The BlogVerlaagde plafonds Grilyato perfect aan het plafond gebreken sluitenVerlaagde plafonds Grilyato perfect aan te sluiten de gebreken kloppen tegenwoordig op grote schaal gebruikt plafonds. Dergelijke ontwerpen zijn zeer praktisch en eenvoudig te reinigen. Er was brede verlaagde plafonds Grilyato. Voor het eerst begonnen ze te gebruiken in Italië. Dit plafond helpt om de communicatie en gebreken te maskeren. Bovendien heeft cellulaire plafond niet te verbranden en vervormt niet na verloop van tijd.


Verlaagde plafonds cellen: types en design features

De foto toont de elementen van het plafond GrilyatoDe foto toont de elementen van het plafond Grilyato

Verlaagde plafonds cellen worden vaak gebruikt voor kantoor decoratie. Er zijn 3 soorten van dergelijke structuren: economie, standaard en premium. Elk ander soort dikke metaalprofiel.

Als u wilt transparante ontwerp te maken, verkiezen plafonds, waarbij de maaswijdte variërend boven het gemiddelde. Deze afwerking kan worden versierd met behulp van neonlichten.

Meer hoogtepunten zijn 3 soorten plafondconstructie Grilyato:

 1. Piramidaal. Een dergelijke uitvoering onderscheidt van andere cellen door de aanwezigheid van ongebruikelijke vorm. Piramidale plafonds helpen visuele te bereiken het verhogen van de grootte van de kamer.
 2. Grilyato blinds. Dit ontwerp wordt gebruikt voor het afwerken van het plafond op plaatsen leggen enige communicatie. Wanneer een dergelijke profiel is het mogelijk om eenvoudig vervangen of demonteren van de pijpen.
 3. Multilevel. Deze plafonds worden geassembleerd met behulp van profielen die verschillende hoogten hebben. Multiniveaustructuur wordt voornamelijk gebruikt voor de decoratie van kantoren.

Installatie van het plafond Grilyato: stap voor stap handleiding

Begin met de draagrails, en pas daarna verder met de installatieBegin met de draagrails, en pas daarna verder met de installatie


Voordat u de installatie werk begint, moet je op te halen de ondersteunende rail. Het kan een lengte van 180 of 250 centimeter. Met het oog op de optimale omvang van de gegevens te selecteren rekening houden met de afmetingen van uw plafond.

Vergeet niet om de installatie van het plafond, boor gaten voor de lichten te starten. Vergeet niet dat het installeren van een lamp moet ten minste twee of drie schorsing.

plafondmontage algoritme:

 • Eerst moet je de hangers op te lossen.
 • Stel vervolgens de belangrijkste gids. Begin van korte strips.
 • Zodra u de frame design hebben verzameld, te installeren armaturen.
 • Controleer de vlakheid van het plafond met behulp van een laser-niveau.

We verzamelen cel plafonds voor kantoor en technische lokalen

Zoals bekend is, kan het plafond Grilyato worden gebruikt om het kantoor te leveren. Bovendien, dit ontwerp is perfect voor het afwerken van de productie lokalen. Echter wenselijk is dat de kamer werd verhit, omdat anders de suspensie kan worden vervormd. Met het oog op een succesvolle installatie te maken, moet je het plafond goed te verzamelen.Om de structuur die u nodig hebt om elementaire gidsen van verschillende lengtes, hangers, hoek lijstwerk en aluminium profiel te schaffen monteren. Bij het selecteren van producten, aandacht besteden aan het materiaal waaruit ze zijn gemaakt.

Verzamelen mesh verlaagde plafonds moeten als volgt:

 1. Ten eerste, markeren het plafond. Kies één wand en markeer op het uitgangspunt voor verdere bewerking. Met het oog op het gaas plafond precies te beveiligen tijdens de opmaak, gebruik van een laser-niveau.
 2. Bevestig de gidsen voor de kofferbak.
 3. Slotconstructie door middel van schroeven.
 4. Installeer het profiel. Het moet door middel van hangers aan de rails zijn bevestigd.

