The BlogSpanplafonds in het moderne interieur kan elke ruimteSpanplafonds in het moderne interieur kan elk komnatuNa transformeren ver genoeg populair was de finish van een landhuis met een ongebruikelijke deuropeningen, ongebruikelijke meubilair en verlaagde plafonds. Dergelijke functionele oplossingen in staat om de sfeer thuis van huis comfort in te vullen. Als uw cottage in de stijl van een land of het classicisme, de plafonds - dit is precies wat je nodig hebt. Wanneer u een notitie din de kleur en de kenmerken van het model te selecteren.


Beoordelingen van de plafonds in het land

Rational aan het verlaagde plafond te gebruiken in een eigen huis? Zoals blijkt uit de vele reviews, kan de installatie van een dergelijke regeling heel harmonisch passen in de binnentuin. Het belangrijkste ding - om de juiste kleur te kiezen, en de installatie van het product op de juiste uit te voeren.

Vladimir, 40 jaar oud: "Voor een lange tijd durfde ik niet te stellen het land verlaagd plafond. Een jaar geleden ben ik begonnen met een grote onderhoudsbeurt in het huis, en voor mij was de vraag hoe aan het plafond te versieren. Vertrouwd geadviseerd ontwerper om een ​​plafond vast te stellen, want het is veelzijdig en duurzaam. Het interieur van mijn land huis ontworpen in de stijl van het land, dus heb ik besloten om te stoppen voor een glossy plafond. Het resultaat was tevreden. "

Er is echter een tegenoverliggende zijde van de munt. Sommige mensen beweren dat de plafonds zijn niet geschikt voor installatie in gebieden waar er geen verwarming in de winter.

Daria, 32 jaar: "Onlangs, mijn man en ik begonnen met een reparatie in ons land. We kregen het advies het verlaagde plafond, want het is zeer eenvoudig te installeren en te onderhouden. Mijn vreugde kende geen grenzen toen we reparaties klaar. Ik was echter te wachten op grote teleurstelling - in de winter als gevolg van vorst structuur ingestort ".


In een houten huis plafonds - de optimale oplossing, die aanzienlijk vermindert de kosten van de afwerkingIn een houten huis plafonds - de optimale oplossing, die aanzienlijk vermindert de kosten van de afwerking

Hoe kan plafonds gedragen bij het huisje in de winter

Als uw land huis is geen opwarmtijd, de PVC plafondpanelen u onpraktisch gebruiken. Dit komt door het feit dat het materiaal bij lage temperaturen wordt gecomprimeerd en vervolgens gedeformeerd.

In onverwarmde ruimtes is het raadzaam om de plafonds van de stof. Ze zien er leuk uit, pretentieloze zorg, en niet vervormen bij lage temperaturen. Bovendien kan dit ontwerp worden ingericht met diverse prints en patronen.

De voordelen stof plafonds zijn: 1. Reinheid van het milieu.
 2. Geen onaangename geuren.
 3. De afwezigheid van naden op het plafond oppervlak.
 4. Eenvoudige installatie.
 5. De optimale bescherming tegen lekkage.

Fabric plafonds in het land - de perfecte oplossingFabric plafonds in het land - de perfecte oplossing

Film plafonds in een houten huis

In een houten huis, kunt u eenvoudig installeren van het verlaagde plafond van de film. Maak het eenvoudig, mits u de juiste techniek uitvoeringspraktijk.

Om een ​​film plafond vast te stellen op houten balken moet u absoluut een warmte-pistool. Voordat u begint met de installatie, warme kamer, in ieder geval tot 40 graden. Tijdens het verwarmen houden de film materialen in een aparte ruimte.

De installatie moet worden gedaan in de volgende algoritme:

 • In eerste instantie moet je ruimte-indeling te maken.
 • Vervolgens werd met een profiel, start het bevestigen van de folie. Nadat u het materiaal hechten aan de basis hoek, bevestigt u de film naar de tegenoverliggende hoek.
 • Bevestig het plafond frame.
 • Prints gecentreerd stevig tegen het canvas.
 • Trek de stof en de hoeken vast in een stokbrood.
 • Met een föhn, rimpels verwijderen.
 • Na het werk vergeet niet om alle resterende materiaal te verwijderen.

