ook alle gaten in het plafond te verwijderen.

de doos instellen op het plafond van gips:

 • Schroef de wand UD-profiel.
 • Bevestig de plafondbeugels.
 • Hechten aan het profiel van de rand CD-60 gipsplaat die rechtstreeks hecht aan de buizen.
 • De uiteinden van de hangers, snijden en buigen.
 • Bevestig de CD-60 profiel van de schorsing.
 • Leg de vellen van gipsplaten.
 • Maak een niche en versier het diode tape.

Verborgen lichten plafond van gipsplaat met hun handen

Maak Plafond olieverf met verborgen verlichting is heel moeilijk. Voordat u de installatie uit te voeren, moet u een voorlopige lay-out te maken. Vergeet niet dat verborgen verlichting omvat het gebruik van lampen die niet geven een veel warmte. Het beste is om LED-lampen te gebruiken. Halogeenlampen kan niet worden gecombineerd met een verborgen niche op zijn beurt.


Verborgen verlichting alleen geschikt als de hoogte van de plafonds hoog. Anders is het niet aan te raden om deze constructie te gebruiken.

Waardoor verborgen verlichting noodzakelijk in deze volgorde:

 1. Eerst moet je een lijn langs de muur, die aan de beugel profiel wordt toegewezen trekken.
 2. Bevestig de UD-profielen met schroeven. Stap tussen de bevestigingspunten moet minimaal 45 cm. Gebruik houten Chopyk onmogelijk, omdat een dergelijke structuur is kwetsbaar.
 3. Zet de CD-profielen met schroeven.
 4. Leid de bedrading.
 5. Obsheyte gipsplaat constructie.
 6. Zashpaklyuyte naden. Indien gewenst kan de lijm op het papier tape ruimte gewrichten.
 7. Bevestig de lichten. Op deze vergadering voorbij.

Gipsplaten plafond met verborgen verlichting zien er erg mooi, maar de installatie van een heel complexGipsplaten plafond met verborgen verlichting zien er erg mooi, maar de installatie van een heel complex

Afmetingen van gaten voor spots voor gipsplaatplafond

Voordat u schijnwerpers te bouwen in het plafond, moet u de grootte van de gaten te bepalen. Typisch is de grootte van de gaten onder de lamp worden de vermelde, is het echter wenselijk om te meten. Toleranties - 2-3 millimeter. Als u zich snijdt het gat te groot is, is het wenselijk om de plaat te vervangen.

De meest populaire maten gaten lamp:

 • 30 millimeter.
 • 40 millimeter.
 • 150 millimeter.

Zodra je het licht hebt vastgelegd, moet u termokoltso monteren. Het zal helpen om oververhitting van het web te vermijden. Bovendien zijn deze producten mechanische sterkte van de structuur.

Voor het installeren spotlights nodig om een ​​gat te kunnen maken eronderVoor het installeren spotlights nodig om een ​​gat te kunnen maken eronder

Het installeren van verlichtingsarmaturen in gipsplaten plafond: stap voor stap handleiding

Ongeacht wat u de achtergrondverlichting gebruikt, moet lichtinstallatie starten vanaf de fabricage van gaten van geschikte diameter. Ook, voordat je begint moet je de draden los te koppelen.

Lamp installatie algoritme:

 1. Eerst, uitgangsdraden in de gaten.
 2. Neem de lamp en de draden vast aan de cassette, in een speciaal blok.
 3. Installeer de lamp behuizing.
 4. Steek de lamp in de fitting.
 5. Zet de trim.

Bij het aansluiten van de lamp volgt de veiligheidsvoorschriften. Zorg ervoor om te observeren de markering. «PE» - dit is de grond, «L» - fase. De letter «N» - fase.

Installatie van spots in de gipsplaten plafond (video)

Installeer schijnwerpers op het plafond, gemaakt van gipsplaat, gewoon. Start de installatie moet u de beste lay-out en de verlichting te selecteren. We raden het gebruik van LED-strip. Een goed alternatief is een gloeilamp. Als u een hoge het plafond, kunt u een niche voor verzonken verlichting te maken.

Spots voor gips plafond (foto)

1000012081436134441bigimage21203422085191783bac6bfd6cc6d44ade7173733204523578294-dvuhurovnevye-potolki-iz-gipsokartona-dlya-spalni9578822101455965642potolok-gipsokarton

Leave a Comment

Your email address will not be published.

− 6 = 4

Adblock
detector