We zetten het rooster plafond

Lattenbodem maximum versterken van de plafondconstructie Lattenbodem maximum versterken van de plafondconstructie

Onlangs, zeer populair lattenbodem plafond. Het is ook geïnstalleerd in kantoor- en industriële gebouwen. De grille is pretentieloos in de zorg en ziet er zeer ongebruikelijk.

Om te beginnen, moet je op te halen de gids. Zij moeten strikt parallel aan de wand worden gemonteerd.

Installeer vals plafond vierkanten in de volgende volgorde:

 • Ten eerste, kies een plek waar het netwerk en de gids is geïnstalleerd.
 • Dan, rond de omtrek van het plafond naar het startpunt hoeken te bevestigen. Voer deze handeling, kunt u de speciale ankers, waarvan de schaal is gemaakt van plastic te gebruiken.
 • Bevestig de hoek aan de muur met de bevestigingsbouten.
 • Met suspensies of bevestig de draad geleiderail.
 • Zet alle de gidsen, zodat ze waren strikt op hetzelfde niveau. Om dit te doen, plaatst ze in de ophanghaak.
 • Stel het rek.
 • Overtollige materialen worden verwijderd met een schaar.
 • verzamel dan grille en bevestig de afgewerkte module in een cel die zich in de gids.
 • Op het einde moet je lampen te installeren. Vergeet niet om ze te beveiligen door middel van hangers.

Verlaagde plafonds Grilyato types: voor- en nadelen

Zoals bij elke constructie, zoals Grilyato plafonds hebben voor- en nadelen. Echter, het aantal plussen veel meer, dus als je wilt naar een verlaagd plafond in de kamer te installeren, niet jezelf deze te ontkennen.

Voor plafonds Grilyato voordelen zijn:


 1. De mogelijkheid om visueel verhoging van de ruimte van de kamer. Dit wordt bereikt door een drie-dimensionale geometrie van de panelen.
 2. Eenvoudige installatie. Bovendien kunnen deze plafonds gemakkelijk gedemonteerd worden en het uitvoeren van de nodige installatiewerk.
 3. Vanwege het feit dat het ontwerp van het ophangsysteem, is het mogelijk om de akoestische eigenschappen van de ruimte te verbeteren.
 4. Alle constructieonderdelen zijn van brandwerende materialen. Dat is de reden waarom Grilyato plafonds kan worden gebruikt in industriële panden.
 5. Lattice, gemaakt van aluminium, roesten niet na verloop van tijd.
 6. Delen van de constructie worden alleen gemaakt van milieuvriendelijke materialen.
 7. Grilyato plafonds geen speciale zorg nodig hebben. Het volstaat om 1-2 keer per week te grille afvegen met een vochtige doek.
 8. Hoge sterkte en stijfheid. Het plafond zakt niet in de tijd.
 9. Stijlvolle uitstraling.
 10. Hoge reflecterende vermogen.

Het belangrijkste nadeel van het plafond Grilyato is de hoge kostprijs. Dit ontwerp is vele malen meer dan het systeemplafond van canvas of PVC-panelen waard. Ook de nadelen van het plafond, kunt u ook de moeilijkheid van de installatie.

Verlaagde plafonds Grilyato (video)

Cellular plafonds zijn ideaal voor decoratie van kantoor- en bedrijfsruimten. Als u besluit om een ​​soort Grilyato plafondmontage gebruiken produceren strikt volgens de instructies. Ook in gedachten houden dat voordat u de installatie te starten moet je het plafond goed te markeren. Van groot belang is de kwaliteit van de materialen. Het is wenselijk om een ​​dikke metalen profielen selecteren. Met hun hulp ontwerp zal duurzamer zijn en langer meegaan.

Verlaagde plafonds Grilyato (foto)

centrgodessa2 1-podvesnyie-potolki-na-osnove-profilej-grilyato 4 7e041d327f5c7e88d3642578d6fe54a8 54f5be3ea3d707845e48b51427471fd9XL 56d13e6d463ea9190a955d0fb305b015 212 557griltotclimeranceekaterinburg 618 666.381

Leave a Comment

Your email address will not be published.

23 − = 17