Plafond weefsel en film (video)

De belangrijkste voor- en nadelen van verlaagde plafonds in een houten huis

Uiteraard worden de plafonds harmonieus passen in het interieur van houten huizen. Echter, dit ontwerp heeft zijn plussen en minnen.

Het belangrijkste voordeel van verlaagde plafonds - is het gemak van installatie. Montage vindt plaats binnen enkele uren in aanwezigheid van de benodigde apparatuur. Verder werden na de installatie vereist karton plafondoppervlak.

Er is ook een spanplafond Voordelen zijn onder andere:

 1. Goede bescherming tegen lekkage.
 2. Afwezigheid van schimmel of schimmel op het oppervlak.
 3. Geen problemen met de installatie van verlichtingsarmaturen.
 4. De relatief lage bouwkosten
 5. Duurzaamheid.

Bij de keuze van het ontwerp van verlaagde plafonds is het overwegen waard dat de baguette weefsel plafond mount kunt u niet alleen een speciale stof. In plaats daarvan kunt u flexibel dikke doek, kunstleer gebruikenBij de keuze van het ontwerp van verlaagde plafonds is het overwegen waard dat de baguette weefsel plafond mount kunt u niet alleen een speciale stof. In plaats daarvan kunt u flexibel dikke doek, kunstleer gebruiken


Dergelijke plafonds hebben een aantal nadelen:

 • PVC-panelen niet lekken lucht.
 • De noodzaak om een ​​normale temperatuur te handhaven. Een te lage of te hoge temperaturen een negatieve invloed hebben op de plafonds.
 • Plafonds installatie in huizen, waarvan de wanden gemaakt van stammen cirkelvorm, in sommige gevallen volledig onpraktisch.

Kan ik het verlaagde plafond in het huis van een bar

Het huis van een bar de installatie van verlaagde plafonds beter enkele jaren na de bouw doen vanwege het feit dat hout krimpt en stromen kunnen worden vervormdHet huis van een bar de installatie van verlaagde plafonds beter enkele jaren na de bouw doen vanwege het feit dat hout krimpt en stromen kunnen worden vervormd

Maak deze plafonds in het hout huis is niet altijd aan te raden. Experts geloven dat om een ​​dergelijke constructie is alleen mogelijk onder bepaalde regels. Houd er rekening mee dat hout is een materiaal dat zeer humeurig, dus je moet houden aan een aantal nuances.

Het dekzeil voor verlaagde plafonds - luchtdicht materiaal. Hierdoor zal het bestuur niet muren om te ademen, en het is een enorme minpuntje. De toepassing van verlaagde plafonds in het huis van een bar is beladen met de verschijning van schimmels en rot, zodat de ontwerpfase beschouwen dit punt.

Als je besluit om de voorkeur aan een plafond rekken te geven, let dan op de volgende nuances:


 1. Voor de installatie Maak een bijzondere vent. Dit zal uw muren te beschermen tegen de schimmel.
 2. Bevestigingsstructuur wordt uitgevoerd met een warmtepistool echter voorzichtig, omdat hoge temperaturen brand kan veroorzaken.
 3. Voordat u de installatie van het plafond beginnen, snijd de balken en planken met speciale impregneren, waardoor het risico op brand tot een minimum beperken.

Fabric verlaagd plafond in een landhuis (video)

Er kan geconcludeerd worden dat de maxima in een privéwoning nogal een lastige taak. Maar als je vastbesloten om deze structuur te stellen, rekening houdend met alle voors en tegens van een dergelijke regeling. Bovendien moet rekening worden gehouden met de temperatuur van de behuizing. Voordat u begint met de installatie, zorg ervoor dat alle onregelmatigheden in het plafond te verwijderen, en de behandeling van de muren met speciale oplossingen.

Verlaagde plafonds in een houten huis (foto's)

5daf75af141c831d446bbd157f44d958 8 82e19ddedb 1754 495natyazhnojbelyjglyancevyjpotolokfoto 145821650030 da6ba1bb31b8710di deszal6 ff65b88cf91c0302cc59fce5d9ba5dc7 fprint121vd821443

Leave a Comment

Your email address will not be published.

+ 38 = 43